USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.07. 06:11:34

Na csak megvertük a Rockertset, de hogy :D

Vezettünk 10-el, majd onnan gyakorlatilag a 4ik negyed közepére lett -10 de visszajöttünk, s a végén vezettünk, s Rondo kezében ott volt az utolsó tőrdöfés erre...Sima ziccerben kicsúszott a labda!Mint a Knicks ellen vasárnap, s szintén mint a New York ellen megint OT, ahol "megtettünk" mindent, hogy veszítsünk :D Nem tudjuk áthozni a labdát 8 mp alatt és társai hibák!
De behúztuk!Parsons tetszett nagyon intelligens ügyes kis játékos, nem vállalja túl, tovább passzolja, ha meg open van kegyetlenül beveri, vagy egy leütéssel betör!Nagyon hasznos játékos, most láttam először teljes meccsen, ügyes!Lepattanót csata 57-38 :? És így tudtunk nyerni!A védekezés megint magas színvonalú volt, de egyszerűen hihetetlen, hogy a palánk alatt mennyire súlytalanok vagyunk, s az ellenfélnek jóval több rádobása van egy meccsen, ergo extra D kell, hogy partyban legyünk!

KG amúgy megelőzte Shaqet az örök lepattanó listán (Shaq aki tegnap volt 40 :D) most 13.100 pattanónál jár, ezt még kimondani/leírni is borzalmas!Így most 12ik Olajuwon van előtte!

PP megint a sok betörés és kiharcolt büntetőkkel segített főleg, amikor nagyon beragadtunk, s percekig nem tudtunk pontot dobni!Rondo jó volt, Allen a végére és az OT-re megtalálta a gyűrűt, s eljutott hozzá a labda, repkedtek is a trííííík :D Bass megsérült, de visszajött a változatosság kedvéért most a bokájával voltak gondok! (Egyébként olvastam Hamiltonnak idén ez volt a 72!!!!ik valamilyenfajta sérülése a Bullsban)
A Rocketsnál Dragic sokat tett hozzá a padról, ileltve a palánk alatt Scola meg Dalembert "aprított" ahogy arra lehetett számítani!Lowrynak is jó napja volt

A lényeg behúztuk és 5 W zsinórban, megyünk a Phillyhez 2 OT-vel a lábakban, nehéz lesz!

És akkor Game kedvence Benny Hill zene mehetne Rondo ziccer alá:
http://www.youtube.com/watch?v=vieusWo-h0c
Szerencsére nem ment el a meccs azért :D

Charlotte megverte a Magicet, esküszöm ha fogadni lehetett volna szinte biztos voltam, hogy a Magic lesz aki botlik a Bobcats ellen :D OT-ben a Lakers is kikapott Detroitban!Dallas visszavágott a Knicksnek!

Kép

Pietrus meg a legnagyobb forma :D Csak a hülyeség:
http://www.csnne.com/pages/v11_videodet ... vCdBvm_p2t
Bár kb tényleg így működik, elcserélnek valaki felhív vagy odamegy hozzád a régi csapatból sok sikert kíván és lehet menni az új csapathoz! :D
Game90 írta: Mid-season award:
http://wagesofwins.com/2012/02/24/mid-s ... ard-watch/

Rengeteg statisztika van a cikkben, érdemes elolvasni! Amúgy Pekovic kivételével ugyanezeket tippeltem.
Ez tényleg nagyon jó, s érdekes dolgok vannak benne!
Kép
Kép
Kép
leomessi7
Barça C

2012.03.06. 21:19:23

Látom van jópár Barca FAN aki foglalkozik amcsi sporttal is!! :)
Én Lakers ill. Bulls szurkoló vagyok és Kobe ill. Rose a kedvenceim :))
De csípem P.Gasolt is na meg A.Bynum-t is!! Go Lakers :))
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.06. 20:45:42

Meghallgattam a 2podcastet. Nagyon bírom a 2 csávó stílusát, végig röhögöm azt a 45-50percet :D
Meg tetszik az is, hogy nem csak NBA-ről fognak beszélni benne,hanem pl. magyar foci is feljött, mint téma.
Az biztos,hogy egyet sem fogok kihagyni :)
PCsabi
aka Game90

2012.03.06. 19:38:19

Eazzy írta:Nagyszerű...már megint egy ilyen hulladék vereség. Hihetetlen, hogy megint ott vagyunk, ahol tavaly...nem tudjuk befejezni a meccseket. Számolatlan vereségünk volt emiatt idén.
Szimpatikus csapat vagytok, rengeteg tehetséggel, de azért kéne nektek egy franchise player (James? :P ), anélkül nem fogtok igazán nagy eredményeket elérni. És egy FP-rel lehet, hogy ezeket a ki-ki meccseket is behúznátok.
Ez hatalmas, szerintem sokat fogom használni ezt a gif-et :lol:

Mid-season award:
http://wagesofwins.com/2012/02/24/mid-s ... ard-watch/

Rengeteg statisztika van a cikkben, érdemes elolvasni! Amúgy Pekovic kivételével ugyanezeket tippeltem.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.06. 16:47:49

Á most kijátszottuk magunkból a hülyeségeket, titeket jól megcsapdosunk csalánnal :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 14:02:16

És már csak másfél meccsel vagytok előttünk :D

A mai sorsdöntő mérkőzés a Rockets ellen nekünk, s akkor holnap Philadelphiában egy ki-ki meccs!Igaz még rengeteg van a szezonból, de látva mindkét csapat hullámzását, most oda kell pörkölni a Sixersnek!És nyomást gyakorolni rájuk, hogy a csoport elsőségért harcban vagyunk, s egyben a 4ik helyért a konferenciában!Ha már a mérleg annyira nem rózsás, legalább a csoportot meg kell fogni, s ezzel a minimum 4ik helyet!

úgyhogy holnap nagy rangadó, Philly-Celtics :lol:

És Rondo mára is:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Y4vb9fhLxs#!

Kép
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.06. 13:23:12

Nagyszerű...már megint egy ilyen hulladék vereség. Hihetetlen, hogy megint ott vagyunk, ahol tavaly...nem tudjuk befejezni a meccseket. Számolatlan vereségünk volt emiatt idén.
Egyébként egy érdekes statisztika:
LeBron és Kobe után Lou Will dobja a ligában a legtöbb pontot a negyedik negyedben...csak érteném, hogy miért nem kezdő már ez az ember...okés, vannak akik a padról jelentik a lendületet, de ott általában nem ilyen hullámzó Holiday-Meeks-ek vannak...hajjajj.
PCsabi
aka Game90

2012.03.06. 11:45:12

MessiFan írta:A kövi 2 akit mondanék az Rubio és Felton. Ők teljesen a csapat érdekeit helyezik előtérbe.
http://www.youtube.com/watch?v=Qw9oX-kZ_9k

Felton???

Rondo nélkül tényleg sokkal gyengébb lenne a Boston, de a legjobb PG szerintem még mindig CP3. Ha pedig a jövő csapatát kéne építeni, akkor Rubio vagy Irving. Csak a spanyol megtanulhatna majd dobni...

Ránéztem a tabellára, Kelet továbbra is nagyon gyenge, 8. Knicks 18-19-es mérleggel, Nyugaton a 11. Jazz ugyanennyivel áll, a 12. Suns 17-20-szal...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 20:06:33

Amúgy én is úgy érzem Rondo nélkül annyira esetlen a támadójátékunk, hogy hihetetlen, plusz a védekezése is elsőrangú!Továbbra is ha megtanulna dobni, a büntik 75%-kal mennének (azért ezt nem lehetetlen elérni)!És mennének a középtávolik is úgy 40 %al meg tripla is 30-35 körülivel, simán 20+ os játékos lehetne!
Amúgy van olyan statisztika, csak nem találom :D
Hogy adott játékos a csapata pontjaiban hány százalékban van benne!
Itt értendő a pontokon kívül természetesen az assist, illetve ha támadópattanót szerzel, s bedobják akkor is kapsz "pontot", s ezt összesítve hozzák ki, hány %-ban segítesz a csapatodnak!Ezt még kb 1 hónapja egyszer megtaláltam, s ha jól rémlik Rondo 69% körül mozgott :shock:

