Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.23. 21:49:42

Igen, de Okafor ott is nagyjából azt hozta, amit a szezonban. Batum viszont sokkal jobb átlagokat produkál.
Szétnézek és dobok valamit.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.02.23. 20:41:59

kanty írta:Game!

Utolsó 14 nap, azért mert Batum mostanában nagyon jó:
-7,8 pont, -3,9 lepattanó, -0,1 assist, -1,1 steal, -1,5 blokk.

Kicsit nem fair ajánlat. :P Mondtam, h pontba szeretnék javulni. A másik dolog, h Batum az elmúlt időszakban remek formában van, ha ő kell akkor "mélyen a zsebedbe kell nyúlj." :)
Egész szezont néztem, mert Okafor az utolsó 14 napban talán ha 1 meccset játszott. Egész szezont nézve korrekt ajánlat volt, de az utolsó 14 napot nézve megértem, hogy nem fogadod el :)

Akkor dobj egy Scola + valaki for Okafor + valaki cserét :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.23. 19:12:48

Game!

Utolsó 14 nap, azért mert Batum mostanában nagyon jó:
-7,8 pont, -3,9 lepattanó, -0,1 assist, -1,1 steal, -1,5 blokk.

Kicsit nem fair ajánlat. :P Mondtam, h pontba szeretnék javulni. A másik dolog, h Batum az elmúlt időszakban remek formában van, ha ő kell akkor "mélyen a zsebedbe kell nyúlj." :)

szerk:
Slither, ne engedd át, :lol: :P engem is befolyásol.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.23. 17:49:25

kamaj írta: A cserét meg jól elhúznád, nincs rá esély, hogy hamarabb? Nem hiszem, hogy rosszabb lesz, hisz ha megnézed stabilan hozza azt, amit tud.
Hát eddig nem volt mellette Lopez, meg kicsit aggaszt hogy több kisebb sérüléssel is bajlódik (edzője nyilatkozta).
Jövő hét péntekig lesz 2 meccse, az alapján már tudok dönteni.
socio66 írta:
egyébként slither,a csere átmehetne,mert plusz egy embert jelentene nekem hajnalra. :)
Mondom, hogy nem nyúlok már a cserékhez, a rendszerre hagyom a dolgot, és Killerzonnak ugyanúgy jól jön a +1 ember. Ha ő is kéri hogy még ma lemenjen akkor átengedem.
socio66

2012.02.23. 17:27:47

nem tudom hogy ez a rövidített hét előnyös lesz-e,vagy sem.
szerintem 'hosszútávon' biztosan kijönne,hogy jobb csapatom van az ellenfelemnél,és bár most is megnyugtatóan vezetek,de nem vagyunk messze a legtöbb kategóriában,és az utolsó napon kevesebb játékosom lesz a pályán.
bízom benne hogy behúzom,nem esne jól így kikapni.
egyébként slither,a csere átmehetne,mert plusz egy embert jelentene nekem hajnalra. :)
kamaj
Capitá del Barça

2012.02.23. 17:12:20

Slither ne már :D 2 csapást is intéztél nekem egy postban. Én vagyok a 7. , de innen szép ám nyerni :lol:
A cserét meg jól elhúznád, nincs rá esély, hogy hamarabb? Nem hiszem, hogy rosszabb lesz, hisz ha megnézed stabilan hozza azt, amit tud.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.23. 14:28:12

@kamaj: még várnék kicsit a cserével hogy lássam hogyan alakul Hump sérülései és játéka. Jövő hét pénteki játéknap után fogadnám csak el, ha addig tudsz várni. :wink:

Trade deadline (amit kitoltam most március 22-ig) előtti héten nagyon aktív leszek, mindenki készüljön fel arra, hogy bombázni fogom az ajánlataimmal. :P :D

Gyors előrejelzés: mostani állás sztem elég jól tükrözi az erőviszonyokat, top 6 csapatot érzem bajnok esélyesnek. Ha a sérültek visszatérnek, akkor valszeg E.f.N.a.×FCB a legesélyesebb.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.23. 12:05:15

Megmondom a franfót, én nem számítottam ennyire "simára". Na de majd most jön a fekete leves. Sajna az elején az a sok vereség elvitte a PO esélyeimet. Már csak a csoda segíthet... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.23. 11:32:06

