Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tényleg nagyon jó, s érdekes dolgok vannak benne!Game90 írta: Mid-season award:
http://wagesofwins.com/2012/02/24/mid-s ... ard-watch/
Rengeteg statisztika van a cikkben, érdemes elolvasni! Amúgy Pekovic kivételével ugyanezeket tippeltem.
Szimpatikus csapat vagytok, rengeteg tehetséggel, de azért kéne nektek egy franchise player (James?Eazzy írta:Nagyszerű...már megint egy ilyen hulladék vereség. Hihetetlen, hogy megint ott vagyunk, ahol tavaly...nem tudjuk befejezni a meccseket. Számolatlan vereségünk volt emiatt idén.
Ez hatalmas, szerintem sokat fogom használni ezt a gif-etBob_Marley írta:http://www.midwestsportsfans.com/wp-con ... violin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=Qw9oX-kZ_9kMessiFan írta:A kövi 2 akit mondanék az Rubio és Felton. Ők teljesen a csapat érdekeit helyezik előtérbe.
Hát dobóedzések, egyéni és átmozgató edzések vannak. De komoly, teljes értékű, taktikával is tarkított edzésekre nincs idő. Ugyanis az elején két hét volt és elkezdték a szezont december végén ( tehát kb két hónap késéssel), de csak 16 meccsel kevesebbet játszanak, ami így besűríti a programot. Van olyan is, hogy valaki 3 egymást követő nap játszik meccset..Sanama írta:Magyarul lejátsszák a meccseket és ennyi?kanty írta:Később kezdődött a szezon, túl sok a meccs, nincs annyi idő edzésre.Sanama írta:Belehallgattam az 1.podcastbe is. Mi ez, hogy nincsenek idén edzések?Csak mondták,nem nagyon részletezték, hogy miért?!![]()
Azért ez kicsit durva/vicces.
Edzenek csak jóval kevesebbet. Pl ha van 5 meccs 7,8 nap alatt, akkor neccesebb.Sanama írta:Magyarul lejátsszák a meccseket és ennyi?kanty írta:Később kezdődött a szezon, túl sok a meccs, nincs annyi idő edzésre.Sanama írta:Belehallgattam az 1.podcastbe is. Mi ez, hogy nincsenek idén edzések?Csak mondták,nem nagyon részletezték, hogy miért?!![]()
Azért ez kicsit durva/vicces.
Rondo. Nélküle elég ihlettelen a csapat támadójátéka, rengeteg assistot oszt ki és mindig próbálja úgy mozgatni a csapatot hogy legyen rés és több lehetőség passzolásra. A kövi 2 akit mondanék az Rubio és Felton. Ők teljesen a csapat érdekeit helyezik előtérbe.Tocy írta:Nem annyira a témához kapcsolódik, de érdekel: szerintetek ki a legjobb/csapata számára leghasznosabb PG az NBA-ben?
de amikor valaki sérült,és már a visszatérés küszöbén van,akkor mindig mondják hogy már együtt edzett a csapattal,teljes értékű munkát végzett,stb.Sanama írta:Azért ez kicsit durva/vicces.
szerintem a legjobb paul,viszont aki a csapatának leginkább nélkülözhetetlen az egyértelműen rose.Tocy írta:Nem annyira a témához kapcsolódik, de érdekel: szerintetek ki a legjobb/csapata számára leghasznosabb PG az NBA-ben?
Magyarul lejátsszák a meccseket és ennyi?kanty írta:Később kezdődött a szezon, túl sok a meccs, nincs annyi idő edzésre.Sanama írta:Belehallgattam az 1.podcastbe is. Mi ez, hogy nincsenek idén edzések?Csak mondták,nem nagyon részletezték, hogy miért?!
Később kezdődött a szezon, túl sok a meccs, nincs annyi idő edzésre.Sanama írta:Belehallgattam az 1.podcastbe is. Mi ez, hogy nincsenek idén edzések?Csak mondták,nem nagyon részletezték, hogy miért?!
Ismét minőségi munka, imádom ezt a párost. Csak lehetne hangosabb a felvétel, laptopon meg telón is elég halk volt.
Március 15.Sanama írta: Játékosmozgás meddig engedélyezett amúgy?
Rengeteg kisebb sérülése van, azért ebben a sűrű menetrendben jól jön neki, hogy csak 32-33 percet játszik, ő nem olyan gép, mint LBJ. De inkább pihenjen is, a PO-ban úgyis kell egy jó Flash.kanty írta: Érdekes Wade ide szezonja. Nem igazán értem, h miért játszik kevesebb kb. 5 perccel, mint eddig. Hármasokat sem vállal. Mondjuk ezek az edzőn múlnak, de számomra fura.
Igen, de Kobe Bryant-ről van szó. Nem először játszott ilyent, Wade is ismeri.Sanama írta:Wade-t megőrítette Bryant. Azt hiszem kommentátorok is mondták,hogy mekkorát védekezett rajta Bryant, mellette meg dobott 33 pontotkanty írta:...
Mondjuk kicsit nevetséges mikor Kobe olyan szitukból dobja rá, hogy hihetetlen. Egyik ilyen volt,hogy már azt hiszem a 3mas vonaltól 1méterre volt de még onnan is ráhajította, persze palánkot se talált.
Én megmondom őszintén Wade meg James nekem valahogy nem szimpatikusak. Nem sok NBA meccset nézek,de Wade 1hét alatt nálam nagyon elásta magát(nem mintha ez jelentene akármit is), James meg simán nem szimpatikus.
A meccs amúgy nagyon jó volt, mikor feljött a Heat 2 pontra akkor kicsi megijedtem,de aztán 7-0át nyomott a Lakers, onnantól pedig tartották, szóval szép volt.
Játékosmozgás meddig engedélyezett amúgy?
Wade-t megőrítette Bryant. Azt hiszem kommentátorok is mondták,hogy mekkorát védekezett rajta Bryant, mellette meg dobott 33 pontotkanty írta:...
Ezek szerint senki nem olvassa ha írok valamitRonaldinho&Barca írta:Ezeket a podcastokat hol lehet elérni, amiről beszéltek a srácok közvetítés alatt?
A meccsen miért nem tudott ilyeneket dobni?Bob_Marley írta:Fields meg a Celtics meccs előtt:
http://www.youtube.com/watch?v=UYbcpaqJ ... qkKRM_odYw