2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nah akkor tegyük helyre a dolgokat.lluisllach89 írta:Mekkora bohóc vagyferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
A mííítikus Jo5é második évében megnyerjük ellenetek a szuperkupát, a kupából kiejtünk titeket, mellé behúztuk az európai szuperkupát, meg a klub-vb-t. Úgy, hogy közben nyerni jártunk Madridba. Soha rosszabb sz*pást
.
Valóban a saját hátrányunkon bőven hozhatnánk, ha motiváltan álltunk volna hozzá egy-két meccshez, de a 10 pont másik fele meg azokban a szituációkban van, amit a Real meccseken fújtak, vagy éppen nem fújtak be.krumplibogár írta: Én pont a múltheti meccsünk óta tartom feleslegesnek a bírózást, mert szerintem idén ez volt a legrosszabb játékvezetés mégis nyetünk.Innentől kezdve ha mindig így játszottunk volna akkor nem lenne miről beszélni és akkor kit érdekelne hogy hogy és mennyit nyer a real.
Ezt az egy sort kivéve teljesen egyetértek.Ahogy átfutottam,a többség pont,h azt írja,h jogosan vezetnek,mert stabilabbak,de éppen a 10 pont fór nem jogos.A hátrányunk magunknak köszönhető. A behozhatatlan hátrány viszont már nem feltétlenül...Pavel írta: Majdnem mindenki azt írja, hogy jogos a 10 pont. Majd azt írják, hogy a bírók a pontokat vesznek el tőlünk
Teljesen egyetértek. Ez az irreális különbség vastagon a sporik sara is. Engem sem érdekel a kiéhezett, fursztrált, most örjöngő halamakik kedve.Pavel írta:...
a múltkor is írtam,nonszensz elvárni a csapattól hogy sorozatban kompenzáljon a rossz bírói ítéletek miatt.krumplibogár írta: Én pont a múltheti meccsünk óta tartom feleslegesnek a bírózást, mert szerintem idén ez volt a legrosszabb játékvezetés mégis nyetünk.Innentől kezdve ha mindig így játszottunk volna akkor nem lenne miről beszélni és akkor kit érdekelne hogy hogy és mennyit nyer a real.
Ferninho,egész vicces vagy komolyan mondomlluisllach89 írta:Mekkora bohóc vagyferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
A mííítikus Jo5é második évében megnyerjük ellenetek a szuperkupát, a kupából kiejtünk titeket, mellé behúztuk az európai szuperkupát, meg a klub-vb-t. Úgy, hogy közben nyerni jártunk Madridba. Soha rosszabb sz*pást
Az meg hogy tévedtek a ti károtokra is... Miénkre többet, mi a reakció? Illett volna megnyerni a meccset. Egyértelmű hogy kiszúrja az ember szemét ugyanannyi tévedés esetében ha az a csórót sújtja, nem így, mert közel sincs egyensúly.
Jogos lesz a madrid 1. helye de nem ennyivel.
Mekkora bohóc vagyferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
Ez itt a lényeg.ferninho írta:Real Madrid meccsei:
az itt a baj, hogy teljesen egyoldalúan van ez az egész megközelítve.
tegnap is az első gól előtt kezelt a Betis játékosa, de ez már el is lesz felejtve 1 hét múlva, mert nyertünk.
és volt már nekünk bőven meg nem adott gól, téves les, nem befújt 11-es és a többi.
csak erről nem beszél senki, mert megnyertük még így is a meccset.
Én személy szerint a második félidőt láttam, ahol teljesen egyenrangú ellenfele volt a Reálnak a Betis!! Xabi Alonso kezezése egyértelmű volt, ugyanakkor, erre szerintem sok bíró nem ad tizit...Ramos esetét nem tudom milyen szögből, és hogy látta a bíró, de kár is ezen rágódni. Egyébként nekem nem is az a gondom, hogy a Reálnak nem fújják, be a dolgokat, vagy esetleg éppen befújják, hanem az böki a szemem, hogy ugyanezek a bírók, nálunk mindent észrevesznek, vagy éppen nem látják meg ezeket az eseteket... Ferninho tavaly nektek volt ennyi kétes eset, ami miatt okotok lett volna panaszkodni? Kíváncsi vagyok a véleményedre!!ferninho írta:Real Madrid meccsei:
az itt a baj, hogy teljesen egyoldalúan van ez az egész megközelítve.
tegnap is az első gól előtt kezelt a Betis játékosa, de ez már el is lesz felejtve 1 hét múlva, mert nyertünk.
