Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az ég küldött téged!Slither írta:Szerencséd hogy 3 nap után most újra benéznem a fórumra.neobarca írta:Slither kérlek intézkedj és engedd át a cserét, mert ez most nagyon megkavarta a dolgokat...
Na ezt, most kajak nem értem... Hogy a túróba ment át a csere úgy, hogy le sem telt a 24 óra???? Így én ma iszonyatot bukok!!!!Bob_Marley írta:Látom átjött a csere, amondó vagyok amúgy sem telt le a 24 óra vétózási lehetőség, s hirtelen irgalmatlanul megerősödnék az adott párharcaneobarca meg elvesztené ezt a hetet minden bizonnyal, ráadásul ő PO helyen áll, így szerintem salamoni döntésként visszaküldöm a pakkot neobarca fogadd el, Slither meg engedélyezze, s holnap átjön, akkor nincs veszteség!
Engedményként neobarca amit írtam elfogadhatnád ajánlat![]()
Hozzáteszem már az földöntúli boldogságot jelentett, hogy rákatinthattam a saját csapatomban még ha csak ideig-óáig is Nelsonra
Én meg most értem haza, aztán lusta vagyok küldenineobarca írta: Game! A tegnap nagyon leszívta az agyamat a cseréket illetően. Maradjunk annyiban, hogy ha lesz egy pici időd, küldj valamit. Ha meg nem, akkor megvárom a Bobos trademet! Írjanak alá az újak és akkor tudunk egyeztetni mert átlátom a helyzetet, hogy miből élek...
Rajtad elég nehéz kiigazodni!Bob_Marley írta:Na majd megnézem, Odomtól óckodtok, pedig azért mostanában már kezdi összeszedni magát, de sebaj megtartom magamnak, csinálok egy Frye 2-t belőle![]()
Aztán majd nem adom
Az összes értékemet elárusítom! Igen Griffin is eladó
ÁÁÁÁJJJÁÁJJJÁÁJJJBob_Marley írta:neobarca én félek tőled, az agyamba látsz????
Amúgy igen Bass-re is rá akarok menni!
Carterért nem adom Nelsont
Ma nagyion virgonckodok, érzem ma még lesz cserém
kanty írta:Én sajnálom, h neobarca és Bob megegyeztek. Mindig melegség öntötte el a szívemet, amikor benéztem ide és 2 oldalon keresztül olvastam, hogyan próbálják egymást meggyőzni.![]()
Most mi lesz?![]()
Nelsonért?Bob_Marley írta:Most rád szállok, én Cartert befogadom ha kellkanty írta:Egy nap után elszállt kb. minden esélyem.
Carter 0 pont, Rose 13 pont, Crawford 4 pont.Plusz még, akiket behúztam FA-ról azok sem váltották meg a világot.
Én sajnálom, h neobarca és Bob megegyeztek. Mindig melegség öntötte el a szívemet, amikor benéztem ide és 2 oldalon keresztül olvastam, hogyan próbálják egymást meggyőzni.![]()
Most mi lesz?![]()
Most rád szállok, én Cartert befogadom ha kellkanty írta:Egy nap után elszállt kb. minden esélyem.
Carter 0 pont, Rose 13 pont, Crawford 4 pont.Plusz még, akiket behúztam FA-ról azok sem váltották meg a világot.
Én sajnálom, h neobarca és Bob megegyeztek. Mindig melegség öntötte el a szívemet, amikor benéztem ide és 2 oldalon keresztül olvastam, hogyan próbálják egymást meggyőzni.![]()
Most mi lesz?![]()
Inkább azt mondanám, hogy nem adtál olyat, amit ne tudtam volna elutasítaniGame90 írta:Persze amikor igazán kellett volna nekem, akkor nem adtadkamaj írta: Conleyért régebben sokan érdeklődtek, nos most már vihető maci játékos nélkül is, de ahhoz elég zsíros kis ajánlatnak kell lennie (ezt vegyétek figyelembe, ha kérhetném).
![]()
![]()
Most nem igazán érek rá ajánlatokat küldeni, szóval küldj te valamit. De Gooden-t és Cousins-t egyszerre nem szívesen engedném el.neobarca írta:
Game! Engem Gooden vagy Cousins érdekelne. Akár a kettő 1ütt is. Kit kérnél érte/értük? Nézz körbe nálam pls.
Persze amikor igazán kellett volna nekem, akkor nem adtadkamaj írta: Conleyért régebben sokan érdeklődtek, nos most már vihető maci játékos nélkül is, de ahhoz elég zsíros kis ajánlatnak kell lennie (ezt vegyétek figyelembe, ha kérhetném).
Sessions-t meg már el is cserélted...Bob_Marley írta:Én meg Feltont Game-től kaptamBekukáztam remélem elcseréli a Portland, s akkor jól játok vele, ha nem és marad a mostani formája, akkor bukta Raymond
Ez a hét így nekem elfog menni, hogy cserélgetek, de ez vanEvansről majd tárgyalhatunk Game, csak meg kell várni, hogy rendbe legyenek a papírjai, s átjöjjön!Kicis Phillyt próbálok csinálni a csapatomból!
De jövőre tényleg jó lesz, s az ember rutint kapAkkor higgadtabban tudom kezelni a dolgokat, legalábbis bízom benne!
Westbrook azért nem volt gyenge, hozta a szezonátlagát, nehogy már minden nap 40es meccse legyen
Ráadásul egy olyan játékosnak akinek annyi az esze mint egy kuszkusz fazéknak!
Pekovic-csal peched volt, Meekset néztem, jó hogy kihagytad
Nálam DeRozan, Hill, Griffin, Faried is mind pluszt hozott, Ayon teljesen jó!
Pattanó meg a 3asok már most messzi vannak
Bár ma Mahinmitől pár pattanót várok, miután Haywoodnak kiment a bokája
Game! Engem Gooden vagy Cousins érdekelne. Akár a kettő 1ütt is. Kit kérnél érte/értük? Nézz körbe nálam pls.Game90 írta:Egyébként pár játékos vihető tőlem, akit érdekel valamelyik, az küldjön ajánlatot, nekem már nincs kedvem ilyen ajánlat küldésekkel szenvedni (utolsó 14 napot néztem):
1. Dunleavy 13/4, 47% tripla
2. Gooden 18/8
3. Brand 12/10/3/2/2
4. Cousins 16/13
5. David West 11/8/3
Gee-t visszasocio66 írta:besz.rok ezen a rip hamiltonon..
hát mit csinál ez az ember? megint megsérült. két hónapja jóformán csak a helyet foglalja a rosteremben,folyamatosan sérült,eddig öt meccset nem játszott egymás után..
csak nem merem kidobni,mert félek hogy ha végre folyamatosan játszani tudna,akkor jó számokat hozna és utána sajnálnám hogy másnak hoz hasznot. de egyszerűen hihetetlen ami vele történik.
novak egyébként engem is érdekelne,de hát neobarcával üzletelni..![]()
Bob, beaubois-t nem nagyon ismerem,odom-ot pedig semmiképp nem akarom a csapatomba,emellett gee mióta nálam van jó számokat hoz,a lakerses srácokat pedig megnézném mit hoznak.
ki lenne az,akit mindenképp szeretnél?
Ne is monnd Bob! Az egy dolog, hogy kidőlt tőlem Haywood, de mondom no para, behúzom Mahinmit. Erre nem megelőztél már megint???Bob_Marley írta:Bár ma Mahinmitől pár pattanót várok, miután Haywoodnak kiment a bokája
Hajnali 3:46-kor küldtél egy cserét, és 3:48-kor vissza is vontad. Na erre gondolnék, de ha így se tudod, akkor privátba leírom a cserét isBob_Marley írta:Ezt nem értemkamaj írta:
Amúgy Bob magyarázd már meg a hajnali eksönödet, mert nem nagyon értemVéletlen volt?
![]()