Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 20:51:10

Slither írta:
neobarca írta:Slither kérlek intézkedj és engedd át a cserét, mert ez most nagyon megkavarta a dolgokat... :(
Szerencséd hogy 3 nap után most újra benéznem a fórumra. :P
Az ég küldött téged! :D Nah akkor ha visszajötnnek a gyerekek, visszaküldöm bobnak a cserét. Ha megkérhetlek akkor a holnapi nap engedd át és akkor egyikünk sem veszít meccset... 8)
Bobnak meg még1x Respect! Ezért az egyik sörödet én állom! A Bassos cserével meg holnap megegyezünk. DE ezt írtam is válaszként, majd nézd meg!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.06. 20:46:26

neobarca írta:Slither kérlek intézkedj és engedd át a cserét, mert ez most nagyon megkavarta a dolgokat... :(
Szerencséd hogy 3 nap után most újra benéznem a fórumra. :P
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 20:36:59

Slither kérlek intézkedj és engedd át a cserét, mert ez most nagyon megkavarta a dolgokat... :(

Szerk: Game! Holnap rendeződnek a soraim és kiagyalok valamit. De köszi a támpontokat így könnyebb lesz ötletelgetni!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 20:25:51

Bob_Marley írta:Látom átjött a csere, amondó vagyok amúgy sem telt le a 24 óra vétózási lehetőség, s hirtelen irgalmatlanul megerősödnék az adott párharca :D neobarca meg elvesztené ezt a hetet minden bizonnyal, ráadásul ő PO helyen áll, így szerintem salamoni döntésként visszaküldöm a pakkot neobarca fogadd el, Slither meg engedélyezze, s holnap átjön, akkor nincs veszteség!

Engedményként neobarca amit írtam elfogadhatnád ajánlat :P :D

Hozzáteszem már az földöntúli boldogságot jelentett, hogy rákatinthattam a saját csapatomban még ha csak ideig-óáig is Nelsonra :mrgreen:
Na ezt, most kajak nem értem... Hogy a túróba ment át a csere úgy, hogy le sem telt a 24 óra???? Így én ma iszonyatot bukok!!!!
Bob! Nagyon korrekt vagy és ha garanciát kapok rá, hogy nem gondolod meg késöbb magad, akkor elfogadom a visszacserét. Majd holnap akkor újra trade amit át kéne engedni még aznap.
Viszont Slither kérnék egy megerősítést, mert ez így nagyon nem jó... Így már ma lemondhatok az amúgy kiélezett hetemről... :(

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 19:56:10

Látom átjött a csere, amondó vagyok amúgy sem telt le a 24 óra vétózási lehetőség, s hirtelen irgalmatlanul megerősödnék az adott párharca :D neobarca meg elvesztené ezt a hetet minden bizonnyal, ráadásul ő PO helyen áll, így szerintem salamoni döntésként visszaküldöm a pakkot neobarca fogadd el, Slither meg engedélyezze, s holnap átjön, akkor nincs veszteség!

Engedményként neobarca amit írtam elfogadhatnád ajánlat :P :D

Hozzáteszem már az földöntúli boldogságot jelentett, hogy rákatinthattam a saját csapatomban még ha csak ideig-óáig is Nelsonra :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.06. 18:14:40

neobarca írta: Game! A tegnap nagyon leszívta az agyamat a cseréket illetően. Maradjunk annyiban, hogy ha lesz egy pici időd, küldj valamit. Ha meg nem, akkor megvárom a Bobos trademet! Írjanak alá az újak és akkor tudunk egyeztetni mert átlátom a helyzetet, hogy miből élek... :D
Én meg most értem haza, aztán lusta vagyok küldeni :P

De akik érdekelnének tőled: Bass, Hump, Bynum, Melo. Ha Rubio nem olyan %-kal dobna, mint én, akkor őt is szívesen elvinném. De azt már most elmondom, hogy Novak és Jack nem kell.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 16:47:48

Bob_Marley írta:Na majd megnézem, Odomtól óckodtok, pedig azért mostanában már kezdi összeszedni magát, de sebaj megtartom magamnak, csinálok egy Frye 2-t belőle :P :D Aztán majd nem adom :D

Az összes értékemet elárusítom! Igen Griffin is eladó :D
Rajtad elég nehéz kiigazodni! :D Kíváncsi leszek, mi lesz veled, az átigazolási időszak után... :lol: Nem is fogsz már foglalkozni a csapatoddal? :?
Am Griffin tényleg érdekel valamilyen kombóban. Már balinteernél is udvaroltam érte... 8)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 16:16:27

Na majd megnézem, Odomtól óckodtok, pedig azért mostanában már kezdi összeszedni magát, de sebaj megtartom magamnak, csinálok egy Frye 2-t belőle :P :D Aztán majd nem adom :D

Az összes értékemet elárusítom! Igen Griffin is eladó :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 15:23:44

Bob_Marley írta:neobarca én félek tőled, az agyamba látsz????
Amúgy igen Bass-re is rá akarok menni!

Carterért nem adom Nelsont :D

Ma nagyion virgonckodok, érzem ma még lesz cserém :lol:
ÁÁÁÁJJJÁÁJJJÁÁJJJ :D Annnnyyyiira de annnyyiira érdeztem! :lol: Akkor gyorsan elpasszolom Basst valakinek, hogy ne szállj rám megint. :lol: :lol: :lol:
Valaki???? Akárki!!!??? Vigyétek el gyorsaaaannn Basst! :lol:

Én eskü rámentem idegileg erre az ostromra. Még egy ilyen estét mint a tegnapi, nem szeretnék. Hajnali n1 kor ledőltem a székről, cserékkel álmodtam és 2x is felriadtam az éjszaka... Úgy éretzem Bob, mintha mellettem feküdtél volna a z ágyban... :lol:

Na jóóóóóóóóóóóóóóóó! Csak vicc volt. Adj kérlek 1-2 napot és kezdheted az ostromot Bassért... 8)

Szerk: Nah szépen komótosan belépek, mit sem sejtve, erre Bob nem akcióba lépett megint? :D Amúgy Gibson-Odom páros nem kell köszi. Griffin az egyetlen, aki jöhetne az ajánlatodból... :lol: Odomtól konkrétan lever a víz... :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 15:09:56

neobarca én félek tőled, az agyamba látsz????
Amúgy igen Bass-re is rá akarok menni!

Carterért nem adom Nelsont :D

Ma nagyion virgonckodok, érzem ma még lesz cserém :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 15:00:39

kanty írta:Én sajnálom, h neobarca és Bob megegyeztek. Mindig melegség öntötte el a szívemet, amikor benéztem ide és 2 oldalon keresztül olvastam, hogyan próbálják egymást meggyőzni. :D
Most mi lesz? 8) :?
:lol: :lol: :lol: Tudod van egy olyan érzésem, hogy Bobban pár nap mulva el kezd motoszkálni valami. "Lássuk csak, Nelson megvan DE nekem Bass is kéne. Mégis csak Bostonos vagyok. Mégiscsak ügyes gyerek. Kell Nekem Bass!!! neobarcaaaaaaaaaaa!!!" :lol: 8)

kanty
Llegenda del Barça

2012.03.06. 14:57:09

Bob_Marley írta:
kanty írta:Egy nap után elszállt kb. minden esélyem.
Carter 0 pont, Rose 13 pont, Crawford 4 pont. :roll: Plusz még, akiket behúztam FA-ról azok sem váltották meg a világot.

Én sajnálom, h neobarca és Bob megegyeztek. Mindig melegség öntötte el a szívemet, amikor benéztem ide és 2 oldalon keresztül olvastam, hogyan próbálják egymást meggyőzni. :D
Most rád szállok, én Cartert befogadom ha kell :D
Nelsonért? 8) :D Küldj majd valakit. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 14:54:30

kanty írta:Egy nap után elszállt kb. minden esélyem.
Carter 0 pont, Rose 13 pont, Crawford 4 pont. :roll: Plusz még, akiket behúztam FA-ról azok sem váltották meg a világot.

Én sajnálom, h neobarca és Bob megegyeztek. Mindig melegség öntötte el a szívemet, amikor benéztem ide és 2 oldalon keresztül olvastam, hogyan próbálják egymást meggyőzni. :D
Most rád szállok, én Cartert befogadom ha kell :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.06. 14:48:59

Egy nap után elszállt kb. minden esélyem.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 14:44:06

Kamaj! Válaszoltam neked pick-es formában. Ha gondolod válaszolj rá ugyan úgy.

Game! A tegnap nagyon leszívta az agyamat a cseréket illetően. Maradjunk annyiban, hogy ha lesz egy pici időd, küldj valamit. Ha meg nem, akkor megvárom a Bobos trademet! Írjanak alá az újak és akkor tudunk egyeztetni mert átlátom a helyzetet, hogy miből élek... :D

kamaj
Capitá del Barça

2012.03.06. 14:25:21

Game90 írta:
kamaj írta: Conleyért régebben sokan érdeklődtek, nos most már vihető maci játékos nélkül is, de ahhoz elég zsíros kis ajánlatnak kell lennie (ezt vegyétek figyelembe, ha kérhetném :D ).
Persze amikor igazán kellett volna nekem, akkor nem adtad :( :D
Inkább azt mondanám, hogy nem adtál olyat, amit ne tudtam volna elutasítani :D.
Most már más a szitu, jött Mayo, így talán könnyebben elmehet, de nem létszükséglet az elcserélése, sőt :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.06. 14:21:18

neobarca írta:
Game! Engem Gooden vagy Cousins érdekelne. Akár a kettő 1ütt is. Kit kérnél érte/értük? Nézz körbe nálam pls.
Most nem igazán érek rá ajánlatokat küldeni, szóval küldj te valamit. De Gooden-t és Cousins-t egyszerre nem szívesen engedném el.
kamaj írta: Conleyért régebben sokan érdeklődtek, nos most már vihető maci játékos nélkül is, de ahhoz elég zsíros kis ajánlatnak kell lennie (ezt vegyétek figyelembe, ha kérhetném :D ).
Persze amikor igazán kellett volna nekem, akkor nem adtad :( :D
Bob_Marley írta:Én meg Feltont Game-től kaptam :D Bekukáztam remélem elcseréli a Portland, s akkor jól játok vele, ha nem és marad a mostani formája, akkor bukta Raymond :D

Ez a hét így nekem elfog menni, hogy cserélgetek, de ez van :D Evansről majd tárgyalhatunk Game, csak meg kell várni, hogy rendbe legyenek a papírjai, s átjöjjön!Kicis Phillyt próbálok csinálni a csapatomból!

De jövőre tényleg jó lesz, s az ember rutint kap :D Akkor higgadtabban tudom kezelni a dolgokat, legalábbis bízom benne! :lol:

Westbrook azért nem volt gyenge, hozta a szezonátlagát, nehogy már minden nap 40es meccse legyen :lol:
Ráadásul egy olyan játékosnak akinek annyi az esze mint egy kuszkusz fazéknak!

Pekovic-csal peched volt, Meekset néztem, jó hogy kihagytad :D

Nálam DeRozan, Hill, Griffin, Faried is mind pluszt hozott, Ayon teljesen jó!
Pattanó meg a 3asok már most messzi vannak :D
Bár ma Mahinmitől pár pattanót várok, miután Haywoodnak kiment a bokája :D
Sessions-t meg már el is cserélted... :( :P

Ok, ha már annyira 76ers-t akarsz csinálni a csapatodból, akkor egy Philly játékos is kell (asszem most nincs a csapatodban egy sem), szóval Brand-et akár be is tehetjük az Evans-es cserébe.

Szezonátlaga tényleg meg volt Westy-nek, de csak 6/20-szal dobott. De legalább a TO-it szépen lecsökkentette. Pek meg remélem játszik a következő meccsen, kell a jó dobószázalék, pattanó.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 13:56:17

Game90 írta:Egyébként pár játékos vihető tőlem, akit érdekel valamelyik, az küldjön ajánlatot, nekem már nincs kedvem ilyen ajánlat küldésekkel szenvedni (utolsó 14 napot néztem):
1. Dunleavy 13/4, 47% tripla
2. Gooden 18/8
3. Brand 12/10/3/2/2
4. Cousins 16/13
5. David West 11/8/3
Game! Engem Gooden vagy Cousins érdekelne. Akár a kettő 1ütt is. Kit kérnél érte/értük? Nézz körbe nálam pls.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 13:47:57

socio66 írta:besz.rok ezen a rip hamiltonon..
hát mit csinál ez az ember? megint megsérült. két hónapja jóformán csak a helyet foglalja a rosteremben,folyamatosan sérült,eddig öt meccset nem játszott egymás után..
csak nem merem kidobni,mert félek hogy ha végre folyamatosan játszani tudna,akkor jó számokat hozna és utána sajnálnám hogy másnak hoz hasznot. de egyszerűen hihetetlen ami vele történik.
novak egyébként engem is érdekelne,de hát neobarcával üzletelni..:lol:
Bob, beaubois-t nem nagyon ismerem,odom-ot pedig semmiképp nem akarom a csapatomba,emellett gee mióta nálam van jó számokat hoz,a lakerses srácokat pedig megnézném mit hoznak.
ki lenne az,akit mindenképp szeretnél?
Gee-t vissza :D Röviden tömö9ren megfogalmazva!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 13:42:21