Amúgy meg Kalap leírta, nincsenek taktikai edzések, csak ún. shootaround!Ami nem meglepő a játékosoknak, csak hosszútávon azért rohadt fárasztó!Amikor idegenbeli túra van, azt tényleg úgy kell elképzelni, Meccs, lefújják, egyből repülő, repülőről le, gyors dobóedzés 1-2 óra múlva meccs!És ez 1 hétig!Ami pl nemsokára jön nekünk 8 idegenbeli meccs zsinórban márc 11-23 ig ez 12 nap, korrekt lesz :D
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.05. 19:53:04

Jó látni, hogy nem csak ketten vagyunk Kalappal... :lol:
Remélem gyűlünk még. Én az utóbbi 4 évben összesen kb. 25x jutottam el odáig, hogy játsszak egy kicsit. Jó lenne, ha legalább havonta 1x(2x) összegyűlnénk.

On: Szerintem moslék egy meccs volt....
James és Bryant jó volt, de a Miamiban nagyítóval se lehet találni elfogadható teljesítményt (LBJ-n kívűl) míg az LA-ben Kobenak volt bőven játszótársa. Jobb meccsre számítottam, számomra csalódás volt...
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.05. 19:41:05

Sanama írta:
kanty írta:
Sanama írta:Belehallgattam az 1.podcastbe is. Mi ez, hogy nincsenek idén edzések?Csak mondták,nem nagyon részletezték, hogy miért?!
Később kezdődött a szezon, túl sok a meccs, nincs annyi idő edzésre.
Magyarul lejátsszák a meccseket és ennyi? :D
Azért ez kicsit durva/vicces.
Hát dobóedzések, egyéni és átmozgató edzések vannak. De komoly, teljes értékű, taktikával is tarkított edzésekre nincs idő. Ugyanis az elején két hét volt és elkezdték a szezont december végén ( tehát kb két hónap késéssel), de csak 16 meccsel kevesebbet játszanak, ami így besűríti a programot. Van olyan is, hogy valaki 3 egymást követő nap játszik meccset..
A leghasznosabb és fontosabb szerintem Rondo. Tőle láttam eddig a legtöbb olyan meccset a PG-ék közül, amikor a játék minden szegmensében ( tehát védekezett, labdát lopott, mozgatta a csapatot, lepattanót szedett és még pontot is dobott) húzta előre a csapatát és nyerte meg ezzel a meccset. Ezzel szemben CP3, D-Will, Rose és a többiek inkább ilyen 20-30-40 pontos meccsekkel tűnnek ki, nem ennyire sokrétűen ( persze volt már tripla-duplájuk nekik is, de nem ennyi és nem védekeznek így, mint Rondo). Ezért szerintem ő a legfontosabb.
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.05. 19:36:22

Sanama írta:
kanty írta:
Sanama írta:Belehallgattam az 1.podcastbe is. Mi ez, hogy nincsenek idén edzések?Csak mondták,nem nagyon részletezték, hogy miért?!
Edzenek csak jóval kevesebbet. Pl ha van 5 meccs 7,8 nap alatt, akkor neccesebb.

