Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.13. 11:20:33

Bob_Marley írta:
Slither írta:
Bob_Marley írta: Végre a nagy csapatokat is elérte a sérüléshullám :twisted: :twisted: :twisted: :D

Kalap hányszor könyörögtem Irvingért, most meg elengeded???:D
Meg J-Richet is, én is őket szerettem volna a legtöbbször, de mindig nemet mondtál :D
De még csak nem is sérülésről van szó, hanem vmilyen fertőzéses betegségről... De ezt még kibírtam volna ha Pop nem pihenteti Parkert. :?

Irvingért én is próbáltam alkudozni, de mindig az volt a választ, hogy nem akar változtatni a keretén, és csak számára nagyon előnyös ajánlat esetén cseréli. :D
Olvastam én is, hogy valami bakteriális dolog (vagy csak cserélni akarjátok, s ne sérüljön meg??? :P :D)

És szóról szóra ezt írta nekem is kalap amit neked :lol:
De ezzel az ajánlattal én nem tudtam volna versengeni amit Cumbee tett!

Amúgy meg Kalap most nézem George Hill-nek valami van a vállával, mikor cseréltük Isten a tanúm rá, egészséges volt, mióta nálad van 2 meccset kihagyott :?

Wall-Morris for Evans-Budinger csere?
Így van, csak nagyon előnyös ajánlat esetén :D Viszont itt szerintem erről volt szó, a 3 pt-os statisztikákon kívül mindenben nyertem, nem egy ponttal, nem is kettővel... Ezt nem bírtam visszautasítani :D Az általad és Slither által kínált játékosokban és csapataikban kevésbé bíztam, Miller, Gasol szerintem stabil lesz az egész szezonban ( akárhová is kerül Gasol, ráadásul, ha elkerül, akkor könnyen lehet, hogy még sokkal jobb lesz...), akkor pedig bőven kompenzálják Irving elvesztését.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.13. 10:07:26

Én is vezetek 13-2re a ligaelső ellen! 8) Mondjuk majdnem mindig ez van első nap, aztán szépen kikapok... :lol: :lol: :lol:
Minden esetre jó volt ma belépni és látni a teljesítményeket.
1-2 kiemelkedő:

Humpries: 31-18-1-2-3 Beszatás, milyen estéje volt... 8)

Stuckey továbbra is menetel: 29-4-7-2 Csak így tovább! :lol:

Jack csak a szokásos: 15-4-9 És ezt az embert nem akarja senki? Nem baj, megtartom magamnak! :o :lol:

És a meglepetés ember akit FA-ról húztam Udrih: 15-3-7-1 :P

Öszességében ma kivételesen mindenki hozta amit tud. Vagy még jobbat. Remélem ez így megy tovább is és akkor talán nem lesz olyan nagy a vereségem... :wink:

Szerk: Eazzy! Küldtem egy lightos csereajánlatot. Mi a véleményed? Sztem elfogadható...

Game: Válaszoltam egy ajánlattal. Most vagy soha. :lol: Nézegessed meg, sztem korrekt. Bár Webster miatt picit aggódom... :( Na mind1. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.13. 09:12:42

Vezetek 10:5-re Slither ellen. (Ami egyébként nem nagy dolog tekintve, hogy nálam 8, nála 5 játékos játszott. :D )Kár, hogy a végére a 0:14-hez leszünk közelebb.
Na sebaj azért készítettem egy képet a jelenlegi állásról és beállítottam háttérnek. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.12. 20:30:25

kanty írta:Tourney Pic em ez konkrétan mi is?
Valami egyetemi kosárral kapcsolatos cucc? :)
Igen, a March Madness kimenetelét lehet megtippelni. De aki nem követi az NCAA-t, annak nem igazán fog sok izgalmat adni.
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.12. 20:23:08

Tourney Pic em ez konkrétan mi is?
Valami egyetemi kosárral kapcsolatos cucc? :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.12. 17:50:12

Lényegében van egy csapatod valós játékosokból, és heti statok alapján mérkőzöl meg az ellenfeleddel, és aki a hét végére több statban jobb, az nyer, de itt is számít, hogy ki mennyire nyer/veszít.
Nemsokára ennek a fantasy idénynek vége, így csak jövőre tudsz jelentkezni. Nagy vonalakban ennyi, de szólj, ha nem okés valami :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.12. 17:42:29

Valaki be tudna kicsit jobban avatni ebbe a fantasy NBA league-be? Lapozgattam visszább,de nem találtam,hogy most ez pontosan mi,meg hogy megy.
Aki segít, annak köszi
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.12. 16:52:34

Slither írta:
Bob_Marley írta: Végre a nagy csapatokat is elérte a sérüléshullám :twisted: :twisted: :twisted: :D

Meg J-Richet is, én is őket szerettem volna a legtöbbször, de mindig nemet mondtál :D
De még csak nem is sérülésről van szó, hanem vmilyen fertőzéses betegségről... De ezt még kibírtam volna ha Pop nem pihenteti Parkert. :?

