Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.01. 13:45:29

neobarca írta:Bob!

Köszi, akkor még nem utasítottad el amikor ezt küldtem, ezért nem láttam. Megnéztem az ajánlatodat és válaszoltam is rá.
Azon röhögök, hogy mi képtelenek vagyunk olyan ajánlatot küldeni 1másnak, ami vagy feléd vagy felém ne lenne egyoldalú. :lol: :lol: :lol:
Tudod mit "szeretek" benned, hogy minden statisztikát úgy csűrsz csavarsz, hogy neked jó legyen :D És ezzel "érvelsz" ellenem!Én már a múltban párszor megindokoltam miért adott ajánlatot tettem!
És nem olyanokat írva, hogy -2,5 a négyzeten szorozva cos 60 fokkal kiadja, hogy a hiperbolikus szinusz deriváltja reject :D

A mostanira én nem koptatom a számat, jelen esetben a billentyűzetet, igazából örülök is hogy nem fogadtad el, akiket küldtem olyan formában vannak amilyenben a tieid soha nem lesznek :P :lol:
Ismét azt tudom írni mint előtte, könyörögtem Nelsonért nem adtad, azóta van egy jobb Sessionsom, te meg adnád Nelsont :D

Ráadásul általában úgy, hogy az egyik legjobb játékosomat kéred érte egy pakkban! :lol:

Cumbee nem hiszem, hogy ilyen cserét húznék!Alapvetően én már így ezzel végigfutok, nincs értelme cserélnem, jobb nem leszek és kevés van hátra!Celtics játékost persze szívesen befogadok, de azért legfőképpen perimeter cserékben gondolkozom!BIG 4 egyikére se futja :D Bass-Wilcox vagy majd Pietrus ha kirakjátok!Vagy majd húzok 1-et FA-ról, Doolingot :D

Illetve ha jön valami új arc, akkor őt :D Persze ha valaki felém támad egy olyannal, amit nem tudok visszautasítani akkor.....lehet make counter offer :D

Ui: neobarca ha akrod passzolni Nelsont olyat kérjél érte aki vele egyszintű, olyat ne küldjél, hogy éves adatok alapján 2 közepes egy jóért meg egy rosszért!
Mert nálam vannak emberek, akik újoncok s meghálálják a bizalmat, hogy végre bekerültek!Nem fogok értük kiégett fókákat befogadni :D Csak mert éves szinten rosszabbak!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.01. 11:40:28

Bob!

Köszi, akkor még nem utasítottad el amikor ezt küldtem, ezért nem láttam. Megnéztem az ajánlatodat és válaszoltam is rá.
Azon röhögök, hogy mi képtelenek vagyunk olyan ajánlatot küldeni 1másnak, ami vagy feléd vagy felém ne lenne egyoldalú. :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.01. 07:03:12

Eazzy írta:
Fantasy szempontból meg Thad tegnap nagyot játszott, szóval ma elszöszmötöl az elég, Lou Will meg ver egy 30 pontot és jók vagyunk. Monta is pörögjön csak. Durant meg pattanózzon inkább, meg dobjon egy 25-öt, és nyerjen a Philly. Ez úgy kielégítő lenne. :D

Amúgy meg kikaaaaaaaaaaaaaaaapsz :D
Lou csak 11 pont, Monta 24, Durant 23, köszönöm Istenem!
Jordan Crawfordod az "idegesítő", ő már előző héten is hot volt :D Meg most is :twisted:

Ki fogok kapni :lol:
hát eddig nem sok mindenki ellen voltam "ellenfél", volt 1 hetem amikor gyakorlatilag mindenki sült, de általában 4-11re jó vagyok :D
Most 2 nap után csak a 3asok mentek el, ami előrelépés, bár Frye nem játszott ezidáig :D Viccet félre téve mákom van, Stuckey megint bevarázsolt 29et, Faried megint dupla-dupla Ayon, Howard, Udoh mind-mind nagyon jó!
Egyedül Duhon volt a főleg 5 eladott labdájával bust :D

