Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rendben, megnézem, ma hogy szerepel, és ha nem elég meggyőző akkor picit alakítunk. De max 2-2 mert most egy elég nagy tradén ügyködök...kamaj írta:Neobarca, ha esetleg 1-1-be nem lenne jó majd, akkor szólj, és alakíthatunk rajta, de Parker és Conley úgy tűnik új helyet fog találni magának, szóval Őket ne számítsd bele.
Megkaptad, amit írtam? Az sem tetszett? Csak mert nem reagáltál rá...fcbarca0827 írta:Bocsi, hogy nem írtam, de nem érdekel a csere. Curryt megtartom magamnak, szóval érte senki ne küldjön ajánlatot, Sessions-t meg, hagy próbáljam már ki.Cumbee írta:fcbarca0827 direkt nem írtál választ, mert nem érdekel a dolog, vagy csak véletlen maradt el valamiért?
Ne féj, jövő héten bombázlak majd. Mivel már a 2. centeremet is behúztad, remélem méltányos leszel.Game90 írta: Nekem persze neobarca-n kívül nem küld senki sem ajánlatokat...![]()
Persze, hogy nem kellett, mert ment volna Pekovic is a cserében, őt pedig nem szívesen adtam volnaDe kicsit meguntam Vucevic-et, remélem Biyombo nagyokat fog játszani, ilyen 15 lepattanós, 7 blokkos meccsek jól jönnének tőle
Bocsi, hogy nem írtam, de nem érdekel a csere. Curryt megtartom magamnak, szóval érte senki ne küldjön ajánlatot, Sessions-t meg, hagy próbáljam már ki.Cumbee írta:fcbarca0827 direkt nem írtál választ, mert nem érdekel a dolog, vagy csak véletlen maradt el valamiért?
Ja, ténylegneobarca írta:Szerk:MessiFan! Ha tudnánk, hogy miről van szó, biztos tudnánk nyilatkozni. De amúgy sztem a ti dolgotok, akármiről is van szó. Ha nagyon egyoldalú úgyis vétózik a nép!MessiFan írta:mások szerint is megéri?![]()
![]()
1. Hump, Ayon for Cousins, Meeks: Cousins miért esett volna vissza picit? Utolsó meccse tényleg rossz volt, azon kívül simán hozza a szezonátlagát. Cousins > Hump. Ayon pedig valamiért nem érdekel. Reject.neobarca írta: Game! Küldtem a gyerekekre 3 ajánlatot is. Próbáltam mindent figyelembe venni. Amiket írtál, azt is. Cousins kööööne és ha ténylegesen szemet vetettél Evansra Bobnál akkor 2sacramentósod lenne.![]()
Nézd meg mindegyiket és fontold meg őket. Amelyik tetszik azt meg fogadd el. Am Rubioval sztem nem lesz hosszútávon baj, csak kicsit sok volt a teher rajta mostanság... Fiatal még...![]()
Nekem persze neobarca-n kívül nem küld senki sem ajánlatokat...kamaj írta:Gyerekek, milyen hadjárat van most nálam
Parker, Conley elég kapós lett, most bejött Bob is a képbe, nem is rossz ajánlattal. Kicsit sajnálni fogom, hogy ha lement ez az időszak, tök jó nézegetni a csereötleteket
Game, utánna küldtem egy ajánlatot Vucicevic-ért (vezeklés képpen, régebbi hibámért) akkor meg már Neked nem kellett Haslem (nem is értem miért XD). Bocsi, hogy felszipantottam, de muszáj volt.
Sztem Haslem nem volt olyan nagy fogás. Néztem én is FA-n de mostanában valami botrány.MessiFan írta:Valaki volt olyan kedves és kirakta nekem Haslemet, így Fredette repült
Slither, meggyőztél. Lehet hogy a játékban és az életben is szinte kedvenc, de el fogom fogadni mert ez így nem mehet tovább nálam..
Pénteken elfogadom.
MessiFan! Ha tudnánk, hogy miről van szó, biztos tudnánk nyilatkozni. De amúgy sztem a ti dolgotok, akármiről is van szó. Ha nagyon egyoldalú úgyis vétózik a nép!MessiFan írta:mások szerint is megéri?
És a töltelék ember nélkül, de Matthews helyett Ridnour menne, az is megfelelne? (feltéve ha megszerzem Ridnourt kamajtól).MessiFan írta: Slither, meggyőztél. Lehet hogy a játékban és az életben is szinte kedvenc, de el fogom fogadni mert ez így nem mehet tovább nálam..
Pénteken elfogadom.
Stuckey-nak nagyon örülök, hogy ilyen szépen búcsúzott tőled. Amúgy tőle és Gay-tól jobban féltem, mint a most kapott embereidtőlBob_Marley írta:Na akkor ma már átjön a csere!Stuckey így utoljára berakott 34-et![]()
10-5 az állás, ez a pünkösdi királyság eddig tartott, ma Game nálad teljes arzenál nálam ha jól számolom 9 ember!
Biyombo szép pick volt![]()
10 pont 15 pattanó 7 blokk amolyan Ibaka-s este
West 24 pontja se rossz!
Game mindig felszedi az én embereimet.Bob_Marley írta: Biyombo szép pick volt![]()
10 pont 15 pattanó 7 blokk amolyan Ibaka-s este
Válaszoltam is rá, teljes mértékben egyetértek abban amit írtál... Pont ezt írtam én is, hogy 1.5 hónap után sikerült megegyezni erre megint közbejön valami. Minden esetre Nelsonnal neked amúgy is mostanság lennének a terveid nem? Howard elmenetele esetén...Bob_Marley írta:Most meccset nézek, de ne írj két egymás utáni hsz-t zavaró!És szólni is fognak!Ott a szerk gomb, írjál bele!
Respekt nem kell, elég ha megegyezünk amit küldtem!Értsd meg azért Griffin nem gyenge!Ellenértéket kell érte adni
Mást nagyon holnap sem tudok felajánlani!Ez van
Amúgy meg tényleg hihetetlen, hogy az átkozott Nelsont akiért ment most is az egész, a büdös életbe nem kapom meg, csak mire már vége a bajnokságnak!remélem ma megsérül...
Illetve ha bárki megsérülne a pakkból, lehetne egy dupla csavar az így is szappanopera storyba![]()