Irvingért én is próbáltam alkudozni, de mindig az volt a választ, hogy nem akar változtatni a keretén, és csak számára nagyon előnyös ajánlat esetén cseréli. :D
Olvastam én is, hogy valami bakteriális dolog (vagy csak cserélni akarjátok, s ne sérüljön meg??? :P :D)

És szóról szóra ezt írta nekem is kalap amit neked :lol:
De ezzel az ajánlattal én nem tudtam volna versengeni amit Cumbee tett!

Amúgy meg Kalap most nézem George Hill-nek valami van a vállával, mikor cseréltük Isten a tanúm rá, egészséges volt, mióta nálad van 2 meccset kihagyott :?

Wall-Morris for Evans-Budinger csere?
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.12. 16:31:42

kanty írta:
neobarca írta: Erre így sem kell? Eskü nem értem az embereket... :lol: Vicc! :wink:
Batum mellesleg nem tudom miért akkora nagy ember, hogy sorbanállás van érte. Én csak azért vetettem ki rá a hálómat, mert kb így jött volna ki arányosan...
Menj politikusnak. :lol: :D
Mondom megérzés, az általad ajánlott emberekben nem látok fantáziát. Két jó munkásemberemről van szó, akik amit elvárok tőlük hozzák. Plusz meg, ha én annyira jól járnék az egésszel, akkor miért Te küldted és miért Te kezdeményezel?:P :wink:
Hát jó lenne, ha politikusnak tudnék menni mert akkor nem karcsolna meg a 100e Ft-os számla amivel az autószerelóm fogadott ma reggel... :( :( :( :lol:

A kérdésedre a válasz nagyon egyszerű: Nené barátomat mnagyon csipázom. Még abban az idóben kedveltem meg, amikor Meló is denveri volt. Batum meg azért kell, mert a mostani alakulások miatt elég sok playerem ban azonos csapatból. Ezen szeretnék változtatni, mert lassan lejár az átigazolási szezon. Ás ha úgy van nem számít ha bukom. Elküldöm még 1x nézd meg a statokat. Feléd dől a mérleg összességében. Jack meg egész héten kategóriákkal jobb volt mint Batum.
Hátha másodikra tetszeni fog... :wink:

Szerk: Továbbra sem én vagyok az analfabéta, hanem a benti gépem [auto_cenzúra] így bocsi az elírásokért! 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.12. 16:29:54

kanty
Llegenda del Barça

2012.03.12. 16:20:48

neobarca írta: Erre így sem kell? Eskü nem értem az embereket... :lol: Vicc! :wink:
Batum mellesleg nem tudom miért akkora nagy ember, hogy sorbanállás van érte. Én csak azért vetettem ki rá a hálómat, mert kb így jött volna ki arányosan...
Menj politikusnak. :lol: :D
Mondom megérzés, az általad ajánlott emberekben nem látok fantáziát. Két jó munkásemberemről van szó, akik amit elvárok tőlük hozzák. Plusz meg, ha én annyira jól járnék az egésszel, akkor miért Te küldted és miért Te kezdeményezel?:P :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.12. 16:11:18

kanty írta:Neobarca!

Jack+Bass for Nene+Batumért elég kevés.
Batumot kedvelem is és jól is játszik, eddig kb. a társaság fele jelentkezett be érte. Nené pedig most tért vissza, remélhetőleg tőle elvártakat fogja hozni.
Valamiért azt érzem, h ez a csere nekem nem kell. A statisztikákat nagyon nem is néztem, megérzésből döntök.
Persze ez nem azt jelenti, h egyik játékos sem mozdíthatatlan, de Jack és Bass nem kell. :)
Az a baj, hogy nagyon mást nem tudok kínálni, mert vagy stabilak, vagy benne vannak más csereügyletben. Ezt a pakkot szeretném elcserélni. Direkt úgy néztem nálad körbe, hogy ne érje szó a ház elejét. :lol:
Éves szinten kiegyenlített, talán egy picit feléd dől. Viszont a mostani statokat figyelembe véve, bőven neked áll a zászló... 8)
Erre így sem kell? Eskü nem értem az embereket... :lol: Vicc! :wink:

Szerk: Valaki tehetne ajánlatot a Bass-Jack párosra. Hátha...