Gratulálok, ez a hét már Hétfőn elment, kb ezt saccoltam, azért azt gondoltam steal-t is megfogom mégiscsak Gay meg Deng is a csapatomban, de az sem jön össze!Pedig ezekben vagyok erős, de ez van!Majd jövő hétre remélem Chandler aláír (ha a Raptorshoz, akkor az nagyon jó :D) George Hill kicsit belelendül, Stuckey is összekapja magát, meg az új fiúk "beilleszkednek"!
Ezen a héten elég gyötrelmes teljesítmények voltak, nem hiába All-Star hét, lazsálnak a fiúk, de Eazzy ellen fel kell pörögni, minden PO-ra hajtó csapat ellen el kell csenni pár kategóriát :D

De utána levő hét lesz az igazi Game ellen :lol: Ezekben a párharcokban van esélyem 3+ kategóriát csípni!Utána Ordog, Slither, kamaj na azok vicces "csaták" lesznek :D

PO-ra meg majd lehet fogadni ki nyeri :D
Nálam van egy brutálisan erős csapat, aki ha nem hátráltatja sérülés, Slitherre is veszélyes :D És szerintem nyer is!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.23. 11:08:26

lijacska írta:
neobarca írta:Más!
Az mitől függ, hogy kivel játszom a szezon során, és kivel nem? Mert ahogy elnézem, nem mindenkivel mérkőzök meg. Vagy én néztem be valamit?
Mer így akár lehet olyan csapat aki előnyösen jön ki. Pl nem kerül össze a keménymaggal és ezzel előnyt szerez... :shock:
Ez már volt kérdés, mivel később kezdődött a szezon, nem kerül sor mindenki-mindenkivel. A többit meg a gép sorsolta(igaz ezt nem tudom biztosan, csak nem tudom másképp elképzelni).
Köszi! Valszeg elkerülte a figyelmemet... :oops:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
lijacska
Jugador del Barça

2012.02.23. 10:59:15

neobarca írta:Más!
Az mitől függ, hogy kivel játszom a szezon során, és kivel nem? Mert ahogy elnézem, nem mindenkivel mérkőzök meg. Vagy én néztem be valamit?
Mer így akár lehet olyan csapat aki előnyösen jön ki. Pl nem kerül össze a keménymaggal és ezzel előnyt szerez... :shock:
Ez már volt kérdés, mivel később kezdődött a szezon, nem kerül sor mindenki-mindenkivel. A többit meg a gép sorsolta(igaz ezt nem tudom biztosan, csak nem tudom másképp elképzelni).
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.23. 10:28:04

Más!

neobarca
Director del Fútbol

2012.02.23. 09:51:33

Nah Bob! Ha ma nem rontok a %-okon akkor kb ez marad az eredmény. TO-ra, BLK-ra már esélyem sincs. Lepattanó még esetleg feküdne, ha Bynum szefne ma 30at... :lol:
Jövő 7en Lakersona, kemény pite lesz. De nekik kell esni... Talán addigra sérültjeim sem lesznek már. 8)
Persze amilyen szerencsém van 1-2 ember tuti elhullik megint... :( :lol:

lijacska
Jugador del Barça

2012.02.23. 08:38:02

Nbailey, mi történt a csapatta?Mert én nem ilyen eredményre számítottam.
Meg van ez a hét is. Eddig Cumbee csapatától szenvedtem vereséget, most már biztosan meg lesz a PO.
Jól jártam a FA behozott játékosokkal, igaz így utólag, Vasquez és Frye jobb statokat hozz,, ez van.
A Bosh-Smith csere egyelőre nem érte meg, vesztettema blokk mutatókból, de sajnos Wade visszatérésével Bosh, nem hozta a 2opt körüli átlagot, lassan remélem ismét formába lendül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.23. 08:16:25

neobarca írta:
balinteer írta:Nekem tetszett,elfogadtam. :D
Nah látom Griffinről lecsúsztam. :( Korrekt ajánlat Bobotól de szerintem volt ennél erősebb pakkom számodra, amit nem fogadtál el... :(
Na mind1. 8)

Már előre félek attól, hogy Bobbal kell megverekednem Griffinért. Na most visszakapom a Nelson-ért "tetteket"... :lol: :lol: :lol:

Szerk: Nem akarom Bob bizniszét rontani, ne érts félre, de balinteer te mit nyersz ezen a cserén? Eskü nem látom át. 2-3 stat kivételével minden minuszos... :?
Griffin > Stoudamire, Deng> DeRozan
Odom meg jó sokat ér mostanában :D Williams erősebb statokat fog hozni!Egy tankoló Bobcatsben!
De végül is nem engem kérdeztél, hanem balinteert, úgyhogy elmondja ő mit gondol a cseréről :D
lijacska írta:bob, sajnálom is meg nem is, hogy nem voltam gép előtt.te biztosan nem sajnálod, jobb csere ez neked.grat a gm kvalitásaidhoz.
Nagy GM kvalitásaim vannak :D 13ik hely 35-54-1 -es mérleg és szezon eleje óta ugyanazzal a problémával küzdök......, nem tudok szerezni egy konzekvens erős FP playert!Talán most Griffin-nel ez sikerül :D

1-2 játékosomat elküldenék jó messzire :D A "sztárjaim" példát vehetnének Frye-ról, Ayonról vagy éppen Fariedról.....
Stuckey annyira gyenge volt, hogy lecserélték, s már vissza se hozták!

Vucevic 18 pont 8 pattanó 1 steal 3 blokk és még képre se futotta nála :
http://rotoworld.com/player/nba/1862/nikola-vucevic
:lol:
Curry megsérült, Noah TD
Kép
Kép
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.02.22. 19:58:23

bob, sajnálom is meg nem is, hogy nem voltam gép előtt.te biztosan nem sajnálod, jobb csere ez neked.grat a gm kvalitásaidhoz.

szerk: ha minden igaz, ma eldől megnyerem a hetet vagy sem.érdekes kellene hogy legyen.különben nagyon ad a gép az elmúlt 2 hétben, remélem nem a po-ban veszi vissza.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.22. 18:42:59

Nah akkor benyelem az egyik Philisedet. Küldtem egy kiegészített ajánlatot kommantel. 8)
Rubio nem mozdíthatatlan, de nem szívesen válnék meg tőle. Akkor már egy nagyobb pakkban mehet amiben benne van Westbook is... :lol:
DE gondolom őt nem akarod elengedni... :lol:
Minden esetre sztem amit most küldtem az korrekt. Max utána alkudozunk Rubioról... 8)

PCsabi
aka Game90

2012.02.22. 17:31:05

neobarca írta: Game! Módosítottam az ajánlaton. Kivettem Kembát. Így még egy picit jobb is az ajánlat rád nézve. 8)
Már így is van három 76ers játékosom :) Vagy tegyük bele valahogy a Brand/Meeks/Vucevic hármasból valamelyiket. Vagy Rubio-ért kit kérnél? :)

Illetve, ha tetszik is az ajánlat, csak akkor fogok az accept-re nyomni, ha Bass lenyomott 1-2 meccset, vigyáznék ezekkel a sérülésekkel.
kanty írta:Okafort lehet vinni!

Igaz, h most sérült, de All Star után már állítólag játszhat. Magas ember érdekel, akivel pontokba nyernék. Ha valakivel megtudok egyezni, akkor várhatunk addig, amíg felépül.

Game! Küldtem egyet, fontold meg. Még lehet rajta alakítani, de max. két emberes cserében lennék benne. :)
Inkább a 2for2-t támogatnám :) Mert így, FGA -5,5, FGM -2,4, pont -5, igazából csak lepattanóban és TO-ban nyernék, 2 ill. 1,4 egységet.

Az egyik portlandi játékosodnak például tudnék örülni, ha benne lenne a cserében.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.22. 16:51:58

balinteer írta:Nekem tetszett,elfogadtam. :D
Nah látom Griffinről lecsúsztam. :( Korrekt ajánlat Bobotól de szerintem volt ennél erősebb pakkom számodra, amit nem fogadtál el... :(
Na mind1. 8)

Már előre félek attól, hogy Bobbal kell megverekednem Griffinért. Na most visszakapom a Nelson-ért "tetteket"... :lol: :lol: :lol:

Szerk: Nem akarom Bob bizniszét rontani, ne érts félre, de balinteer te mit nyersz ezen a cserén? Eskü nem látom át. 2-3 stat kivételével minden minuszos... :?

