Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudod mit "szeretek" benned, hogy minden statisztikát úgy csűrsz csavarsz, hogy neked jó legyenneobarca írta:Bob!
Köszi, akkor még nem utasítottad el amikor ezt küldtem, ezért nem láttam. Megnéztem az ajánlatodat és válaszoltam is rá.
Azon röhögök, hogy mi képtelenek vagyunk olyan ajánlatot küldeni 1másnak, ami vagy feléd vagy felém ne lenne egyoldalú.![]()
![]()
Lou csak 11 pont, Monta 24, Durant 23, köszönöm Istenem!Eazzy írta:
Fantasy szempontból meg Thad tegnap nagyot játszott, szóval ma elszöszmötöl az elég, Lou Will meg ver egy 30 pontot és jók vagyunk. Monta is pörögjön csak. Durant meg pattanózzon inkább, meg dobjon egy 25-öt, és nyerjen a Philly. Ez úgy kielégítő lenne.
Amúgy meg kikaaaaaaaaaaaaaaaapsz
Ezt meg megindokoltam, de leírom ide is, meg akartam várni a márc 1-et hogy alakulnak a dolgok, de amúgy is elég rosszul jöttem volna ki belőle!Így elutasítottam!neobarca írta:Bob! Én küldtem egy ajánlatot amiben benne van 1 C1s player. Sőt még a kedvenc Nelsonod is! De nem jött rá semmi válasz...Bob_Marley írta:szerk: Ha valakinek van eladó Celtics játékosa jelentkezzen, ha már meghalunk tegyük szépenÉs 1 C's playerem sincs, ez azért nonszensz
Jahh, az a meccs jön le gépre majdBob_Marley írta:Amúgy néztem a schedulet, azt tudtam mi ma a Bucksot fogadjuk, de nem is ez a lényeg hanem Philly-OKC
Egye fene Eazzy egyezzünk meg egy Sixers sikerben, de ami fontosabb védekezettek nagyon jól, s ne dobjon sokat DurantA Phillyben meg inkább Young villogjon mint Lou Williams, s teljesen jók vagyunk
![]()
Warriros Atlantába megy Ellistől a "szolid" 14-5-2 ma is tökéletes
Viccet félre téve, ha szerencsésen alakulnak ma a dolgok nem maradok le nagyon
Beasley meg amúgy annyira ingadozó, jó hogy nem adnak neki annyi percet, tegnap ő meg Derrick Williams is "élete meccsét" hozta, főleg Williams!Nem néztem kinél van, de 27 pont 9/10 FG,4/4 3as 5/5 büntető 5 pattanó 1 blokk mondhatni impresszív
Bob! Én küldtem egy ajánlatot amiben benne van 1 C1s player. Sőt még a kedvenc Nelsonod is! De nem jött rá semmi válasz...Bob_Marley írta:szerk: Ha valakinek van eladó Celtics játékosa jelentkezzen, ha már meghalunk tegyük szépenÉs 1 C's playerem sincs, ez azért nonszensz
Nem mondanám, hogy sürgős, Lopez is jól jön, csak a hosszú távú terveimben nem ő szerepel. Annyi, hogy egy másik cserébe is beletettem, azzal kapcsolatban még nem tudok semmit. Amúgy melyik verzión gondolkodsz? Az 1-1 vagy a 3-as csere?kamaj írta:Cumbee itt válaszolok.
Mennyire sürgős ez a csere? Mert várnék még pár meccset, hogy Lopez hogyan fogja folytatni. Ha nem gond jövő hétig még várnék, aztán adnék választ (azért nem kis csere lenne, meg kell ám fontolni).
Most nagyot fogsz nevetni, de magam se tudom XD. Most valahogy nem jön az ihlet, hogy mi lenne a jó, csak félek, hogy a legjobbamat eladjam.Cumbee írta:Amúgy melyik verzión gondolkodsz? Az 1-1 vagy a 3-as csere?