Akit érdekel Novak az dobjon valamit, aztán meglátom. Kicsit lemerültem ötletelgetész szempontjából.
Megnéztem Bob! Csak tegnap összesen 43 oda vissza egyeztetés és ajánlgatás történt, mire összehoztuk a mind a 2őnk számára előnyös Tradet. Lehet, hogy ez új rekord! :lol: :lol: :lol:

Soció! Kikérem magamnak! :D Ne legyél igazságtalan. Velem nem nehéz üzletet kötni, csak hasonlítsanak az igények és az elvárások. Mi még nem is cseréltünk szal nincs tapasztalatod. Azt meg, hogy Bobbal így elhúztuk, az mind a kettőnk makacsságán múlt. Ilyen ez amikor két dudás van egy csárdában... :lol:
Pl. Howardért bármikor elcserélem Novakot... :lol: :lol: :lol: 8) (vicc még mielött bárki komolyan venné)

socio66

2012.03.06. 13:30:04

besz.rok ezen a rip hamiltonon..
hát mit csinál ez az ember? megint megsérült. két hónapja jóformán csak a helyet foglalja a rosteremben,folyamatosan sérült,eddig öt meccset nem játszott egymás után..
csak nem merem kidobni,mert félek hogy ha végre folyamatosan játszani tudna,akkor jó számokat hozna és utána sajnálnám hogy másnak hoz hasznot. de egyszerűen hihetetlen ami vele történik.
novak egyébként engem is érdekelne,de hát neobarcával üzletelni..:lol:
Bob, beaubois-t nem nagyon ismerem,odom-ot pedig semmiképp nem akarom a csapatomba,emellett gee mióta nálam van jó számokat hoz,a lakerses srácokat pedig megnézném mit hoznak.
ki lenne az,akit mindenképp szeretnél?
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.06. 13:20:57

Off: Bob elküldtem Pü-ben

On: Novakért kit számítanál fel Neobarca? :) Csak perememberekben gondolkodnék :)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 13:14:26

Nem tudom mi volt az, küld el akkor privátban :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 13:14:04

Bob_Marley írta:Bár ma Mahinmitől pár pattanót várok, miután Haywoodnak kiment a bokája :D
Ne is monnd Bob! Az egy dolog, hogy kidőlt tőlem Haywood, de mondom no para, behúzom Mahinmit. Erre nem megelőztél már megint??? :lol:
Tegnap Webster nagy csalódás volt számomra. Sikerült összehoznia nyüves 2db lepattanót? :twisted: Ennél azért lényegesen többet vártam tőle. De még nem hajítom ki, mert lecsapnak rá a hiénák. :D

Ahogy várható volt, Soció nagyon durván elhúztál. Mondjuk lényegesen több játékosod játszott mint nekem. Na majd ma remélem visszajövök pár statban...

És akkor egy kis hirdetés: 7,5/4.5 60%-os 3pontos dobó Novakomat valamint leendő játékosomat Ayont mostanában 9.1-5.1-2.1 cserélném pattanozó gyerekekre. Novákot fényezve, mostanában nagyon tolja és stabilan erre van beállítva az NYK-ban. Ezt nyugodt szívvel mondhatom. Hasonlóan fogja szórni a jövőben is. Elmúlt 3 meccse 3pontosokból: 14-17-12

Csak is kizárólag azért cserélném, mert Bobbal való cserém után 3pontosokban már amúgy sem lenne esélyem... 8)

kamaj
Capitá del Barça

2012.03.06. 12:56:45

Bob_Marley írta:
kamaj írta:
Amúgy Bob magyarázd már meg a hajnali eksönödet, mert nem nagyon értem :D Véletlen volt?
Ezt nem értem :D
Hajnali 3:46-kor küldtél egy cserét, és 3:48-kor vissza is vontad. Na erre gondolnék, de ha így se tudod, akkor privátba leírom a cserét is :)
Nem fontos, csak mégis rákérdek már mi is volt ez :D
Kép
Válasz küldése