Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 12:41:34

Én meg Feltont Game-től kaptam :D Bekukáztam remélem elcseréli a Portland, s akkor jól játok vele, ha nem és marad a mostani formája, akkor bukta Raymond :D

De amúgy Messifan azt írta, hogy jó lesz :mrgreen:
Gary Coleman a legnagyobb, meg Game :D What 'hu talkin bout Willis :D

Ez a hét így nekem elfog menni, hogy cserélgetek, de ez van :D Evansről majd tárgyalhatunk Game, csak meg kell várni, hogy rendbe legyenek a papírjai, s átjöjjön!Kicis Phillyt próbálok csinálni a csapatomból!

De jövőre tényleg jó lesz, s az ember rutint kap :D Akkor higgadtabban tudom kezelni a dolgokat, legalábbis bízom benne! :lol:
kamaj írta:
Amúgy Bob magyarázd már meg a hajnali eksönödet, mert nem nagyon értem :D Véletlen volt?
Ezt nem értem :D
Game90 írta: 11-4-et csak viccből írtam, nem néztem utána a statok-nak. Amúgy eddig elég izgalmas, de:
1. Pekovic nem játszott.
2. Meeks-nek nem volt hely, aztán 5/10, 13 pont. Ha tudom, hogy Pek nem játszik, akkor beteszem őt.
3. Westbrook, Ariza, Cousins gyenge volt.
4. csak Klay Thompson, Gooden, Nick Young játszott jól.

Remélem a "sztárjaim" összekapják magukat és akkor nyerhetem ezt a hetet. Faried 20/12-es meccse eléggé zavart, de Gallinari és Nené is visszatért, szóval lefognak csökkenni a percei.

A hét legjobb meccse pedig egyértelműen a miénk :mrgreen:
Westbrook azért nem volt gyenge, hozta a szezonátlagát, nehogy már minden nap 40es meccse legyen :lol:
Ráadásul egy olyan játékosnak akinek annyi az esze mint egy kuszkusz fazéknak!

Pekovic-csal peched volt, Meekset néztem, jó hogy kihagytad :D

Nálam DeRozan, Hill, Griffin, Faried is mind pluszt hozott, Ayon teljesen jó!
Pattanó meg a 3asok már most messzi vannak :D
Bár ma Mahinmitől pár pattanót várok, miután Haywoodnak kiment a bokája :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.06. 12:32:28

Bob_Marley írta: De kijelenthetjük több mint 1 hónap után sikerült megegyezni!
Először is gratulálok, nem kis alkudozás volt ez (és tudod Bob én drukkoltam Neked, hogy meglegyen Nelson :) )
Bob_Marley írta: Amúgy a hét legjobb meccs kamaj-Kalap :lol:
PO hely a tét!
Az lenne, ha nem lennék folyamatosan emberhátrányban minden héten. Ráadásul Butler amit nyújt mostanság az minősíthetetlen, nélküle nehéz lesz bármit is kezdeni :? .

Amúgy Bob magyarázd már meg a hajnali eksönödet, mert nem nagyon értem :D Véletlen volt?

Conleyért régebben sokan érdeklődtek, nos most már vihető maci játékos nélkül is, de ahhoz elég zsíros kis ajánlatnak kell lennie (ezt vegyétek figyelembe, ha kérhetném :D ).
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.06. 12:07:28

Bob_Marley írta: fcbarca0827 ez minden idők leggyorsabb cseréje volt :D
Elküldtem 5 perc múlva ok, accept haladjunk :D
Először is grat a cserétekhez, bár szerintem elsiettétek. :mrgreen:

Felton gyerek meg engem zavar, örülök, hogy holnaptól nem az enyém lesz. Bár ma csinált egy dupla-duplát. :lol: Sebaj, sokszor meg olyan semmilyennek tűnt. :D

Szerk.: Amúgy őt tőled kaptam, szóval visszakerül az eredeti gazdájához. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
PCsabi
aka Game90

2012.03.06. 12:00:04

És igen, megegyeztek a srácok =D> \:D/ :lol:
Bob_Marley írta: És nincs is sok hátra, nem hiszem, hogy más nagyon cserélne, de azért jelzem Evans meg Lin is majd eladó :D

Amúgy Game nem tudom hogy számoltál 11-4t nekem vagy csak elírtad :D , mert ez elég sima lesz neked!Úgy ránézve a keretekre!De majd küzdünk!