Amúgy meg Pachulia 13,16 ez msot komoly???Pont ellenem hozza a pontjait ez nem is gond ennyit csinált nálam is, kb 9-10 pattanóval most meg 16...Hát ilyen arcátlanságot, gyakorlatilag szembeköpött a kis albán :twisted: :lol:

Amúgy jó párharc (idáig), s amúgy is van törleszteni valóm a sok Boston "haterkedés" miatt, úgyhogy ez igazi rivalry game :twisted: Úgyhogy küzdünk a héten rendesen, hogy szoros legyen, s ne teljesen egyoldalú!
Ma lesz egy meglepetés emberem, remélem bejön :D

Plusz jövő héten is rivalry gamem van :mrgreen: legalább van egy kis izgalom felém is :D
neobarca írta:
Bob_Marley írta:szerk: Ha valakinek van eladó Celtics játékosa jelentkezzen, ha már meghalunk tegyük szépen :D És 1 C's playerem sincs, ez azért nonszensz :D
Bob! Én küldtem egy ajánlatot amiben benne van 1 C1s player. Sőt még a kedvenc Nelsonod is! De nem jött rá semmi válasz... :lol:
Ezt meg megindokoltam, de leírom ide is, meg akartam várni a márc 1-et hogy alakulnak a dolgok, de amúgy is elég rosszul jöttem volna ki belőle!Így elutasítottam!
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.29. 20:46:40

Bob_Marley írta:Amúgy néztem a schedulet, azt tudtam mi ma a Bucksot fogadjuk, de nem is ez a lényeg hanem Philly-OKC :lol:
Egye fene Eazzy egyezzünk meg egy Sixers sikerben, de ami fontosabb védekezettek nagyon jól, s ne dobjon sokat Durant :D A Phillyben meg inkább Young villogjon mint Lou Williams, s teljesen jók vagyunk :P :lol:
Warriros Atlantába megy Ellistől a "szolid" 14-5-2 ma is tökéletes :mrgreen:
Viccet félre téve, ha szerencsésen alakulnak ma a dolgok nem maradok le nagyon :D

Beasley meg amúgy annyira ingadozó, jó hogy nem adnak neki annyi percet, tegnap ő meg Derrick Williams is "élete meccsét" hozta, főleg Williams!Nem néztem kinél van, de 27 pont 9/10 FG,4/4 3as 5/5 büntető 5 pattanó 1 blokk mondhatni impresszív :D
Jahh, az a meccs jön le gépre majd :D Durant nagy kedvenc, plusz Philly. Szinte csak jól jöhetek ki.

Fantasy szempontból meg Thad tegnap nagyot játszott, szóval ma elszöszmötöl az elég, Lou Will meg ver egy 30 pontot és jók vagyunk. Monta is pörögjön csak. Durant meg pattanózzon inkább, meg dobjon egy 25-öt, és nyerjen a Philly. Ez úgy kielégítő lenne. :D

Amúgy meg kikaaaaaaaaaaaaaaaapsz :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.29. 20:31:33

Bob_Marley írta:szerk: Ha valakinek van eladó Celtics játékosa jelentkezzen, ha már meghalunk tegyük szépen :D És 1 C's playerem sincs, ez azért nonszensz :D
Bob! Én küldtem egy ajánlatot amiben benne van 1 C1s player. Sőt még a kedvenc Nelsonod is! De nem jött rá semmi válasz... :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.29. 19:56:04

kamaj írta:Cumbee itt válaszolok.

Mennyire sürgős ez a csere? Mert várnék még pár meccset, hogy Lopez hogyan fogja folytatni. Ha nem gond jövő hétig még várnék, aztán adnék választ (azért nem kis csere lenne, meg kell ám fontolni :D ).
Nem mondanám, hogy sürgős, Lopez is jól jön, csak a hosszú távú terveimben nem ő szerepel. Annyi, hogy egy másik cserébe is beletettem, azzal kapcsolatban még nem tudok semmit. Amúgy melyik verzión gondolkodsz? Az 1-1 vagy a 3-as csere?
kamaj
Capitá del Barça

2012.02.29. 19:40:54

Cumbee itt válaszolok.