2 emberrel is egyeztetek, ezeknek az alakulásától függően elképzelhető, hogy kereslek majd a közeljövőben.Bob_Marley írta:Nem néztem érzésre írtam, Stuckey is mostanában kifejezetten jó!De ezek szerint nem tetszett!Mindegy nagyon nem is akarok cserélni, tetszik mindenki, tényleg csak egy keltát kellene beszereznem!:Dkanty írta: Wilcox, de még Rondo sem mozdíthatatlan.
Az ajánlatodat visszautasítottam, ha megnézed az utolsó 14 napot, akkor elég nagy a differencia, amúgy pedig Batumot nem igazán akarom cserélni.
Nem néztem érzésre írtam, Stuckey is mostanában kifejezetten jó!De ezek szerint nem tetszett!Mindegy nagyon nem is akarok cserélni, tetszik mindenki, tényleg csak egy keltát kellene beszereznem!:Dkanty írta: Wilcox, de még Rondo sem mozdíthatatlan.
Az ajánlatodat visszautasítottam, ha megnézed az utolsó 14 napot, akkor elég nagy a differencia, amúgy pedig Batumot nem igazán akarom cserélni.
Végül is az első két betű ugyanaz...Bob_Marley írta:Hurrá hogy jön Durant, nálam meg Duhon![]()
![]()
Wilcox, de még Rondo sem mozdíthatatlan.Bob_Marley írta:
szerk: Ha valakinek van eladó Celtics játékosa jelentkezzen, ha már meghalunk tegyük szépenÉs 1 C's playerem sincs, ez azért nonszensz
Remélem azért Nash nem fogja tudni egyedül hozni az assitokat.Kalap1988 írta:Az assist döntetlenről meg annyit, hogy mivel Nash nálam van, és tegnap nem játszott, meglennék lepődve, ha a héten nem felém billenne elA többit nem tudom, az a lényeg, hogy jó csata legyen, és győzzön a jobbik!
Hurrá hogy jön Durant, nálam meg DuhonEazzy írta:Na 7v9-ben nem is vallottam olyan nagy kudarcot. Nem sok kategória ment el végleg. Na majd jön Durant
Kár hogy olyan statisztika nincs milyen jól védekezettneobarca írta:Gyerekek! Haywooddal mi a tök történt![]()
![]()
18 pont 10 pattanó mellé 3 blokk? Ezt meg mi lelte?![]()
![]()
![]()
Csak így tovább Brendan![]()
![]()
![]()
![]()
Igen, én is nagyobb előnyre számítottam, mondjuk a 3 nyert kategória dobószázalék, ahol irreleváns, hogy 2x annyi játékosom játszott, sőt, még jó is lehet a kevés játékos, ha az a kevés elkap egy jó dobóformát és nincs sok, aki lerontjaSlither írta:Ahhoz képest hogy fele annyi játékosom volt tegnap, nem is olyan rossz a helyzet. 3 kategóriát vezetek, 2 döntetlen, 2 nagyon szoros és 2 elérhető távolságban van. Bár mondjuk a maradék 6-ban 2x-es a lemaradásom.
A hét hátralévő részében már nagyjából ugyanannyi játékosunk lesz, most már a minőségen múlik, nem a mennyiségen. Nagyon nagyot kell teljesítenem, hogy utolérjem Kalapot.
Butler kellene, a lényeg, h pontba javuljak és igen Okafor legyen benne. Küldj valamit és majd még finomítunk, ha nem tetszik.kamaj írta:Na így már értem, csak nem volt odaírva, így azt hittem, hogy ezt kéne elfogadnom (na jó Te örültél volna neki).
Mindenképp Butler kellene Neked, vagy van más is? És Okafornak benne kell lennie?
Itt vagyok.kamaj írta:A Lakersona tulajától kérdem, hogy ez nekem miért lenne jó? Vagy csak én nem látom benne a rációt?
Írd le kérlek, hogy mit gondolsz erről a cseréről, mert így szárazon nem tűnik túl előnyösnek
Örülök neki bár picit tartok tőle amúgy. Walker elvesztésével sok mindenben romlok, Ariza is kérdéses nálam, mivel még nem is játszott a csapatomban. De ha Scola hozni fogja a mostani forméjét, akkor nyugodt maradok.Game90 írta:@neobarca: ezt az ajánlatodat már elfogadtam