Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
daffy
Madridista

2012.02.27. 19:00:20

Eazzy írta: Nekem most 700 fortintra jött ki az első hét, de nem mérvadó, mert elején otthonról hoztam rizst meg húst. Szerintem kb 1000-ből kihozom ígyis. Én a délutáni adagokhoz nagyon pöpp rizst (kb egy kanálnyi), meg brokkolit szoktam tolni. Vagyis ezen a héten. De hát ezt lehet kombózni bármilyen hasonló tulajdonságú zőccséggel. Kicsit megpárolod, ha neked úgy jobban csúszik.
szóval brokkoli...hmm. az a gáz,hogy a hús az drága. ez még nem is annyira probléma,ha tudnám,hogy mennyivel számoljak. kb 400g csirke/nap az reálisnak tűnik. az már önmagában 500ft és az csak 1 nap. ha esetleg még tudsz írni kajákat,hogy mit fogyasztottál,azt megköszönném. ja és az asszony főzi,így nem gáz,ha nem olyan egyszerű :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.27. 18:51:10

daffy írta:ha már a diéta szóba került. aki diétázik vagy diétázott,annak kb mennyiből jött ki a napi étkezése és az miből állt? külön érdekelne a késő délutáni szénhidrátmentes(ebb) kaja. én megpusztulok,ha a hús mellé nem ehetek valami szemetet,így érdekelne,hogy milyen salátát vagy milyen köretet fogyasztotok,illetve nyilván az ár is
Nekem most 700 fortintra jött ki az első hét, de nem mérvadó, mert elején otthonról hoztam rizst meg húst. Szerintem kb 1000-ből kihozom ígyis. Én a délutáni adagokhoz nagyon pöpp rizst (kb egy kanálnyi), meg brokkolit szoktam tolni. Vagyis ezen a héten. De hát ezt lehet kombózni bármilyen hasonló tulajdonságú zőccséggel. Kicsit megpárolod, ha neked úgy jobban csúszik.
daffy
Madridista

2012.02.27. 18:31:53

ha már a diéta szóba került. aki diétázik vagy diétázott,annak kb mennyiből jött ki a napi étkezése és az miből állt? külön érdekelne a késő délutáni szénhidrátmentes(ebb) kaja. én megpusztulok,ha a hús mellé nem ehetek valami szemetet,így érdekelne,hogy milyen salátát vagy milyen köretet fogyasztotok,illetve nyilván az ár is
ziipp
Capitá del Barça

2012.02.27. 18:27:37

Eleinte natúr joghurt + zabpehely + gyümölcs (alma/narancs) kombót ettem. Nem rossz, de tejjel jobban csúszik. Most már inkább így fogyasztom. A zabkását szeretném még kipróbálni.

Ha nagyon vadul tömeget akarsz növelni, akkor muszáj sok fehérjét megenni. Személy szerint soknak tartom a 100 g-t, de lehet, hogy lesz még idő, amikor én is megeszek majd ennyit. ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2012.02.27. 18:33:58-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.27. 18:17:43

MQuC írta:Igen a tej... :)
Köszi a választ. És ha mondjuk natur joghurttal keverem össze?

-SZERK.: Tuti hogy meg kell ebből egyszerre enni 100g-t ? :S:S
Én diéta miatt most csak 50-et eszek, de sima lenne a 100 is. Nem olyan sok az.

Én amúgy fehérje + kevés tej + zab kombóban tolom, még csak nem is rossz :D

Ja igen, köszi az infokat daffy!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.02.26. 21:26:44

Igen a tej... :)
Köszi a választ. És ha mondjuk natur joghurttal keverem össze?

-SZERK.: Tuti hogy meg kell ebből egyszerre enni 100g-t ? :S:S
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.26. 20:29:31

sziasztok!
Zabpehelyhet mivel reggelizitek? És mivel egészítitek ki. Pl. én tojást eszem majd valszeg mellé, csakhogy magát zabot mivel lehet variálni?
proteinpor + zab -> turmixgép...iható, és gyors.

de én nem ezt szoktam költséghatékonysági szempontból, hanem gabonapehellyel keverem 70-30 arányban (70 a zab) és tejbe teszem.
nyilván nem a legjobb így, diétában nem is fog beleférni (ha egyszer eljutok oda, hogy legyen honnan lediétázni..) de így most megteszi, a csokis tejet meg a cicának adom, miután kiettem belőle a cuccot.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.26. 19:32:12

Eazzy írta:
daffy írta:a szuperszettes edzést? nekem nagyon tetszik és nagyon bejön. néha úgy csinálom,hogy egy testrészt így edzek le(tudom,hogy ez nem szuperszett): (lábbal szemléltetem): guggolás,pihenés nélkül át a combhajlítóra,pihenés nélkül át a lábnyújtóra. pihenés. utána előröl. iszonyat mód megterhelő,de nagyon tetszik :) persze ez más fajta edzés
Erről tudsz kicsit bővebben írni, hogy milyen, vagy linkelni hozzá? Thx.
en is igy csinalom,csak nem feltétlen 1 izomcsoporton belül, és 2gyakorlat utan pihi
Általában karnál szoktam alkalmazni. 1bicepsz-1tricepsz,pihi, előről.

lábnál nem is bírnám guggolás után.. :))
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.02.26. 19:11:26

Sziasztok!

Zabpehelyhet mivel reggelizitek? És mivel egészítitek ki. Pl. én tojást eszem majd valszeg mellé, csakhogy magát zabot mivel lehet variálni?
Kép
daffy
Madridista

2012.02.26. 17:55:26

Eazzy írta: Erről tudsz kicsit bővebben írni, hogy milyen, vagy linkelni hozzá? Thx.
sima köredzés pihenő nélkül. nekem a lényeg annyi,hogy megterhelőbb legyen az edzés,mint egy átlag testépítő edzés(nem 1-1 izomcsoportra értve,hanem teljes testre),így jobban kondicionál,a pulzusom nem nagyon csökken aerob értékek alá és még az izomzatnak sem rossz. ez nem épít olyan izmokat,mint a testépítők esetében,de nem is ez a szándékom. inkább crossfit edzésre hajaz,mintsem normál gyúrósra,de természetesen terembe átültetve. így se nem ez,se nem az. hosszú távon még nem tudtam kipróbálni,de hát miért ne működne.
itt vannak gyakorlatok hozzá, minden nap új
korábban írtam,hogy külsőre mit szeretnék elérni nagyjából(facebookon a keresőbe beírod,hogy "cave fitness". ez egy mosonmagyaróvári team. a képek közt pedig megnézed a referenciáink mappát)
múlt héten voltam egy crossfit edzésen,ahol azt tapasztaltam,hogy a pörgő edzés mellett rendesen jött az izomláz is,holott nem éreztem az izmaimban a gyúrós edzéshez hasonló terhelést. ezért gondoltam,hogy megpróbálok valamit összehozni magam. ott az edzés úgy nézett ki,hogy pl: 1 sorozat abból állt: 8 guggolás,8 invertált evezés. a kettő közt nem volt pihi,csak utána egy kevéske. volt teljesen hasonló is,csak 3 gyakorlatos: ott 30sec munka és 10 sec pihi volt a gyakorlatok között. 1. traktorgumi ütés nagy kalapáccsal,felülések,meg vmi krva hosszú kötélre kellett hurkokat dobni. 4 sorozat volt és mint írtam,30sec munka,10 pihenő.
megnézheted amúgy, ha cutlert vagy phil heath képét scharzie mellé teszed, mennyit fejlődött az egész, több és jobb a koksz, és persze az új kiegészítők is
nekem spec. arnold fizikuma sokkal jobban bejött,mint az újaké. az valahogy természetesebbnek hatott. colemanék pedig inkább egy nagy rakás masszára emlékeztetnek. egy kupac izom,emberi kontúrok nélkül
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.26. 15:36:06

daffy írta:a szuperszettes edzést? nekem nagyon tetszik és nagyon bejön. néha úgy csinálom,hogy egy testrészt így edzek le(tudom,hogy ez nem szuperszett): (lábbal szemléltetem): guggolás,pihenés nélkül át a combhajlítóra,pihenés nélkül át a lábnyújtóra. pihenés. utána előröl. iszonyat mód megterhelő,de nagyon tetszik :) persze ez más fajta edzés
Erről tudsz kicsit bővebben írni, hogy milyen, vagy linkelni hozzá? Thx.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.26. 15:22:17

de mit cáfoljak meg rajta ? oké, hogy nem használtak vitargot vagy bcaa-t, vagy akármit a mai kiegek közül, de annyit kokszoltak, amennyi egy lónak is elég.

megnézheted amúgy, ha cutlert vagy phil heath képét scharzie mellé teszed, mennyit fejlődött az egész, több és jobb a koksz, és persze az új kiegészítők is.

szerintem ez a FLÜD nem drága, viszont akinek herótja van a szőlőcukortól, annak beleférhet, én is lehet betárazok egyre, volt már mikor rosszul voltam a nagy adag dextróztól, a turmix meg túl édes lesz tőle amúgy is. émelyítő.

ha valami amerika alvó izomrostokat aktiváló génaktivátort linkelek be, megértem amit írsz, de ez csak egy jónak tűnő szénhidrát, ami 3x olcsóbb, mint a híres-nevezetes vitargo :)

szuperszetthez : olvasgattam róla, de valahogy sosem jött össze, vagy máshogy edzettem, vagy nem volt szabad a gép, ami jött volna, azért hagytam inkább :D de tervezem.
daffy
Madridista

2012.02.26. 15:10:18

shutterisland írta: ha tele lennék szteroiddal, mint ő, vagy lee priest (de sorolhatnék bárkit) én is meglennék :D
meg akkor ennyi erővel mindenre lehetne mondani, mert amilyen turmixot ők ittak (benne van a schwarzeneggeres bb filmben) abban szinte semmi nem volt a mai tápkiegek közül, szóval akkor azok nélkül is megvoltak..
azért megcáfolni nem sikerült az állításom :D
a vitargo biztos jobb,sőt. de bunny is megmondta,nem létszükséglet. nem azon fog múlni a dolog,főleg nem ezen a szinten
nem tudom,hogy mennyire próbáltad ki a szuperszettes edzést? nekem nagyon tetszik és nagyon bejön. néha úgy csinálom,hogy egy testrészt így edzek le(tudom,hogy ez nem szuperszett): (lábbal szemléltetem): guggolás,pihenés nélkül át a combhajlítóra,pihenés nélkül át a lábnyújtóra. pihenés. utána előröl. iszonyat mód megterhelő,de nagyon tetszik :) persze ez más fajta edzés
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.26. 15:01:50

arnoldék is megvoltak a mai istenkirály cuccok nélkül.
ha tele lennék szteroiddal, mint ő, vagy lee priest (de sorolhatnék bárkit) én is meglennék :D
meg akkor ennyi erővel mindenre lehetne mondani, mert amilyen turmixot ők ittak (benne van a schwarzeneggeres bb filmben) abban szinte semmi nem volt a mai tápkiegek közül, szóval akkor azok nélkül is megvoltak..
daffy
Madridista

2012.02.26. 14:47:11

shutterisland írta:FLÜD

ez jó átmenet lehet a szőlőcukor és vitargo között ?
a szőlőcukor tök olcsó, de sz.r, a vitargo pedig állítólag istenkirályszénhidrát, csak éppen rohadt drága.
arnoldék is megvoltak a mai istenkirály cuccok nélkül. persze,biztos jobb,de azét na..
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.26. 14:28:49

shutter,
mennyi féle kiegészítőd van összesen ? Vitaminnal,mindennel együtt?
megtévesztő, mert van olyan, amit már vagy fél éve megvettem, csak nem használtam még el, stb.

daffy-tól amit vettem nitro pure whey goldot, abból még van, meg adott hozzá bóunszban bioteches creatin monohidrátot, most avval akarok feltöltést csinálni.
még asszem novemberben vettem egy doboz bcaa-t meg glutamint, még ma is van mind a kettőből egy kevés.
most vettem asszonnyal felesbe egy mega daily one-t, illetve magamnak joint x-et és omega 3-at.

ennyi összesen.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.25. 23:43:10

Ma volt szerda óta az első nap,hogy 2x tudtam enni rízs-csirkét... o yeah :D
Rá se merek állni a mérlegre :D Remélem ha visszatér a normális kaja, meg az edzés, akkor hamar visszajönnek a kilók

shutter,
mennyi féle kiegészítőd van összesen ? Vitaminnal,mindennel együtt?
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.25. 23:37:28

FLÜD

ez jó átmenet lehet a szőlőcukor és vitargo között ?
a szőlőcukor tök olcsó, de sz.r, a vitargo pedig állítólag istenkirályszénhidrát, csak éppen rohadt drága.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.25. 14:39:56

júúúj, tényleg, 11-én beleszőttem egy hsz-be :D
na de a lényeg a lényeg, ma újra csináltam egyet, és még mindig bejött.
viszont rohadtul laktat a sok tápanyag miatt, 1/3-a a tányéron maradt a reggeli után :D
daffy
Madridista

2012.02.25. 14:19:37

shutterisland írta:regeli recept, próbáljátok ki :

- 2.5 dl víz
- 4 tojás (2-nek csak a fehérje)
- másfél adag proteinpor
- 60-70 gramm zabpehely
- 10 g lenmagolaj vagy olivaolaj

összeturmixoljátok turmixgépen vagy botmixerrel, és teflonos serpenyőben kisütitek őket.
vagy 1-2 részletben, így vastagabb, sütire hajazó dolgot kaptok, vagy több vékony részletben, mint egy palacsinta.

lekvárral szoktam ízesíteni, szerintem patent.

bár időigényes egy kicsit, szóval nem suli előtti 10 perces cucc.
de megéri 8)
nem pont ugyan ezt írtad be pár napja? :D
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.25. 14:04:48

regeli recept, próbáljátok ki :

- 2.5 dl víz
- 4 tojás (2-nek csak a fehérje)
- másfél adag proteinpor
- 60-70 gramm zabpehely
- 10 g lenmagolaj vagy olivaolaj

összeturmixoljátok turmixgépen vagy botmixerrel, és teflonos serpenyőben kisütitek őket.
vagy 1-2 részletben, így vastagabb, sütire hajazó dolgot kaptok, vagy több vékony részletben, mint egy palacsinta.

lekvárral szoktam ízesíteni, szerintem patent.

bár időigényes egy kicsit, szóval nem suli előtti 10 perces cucc.
de megéri 8)
daffy
Madridista

2012.02.24. 18:42:31

Eazzy írta:
daffy írta:ez rohadt egyszerű. megnézed 1-2 hét után,hogy fogytál-e. ha heti 1 kg-nál többet fogytál,akkor kevés a ch,ha kevesebbet,akkor sok.
olvasnivaló
egy átlagos férfi 150g szénhidráttal tud diétázni. diétakor a fehérje 3g/tskg legyen.
ügyelj rá,hogy zsírt akkor is fogyassz,illetve legyen megfelelő vitaminbeviteled is
Végigolvastam, sokat segített, köszi!

Ezzel az 1 kg-os fogyással tényleg az a gáz, hogy nehezen mérhető, mert pl mérlegelek úgy, hogy kakiltam, pisiltem, nem ittam egy ideje, majd utána egy hét múlva meg ivás után nemsokkal és ürítések nélkül máris mérhetek akár többet is. Jó persze erre egyszerű a megoldás, ugyanazokat a körülményeket kell biztosítani. Csakhogy azért még így is lehet fél kilós eltérés, ami miatt már nehezebben tudom eldönteni, hogy csökkentsek, vagy növeljek a grammokon.
Na de a lényeg, hogy megpróbálom, most egy hónapot végig tolok így, aztán sokat tapasztalok, és azt fel tudom használni legközelebb amikor szálkásítok.
mérleg: ébredés után,kaki után,evés ivás előtt
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.24. 18:38:51

daffy írta:ez rohadt egyszerű. megnézed 1-2 hét után,hogy fogytál-e. ha heti 1 kg-nál többet fogytál,akkor kevés a ch,ha kevesebbet,akkor sok.
olvasnivaló
egy átlagos férfi 150g szénhidráttal tud diétázni. diétakor a fehérje 3g/tskg legyen.
ügyelj rá,hogy zsírt akkor is fogyassz,illetve legyen megfelelő vitaminbeviteled is
Végigolvastam, sokat segített, köszi!

Ezzel az 1 kg-os fogyással tényleg az a gáz, hogy nehezen mérhető, mert pl mérlegelek úgy, hogy kakiltam, pisiltem, nem ittam egy ideje, majd utána egy hét múlva meg ivás után nemsokkal és ürítések nélkül máris mérhetek akár többet is. Jó persze erre egyszerű a megoldás, ugyanazokat a körülményeket kell biztosítani. Csakhogy azért még így is lehet fél kilós eltérés, ami miatt már nehezebben tudom eldönteni, hogy csökkentsek, vagy növeljek a grammokon.
Na de a lényeg, hogy megpróbálom, most egy hónapot végig tolok így, aztán sokat tapasztalok, és azt fel tudom használni legközelebb amikor szálkásítok.
daffy
Madridista

2012.02.24. 18:09:04

ez rohadt egyszerű. megnézed 1-2 hét után,hogy fogytál-e. ha heti 1 kg-nál többet fogytál,akkor kevés a ch,ha kevesebbet,akkor sok.
olvasnivaló
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.24. 18:02:38

Köszi srácok! Kajálásra korábban nem igazán figyeltem, így nem vagyok tisztában a számokkal, egyedül a fehérjénél tudom, hogy minimum 2g/testsúlykg kell belőle, az meg is van. De akkor leviszem 150-170 körülre a szénhidrátot! Thx!
Válasz küldése