Mennyire sürgős ez a csere? Mert várnék még pár meccset, hogy Lopez hogyan fogja folytatni. Ha nem gond jövő hétig még várnék, aztán adnék választ (azért nem kis csere lenne, meg kell ám fontolni :D ).

SZERK:.
Cumbee írta:Amúgy melyik verzión gondolkodsz? Az 1-1 vagy a 3-as csere?
Most nagyot fogsz nevetni, de magam se tudom XD. Most valahogy nem jön az ihlet, hogy mi lenne a jó, csak félek, hogy a legjobbamat eladjam. :) Mondjuk azt, hogy mindkettőn egyelőre :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamaj 2012.02.29. 20:03:23-kor.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.29. 18:32:49

Amúgy néztem a schedulet, azt tudtam mi ma a Bucksot fogadjuk, de nem is ez a lényeg hanem Philly-OKC :lol:
Egye fene Eazzy egyezzünk meg egy Sixers sikerben, de ami fontosabb védekezettek nagyon jól, s ne dobjon sokat Durant :D A Phillyben meg inkább Young villogjon mint Lou Williams, s teljesen jók vagyunk :P :lol:
Warriros Atlantába megy Ellistől a "szolid" 14-5-2 ma is tökéletes :mrgreen:
Viccet félre téve, ha szerencsésen alakulnak ma a dolgok nem maradok le nagyon :D

Beasley meg amúgy annyira ingadozó, jó hogy nem adnak neki annyi percet, tegnap ő meg Derrick Williams is "élete meccsét" hozta, főleg Williams!Nem néztem kinél van, de 27 pont 9/10 FG,4/4 3as 5/5 büntető 5 pattanó 1 blokk mondhatni impresszív :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.29. 18:16:30

Bob_Marley írta:
kanty írta: Wilcox, de még Rondo sem mozdíthatatlan.

Az ajánlatodat visszautasítottam, ha megnézed az utolsó 14 napot, akkor elég nagy a differencia, amúgy pedig Batumot nem igazán akarom cserélni. :)
Nem néztem érzésre írtam, Stuckey is mostanában kifejezetten jó!De ezek szerint nem tetszett!Mindegy nagyon nem is akarok cserélni, tetszik mindenki, tényleg csak egy keltát kellene beszereznem!:D
2 emberrel is egyeztetek, ezeknek az alakulásától függően elképzelhető, hogy kereslek majd a közeljövőben.

Nálam tegnap első sorban Lopez játszott nagyot. A visszatérése óta most kapta először meg a neki járó perceket és mindjárt egy 38-6-1-el köszönt be.:D A másik Beasley, aki szerintem méltatlanul kevés időt kap a Minesotában. Mostanában kb 10 perc alatti perceket játszik. Most kapott 30 percet és mindjárt be is köszönt 27 ponttal. Remélem hamar elcserélik a Lakersel és végre megkapja azt az időt, amire szüksége van a jó játékhoz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.29. 18:05:40

kanty írta: Wilcox, de még Rondo sem mozdíthatatlan.

Az ajánlatodat visszautasítottam, ha megnézed az utolsó 14 napot, akkor elég nagy a differencia, amúgy pedig Batumot nem igazán akarom cserélni. :)
Nem néztem érzésre írtam, Stuckey is mostanában kifejezetten jó!De ezek szerint nem tetszett!Mindegy nagyon nem is akarok cserélni, tetszik mindenki, tényleg csak egy keltát kellene beszereznem!:D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.29. 17:44:58

Bob_Marley írta:Hurrá hogy jön Durant, nálam meg Duhon :twisted: :lol:
Végül is az első két betű ugyanaz... :twisted: :P

Nálam Dunleavy alkotott nagyot, 28 pont, 5/10 tripla, de Cousins se volt rossz, 22 pont, 18 lepattanó. Brand pedig szereti a hármas számot, 3 lepattanó, 3 assist, 3 steal, 3 blokk, 3 TO :D Nick Young viszont nagyon rosszul dob mostanában :?

