Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.07. 22:38:40

Én meg nagyon bízok benne, hogy összeszedi magát :D
Szeretem bekukázni az így kitessékelt játékosokat, akikben a játékuk alapján több van mint amennyit mutatnak! :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.07. 22:32:32

Bob: Van két olyan komoly cserém amiben benne vannak, nem hiszem, hogy jönne jobb nála (amit próbáltam alakítani vagy 2 órával ezelőtt az lehetett volna). Esetleg lehet, hogy Conley marad, de ez még nem tuti :)
Ha Diaw ezek után, hogy eddig néztem, hogy nem nagyon csinál semmit összeszedi magát, nagyon morcos leszek :evil: :lol:

SZERK: Bob ment p.ü. :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.07. 22:25:21

Odomot holnap tervei m szerint hoznám is vissza!
Diaw-t meg megtestzett tudom nem játszik, de Márc 15után tuti fog, s addig is elképzelhető!Ma meg lehet berakják! Bár nem tudom mi a helyzet most a Bobcatsnél!

De örülök, hogy kiszúrtad ne aggódj tudom, hogy rajtam kívül senkinek nem kell Odom, nekem majd holnap kell :D

kamaj akkor elkelt Parker meg Conley???A kutyafáját :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.07. 21:45:25

kamaj írta:Neobarca, ha esetleg 1-1-be nem lenne jó majd, akkor szólj, és alakíthatunk rajta, de Parker és Conley úgy tűnik új helyet fog találni magának, szóval Őket ne számítsd bele.
Rendben, megnézem, ma hogy szerepel, és ha nem elég meggyőző akkor picit alakítunk. De max 2-2 mert most egy elég nagy tradén ügyködök... :D

Bob! Próbálkozz te is és ha nem megy, akkor alkudozunk tovább! De van egy olyan sejtésem, hogy útjaink ismét keresztezni fogják 1mást.

Game! Küldtem egy kacsacsőröset és is! :D
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.07. 21:15:22

Neobarca, ha esetleg 1-1-be nem lenne jó majd, akkor szólj, és alakíthatunk rajta, de Parker és Conley úgy tűnik új helyet fog találni magának, szóval Őket ne számítsd bele.
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.07. 20:23:39

fcbarca0827 írta:
Cumbee írta:fcbarca0827 direkt nem írtál választ, mert nem érdekel a dolog, vagy csak véletlen maradt el valamiért?
Bocsi, hogy nem írtam, de nem érdekel a csere. Curryt megtartom magamnak, szóval érte senki ne küldjön ajánlatot, Sessions-t meg, hagy próbáljam már ki. :D
Megkaptad, amit írtam? Az sem tetszett? Csak mert nem reagáltál rá... :?

Szerk: Sztem Bob az ötleted korrekt! 8)

ENGEM ÉRDEKEL GRIFFIN!!! :D DE tegyük bele Nelsont is! :D :D :D

Game! Akkor nézek mindjárt mást! :)

Kamaj! Hát igen, De csak azért, mert megtalálták a helyét a csapatban és végre bíznak benne... A szezon elején csak perceket kapott montmár bőven 20 fölött van. Meg is hálálja Novak bácsi... Alsó hangon 4 3-ast bezúz minden játéknapon... :lol: Ezért is szeretném megfigyelni az ajánlatodat. Nem akarom elkótyavetyélni, de ezt már meg is írtam neked... :wink:

+Szerk! Te Bob! Nem azt mondtad, hogy bízol Odomban??? :^o :mrgreen:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.07. 18:59:37

Én ha gondolod Game téged is szétbombázlak, ahogy most kamajt!

BLAKE GRIFFIN ELADÓ!!!!!!!!!!!!!

Hátha valaki így jobban felfigyel a dologra :D

Biyombo-t még én hoztam be először, majd csak nem rakták kezdőbe kitettem :twisted: Keselyűről-keselyűre száll!