Game te meg kérlek nézd majd meg és dönts, mert meg szeretném szorongatni Lijacskát... :lol: :lol: :lol:

kanty
Llegenda del Barça

2012.03.12. 16:00:01

Neobarca!

Jack+Bass for Nene+Batumért elég kevés.
Batumot kedvelem is és jól is játszik, eddig kb. a társaság fele jelentkezett be érte. Nené pedig most tért vissza, remélhetőleg tőle elvártakat fogja hozni.
Valamiért azt érzem, h ez a csere nekem nem kell. A statisztikákat nagyon nem is néztem, megérzésből döntök.
Persze ez nem azt jelenti, h egyik játékos sem mozdíthatatlan, de Jack és Bass nem kell. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.12. 15:49:20

Game jó párharc volt biza :D

Igazából azt néztem, hogy a héten a te csapatod teljesített a legjobban, úgyhogy pláne csoda lett volna nyerni :D És ha Thompsonod rátesz 2 hármast akkor :D
Amúgy az mi már, hogy Budinger volt a legjobb emberem tegnap :D
Úgyhogy terljesen megérdemelt a győzelmed, gratulálok, jól jöttél ki a kiegészítő embereidből, Dunleavy meg Dragic is szépen teljesített a finisben :D

Slither írta:Franc egye meg, a legjobb játékosom betegség miatt most több hétre kidőlt. :(
Végre a nagy csapatokat is elérte a sérüléshullám :twisted: :twisted: :twisted: :D
Mondjuk Lórinak én se örülök, így Budinger előrélbb léphet, amúgy is muszáj volt bevállalnom, hogy rosszabbul járok socio cserével, de hosszútávon lehet sokkal rosszabbul :twisted: :?
Ilyen ez a játék :D

A héten megint kiesési rangadó :D Még valamit aprítani kell, aztán 2 hét sima zakók :D
De a szlogen mint Újpesten: "Majd jövőre" :lol:

Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.12. 14:34:47

Eazzy írta:Neo! Kizárt, hogy Monta + Lou Will párostól megszabaduljak, az ajánlat pedig amúgy is vicc volt :D
:lol: Nem ajánlat, a levelemben is az volt, hogy elengednéd e... :lol:
De ha nem, hát nem... :(

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.12. 14:26:47

Neo! Kizárt, hogy Monta + Lou Will párostól megszabaduljak, az ajánlat pedig amúgy is vicc volt :D
socio66

2012.03.12. 14:14:45

neobarca írta:Nah ez a hetem is szépen elment... Soció gratulálok :!:
köszi szépen,jó párharc volt. :)
amiben egyértelműen előreléptem,azok a hárompontos statisztikák,most először nyertem meg mind a hármat,és ez döntőnek bizonyult.
egyébként hosszú hosszú hetekig tartó várakozás után kidobtam hamiltont, kíváncsi vagyok ki fogja bevállalni,és hogy mekkorát kaszál majd vele. :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.12. 12:39:06

Franc egye meg, a legjobb játékosom betegség miatt most több hétre kidőlt. :( Remélem azért PO-ra visszatér majd. Cumbeet is megvertem volna most ha csak +1 emberem játszott volna, +5 rádobással és 4 ponttal máris 9-6 lett volna. :x Jó lenne megint egy olyan teljesítményt hozni, mint az első héten.

Ezzel gyakorlatilag elúszott az alapszakasz győzelem, mert sorsolást és lijacska játékosainak formáját elnézve hozni fogja a maradék 3 hetet.
Már csak abban reménykedem, hogy minden így marad és nem kerülök majd Cumbeeval egy ágra. :)
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.12. 12:30:47

Game90 írta:
Ezen a héten vs. kanty, Rondo, Griffin, Batum stb. :) Ha a múltheti statokat nézem, akkor 13-2 nekem, de szerintem nagyon szoros lesz, egyébként ugyanannyi játékosunk játszik majd. Győzzön a jobbik! :P
Rossz előérzetem van. Szerintem elég simán kikapok.
Múlthéten már az első nap elment az egész történet.
Így van, győzzön a jobbik. :)
PCsabi
aka Game90

2012.03.12. 11:51:22

Bob, jó kis párharc volt ez, 7-8-nál kicsit megijedtem, de utána szerencsére bejött a 12-3-as tipped :) Lin nem játszott jól, Magic kiütés meg jól jött, Nelson nem játszott sokat.