Amúgy a hét legjobb meccs kamaj-Kalap :lol:
PO hely a tét! :lol: És van egy Slither-Cumbee (döntő is ???) meccs is a héten!
Evans srác lehet, hogy érdekelne, küldjél valamit :)

11-4-et csak viccből írtam, nem néztem utána a statok-nak. Amúgy eddig elég izgalmas, de:
1. Pekovic nem játszott.
2. Meeks-nek nem volt hely, aztán 5/10, 13 pont. Ha tudom, hogy Pek nem játszik, akkor beteszem őt.
3. Westbrook, Ariza, Cousins gyenge volt.
4. csak Klay Thompson, Gooden, Nick Young játszott jól.

Remélem a "sztárjaim" összekapják magukat és akkor nyerhetem ezt a hetet. Faried 20/12-es meccse eléggé zavart, de Gallinari és Nené is visszatért, szóval lefognak csökkenni a percei.

A hét legjobb meccse pedig egyértelműen a miénk :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 11:59:13

Meglátjuk, én meg nem örülök, de majd tovább adok Linen meg Evansen :D, ami idén a legizgalmasabb számomra az a cserélgetés, s alkudozás :D
És van még pár hét, addig kiélem magam!
fcbarca0827 ez minden idők leggyorsabb cseréje volt :D
Elküldtem 5 perc múlva ok, accept haladjunk :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 11:31:29

Nah hát el sem hiszem, hogy tegnap éjszaka sikerült megegyeznünk Bob. Esküszöm hallod nekem az agyamra ment. Ezzel álmodtam, és 2x fel is ébredtem az éjszaka, hogy akkor most kit adjak kiért. Nem vicc! :lol:

De kedves Fantasy közösség, örömmel jelenthetem be, MEGEGYEZTÜNK :!:
Nem gondoltam volna, hogy ez a nap is eljön... :lol:
Egyébként Bob megnyugodhatsz! Nekem is picit vegyesek az érzéseim. Ami biztos, hogy ezentúl asistban esélytelen lezsek. Így lesznek az elsőkből utolsók. :)
Gayt nagyon szerettem volna, remélem hozza azért a 20körüli pontokat. DeRozantól félek picit. Van, hogy szór 25 pontot, van, hogy 2-t...
Ráadásul mind a 2 gyerek inkább támadásban jó, pattanóban és asistben gyengus. Stuckey is picit zságbamacska, de remélem hozza a mostanit. 8)
Ayont meg nagyon nem szívesen. Hatalmas eredményeket nem várok tőle. Fari jobb lett volna, főleg ahogy elnézem a tegnapi eredményeit... :lol:
Na és akkor a távozókról picit.
A hőn áhított Nelsonodat annyira nem sajnálom. Bár látom benne a fantáziát én is mostanában. Remélem meg fogja érni neked érte ez a sok "szenvedés"... :lol:
Lint nagyon-nagyon sajnálom. Őt bele fogják hajszolni a jó teljesítményba. Belet nem fog minden meccsen 30+ pontot dobni, de szinte biztos vagyok benne, hogy dupla duplás lesz végig.
Evanstól te nagyon tartottál. Nézd, én amióta nálam van, egyszer sem csalódtam benne. Tegnap is szórt 27pontot 5 pattanóval és 4 asistal. Nem lesz vele bajod, hidd el nekem. :wink:
Collison viszonylag keveset játszott nálam, így nagyon nem tudok róla nyilatkozni. Stabil, ügyes srác az biztos... 8)

Összegezve: Most mind a 2en imádkozhatunk, hogy jól döntöttőnk.
:lol: De az biztos, hogy ha összejön egy ksi személyes meeting akár kosarazás keretében, egy sört mindenképpen meg kell, hogy igyunk. Szerintem a fantasy történetében még nem volt ilyen hosszó alkudozás... 8)
Szetintem az oldal karbantartói is érdeklődve kisérték figyelemmel... :lol: Még az is lehet, hogy fogadásokat is kötöttek... :lol:
Mind1, minden jó, ha a vége jó. Csak érje meg tényleg mind a kettőnknek... 8)