Irányító? Összességében szerintem is Paul a legjobb, és Rose az, aki nélkül a csapata legnagyobb bajban van. A kedvenc pedig Rondo, csak rossz csapatban játszik. :mrgreen:
Csendben megemlítem, h nem semmi Nash sem, 38 évesen ő adja a legtöbb gólpasszt és pontok terén sem marad el az elittől. (irányítók).
Ja és a legbutább Westbrook. :lol: Legnagyobb ígéret Rubio. Legnagyobb meglepi Lin. Uff, én beszéltem. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.05. 19:32:00

Tocy írta:Nem annyira a témához kapcsolódik, de érdekel: szerintetek ki a legjobb/csapata számára leghasznosabb PG az NBA-ben?
Rondo. Nélküle elég ihlettelen a csapat támadójátéka, rengeteg assistot oszt ki és mindig próbálja úgy mozgatni a csapatot hogy legyen rés és több lehetőség passzolásra. A kövi 2 akit mondanék az Rubio és Felton. Ők teljesen a csapat érdekeit helyezik előtérbe.
socio66

2012.03.05. 19:27:19

Sanama írta:Azért ez kicsit durva/vicces.
de amikor valaki sérült,és már a visszatérés küszöbén van,akkor mindig mondják hogy már együtt edzett a csapattal,teljes értékű munkát végzett,stb.
akkor csak van valami,az lehetetlen hogy edzés nélkül játszanak végig egy teljes szezont.
Tocy írta:Nem annyira a témához kapcsolódik, de érdekel: szerintetek ki a legjobb/csapata számára leghasznosabb PG az NBA-ben?
szerintem a legjobb paul,viszont aki a csapatának leginkább nélkülözhetetlen az egyértelműen rose.
a két all-star kezdő.
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.05. 19:16:34

Nem annyira a témához kapcsolódik, de érdekel: szerintetek ki a legjobb/csapata számára leghasznosabb PG az NBA-ben?
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.05. 19:15:51

kanty írta:
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.05. 18:51:52

Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.05. 18:36:30

Belehallgattam az 1.podcastbe is. Mi ez, hogy nincsenek idén edzések?Csak mondták,nem nagyon részletezték, hogy miért?!
PCsabi
aka Game90

2012.03.05. 16:44:45

Ismét minőségi munka, imádom ezt a párost. Csak lehetne hangosabb a felvétel, laptopon meg telón is elég halk volt.
Sanama írta: Játékosmozgás meddig engedélyezett amúgy?
Március 15.
kanty írta: Érdekes Wade ide szezonja. Nem igazán értem, h miért játszik kevesebb kb. 5 perccel, mint eddig. Hármasokat sem vállal. Mondjuk ezek az edzőn múlnak, de számomra fura.
Rengeteg kisebb sérülése van, azért ebben a sűrű menetrendben jól jön neki, hogy csak 32-33 percet játszik, ő nem olyan gép, mint LBJ. De inkább pihenjen is, a PO-ban úgyis kell egy jó Flash.

Hármasokat meg azért nem vállal, mert nem az erőssége :) Maradjon a tempóknál meg a betöréseknél, hármasokra ott van Chalmers/Miller/Battier.

Deron is összehozott egy korrekt meccset:
http://www.youtube.com/watch?v=0fyLwkf_97s
57 pont, 21/21 büntetőből.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 16:41:42

Mert rengeteget volt sérült!Mondjuk ez a játékstílusa miatt is van, mert ő aztán nem kíméli magát ha 50-50es labda van!Most volt egy rossz hete, de többek között a nagy akarása és alázatossága miatt is nem lehet róla leszedni a kersztvízet!
Meg át is alakult a Miami játéka, se Wade se James nem dobál 3ast, mert Spoelstra rájött (:D) hogy ha van 2 ilyen fegyverem aki erőben atletikusságban mindenkit legyőz, akkor nem a perimeteren kell őket használni, hanem a "darálóban"!Ez Jamesnél látszik a legjobban, azért is ilyen magas a mezőnyszázaléka, mondjuk hozzáteszem undorító hatékonysággal dobálja a fadeaway tempóit!De a statok is mutatják tavaly (igaz 82 meccs, most meg a fele eddig kb a tavalyi össznek)
Wade tavaly 63-206 a tripláról idén 3-19!
James tavaly 92-279 idén 29-73

Wadenek azért szerintem nincs rossz szezonja, az elején volt sokat sérült, de pl legutóbbi hónapban 25.0-4.3-4.4 plusz sok a sima meccse a Miaminak, nyugodtan pihentethetik Wade-t meg James-t is!