Örülök, hogy most pont magas ember hiányom van, s Udoh-t kitettem, Biymboról meg lecsúsztam :lol:
Szép pick volt, isteni sugallatra :D , túlszárnyalta az előző DH csatát :D
A jó lelkem visz a sírba :D Game ha rám hallgatsz figyelsz Biyombora :wink: :D (Ilyen Ibaka féléket nehéz összekukázni :D)

Egyébként amit írtam ötletet a cserehatáridőről korrekt mindenki szerint?????
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.07. 18:30:11

Game90 írta: Nekem persze neobarca-n kívül nem küld senki sem ajánlatokat... :(

Persze, hogy nem kellett, mert ment volna Pekovic is a cserében, őt pedig nem szívesen adtam volna :) De kicsit meguntam Vucevic-et, remélem Biyombo nagyokat fog játszani, ilyen 15 lepattanós, 7 blokkos meccsek jól jönnének tőle :D
Ne féj, jövő héten bombázlak majd. Mivel már a 2. centeremet is behúztad, remélem méltányos leszel. :D
Amúgy Bist kérném vissza, meg akármelyik selejtedet is viszem mellé ha kell. :wink:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.07. 18:24:13

Cumbee írta:fcbarca0827 direkt nem írtál választ, mert nem érdekel a dolog, vagy csak véletlen maradt el valamiért?
Bocsi, hogy nem írtam, de nem érdekel a csere. Curryt megtartom magamnak, szóval érte senki ne küldjön ajánlatot, Sessions-t meg, hagy próbáljam már ki. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
socio66

2012.03.07. 18:06:13

Bob,nézegettem a cserét amit küldtél,és már majdnem elfogadtam,szezonátlagok alapján kiegyenlített lenne a dolog,de ha a formákat nézem..
szerintem rövidtávon buknék ezzel a cserével,és hosszútávon is maximum egálra jönnék ki,amiért nem éri meg kockáztatnom.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.07. 17:58:27

neobarca írta:Szerk:
MessiFan írta:mások szerint is megéri?
MessiFan! Ha tudnánk, hogy miről van szó, biztos tudnánk nyilatkozni. De amúgy sztem a ti dolgotok, akármiről is van szó. Ha nagyon egyoldalú úgyis vétózik a nép! :D :D :D
Ja, tényleg :lol:
Harrington+Ridnour vagy Matthews cserébe az én David Lee sztáromért :D
PCsabi
aka Game90

2012.03.07. 17:47:05

neobarca írta: Game! Küldtem a gyerekekre 3 ajánlatot is. Próbáltam mindent figyelembe venni. Amiket írtál, azt is. Cousins kööööne és ha ténylegesen szemet vetettél Evansra Bobnál akkor 2sacramentósod lenne. :wink:
Nézd meg mindegyiket és fontold meg őket. Amelyik tetszik azt meg fogadd el. Am Rubioval sztem nem lesz hosszútávon baj, csak kicsit sok volt a teher rajta mostanság... Fiatal még... :lol:
1. Hump, Ayon for Cousins, Meeks: Cousins miért esett volna vissza picit? Utolsó meccse tényleg rossz volt, azon kívül simán hozza a szezonátlagát. Cousins > Hump. Ayon pedig valamiért nem érdekel. Reject.
2. Bass, Webster for Gooden, Meeks: Webster tényleg érdekelt volna míg FA volt, de annyira nem jó, hogy benyeljem őt egy cserében. Bogut-ról ezt olvastam: Out until at least early April. Annyira nem fogják őt erőltetni, Gooden szerintem annyira nem fog visszaesni. Illetve amúgy is jobb, mint Bass. Reject.
3. Rubio, Bass, Hump for Gooden, Cousins, Meeks: még ez tetszett a legjobban, de Gooden > Bass, Cousins > Hump. Csak Rubio miatt csináltam volna ezt a cserét, mert az assist-jai és a steal-jei jól jöttek volna. De végül itt is a reject mellett döntöttem.
kamaj írta:Gyerekek, milyen hadjárat van most nálam :D
Parker, Conley elég kapós lett, most bejött Bob is a képbe, nem is rossz ajánlattal. Kicsit sajnálni fogom, hogy ha lement ez az időszak, tök jó nézegetni a csereötleteket :)