FONTOS :!: Kérlek Slither a cserét holnap aktivizáld. Ha ma megy végbe én nagyon sokat buknék, mert ma 3 játékosom is játszik és így nem lenne fair. Legyenek a mai a meccsek a búcsúmeccsei a srácoknak. DE amúgy is ha ma hajnalban lett a megeggyezés akkor leghamarabb holnap hajnalban kell, hogy végbemenjen... 8)
Köszi és PEACE!

Egy igazi szappanoperának lett ma vége... De még az is lehet, hogy folytatása következik... :lol: :lol:

Szerk: Bocsánat a sok elgépelésért, de nagyon [auto_cenzúra] a céges laptopom billentyűzete... SRY! :oops:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 00:41:50

Nem viccelek fél órát néztem a dolgot!De elfogadtam!Meguntam, legalább Nelson megvan, Mission Completed :D Mint írtam is, odaadtam az összes értékemet, persze kaptam is, de nagyon bízom benne, neobarca nem jövök ki rosszul belőle!

Slither majd megkérlek, holnapi játéknapra jók legyünk :D Ha már elengedtünk itt is ott is 4 embert!Persze ha megoldható!

Amúgy azért nehéz velem üzletelni, mert kevés az értékem, s azokat rohadtul féltem :D

Igazából az a vicces ebben a cserében Nelsonnak meg Collisonnak örülök, Lin-t meg Evans-t hajítom a francba :D
És nincs is sok hátra, nem hiszem, hogy más nagyon cserélne, de azért jelzem Evans meg Lin is majd eladó :D

De kijelenthetjük több mint 1 hónap után sikerült megegyezni!Ez igen :D
Eazzy írta: Grat! Nagy csata volt, bár uccsó nap is mákod volt, hogy Lou Will hulladék volt...plusz a FA-ek se hoztak szinte semmit. Na segond.

Most égek egyet mint a Reichstag Lakersona ellen, aztán jönnék az ollsztárok...gyanítom, hogy kikerülök a PO helyemről záros határidőn belül :D
Kösz, tényleg mákom volt egész héten!Hozzáteszem reménykedtem, hogy 9-6 lesz, mikor láttam 8 játékosod lesz, gondoltam ők csak termelik az eladott labdákat, ráadásul Ellis is volt, erre az én 6 emberem több TO-t csinált, de nem vagyok telhetetlen sikerült 3-jára is nyernem :D
Volt pár hetem mikor nagyon nem ment, ott kerestem a csapatot :D Meg a várakozás FA-kra is akkor volt, ami nem jött be!
És most is rosszul döntöttem Udoh-t sajnáltam, s már megbántam, hogy kitettem :D !Főleg, hogy kivártam kezdő legyen....

Amúgy Game nem tudom hogy számoltál 11-4t nekem vagy csak elírtad :D , mert ez elég sima lesz neked!Úgy ránézve a keretekre!De majd küzdünk!

Amúgy a hét legjobb meccs kamaj-Kalap :lol:
PO hely a tét! :lol: És van egy Slither-Cumbee (döntő is ???) meccs is a héten!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 22:00:51

Bob_Marley írta:Én nyugodt vagyok!Te idegeskedsz, van egy egész korrekt ajánlatom Gayért, ha 11 ig nem egyezünk meg máshol kell keresni!

Arról meg nem tehetek, hogy kiraktad, pedig még ide is beírtam ilyen eredményeket hozott, s midnen nap van egy akkora tömése Fariednak, hogy ihaj :D
1 tömés, nem tömés.... :D Frye nem eladó, tudomásul vettem. Nah most akkor újraértékelem egy régebbi ajánlatodat... 8)

Szerk: ÁÁÁÁÁ Küldök egy 6-6-os cserét... Sírok! :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 21:57:45

Én nyugodt vagyok!Te idegeskedsz, van egy egész korrekt ajánlatom Gayért, ha 11 ig nem egyezünk meg máshol kell keresni!