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.22. 16:51:35

neobarca írta:Értelek Cumbee! Köszönöm szépen!

Viszont a fantasyban akkor az, hogy van kiküszöbölve, hogy ha mondjuk a csapatomban bizonyos játékosai a valóságban nem jut be a PO-ba? Akkor nekik nem is lesz statjuk? Vagy a játék még elötte befejeződik?
Illetve, hogyan lehet megszűrni a kamu cseréket? Értem itt ha vkinek már nincs esélye a játékban bejutni a játék PO-jába akkor a bejutottak gagyi játékosokért cserébe elszipkázzák tőle a jókat... :?: :shock:
Egyrészt vétó, másrészt ahogy írtam már, itt is lesz trade deadline, még jóval a PO előtt. Amúgy a valóságban az alapszakasz utolsó hete lesz itt fantasyban a döntő hete.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.22. 16:46:49

Értelek Cumbee! Köszönöm szépen!

Viszont a fantasyban akkor az, hogy van kiküszöbölve, hogy ha mondjuk a csapatomban bizonyos játékosai a valóságban nem jut be a PO-ba? Akkor nekik nem is lesz statjuk? Vagy a játék még elötte befejeződik?
Illetve, hogyan lehet megszűrni a kamu cseréket? Értem itt ha vkinek már nincs esélye a játékban bejutni a játék PO-jába akkor a bejutottak gagyi játékosokért cserébe elszipkázzák tőle a jókat... :?: :shock:

balinteer
Capitá del Barça

2012.02.22. 16:06:06

Nekem tetszett,elfogadtam. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.22. 15:29:53

# Trade: You have proposed a trade to KillerZone - [ details ]
# Trade: You have proposed a trade to NBAiley - [ details ]
# Trade: You have proposed a trade to Verőce Celtics - [ details ]
Bökjünk pajtik :D Kénytelen leszek elvinni Beverly Hills barátomat ha ezek nem jók :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.22. 14:47:27

Okafort lehet vinni!

Igaz, h most sérült, de All Star után már állítólag játszhat. Magas ember érdekel, akivel pontokba nyernék. Ha valakivel megtudok egyezni, akkor várhatunk addig, amíg felépül.

Game! Küldtem egyet, fontold meg. Még lehet rajta alakítani, de max. két emberes cserében lennék benne. :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.22. 13:55:45

neobarca írta:Cumbee! Korrekt! El is fogadom a válaszodat. Csak magyarázza el nekem valaki, hogy mi az a trade deadline (tipp a PO elötti csereidőszak?) és hogyan érinti a fantasy-t. Előre is köszi. :wink:
Van egy határidő, amég lehet cserélni. Ez idén a március 15.-i nap.(nem tudom, hogy minden évben ilyenkor van-e, nem vagyok benne biztos) Az a lényege, hogy aki cserélni akar, az eddig teheti meg, ez után már nincs erre lehetőség. Pont ez miatt, az All-Star szünet után fel fognak gyorsulni az események, mivel a csapatok nagyjából erre a 2-3 hétre időzítik a cseréiket. Már most lehet olvasni különböző pletykákat és amit írtam is neked, több pletykában is szerepel olyan játékos, aki az én csapatomban van.(pl Pau-Boozer+Watson, vagy Beasly=>Lakers, de olvastam már Lopez-Howard féle cserét is.) Ezért írtam, hogy most sok minden változhat majd a csapatommal kapcsolatban, így bár most full elégedett vagyok Smith-el és nem akarom elcserélni, de lehetnek olyan változások, amik miatt én is a csapatom átalakítása mellett döntök, ergo nem zárok ki véglegesen semmit.

Egyébként nálunk is lesz trade deadline és nálunk is március 15 a határidő. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem/kérésem Slither, de igazából mindenki felé, mert gondolom ezt is meg kell szavazni. Szóval az a felvetésem lenne, hogy nem lehetne-e ezt a határidőt fantasy-ban legalább 2-3 nappal kitolni, mivel igazából úgyis az utolsó nap fognak történni az érdemi dolgok és szerintem nem lenne rossz, ha még lenne lehetőségünk reagálni ezekre a történésekre. Nem hiszem, hogy sok plusz idő kellene, tényleg csak pár nap, hogy ilyen last minute deal-eket meg lehessen kötni.
Válasz küldése