Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így van, csak nagyon előnyös ajánlat eseténBob_Marley írta:Olvastam én is, hogy valami bakteriális dolog (vagy csak cserélni akarjátok, s ne sérüljön meg???Slither írta:De még csak nem is sérülésről van szó, hanem vmilyen fertőzéses betegségről... De ezt még kibírtam volna ha Pop nem pihenteti Parkert.Bob_Marley írta: Végre a nagy csapatokat is elérte a sérüléshullám![]()
![]()
![]()
![]()
Kalap hányszor könyörögtem Irvingért, most meg elengeded???:D
Meg J-Richet is, én is őket szerettem volna a legtöbbször, de mindig nemet mondtál![]()
Irvingért én is próbáltam alkudozni, de mindig az volt a választ, hogy nem akar változtatni a keretén, és csak számára nagyon előnyös ajánlat esetén cseréli.![]()
)
És szóról szóra ezt írta nekem is kalap amit neked![]()
De ezzel az ajánlattal én nem tudtam volna versengeni amit Cumbee tett!
Amúgy meg Kalap most nézem George Hill-nek valami van a vállával, mikor cseréltük Isten a tanúm rá, egészséges volt, mióta nálad van 2 meccset kihagyott
Wall-Morris for Evans-Budinger csere?
Igen, a March Madness kimenetelét lehet megtippelni. De aki nem követi az NCAA-t, annak nem igazán fog sok izgalmat adni.kanty írta:Tourney Pic em ez konkrétan mi is?
Valami egyetemi kosárral kapcsolatos cucc?
Olvastam én is, hogy valami bakteriális dolog (vagy csak cserélni akarjátok, s ne sérüljön meg???Slither írta:De még csak nem is sérülésről van szó, hanem vmilyen fertőzéses betegségről... De ezt még kibírtam volna ha Pop nem pihenteti Parkert.Bob_Marley írta: Végre a nagy csapatokat is elérte a sérüléshullám![]()
![]()
![]()
![]()
Meg J-Richet is, én is őket szerettem volna a legtöbbször, de mindig nemet mondtál![]()
Irvingért én is próbáltam alkudozni, de mindig az volt a választ, hogy nem akar változtatni a keretén, és csak számára nagyon előnyös ajánlat esetén cseréli.
Hát jó lenne, ha politikusnak tudnék menni mert akkor nem karcsolna meg a 100e Ft-os számla amivel az autószerelóm fogadott ma reggel...kanty írta:Menj politikusnak.neobarca írta: Erre így sem kell? Eskü nem értem az embereket...Vicc!
![]()
Batum mellesleg nem tudom miért akkora nagy ember, hogy sorbanállás van érte. Én csak azért vetettem ki rá a hálómat, mert kb így jött volna ki arányosan...
![]()
![]()
Mondom megérzés, az általad ajánlott emberekben nem látok fantáziát. Két jó munkásemberemről van szó, akik amit elvárok tőlük hozzák. Plusz meg, ha én annyira jól járnék az egésszel, akkor miért Te küldted és miért Te kezdeményezel?:P
De még csak nem is sérülésről van szó, hanem vmilyen fertőzéses betegségről... De ezt még kibírtam volna ha Pop nem pihenteti Parkert.Bob_Marley írta: Végre a nagy csapatokat is elérte a sérüléshullám![]()
![]()
![]()
![]()
Meg J-Richet is, én is őket szerettem volna a legtöbbször, de mindig nemet mondtál
Menj politikusnak.neobarca írta: Erre így sem kell? Eskü nem értem az embereket...Vicc!
![]()
Batum mellesleg nem tudom miért akkora nagy ember, hogy sorbanállás van érte. Én csak azért vetettem ki rá a hálómat, mert kb így jött volna ki arányosan...
Az a baj, hogy nagyon mást nem tudok kínálni, mert vagy stabilak, vagy benne vannak más csereügyletben. Ezt a pakkot szeretném elcserélni. Direkt úgy néztem nálad körbe, hogy ne érje szó a ház elejét.kanty írta:Neobarca!
Jack+Bass for Nene+Batumért elég kevés.
Batumot kedvelem is és jól is játszik, eddig kb. a társaság fele jelentkezett be érte. Nené pedig most tért vissza, remélhetőleg tőle elvártakat fogja hozni.
Valamiért azt érzem, h ez a csere nekem nem kell. A statisztikákat nagyon nem is néztem, megérzésből döntök.
Persze ez nem azt jelenti, h egyik játékos sem mozdíthatatlan, de Jack és Bass nem kell.
Végre a nagy csapatokat is elérte a sérüléshullámSlither írta:Franc egye meg, a legjobb játékosom betegség miatt most több hétre kidőlt.![]()
Eazzy írta:Neo! Kizárt, hogy Monta + Lou Will párostól megszabaduljak, az ajánlat pedig amúgy is vicc volt
köszi szépen,jó párharc volt.neobarca írta:Nah ez a hetem is szépen elment... Soció gratulálok![]()
Rossz előérzetem van. Szerintem elég simán kikapok.Game90 írta:
Ezen a héten vs. kanty, Rondo, Griffin, Batum stb.Ha a múltheti statokat nézem, akkor 13-2 nekem, de szerintem nagyon szoros lesz, egyébként ugyanannyi játékosunk játszik majd. Győzzön a jobbik!
![]()
Rendben, akkor ne húzzuk tovább... Azért sajnálom, mert Conley-jel lett volna tervem...kamaj írta:Neo nem rossz az ötleted, de közbe már készülőbe van egy csere, és az jobban tetszik, csak már annyi minden közbeszólt, hogy az már nevetséges. Ezért az a csere amit küldtél elutasítom. De ha úgy látod, hogy cseréled Novakot, odaadom érte Baylesst
Ennek örülök, Cumbee csak én ajánlottam Kamajnak olyat ami neki tetszik csak neked ígérte Conley-t és cserkészbecsületből nem fogadja el az enyémet...Cumbee írta:Hogyne kellene.neobarca írta:Hát jó lenne ha 1-2 napon belűl eldőlne szel Cumbee jelezd légyszíves, hogy igényt tartassz e Conley-ra vagy lehet az enyém? THX!![]()
De kamaj is tudja, üzengetek neki eleget. Kb 5 napja azon dolgozom, hogy össze tudjak rakni egy olyan ajánlatot, ami tetszik neki, csak elég lassú az ügymenet sajnos és egyelőre még nem sikerült szereznem senki olyat, de több szálon is futtatom a dolgot.