Arról meg nem tehetek, hogy kiraktad, pedig még ide is beírtam ilyen eredményeket hozott, s midnen nap van egy akkora tömése Fariednak, hogy ihaj :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 21:44:37

Bob_Marley írta:
neobarca írta:Itt vagyok Bob! Készüljünk fel az éjszakába nyúló tárgyalássorozatra... :lol:
Már tényleg egy paraszthajszál választ el minket a megegyezéstől... 8)
És indulhat a fiesztaaaaaaaaaaa!!!! Mindenki gratulációját szívesen fogadjuk! :lol: :lol: :lol:
Nem egy paraszthajszál választ el minket, hanem a te makacsságod! :D

És ha megegyezünk előre jelzem, Lin és Evans vihető :D
:lol: :lol: :lol: Ha én makacs vagyok akkor Te is az vagy! :lol: :lol: :lol:
Szeretném visszakapni Fari gyereket. :lol: Végülis az enyém volt, csak fgyelmetlen voltam. (tudom, nem mentség)
Viszont Mozgo még a héten visszatér, szal hidd el, nem fogja hozni a dolgokat... ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez tiszta pszichikai hadviselés. De ma pontot teszünk az i-re ha addig élek! :D
Csak egy kattintás az egész és vége a Paula és Paulínának! :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 21:39:49

neobarca írta:Itt vagyok Bob! Készüljünk fel az éjszakába nyúló tárgyalássorozatra... :lol:
És indulhat a fiesztaaaaaaaaaaa!!!! Mindenki gratulációját szívesen fogadjuk! :lol: :lol: :lol:
Nem egy paraszthajszál választ el minket, hanem a te makacsságod! :D

És ha megegyezünk előre jelzem, Lin és Evans vihető :D
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.03.05. 21:21:21

Bob_Marley írta: szerk: a búsba socio :D Én nem akartam 3-mat ellőni egy napra, gondoltam holnap gyorsba behúzom a pankrációs Artestet, erre behúztad világbékét, hihetetlen, hogy mennyire résen kell lenni, ma nem is játszik, gondoltam csak nem raboljátok be, erre meg :D
ha gondolod eltrédelhetjük. :)
egyébként szerintem is csak fellángolás volt a tegnapi meccse,de egyrészt veszteni valóm nincs vele,másrészt amihez én nyúlok az sokszor arannyá változik.
:lol:
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 21:19:43

Itt vagyok Bob! Készüljünk fel az éjszakába nyúló tárgyalássorozatra... :lol:

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.05. 21:17:07

Bob_Marley írta:Eazzy ez aztán szoros volt, de sikerült nyernem 8-7 re, Game most téged csapkodlak meg :D
Grat! Nagy csata volt, bár uccsó nap is mákod volt, hogy Lou Will hulladék volt...plusz a FA-ek se hoztak szinte semmit. Na segond.

Most égek egyet mint a Reichstag Lakersona ellen, aztán jönnék az ollsztárok...gyanítom, hogy kikerülök a PO helyemről záros határidőn belül :D
PCsabi
aka Game90

2012.03.05. 18:59:34

Bob_Marley írta: szerk: a búsba socio :D Én nem akartam 3-mat ellőni egy napra, gondoltam holnap gyorsba behúzom a pankrációs Artestet, erre behúztad világbékét, hihetetlen, hogy mennyire résen kell lenni, ma nem is játszik, gondoltam csak nem raboljátok be, erre meg :D
Artest-en én is gondolkoztam, de szerintem ez csak egy fellángolás volt tőle, aztán a következő meccsen megint dobálgatja a tégláit. Webster lett volna a vágyam, 1x már behúztam őt FA-ról, erre neobarca már reggel elvitte őt. Nem baj, van még 5-6 kiszemeltem :)

Egyébként pár játékos vihető tőlem, akit érdekel valamelyik, az küldjön ajánlatot, nekem már nincs kedvem ilyen ajánlat küldésekkel szenvedni (utolsó 14 napot néztem):
1. Dunleavy 13/4, 47% tripla
2. Gooden 18/8
3. Brand 12/10/3/2/2
4. Cousins 16/13
5. David West 11/8/3
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 15:45:59