Ezt a 11-4-et pedig jó lenne megtartani.

Ja, és viszlát Collison és Scola! :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.29. 15:55:09

Bob_Marley írta:
szerk: Ha valakinek van eladó Celtics játékosa jelentkezzen, ha már meghalunk tegyük szépen :D És 1 C's playerem sincs, ez azért nonszensz :D
Wilcox, de még Rondo sem mozdíthatatlan.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.29. 14:05:21

Kalap1988 írta:Az assist döntetlenről meg annyit, hogy mivel Nash nálam van, és tegnap nem játszott, meglennék lepődve, ha a héten nem felém billenne el :D A többit nem tudom, az a lényeg, hogy jó csata legyen, és győzzön a jobbik!
Remélem azért Nash nem fogja tudni egyedül hozni az assitokat.
Nálam visszatér most Lawson, mellette van egy Lowrym és egy nagyon jó formában lévő Thomasom, és még Chalmers meg Harden is fog hozni párat meccsenként. Ha Irving és Igu nem hoz extrát, akkor sztem végig kiegyenlített lesz a párharc AST kategóriában.
Még abban reménykedem, hogy Blatche visszatérést nem sietik el, vagy ha játszik is, akkor teljesítsen olyan rosszul, mint McGee tette tegnap. :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.29. 13:41:11

Eazzy írta:Na 7v9-ben nem is vallottam olyan nagy kudarcot. Nem sok kategória ment el végleg. Na majd jön Durant :D
Hurrá hogy jön Durant, nálam meg Duhon :twisted: :lol:
1 nap után már annak örülök, hogy nem maradtam le mindenben, sőt Griffinnek köszönhetően és az ő 14 büntetőjének, azt hiszem azok meglesznek :D
Azért az 1/12 tripláról elég derék a fiúktól :D Josh Howard neve legyen áldott ő legalább 1szer betalált a 3asról :D

Viccet félre téve, hoztam egy Duhont, hogy legalább 10-11 ellen küzdjek ma, de nem sok értelme van a mai napnak :D Azokban a kategóriákban amikben jó vagyok lepattanó, steal, blokk, assist remélem tudom hozni!
Legfőképpen a pattanót kellene ma megnyomni a fiúknak, főleg Ayon meg Faried kapkodhatná le a lasztikat ma!
Wilson Chandler meg ma írjon alá a Raptorshoz :twisted: Vagy maradjon holnaptól Denverben de valami történjen vele, mert rohadtul kellene :roll: :lol:
neobarca írta:Gyerekek! Haywooddal mi a tök történt :?: :!:
18 pont 10 pattanó mellé 3 blokk? Ezt meg mi lelte? :lol: :lol: :lol:
Csak így tovább Brendan :!: :!: :!: :lol: 8)
Kár hogy olyan statisztika nincs milyen jól védekezett :D
Dobtak róla 38-at, így tovább Brandon :mrgreen:

Cumbee hsz-t mi lelte, előbb még a Yahoo hackelésének történetét olvashattuk tőle :D

szerk: Ha valakinek van eladó Celtics játékosa jelentkezzen, ha már meghalunk tegyük szépen :D És 1 C's playerem sincs, ez azért nonszensz :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.29. 14:14:33-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.29. 13:34:02

Slither írta:Ahhoz képest hogy fele annyi játékosom volt tegnap, nem is olyan rossz a helyzet. 3 kategóriát vezetek, 2 döntetlen, 2 nagyon szoros és 2 elérhető távolságban van. Bár mondjuk a maradék 6-ban 2x-es a lemaradásom.
A hét hátralévő részében már nagyjából ugyanannyi játékosunk lesz, most már a minőségen múlik, nem a mennyiségen. Nagyon nagyot kell teljesítenem, hogy utolérjem Kalapot. :)
Igen, én is nagyobb előnyre számítottam, mondjuk a 3 nyert kategória dobószázalék, ahol irreleváns, hogy 2x annyi játékosom játszott, sőt, még jó is lehet a kevés játékos, ha az a kevés elkap egy jó dobóformát és nincs sok, aki lerontja :) Az assist döntetlenről meg annyit, hogy mivel Nash nálam van, és tegnap nem játszott, meglennék lepődve, ha a héten nem felém billenne el :D A többit nem tudom, az a lényeg, hogy jó csata legyen, és győzzön a jobbik!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.29. 13:16:46

Ahhoz képest hogy fele annyi játékosom volt tegnap, nem is olyan rossz a helyzet. 3 kategóriát vezetek, 2 döntetlen, 2 nagyon szoros és 2 elérhető távolságban van. Bár mondjuk a maradék 6-ban 2x-es a lemaradásom.
A hét hátralévő részében már nagyjából ugyanannyi játékosunk lesz, most már a minőségen múlik, nem a mennyiségen. Nagyon nagyot kell teljesítenem, hogy utolérjem Kalapot. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.29. 10:02:23

Gyerekek! Haywooddal mi a tök történt :?: :!:
18 pont 10 pattanó mellé 3 blokk? Ezt meg mi lelte? :lol: :lol: :lol:
Csak így tovább Brendan :!: :!: :!: :lol: 8)

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.29. 07:21:38

Na 7v9-ben nem is vallottam olyan nagy kudarcot. Nem sok kategória ment el végleg. Na majd jön Durant :D
kamaj
Capitá del Barça

2012.02.28. 23:52:44

Hát figyu, nekem igazán nem kell Okafor, max akkor, ha Haslemet benyelnéd érte, de Butler a legfőbb triplásom, ráadásul pontokban én se vagyok túlságosan eleresztve. Szerintem ez nem nagyon lehetséges. Esetleg Rondóért, de még érte is nehezen engedném el.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.28. 23:13:05

kamaj írta:Na így már értem, csak nem volt odaírva, így azt hittem, hogy ezt kéne elfogadnom (na jó Te örültél volna neki :D ).
Mindenképp Butler kellene Neked, vagy van más is? És Okafornak benne kell lennie? :D
Butler kellene, a lényeg, h pontba javuljak és igen Okafor legyen benne. Küldj valamit és majd még finomítunk, ha nem tetszik. :)
kamaj
Capitá del Barça

2012.02.28. 23:04:06

Na így már értem, csak nem volt odaírva, így azt hittem, hogy ezt kéne elfogadnom (na jó Te örültél volna neki :D ).
Mindenképp Butler kellene Neked, vagy van más is? És Okafornak benne kell lennie? :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.28. 22:44:39

kamaj írta:A Lakersona tulajától kérdem, hogy ez nekem miért lenne jó? Vagy csak én nem látom benne a rációt?
Írd le kérlek, hogy mit gondolsz erről a cseréről, mert így szárazon nem tűnik túl előnyösnek :D
Itt vagyok. :P
Nyersz pattanóban, blokkban és eladott labdákban. :D
Ez ilyen beköszönő/tapogatózó csere, természetesen nem gondoltam, h elfogadod.
De látsz benne fantáziát? Persze úgy értem, h hozzácsapunk még egy-egy embert. Ha igen, akkor nézz körül nálam. :wink:
kamaj
Capitá del Barça

2012.02.28. 21:55:25

A Lakersona tulajától kérdem, hogy ez nekem miért lenne jó? Vagy csak én nem látom benne a rációt?
Írd le kérlek, hogy mit gondolsz erről a cseréről, mert így szárazon nem tűnik túl előnyösnek :D
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.28. 12:54:23

Game90 írta:@neobarca: ezt az ajánlatodat már elfogadtam :wink:
Örülök neki bár picit tartok tőle amúgy. Walker elvesztésével sok mindenben romlok, Ariza is kérdéses nálam, mivel még nem is játszott a csapatomban. De ha Scola hozni fogja a mostani forméjét, akkor nyugodt maradok. :)

PCsabi
aka Game90

2012.02.27. 22:12:30

@neobarca: ezt az ajánlatodat már elfogadtam :wink:

@fcb0827: kezdem a woodoo-zást :twisted: :P

A Brand - David West kettőst még mindig cserélném.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése