2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1. Van egy kicsi igazság tartalma.sjd írta:...Bob_Marley írta: Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
Ezt pont ma hozták le:Bob_Marley írta: Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
Csak mi teljesen egyértelmű szituációkat rólunk fel a bírónak, míg Mourinho olyan eseteket hozott fel, amiben egyáltalán nem volt igaza, vagy legalább is nagyon véleményes. Ezek a szituk viszont teljesen egyértelműek... Igazából ezeken a bakikon már föl sem húzom magam, mert ebben az idényben már túlságosan is megszoktam, hogy az ítéleteknek rendre mi látjuk a kárát...Sándor_is írta:
több comb is látható, ettől még a labda kézre pattant.
Nézd meg az eredeti kameraállást, a labda hátracsapja SR kezét.
Na, mindegy, tiszta tizi volt, de az ilyenen már a Barcásoknak nem illik fennakadni, mert még a végén azt mondja JM, hogy olyanok vagyunk, mint ő... (huhh, csak azt ne...)
Korrekt hozzászólás!!Raul#7 írta:Khedira nem volt lesen, Ramos esetét még most sem tudom eldönteni. Alonso kezezése pedig teljesen vétlen volt sehol nem fúják ezt le. A gond azzal van, hogy nekünk két ilyen kezezés után 11-est adtak, emiatt teljesen jogosan fel lehettek háborodva.Egyértelmű számomra is hogy comb-térd...de attól függetlenül még ott van hogy nem adta meg Alonso kezezését. De ha azt nem fújta be, akkor vegyük a következőt, hogy Khedira egyértelműen lesen volt, és attól még hogy nem ért labdába, zavarta a kapust, tehát indirekt módon de játékba avatkozott. Általában olyankor szokták elengedni az ilyen leseket, ha a játékos szemmel látható módon nem szeretne játékba avatkozni. Felteszi a kezét, megáll, nem tesz semmilyen mozdulatot a labda megjátszására, stb stb. Itt viszont erről szó sem volt...
Nem gondolom, hogy a bírok szándékosan tolnák a csapatot, voltak tévedéseik amik nekünk kedveztek, de emlékszek olyanokra is amikor a hibáikkal minket sújtottak (lesek, meg nem adott 11-esek). Ezeket itt elfelejtik, és közben próbálják hitegetni magukat hogy a 10 pont csak a bírók miatt van.
Nem nem a 10 pont nem a bírók miatt van!! nem a bírok Xelnek le 2:0ról meg stb stb Csak tudod az a vicc hogy kb fele ennyi sőt tévedés után az elmúlt évekbe ment a Por que uefa unicef senor villar meg az hogy josér reméli hogy egyszer Pep tud normálisan is Blt nyerni!!ezzel szembe itt mi van???azért van a 10 pont mert valamit nem csináltunk jól és a real jobban végezte a feladatát illetve azért úszott el a liga mert ez a real van olyan jó hogy 10pontot nem szórakozik el!!!! Pep-Úriember Tolmács-patkány pedig ti vagytok az Úri Klub nem????Raul#7 írta:Khedira nem volt lesen, Ramos esetét még most sem tudom eldönteni. Alonso kezezése pedig teljesen vétlen volt sehol nem fúják ezt le. A gond azzal van, hogy nekünk két ilyen kezezés után 11-est adtak, emiatt teljesen jogosan fel lehettek háborodva.Egyértelmű számomra is hogy comb-térd...de attól függetlenül még ott van hogy nem adta meg Alonso kezezését. De ha azt nem fújta be, akkor vegyük a következőt, hogy Khedira egyértelműen lesen volt, és attól még hogy nem ért labdába, zavarta a kapust, tehát indirekt módon de játékba avatkozott. Általában olyankor szokták elengedni az ilyen leseket, ha a játékos szemmel látható módon nem szeretne játékba avatkozni. Felteszi a kezét, megáll, nem tesz semmilyen mozdulatot a labda megjátszására, stb stb. Itt viszont erről szó sem volt...
Nem gondolom, hogy a bírok szándékosan tolnák a csapatot, voltak tévedéseik amik nekünk kedveztek, de emlékszek olyanokra is amikor a hibáikkal minket sújtottak (lesek, meg nem adott 11-esek). Ezeket itt elfelejtik, és közben próbálják hitegetni magukat hogy a 10 pont csak a bírók miatt van.
Khedira nem volt lesen, Ramos esetét még most sem tudom eldönteni. Alonso kezezése pedig teljesen vétlen volt sehol nem fúják ezt le. A gond azzal van, hogy nekünk két ilyen kezezés után 11-est adtak, emiatt teljesen jogosan fel lehettek háborodva.Egyértelmű számomra is hogy comb-térd...de attól függetlenül még ott van hogy nem adta meg Alonso kezezését. De ha azt nem fújta be, akkor vegyük a következőt, hogy Khedira egyértelműen lesen volt, és attól még hogy nem ért labdába, zavarta a kapust, tehát indirekt módon de játékba avatkozott. Általában olyankor szokták elengedni az ilyen leseket, ha a játékos szemmel látható módon nem szeretne játékba avatkozni. Felteszi a kezét, megáll, nem tesz semmilyen mozdulatot a labda megjátszására, stb stb. Itt viszont erről szó sem volt...
De azzal te is tisztában vagy,h ez a sztereotípia miből alakult ki!?A tavalyi szezonban átlag 3 naponta köpködött minket vmiért,vagy vmi észrevétele volt a bírói stábbal,gyakran mindkettő egyszerre.Bob_Marley írta:Ez a Mourinho megfélemlíti a bírókat ugyanaz a hülye sztereotípia, mint amikor rólunk azt mondják csak műeséssel nyerünk!
Egyszer kiakadt meg is kapta a büntetését azért a bizonyos nyilatkozatért!
De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
Ez ismételten csak jelzi, hogy mennyire általánosítás az egész!
Hozzáteszem a bírók tévedések terén többet hibáztak a kárunkra, de semmiféle összeesküvés elméletet nem kell ebből kreálni!
A felugrás? Véleményem szerint nem...Akár be is sarkazhatta volna a labdát. A lényeg egyébként nem ott van, hogy tett-e mozdulatot a labda megjátszására vagy sem, hanem hogy totál zavarta a kapust, úgyhogy innentől kezdve indirekt módon, de játékba avatkozott.TBone írta:mivel itt már felfelé pattan a combjától a labda, tehát hiába van a képen a keze előtt a labda, egyszerűen már nem közelít felé.csababarca írta:
http://www.marca.com/2012/03/10/futbol/ ... 18614.html
nézzétek meg a képet, a combját max súrolja, a kezét telibeveri.
"Felteszi a kezét, megáll, nem tesz semmilyen mozdulatot a labda megjátszására, stb stb. Itt viszont erről szó sem volt..." az átlépés nem minősül annak?
persze,ez egy kép. de a videón is kezet talál a labda. ezen nincs mit szépíteni.TBone írta:mivel itt már felfelé pattan a combjától a labda, tehát hiába van a képen a keze előtt a labda, egyszerűen már nem közelít felé.csababarca írta:
Mondjuk.........belegondolva hogy ha a combja felső részét találja el, akkor annak felfelé kellett volna pattanni, ráadásul bivalyerős lövés volt. Ha a keresztléc felső részét találja el valaki, akkor a labda nem hullik a gólvonal elé, hanem felpattan az égbe.....úgyhogy lehet hogy mégiscsak kéz volt ez...de teljesen lényegtelen, mert ezt nehéz volt észrevenni...de Alonso kezezése......pfffffffffffffffcsababarca írta:már ne haragudjatok,de ez tiszta kéz volt. még ahogy eltalálta a labda,a keze kicsit hátra is ütődik. teljesen lehet látni,vagy csak én nézek rossz videót.
Alonso kezezését viszont nem láttam,arról nincs anyag?
mivel itt már felfelé pattan a combjától a labda, tehát hiába van a képen a keze előtt a labda, egyszerűen már nem közelít felé.csababarca írta:
Nyilván te ilyen esetben is folytatnád a hittérítést a legszrabb helyen a legnyilvánvalóbb dolgokat is elbagatellizálva, félremegyarázva. Legalább 7-8 nyilatkozatában utalgatott ez a köpedék ránk ezt ha nem akarod nem látod de abszolút rossz helyen akarod ezt megmagyarázni van még ezen kívül sok hely ahol kiröhögnek evvel nem itt kellene talán elkezdeni.Bob_Marley írta: De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Erről egy ismerősünk mondása jut eszembe " Ha egy szrcsomó tetejére virágot szúrsz az attól még szrcsomó marad".És kit érdekel ez a szűk 3 hónap ha világ életében patkány volt.
Egyértelmű számomra is hogy comb-térd...de attól függetlenül még ott van hogy nem adta meg Alonso kezezését. De ha azt nem fújta be, akkor vegyük a következőt, hogy Khedira egyértelműen lesen volt, és attól még hogy nem ért labdába, zavarta a kapust, tehát indirekt módon de játékba avatkozott. Általában olyankor szokták elengedni az ilyen leseket, ha a játékos szemmel látható módon nem szeretne játékba avatkozni. Felteszi a kezét, megáll, nem tesz semmilyen mozdulatot a labda megjátszására, stb stb. Itt viszont erről szó sem volt...shutterisland írta:Nekem ez szemből combnak tűnik.
az, hogy utána a felpattanó labda érinti e a kezét ramosnak, az más kérdés, arról nem nincs perdöntő felvétel oldalról.
erről nincs videó? mert nem láttam. bár lehet jobb is...Cali írta:Most megint egy véleményes kezezés miatt megy a vita, bár szerintem ez IS kéz volt. Közben meg teljesen elfelejtődik egy fullosan 100%osan jogos 11-es, mikor Alonso kezezett a 16-oson belül, amit ha megadnak, lehet 3 - 2-vel ment volna a Betis... Vicc az egész...