Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hol lehet az interneten nézni?Bob_Marley írta:Liverpool-Cardiff döntőt nem nézi senki???
Ha angol bajnokság egyértelműen Pool, s most is szurkolok nekik nagyon, hogy végre nyerjenek megint kupát, de vezet a Cardiff
Még egy évre hosszabítottlui1698 írta:Mellesleg Giggs 900. meccsén győztes góllal ünnepelt.
Arról lehet tudni, hogy idény végén visszavonul, vagy esetleg lehúz még egy évet a MU-nál?
lui1698 írta: Csabi verjed!![]()
Még akár az is lehet, de hogy nem az Arsenal megy tovább az hurka.messideco írta:Megverjük a Milant is! Go Gunners!
Azért ne hasonlítsuk össze a két csapatotMessiFan91 írta:Mi is ezt csináljuk. A Realt meg a Valenciát meg tudjuk verni de a Getafe-féle kiscsapatok ellen nem játszunk jól.Initom írta:hihetetlen . Ilyenkor nem értem,hogy most miért játszanak így az ágyusok,de a sereghajtókkal meg miért X el nek le...
Szép,szép.
Mi is ezt csináljuk. A Realt meg a Valenciát meg tudjuk verni de a Getafe-féle kiscsapatok ellen nem játszunk jól.Initom írta:hihetetlen . Ilyenkor nem értem,hogy most miért játszanak így az ágyusok,de a sereghajtókkal meg miért X el nek le...
Szép,szép.
Mert úgy született szegény.FCB.Gabesz írta:mért?
mért?lui1698 írta:
Amúgy Bale IQ-ja kb. egy agyhalott szőke rendőrnő körömlakkjának szintjével vetekszik.
Egy őspotya, megy kamutizivel vezetnek, rohadt szimpik nekem isMessiFan91 írta:0-2 Arsenal-Tottenham
Szimpatikus nekem ez a Tottenham.
Az Arsenal nagyon gyengén teljesít mostanában