Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt nem értemkamaj írta:
Amúgy Bob magyarázd már meg a hajnali eksönödet, mert nem nagyon értemVéletlen volt?
Westbrook azért nem volt gyenge, hozta a szezonátlagát, nehogy már minden nap 40es meccse legyenGame90 írta: 11-4-et csak viccből írtam, nem néztem utána a statok-nak. Amúgy eddig elég izgalmas, de:
1. Pekovic nem játszott.
2. Meeks-nek nem volt hely, aztán 5/10, 13 pont. Ha tudom, hogy Pek nem játszik, akkor beteszem őt.
3. Westbrook, Ariza, Cousins gyenge volt.
4. csak Klay Thompson, Gooden, Nick Young játszott jól.
Remélem a "sztárjaim" összekapják magukat és akkor nyerhetem ezt a hetet. Faried 20/12-es meccse eléggé zavart, de Gallinari és Nené is visszatért, szóval lefognak csökkenni a percei.
A hét legjobb meccse pedig egyértelműen a miénk
Először is gratulálok, nem kis alkudozás volt ez (és tudod Bob én drukkoltam Neked, hogy meglegyen NelsonBob_Marley írta: De kijelenthetjük több mint 1 hónap után sikerült megegyezni!
Az lenne, ha nem lennék folyamatosan emberhátrányban minden héten. Ráadásul Butler amit nyújt mostanság az minősíthetetlen, nélküle nehéz lesz bármit is kezdeniBob_Marley írta: Amúgy a hét legjobb meccs kamaj-Kalap
PO hely a tét!
Először is grat a cserétekhez, bár szerintem elsiettétek.Bob_Marley írta: fcbarca0827 ez minden idők leggyorsabb cseréje volt
Elküldtem 5 perc múlva ok, accept haladjunk
Evans srác lehet, hogy érdekelne, küldjél valamitBob_Marley írta: És nincs is sok hátra, nem hiszem, hogy más nagyon cserélne, de azért jelzem Evans meg Lin is majd eladó
Amúgy Game nem tudom hogy számoltál 11-4t nekem vagy csak elírtad, mert ez elég sima lesz neked!Úgy ránézve a keretekre!De majd küzdünk!
Amúgy a hét legjobb meccs kamaj-Kalap
PO hely a tét!És van egy Slither-Cumbee (döntő is ???) meccs is a héten!
Kösz, tényleg mákom volt egész héten!Hozzáteszem reménykedtem, hogy 9-6 lesz, mikor láttam 8 játékosod lesz, gondoltam ők csak termelik az eladott labdákat, ráadásul Ellis is volt, erre az én 6 emberem több TO-t csinált, de nem vagyok telhetetlen sikerült 3-jára is nyernemEazzy írta: Grat! Nagy csata volt, bár uccsó nap is mákod volt, hogy Lou Will hulladék volt...plusz a FA-ek se hoztak szinte semmit. Na segond.
Most égek egyet mint a Reichstag Lakersona ellen, aztán jönnék az ollsztárok...gyanítom, hogy kikerülök a PO helyemről záros határidőn belül
1 tömés, nem tömés....Bob_Marley írta:Én nyugodt vagyok!Te idegeskedsz, van egy egész korrekt ajánlatom Gayért, ha 11 ig nem egyezünk meg máshol kell keresni!
Arról meg nem tehetek, hogy kiraktad, pedig még ide is beírtam ilyen eredményeket hozott, s midnen nap van egy akkora tömése Fariednak, hogy ihaj
Bob_Marley írta:Nem egy paraszthajszál választ el minket, hanem a te makacsságod!neobarca írta:Itt vagyok Bob! Készüljünk fel az éjszakába nyúló tárgyalássorozatra...![]()
Már tényleg egy paraszthajszál választ el minket a megegyezéstől...![]()
És indulhat a fiesztaaaaaaaaaaa!!!! Mindenki gratulációját szívesen fogadjuk!![]()
![]()
És ha megegyezünk előre jelzem, Lin és Evans vihető
Nem egy paraszthajszál választ el minket, hanem a te makacsságod!neobarca írta:Itt vagyok Bob! Készüljünk fel az éjszakába nyúló tárgyalássorozatra...![]()
Már tényleg egy paraszthajszál választ el minket a megegyezéstől...![]()
És indulhat a fiesztaaaaaaaaaaa!!!! Mindenki gratulációját szívesen fogadjuk!![]()
![]()
ha gondolod eltrédelhetjük.Bob_Marley írta: szerk: a búsba socioÉn nem akartam 3-mat ellőni egy napra, gondoltam holnap gyorsba behúzom a pankrációs Artestet, erre behúztad világbékét, hihetetlen, hogy mennyire résen kell lenni, ma nem is játszik, gondoltam csak nem raboljátok be, erre meg
Grat! Nagy csata volt, bár uccsó nap is mákod volt, hogy Lou Will hulladék volt...plusz a FA-ek se hoztak szinte semmit. Na segond.Bob_Marley írta:Eazzy ez aztán szoros volt, de sikerült nyernem 8-7 re, Game most téged csapkodlak meg![]()
Artest-en én is gondolkoztam, de szerintem ez csak egy fellángolás volt tőle, aztán a következő meccsen megint dobálgatja a tégláit. Webster lett volna a vágyam, 1x már behúztam őt FA-ról, erre neobarca már reggel elvitte őt. Nem baj, van még 5-6 kiszemeltemBob_Marley írta: szerk: a búsba socioÉn nem akartam 3-mat ellőni egy napra, gondoltam holnap gyorsba behúzom a pankrációs Artestet, erre behúztad világbékét, hihetetlen, hogy mennyire résen kell lenni, ma nem is játszik, gondoltam csak nem raboljátok be, erre meg
Bocs-bocs-bocs!!! Azokat nem akartam elküldeni csak baszakszik itt a net és nyomok én össze vissza. Most küldtem el azt, amire utaltam lejebb...Bob_Marley írta:Ez most mi?????
Én ezeken nem szemezgetek, mert nem fogadom el őket!!!!
Nem erről volt szó.....
Komoylan hagyjuk akkor az egészet, küldtem 2 teljesen korrektet, amire azt mondod, akkor menjen, s visszadobsz egy ilyen 2őt!
Na hagyjál békén!!!
Ha Rondo nincs a Knicks is nyert volnaneobarca írta:Kanty! Igen, tegnap nekem is a hajam az égnek állt. Ha Rondo nincs, akkor én nyertem volna...De ilyen az élet!
az előző hetem nagyon erős volt,szinte mindenki hozta az elvárhatót,és még extrát is tett mellé.neobarca írta:Soció!
Kemény hétnek nézünk elébe... Ha az előző hetet nézem akkor 12-3-ra fogok kikapni...![]()
Remélem ennél azért jobban teljesít majd a csapat!![]()
![]()
AJJJAAAJJJJ!Bob_Marley írta:Nekem meg az előző nem tetszett, rájöttem, hogy jó hülyeséget raktam össze![]()
Bassnek szerinted nem csökkenek a percei????Egy bizonyos JO is nálunk pattogtat (de minek![]()
)!
Fariedot meg nem szívesen engedem el, főleg az általad felvázolt cserében!![]()
Amúgy meg nem tudom mit kell ennyit tökölni, ránézel eldöntöd, nem filózni még napokat!
Igazából nem is értem mit erőlködünk van még pár hét, s nem is szívesen engedem el Gay-t 1-1ben meg nem tudsz adni senkit, így marad ez a 4es megoldás
szerk: amúgy meg mikor Boboát kérted nem zavart, hogy 2 Dallas játékosod lett volna ????