Dragic az utolsó 2 meccsén állat volt, szerintem 2-3 kategóriát tuti, hogy hozott nekem, pedig a hét elején még kiakartam őt rakni :D De a Bucks-os duóm is jól játszott, Cousins is 28/12.

Ezen a héten vs. kanty, Rondo, Griffin, Batum stb. :) Ha a múltheti statokat nézem, akkor 13-2 nekem, de szerintem nagyon szoros lesz, egyébként ugyanannyi játékosunk játszik majd. Győzzön a jobbik! :P

Ja, és ha csak 1 hétre is, de legalább elmondhatom magamról, hogy voltam PO helyen... :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lijacska
Jugador del Barça

2012.03.12. 11:23:12

Ááááá, úgy elnéztem a csapatbeállításokat.
Végig, biztos voltam, hogy I.Thomas a padon van, nem vettem észre, hogy az utility-ben van, kár érte.
Neobarca, én nem vagyok biztos a győzelemben, több játékosod lesz, illetve nálam N.Cole, s I.Thomas nem hozz nagy számokat.
Fel kell zárkozzak az FA piac felhozatalára.
Várom már a végét a szezonnak, várom milyen eredmények születnek.
Végig reménykedtem, hogy meg lesz a PO(mikor Slither kirakta a csapatfelmérést a 9-re volt az enyém)
sérülések elkerültek, illetve nem volt egyszerre több sérültem.
A cél mostmár a döntő, de ha a nehezebbik ágra kerülök nehezzen lesz meg.
Cumbee-től kikaptam(igaz Wade, végig sérült volt, de úgy is vesztes lettem volna)illetve, All Starz, NBaileyt megvertem, de ott meg ők voltak tele sérülttel.
Mindenképp szoros végeredményre számítok.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.12. 10:20:58

Nah ez a hetem is szépen elment... Soció gratulálok :!:
Egy lehelletnyit azért szorosabbra gondoltam de ehez az eredményhez kellet az 1-2 emberem botrányos teljesítménye... Pl Bob kedvenc Gaye-nek sikerült összehoznia egy szép 7-3-2-4et. Vicc... :cry:
Na mind1, egyre messzebb a PO. A mostani hétre is kénéz egy vereség a ligaelsőtől... Utána Mezitlábas ellen sem lesz könnyő... :(
De legalább 1 hétig elmondhattam,h PO helyen vagyok... :( 8)

Wu Tang tulajdonosától kérdem, mert nem válaszolt, mozdítható vagy nem?

neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 23:18:03

kamaj írta:Neo nem rossz az ötleted, de közbe már készülőbe van egy csere, és az jobban tetszik, csak már annyi minden közbeszólt, hogy az már nevetséges. Ezért az a csere amit küldtél elutasítom. De ha úgy látod, hogy cseréled Novakot, odaadom érte Baylesst ;)
Rendben, akkor ne húzzuk tovább... Azért sajnálom, mert Conley-jel lett volna tervem... :(

kamaj
Capitá del Barça

2012.03.11. 23:11:55

Neo nem rossz az ötleted, de közbe már készülőbe van egy csere, és az jobban tetszik, csak már annyi minden közbeszólt, hogy az már nevetséges. Ezért azt a cserét, amit küldtél elutasítom. De ha úgy látod, hogy cseréled Novakot, odaadom érte Baylesst ;)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 23:06:21

Cumbee írta:
neobarca írta:Hát jó lenne ha 1-2 napon belűl eldőlne szel Cumbee jelezd légyszíves, hogy igényt tartassz e Conley-ra vagy lehet az enyém? THX! :lol: 8)
Hogyne kellene.:D De kamaj is tudja, üzengetek neki eleget. Kb 5 napja azon dolgozom, hogy össze tudjak rakni egy olyan ajánlatot, ami tetszik neki, csak elég lassú az ügymenet sajnos és egyelőre még nem sikerült szereznem senki olyat, de több szálon is futtatom a dolgot.:D
Ennek örülök, Cumbee csak én ajánlottam Kamajnak olyat ami neki tetszik csak neked ígérte Conley-t és cserkészbecsületből nem fogadja el az enyémet... :( :lol:
Szal jó lenne már ha hivatalosan is lemondanál róla vagy lemondanál róla... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mert így én sem tok tovább haladni... :(

Válasz küldése