Egy kétségbeesett ajánlatot még tettem, paraszthajszál van a megállapodás elfogadása között, neobarca igazán rányomhatnál már az acceptre! :D
Ez már teljesen egyenlő csere, kell hozzá 5 ember....És a rohadt Evanset is bevállalom :?

szerk: s ne duplázz :D Mert jönnek a Gestapo, s akkor nem tudunk tárgyalni :D

szerk: a búsba socio :D Én nem akartam 3-mat ellőni egy napra, gondoltam holnap gyorsba behúzom a pankrációs Artestet, erre behúztad világbékét, hihetetlen, hogy mennyire résen kell lenni, ma nem is játszik, gondoltam csak nem raboljátok be, erre meg :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 14:22:01

Mennem kell mert így is elkések. Elküldtem az utcsót. Minimális változtatás a tiédhez képest! Már csak este leszek... Peace 8)

neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 14:11:20

Bob_Marley írta:Ez most mi?????
Én ezeken nem szemezgetek, mert nem fogadom el őket!!!!
Nem erről volt szó.....

Komoylan hagyjuk akkor az egészet, küldtem 2 teljesen korrektet, amire azt mondod, akkor menjen, s visszadobsz egy ilyen 2őt!
Na hagyjál békén!!! :D
Bocs-bocs-bocs!!! Azokat nem akartam elküldeni csak baszakszik itt a net és nyomok én össze vissza. Most küldtem el azt, amire utaltam lejebb...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 14:04:50

Ez most mi?????
Én ezeken nem szemezgetek, mert nem fogadom el őket!!!!
Nem erről volt szó.....

Komoylan hagyjuk akkor az egészet, küldtem 2 teljesen korrektet, amire azt mondod, akkor menjen, s visszadobsz egy ilyen 2őt!
Na hagyjál békén!!! :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 13:51:56

Mostmár én is komolyan veszem, hogy feljöttem a 7. helyre. Még ha csak ideiglenes is de akkor is. Jó rendben utána néztem. tényleg 1 emberrel [auto_cenzúra] csak. Akkor most küldök párat. És sekkozd ki. De utána már csak este leszek, mert megyek tárgyalni... :lol:

Szerk: Amúgy tegnap azért nem fogadtam el, mert csak ma láttam... 8)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 13:21:34

Na ezért nem lehet veled megegyezni.....

Most már ilyenek vannak, hogy ki mennyi meccset játszik??????
Komolyan mondom ilyen már a világon nincs!És én veszem komolyan a játékot???Ha elfogadtad volna tegnap nem lennének ilyen gondjaid :D

Akikre igényt tartok azért tartok, mert így éri meg nekem is!Ez ilyen egyszerű, legszívesebben Evans-t rohadtul nem vállalnám be, majd elpasszolom másnak, vagy nem :D

Amúgy megnéztem, ha ma elfogadod, s úgy megy át, hogy holnap már játszanak itt is ott is, akkor az egyik cserében 12-13 a meccsek száma!
A másikban is!Egy meccset veszítesz, úristen :lol:
neobarca írta:Kanty! Igen, tegnap nekem is a hajam az égnek állt. Ha Rondo nincs, akkor én nyertem volna... :lol: De ilyen az élet!
Ha Rondo nincs a Knicks is nyert volna :P :mrgreen:

Egyébként azt a cserét sajnálom a legjobban, az akkora baklövés volt, hogy hihetetlen, s nem csak azért mert Rondo nagyon aprít mostanában, hanem amolyan Danny Ainge féle csere volt tőlem :D Elengedtem az FP játékosomat, Stoudamire-ért :roll: Ezt nem bocsátom meg magamnak, de annyit vártam Rondora, s pont akkor volt nálam mikor fájt a csuklója :D
Igazi balfék vagyok idén, de majd jövőre :D