Meghallgattam a podcastet, a vége óriási!

Aki hallotta tudja miről fogok írni :lol:
Én is Jamestől "kérnék" pofont, Artestnél nem lehet tudni, hogy esetleg előhúz egy stukekrt is mellé!Buliba Beasley-hez mennék, de kizárólag ha Wiz Khalifa is jön :mrgreen: És welcome zenének meg Method man-Redman How high szólhatna egész este :lol:
És Garnettel elmennék sörözni, vajon miért??? :D
Meccsekből meg egyértelmű Celtics-Lakers (a rivarly vasárnap 21:30kor folytatódik :D)
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.05. 16:02:02

Sanama írta:
kanty írta:...
Wade-t megőrítette Bryant. Azt hiszem kommentátorok is mondták,hogy mekkorát védekezett rajta Bryant, mellette meg dobott 33 pontot :D
Mondjuk kicsit nevetséges mikor Kobe olyan szitukból dobja rá, hogy hihetetlen. Egyik ilyen volt,hogy már azt hiszem a 3mas vonaltól 1méterre volt de még onnan is ráhajította, persze palánkot se talált. :D

Én megmondom őszintén Wade meg James nekem valahogy nem szimpatikusak. Nem sok NBA meccset nézek,de Wade 1hét alatt nálam nagyon elásta magát(nem mintha ez jelentene akármit is), James meg simán nem szimpatikus.

A meccs amúgy nagyon jó volt, mikor feljött a Heat 2 pontra akkor kicsi megijedtem,de aztán 7-0át nyomott a Lakers, onnantól pedig tartották, szóval szép volt.

Játékosmozgás meddig engedélyezett amúgy?
Igen, de Kobe Bryant-ről van szó. Nem először játszott ilyent, Wade is ismeri.
Érdekes Wade ide szezonja. Nem igazán értem, h miért játszik kevesebb kb. 5 perccel, mint eddig. Hármasokat sem vállal. Mondjuk ezek az edzőn múlnak, de számomra fura.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.05. 15:31:16

kanty írta:...
Wade-t megőrítette Bryant. Azt hiszem kommentátorok is mondták,hogy mekkorát védekezett rajta Bryant, mellette meg dobott 33 pontot :D
Mondjuk kicsit nevetséges mikor Kobe olyan szitukból dobja rá, hogy hihetetlen. Egyik ilyen volt,hogy már azt hiszem a 3mas vonaltól 1méterre volt de még onnan is ráhajította, persze palánkot se talált. :D

Én megmondom őszintén Wade meg James nekem valahogy nem szimpatikusak. Nem sok NBA meccset nézek,de Wade 1hét alatt nálam nagyon elásta magát(nem mintha ez jelentene akármit is), James meg simán nem szimpatikus.

A meccs amúgy nagyon jó volt, mikor feljött a Heat 2 pontra akkor kicsi megijedtem,de aztán 7-0át nyomott a Lakers, onnantól pedig tartották, szóval szép volt.

Játékosmozgás meddig engedélyezett amúgy?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 14:01:27

Ronaldinho&Barca írta:Ezeket a podcastokat hol lehet elérni, amiről beszéltek a srácok közvetítés alatt?
Ezek szerint senki nem olvassa ha írok valamit :lol:

Egy mai hozzászólásom tartalma alley oop 2 :D
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/03/05/alleyoop2

És még egy kis Rondo mára:
http://www.youtube.com/watch?v=XFRwHAEk ... r_embedded
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.03.05. 13:56:26

Ezeket a podcastokat hol lehet elérni, amiről beszéltek a srácok közvetítés alatt?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 13:05:18

Bob_Marley írta:Fields meg a Celtics meccs előtt:
http://www.youtube.com/watch?v=UYbcpaqJ ... qkKRM_odYw
A meccsen miért nem tudott ilyeneket dobni? :D
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése