Rinku írta:Tiszta sormintába illő szezonokat alkot az Arsenal... Ha egy valahonnan elúszik a továbbjutás vagy a győzelem esélye, akkor minden másból is. Kiesnek a BL-ből, rögtön rá akkor már az FA-kupából is. Sajnálom őket, mert szimpatikus csapat, de minden évben ez van... Ha berezeg a léc, akkor nincs onnan visszaút.

Nem, sajnos az az idei szezon még az előzőekhez képest is sokkal siralmasabb. Tavaly pl. tavaszig még megvolt a remény mindenre. A BL-ben is a későbbi győztes Barca ellen estek ki szoros meccsen. Most meg február van, és úgy néz ki, h már most elúszik minden. A BL-ben ráadásul lemosott a pályáról a Milan minket, pedig őket sem tartom egy világverő csapatnak.
Ha ezt így folytatják, az összes valamire való focistájuk (Sagna, van Persie, Vermaelen, Wilshere) dobbantani fog (azok nyilván nem, akik most nyáron érkeztek) és rövidesen igazi középcsapat lesz belőlük, ami azért szomorú...
Sajnos ez így van, és nem tudom ezért a játékosokat hibáztatni. És valóban, idén középcsapattá csúsztunk vissza, ezt megmutatta a BL, de mutatja a bajnokság is. Hosszú évek óta szvsz ez leggyengébb PL, de mi még ebben a gyenge PL-ben is szenvedünk. A BL szereplés is igencsak kétséges, főleg amilyen lehet most a csapatmorál
Rijkaard utolsó szezonjának a vége felé már mindig csak azt vártam, h mikor olvashatok a lemondásáról, hát most eljött Wengernél is ez az idő. Vele azért jóval türelmesebb voltam, mert tisztában vagyok vele, h nem dolgozhatott egyszerű körülmények között, de most már azt hiszem nála sem tolerálhatok semmit.
Ha így folytatják, szép lesz,h felépítették az Emirates-t, de kongani fog az ürességtől meccsnapokon...szurkolók helyében kb így nyilvánítanám ki,hogy Wenger játsszon máshol ovisat.
Most már remélem ki is nyilvánítják a nemtetszésüket, most már nem lehet tovább nyelni. Nagy változások kellenek, új útra kell terelni a klubot!