Game, utánna küldtem egy ajánlatot Vucicevic-ért (vezeklés képpen, régebbi hibámért :D ) akkor meg már Neked nem kellett Haslem (nem is értem miért XD). Bocsi, hogy felszipantottam, de muszáj volt.
Nekem persze neobarca-n kívül nem küld senki sem ajánlatokat... :(

Persze, hogy nem kellett, mert ment volna Pekovic is a cserében, őt pedig nem szívesen adtam volna :) De kicsit meguntam Vucevic-et, remélem Biyombo nagyokat fog játszani, ilyen 15 lepattanós, 7 blokkos meccsek jól jönnének tőle :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.07. 17:46:50

Gyerekek, milyen hadjárat van most nálam :D
Parker, Conley elég kapós lett, most bejött Bob is a képbe, nem is rossz ajánlattal. Kicsit sajnálni fogom, hogy ha lement ez az időszak, tök jó nézegetni a csereötleteket :)

Messifan én raktam ki Haslemet, mert már meguntam, hogy ló..szt se csinál, de remélem magára talál Nálad.

Game, utánna küldtem egy ajánlatot Vucicevic-ért (vezeklés képpen, régebbi hibámért :D ) akkor meg már Neked nem kellett Haslem (nem is értem miért XD). Bocsi, hogy felszipantottam, de muszáj volt.

Neobarca Reménykedek, hogy elfogadod, Novak nem semmi mit művel :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamaj 2012.03.07. 17:47:44-kor.
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.07. 14:38:58

MessiFan írta:Valaki volt olyan kedves és kirakta nekem Haslemet, így Fredette repült :D
Slither, meggyőztél. Lehet hogy a játékban és az életben is szinte kedvenc, de el fogom fogadni mert ez így nem mehet tovább nálam..
Pénteken elfogadom.
Sztem Haslem nem volt olyan nagy fogás. Néztem én is FA-n de mostanában valami botrány. :lol:
De kívánom, hogy hozza meg neked a hozzá fűzött reményeidet.
;)

Mondjuk pont én beszélek, aki foggal, körömmel ragaszkodtam Haywoodhoz pedig 1-2 meccset leszámítva nagy 0 a gyerek. De most, hogy megsérült, megérett a repülésre... :lol:

Bob! Nem írtál semmit a szerelmeslevelemre. Akkor acceptáltad és ennyi? :D

Egyébként asszem pont Te raktad ki és még itt írtál is róla, de megpróbálkozom K. Martinnal. Nekem tetszik a hozáállása mostanában. Remélem olyan lesz mint nálad Odom. Megváltja a világot. Legalább ma este... :lol:

Szerk:
MessiFan írta:mások szerint is megéri?
MessiFan! Ha tudnánk, hogy miről van szó, biztos tudnánk nyilatkozni. De amúgy sztem a ti dolgotok, akármiről is van szó. Ha nagyon egyoldalú úgyis vétózik a nép! :D :D :D

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.07. 14:33:25

Őhmm úgy vélem nincs nagy különbség a 2 játékos között, csak Matyikának vannak sok pontos meccsei, de annyira nem is érdekes a pont. Szóval szerintem igen.