Abban bízok jövőre én draftolok, s nem az lesz, hogy végig keresem az ideális csapatomat!Jövőre lenyomok egy olyan szezont, mint pl mesilja vagy NBAiley draftoltak, 1-2 módosítás s egész idény le van tudva :D
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.03.05. 13:04:07

neobarca írta:Soció!
Kemény hétnek nézünk elébe... Ha az előző hetet nézem akkor 12-3-ra fogok kikapni... :(
Remélem ennél azért jobban teljesít majd a csapat! :lol: :lol: :lol:
az előző hetem nagyon erős volt,szinte mindenki hozta az elvárhatót,és még extrát is tett mellé.
most nem hiszem hogy összejönnének ugyanazok a számok,de azért úgy számolok,hogy behúzom ezt a hetet,ahogy remélem az összes hátralévőt is. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 13:03:04

Kanty! Igen, tegnap nekem is a hajam az égnek állt. Ha Rondo nincs, akkor én nyertem volna... :lol: De ilyen az élet!

Na Bob! Megegyezünk! Jó lesz a 4-4. Viszont lenne egy észrevételem, ami kérdés is egyben. Most akkor hány nap alatt megy végbe a csere. Mert az érintettek 4-4 meccset játszanak a héten. Viszont a tieid zöme ma tolja, míg az enyémek holnap. Így ha ma elfogadom és holnap végbe megy, hátrányba kerülök. Ha viszont 2 nap az átfutási idő, akkor részemről ok. Mert akkor igazságosan 4-4 játéknap lesz összesítésben.
Ha viszont 1 nap akkor csak holnap tudom elfogadni. +egy lehelletnyi módosítás még beleférne? Most vagy soha, egyezzünk meg! :D Lin-Evans-Bass hármasból kire tatranál legkevésbé igényt? Mind1 küldök én is ajánlatot de a fentebbieket vegyük tekintetbe kérlek, mielött elfogadnád. Gondolom arra nincs lehetőség, hogy még ma végbemenjen a trade...

kanty
Llegenda del Barça

2012.03.05. 12:53:46

Ismét nyertem 8-7-re és ismét nem ér semmit.
A legnagyobb bajom ezzel a játékkal a következő:
Nyersz mondjuk 3 héten egymásután 8-7-re, majd kikapsz pl 3-12-re és negatív a mérleged, :shock: pedig a győzelmi mutatód simán pozitív.
Szerintem igazságosabb lenne, ha mondjuk minden győzelem érne három pontot és ha pontegyenlőség van, akkor jönne elő, h milyen arányban nyertél. Tudom, h ez nem rajtunk múlik, csak na, mégis zavar.

Mostani hét bukta lesz úgy érzem és a PO is egyre távolabb van. :cry:
Tegnap azért Rondo nem volt gyenge. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 12:19:30

Bob_Marley írta:Nekem meg az előző nem tetszett, rájöttem, hogy jó hülyeséget raktam össze :lol:

Bassnek szerinted nem csökkenek a percei????Egy bizonyos JO is nálunk pattogtat (de minek :P :D)!
Fariedot meg nem szívesen engedem el, főleg az általad felvázolt cserében! :wink:

Amúgy meg nem tudom mit kell ennyit tökölni, ránézel eldöntöd, nem filózni még napokat!

Igazából nem is értem mit erőlködünk van még pár hét, s nem is szívesen engedem el Gay-t 1-1ben meg nem tudsz adni senkit, így marad ez a 4es megoldás :?

szerk: amúgy meg mikor Boboát kérted nem zavart, hogy 2 Dallas játékosod lett volna ???? :lol:
AJJJAAAJJJJ! :lol: :lol: :lol: Megint kezdenek távolodni az elképzeléseink... :lol: :lol: :lol: Bassnak jelentősen nem fognak. Nem fog 8-10 perceket veszíteni mint Fari. De te vagy a Celtic. Ezt te nálam tuti jobban tudod.

Boboánál más volt a helyzet, mert ha az a trade összejön, Haywood már ment is volna máshoz.
Minden esetre nekem a 4-4 sok. Ha marad valamilyen formában a 3-3 akkor mehet a menet, és legközelebb a kosérpályán találkozunk... :lol: 8)

Válasz küldése