és volt már nekünk bőven meg nem adott gól, téves les, nem befújt 11-es és a többi.
csak erről nem beszél senki, mert megnyertük még így is a meccset.
tény, van jó pár olyan ítélet, ami nekünk kedvez, de olyan is van ami ellenünk, nem is kevés. tény, valamelyest tényleg több az előbbi eset, de közel se olyan vészes, mint itt páran mondják.
gondolom itt sokan meg se nézték a meccseket, csak meccs után megnéztek pár videót és fel vannak háborodva.
most például ha nem adják meg az első Betises gólt, az egész meccs LEHET teljesen máshogy alakul és közük nem lett volna az X-hez se, de ezt nem lehet tudni.
Barcelona meccsei:
a Barca meccseiről meg felesleges beszélni, azt gondolom látja mindenki, de kétlem, hogy az előző hétvégén is azért lett kiállítva Piqué, mert Mourinho befenyítette az egész bírói kart... és még sorolhatnám a többit, tényleg volt nagyon-nagyon sok érdekes eset a ti meccseiteken, de kétlem, hogy Mourinhonak sok köze lenne hozzá. a Real meccsein lehet ,hogy benne van ez a bírókban, de szinte kizártnak tartom, hogy a Barca meccsein is előfordulna ez.
amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
Itt a többség szerintem nem Mourinhot teszi felelőssé a kárunkra elkövetett bírói tévedések miatt, hanem a Szövetséget, a bírói kart. Az már más kérdés, hogy ebből Mourinho és a Real profitál, ráadásul az ottani megnyilvánulások rendre válasz a retorzió nélkül maradnak.ferninho írta: Barcelona meccsei:
a Barca meccseiről meg felesleges beszélni, azt gondolom látja mindenki, de kétlem, hogy az előző hétvégén is azért lett kiállítva Piqué, mert Mourinho befenyítette az egész bírói kart... és még sorolhatnám a többit, tényleg volt nagyon-nagyon sok érdekes eset a ti meccseiteken, de kétlem, hogy Mourinhonak sok köze lenne hozzá.
Ez meg EPIC! Egyem a kis szíveteket, de rossz dolgotok volt nektek spanyolhonban az elmúlt években. Kár, hogy én pont az ellenkezőjére emlékszem, csak akkor a bírói segítség még nem volt elég a bajnoki címhez. Most már igen.amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
Fölösleges. Csak nagyjából tudom a számokat, ha jól emlékszem nekünk 3-4 megítélt tizi volt, abból 2 gól. Nekik 10/10. Piros lapokra nem igazán emlékszem. Az tuti, hogy a Sevillából 2-őt kiküldtek, de sokkal több nem lehet. A Madridnál olyan 10 körül van, ha nem több...#David Villa# írta:Nekem már elég lenne az is, ha nekünk befújnák a jogos tizenegyeseket. A múltkori háromból is egy meccsen nem fújtak be egyet se. Kiélezett helyzetben ezek elmaradnak.
Valaki nem tud dobni egy statisztikát a két nagynak megítélt büntetőkről, illetve a kiharcolt piros lapokról???
nem igazán mer támadólag fellépni, mert sztem ő is látja, hogy a bírók mit művelnek... tegnap is láthattuk... azért odaszúrt Pepnek, hogy ha nem beszélünk róla, akkor meg minek emlegeti mindíg, hogy nem beszélünk róla, úgyis mindenki látja... így van, láttuk tegnap, ettől nagyobb szándékos kezezés és 11-es nincs!!! ma este 8 pont lehetet volna a hátrány, de Pep nem véletlenül mondta, hogy elment a Liga, mert ő is látja ezeket a szitukat!!! ez csak 2 pont, de legalább még 2x ennyi + nekünk ennyivel kevesebb ilyen szitukban... ez nálam legalább 6-8 pont összesen, vagyis a klasszikus döntene, de sajnos nem az fog.....bence-barca írta:1. Van egy kicsi igazság tartalma.sjd írta:...Bob_Marley írta: Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
2. Örüljünk, h eddig megúsztuk. Ezen kívül én nem emlékszem tőle szúrkáló nyilatkozatokra.