Am mások szerint is megéri? Harrington berakása miatt változott meg a véleményem, meg mert behúztam Haslemet :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.07. 14:28:26

MessiFan írta: Slither, meggyőztél. Lehet hogy a játékban és az életben is szinte kedvenc, de el fogom fogadni mert ez így nem mehet tovább nálam..
Pénteken elfogadom.
És a töltelék ember nélkül, de Matthews helyett Ridnour menne, az is megfelelne? (feltéve ha megszerzem Ridnourt kamajtól). :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.07. 14:23:48

Valaki volt olyan kedves és kirakta nekem Haslemet, így Fredette repült :D
Slither, meggyőztél. Lehet hogy a játékban és az életben is szinte kedvenc, de el fogom fogadni mert ez így nem mehet tovább nálam..
Pénteken elfogadom.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.07. 12:22:50

Nah monstmár ténylegesen kijelenthetjük Bob! Végbement a csere! Hivatalosan is Nelson tulajdonos lettél. Sok boldogságot kívánok! :lol:

Game! Küldtem a gyerekekre 3 ajánlatot is. Próbáltam mindent figyelembe venni. Amiket írtál, azt is. Cousins kööööne és ha ténylegesen szemet vetettél Evansra Bobnál akkor 2sacramentósod lenne. :wink:
Nézd meg mindegyiket és fontold meg őket. Amelyik tetszik azt meg fogadd el. Am Rubioval sztem nem lesz hosszútávon baj, csak kicsit sok volt a teher rajta mostanság... Fiatal még... :lol:

Kamaj! Kaptam Novakra jónéhány ajánlatot. Jobbat is, rosszabbat is. Viszont akit ajánlottál őt csípem nagyon. Mint ahogy írtam (nem tom megkaptad e) Megnézem ma, hogy muzsikál és holnap akkor elfogadom vagy elutasítom. :wink: 8)

Más! Szívesen cserélném Jack-et 14.5-3.9-6.1 pannanóban erásebb kölökre. Akinek van ajánlata, küldje! :)

PCsabi
aka Game90

2012.03.07. 12:12:37

Bob_Marley írta:Na akkor ma már átjön a csere!Stuckey így utoljára berakott 34-et :shock: :lol: 10-5 az állás, ez a pünkösdi királyság eddig tartott, ma Game nálad teljes arzenál nálam ha jól számolom 9 ember! :D
Biyombo szép pick volt :P :D 10 pont 15 pattanó 7 blokk amolyan Ibaka-s este :D West 24 pontja se rossz!
Stuckey-nak nagyon örülök, hogy ilyen szépen búcsúzott tőled. Amúgy tőle és Gay-tól jobban féltem, mint a most kapott embereidtől :)

West végre jól játszott, Dragic-csal is meg vagyok elégedve, Kemba 8 assist, Amundson rossz pick volt.

És hát Biyombo. Az egy isteni sugallat volt :lol: :P Kicsit mosolyogtam is, amikor megláttam, hogy milyen számokat hozott össze.

De ma jó lenne fordítanom, Westbrook, Ariza, Cousins a múltkori rossz játék után odatehetné magát és Pekovic is visszatérhetne.

@kamaj: te pedig behúztad Vucevic-et :? De érdekes, amikor küldtem a Vucevic for Haslem cserét, akkor persze nem kellett :D

@neobarca: láttam, hogy küldtél ajánlatokat, csak most nem vagyok otthon, majd 4-5 óra fele jobban átnézem őket és akkor döntök.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.07. 11:53:57

Jelenleg álom kategória a heti állás nálam, ha ez így maradna, akkor azért biztosítanék kicsit a PO-s helyemen...jó lenne, de hát gondolom ígyis-úgyis lekerülök majd a top8-ból, de hát az illúzió legyen már meg legalább :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.07. 11:21:11

Bob_Marley írta: Biyombo szép pick volt :P :D 10 pont 15 pattanó 7 blokk amolyan Ibaka-s este :D
Game mindig felszedi az én embereimet. :D
Le akartam nyomni egy cserét hogy legyen helye a keretben, de megint felszedte mielőtt léphettem volna. :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.07. 11:19:58

fcbarca0827 direkt nem írtál választ, mert nem érdekel a dolog, vagy csak véletlen maradt el valamiért?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.07. 06:49:42

Na akkor ma már átjön a csere!Stuckey így utoljára berakott 34-et :shock: :lol: 10-5 az állás, ez a pünkösdi királyság eddig tartott, ma Game nálad teljes arzenál nálam ha jól számolom 9 ember! :D
Biyombo szép pick volt :P :D 10 pont 15 pattanó 7 blokk amolyan Ibaka-s este :D West 24 pontja se rossz!

Nálam Boboá remekelt meg Geroge Hill :D

Lenne egy javaslatom :D Március 15ig van csere lehetőség itt fantasyban ez 22!Úgy gondolom, hogy az egyenlőség kedvéért megtehetnénk azt, hogy átírjuk 19-re!És minden csere ami azon időszakban történik (15től-18-a 23:59, hogy 19én még lehessen vétózni) az Hétfőn 19én este kerül acceptálásra, s akkor nicnsen abszolút probléma, teljesen új hét nem megy a "sírás", hogy valakinek több vagy kevesebb játékosa játszik!Főleg, hogy az az alapszakasz vége már, s valószínű lesznek szoros csaták az 5-8ig helyig :D Idén még nélkülem :P :mrgreen:
Ez tényleg javaslat, főleg, hogy valószínűleg itt fantasyban is lesz pár csere, ez Slithernek is könnyebb lenne, csak egyszerre rá kellene nyomni, hogy accept, s mindenki úgy számolhat hétfőtől van nálam!

Illetve ezt majd jövőre bevezethetnénk, hogy bármilyen csere van adott héten az következő hétfőn lép életbe!

Szerintem így egyenlő feltételeket lehetne biztosítani!Akinek ellenvetése van, jelezze :D

Amúgy kár hogy nincs esetleg "alsóházi PO" :D 9-16ig helyig, legalább nem "unatkoznánk" amíg a nagyok még versengenek!És Game-el megint összecsaphatnánk :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.06. 21:13:31

Bob_Marley írta:Most meccset nézek, de ne írj két egymás utáni hsz-t zavaró! :D És szólni is fognak!Ott a szerk gomb, írjál bele!

Respekt nem kell, elég ha megegyezünk amit küldtem!Értsd meg azért Griffin nem gyenge!Ellenértéket kell érte adni :D

Mást nagyon holnap sem tudok felajánlani!Ez van :D

Amúgy meg tényleg hihetetlen, hogy az átkozott Nelsont akiért ment most is az egész, a büdös életbe nem kapom meg, csak mire már vége a bajnokságnak!remélem ma megsérül... :lol:
Illetve ha bárki megsérülne a pakkból, lehetne egy dupla csavar az így is szappanopera storyba :D :mrgreen:
Válaszoltam is rá, teljes mértékben egyetértek abban amit írtál... Pont ezt írtam én is, hogy 1.5 hónap után sikerült megegyezni erre megint közbejön valami. Minden esetre Nelsonnal neked amúgy is mostanság lennének a terveid nem? Howard elmenetele esetén... :)

Bocsánat a dupláért, csak túlpörögtem! Sry! :wink: 8)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.06. 21:05:07

Most meccset nézek, de ne írj két egymás utáni hsz-t zavaró! :D És szólni is fognak!Ott a szerk gomb, írjál bele!

Respekt nem kell, elég ha megegyezünk amit küldtem!Értsd meg azért Griffin nem gyenge!Ellenértéket kell érte adni :D

Mást nagyon holnap sem tudok felajánlani!Ez van :D

Amúgy meg tényleg hihetetlen, hogy az átkozott Nelsont akiért ment most is az egész, a büdös életbe nem kapom meg, csak mire már vége a bajnokságnak!remélem ma megsérül... :lol:
Illetve ha bárki megsérülne a pakkból, lehetne egy dupla csavar az így is szappanopera storyba :D :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése