2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az első résszel egyetértek, valóban rosszul jöttünk ki ebben a szezonban a bírói döntésekből. Sajnos a mai labdarúgásban annyit hibáznak már a bírók(lásd utóbbi napokban Milan-Juve, Bolton-QPR meg nem adott gólok), hogy egyszer hosszabb ideig folyamatosan előnyöd lesz belőle, utána meg pont úgy alakul, hogy ellened fújnak folyamatosan. Plusz ilyenkor azért hajlamosak a szurkolók elfogultnak lenni, lásd Chelsea-Barcelona párharc 2009-ben. Minden madridos ismerősöm a visszavágót emlegeti, amikor volt ott egy odavágó is nem éppen nekünk kedvező bíráskodással. Vagy egy évvel később a Barca-Inter elődöntőben sem volt tökéletes a bíró... Ugyanígy most péládul a hétvégi Betis-Madrid meccsen is mindenki Ramos kezezését emlegeti, amikor a Betis első gólja előtt is kéz volt.ozsimiki írta:Idén nem csak érezzük a bírók szelét, hanem elég komoly, és egyértelmű jelek is vannak erre. Már ha egy-egy visszanézés annak tekinthető. Folyamatosan. Nem kell ezt érezni, mindenki látja.
Valamint Madridistákkal ellentétben mi elismerjük, hogy jogosan vezetitek a Ligát, azt nem,hogy ennyivel. Bírók nem adják meg a sanszot arra,hogy egy Nou Camp beli látogatás után kiélezett legyen a Liga.
Ilyenről szerintem szó nem volt; csupán egy észrevételt tettem, hogy teljes és kerek legyen a történet!Ja és akkor ez kiegyenlíti az ajándék pontokat, nem?
Ja és akkor ez kiegyenlíti az ajándék pontokat, nem?madridronie írta:Még szép, hogy nem emlékszel (csoda lett volna)!A Real 3 meccset bukott. Ellenünk nem volt kérdés, a Levante ellen és a Santander ellen sem nyújtottak vmi nagyot és nem emlékszem, hogy bármi orbitális tévedés lett volna ezen a 3 meccsen.Valóban nagyon gyengék voltunk azokon a meccseken, ugyanakkor azért a Levante és a Racing elleni összecsapásokon is voltak érdekes döntések, de minimum kétes szituációk!
Levante: 3:40-nél elég egyértelmű és jogos 11-es, ami persze elmaradt!
http://www.youtube.com/watch?v=W7r-gh5b8xc
Racing: 5:55 a meccs utolsó percében történt kezes blokk a 16-oson belül Cristiano szabijánál, illetve az 5:25-nél történt kasza és elmaradt piros!
http://www.youtube.com/watch?v=LJb0iXEhtFs
Szóval ez az egész nem vezet sehova!
Még szép, hogy nem emlékszel (csoda lett volna)!A Real 3 meccset bukott. Ellenünk nem volt kérdés, a Levante ellen és a Santander ellen sem nyújtottak vmi nagyot és nem emlékszem, hogy bármi orbitális tévedés lett volna ezen a 3 meccsen.
A Real 3 meccset bukott. Ellenünk nem volt kérdés, a Levante ellen és a Santander ellen sem nyújtottak vmi nagyot és nem emlékszem, hogy bármi orbitális tévedés lett volna ezen a 3 meccsen. Viszont, ha a mi meccseinket nézzük, hát sokat nem köszönhetünk a bíróknak...Sanama írta: Lehet,hogy ha normálisabb bíráskodás lenne,akkor 3pont lenne a különbség,de én fogadni mernék rá,hogyha mindent, amit kellett volna befújnak ide is meg oda is, akkor sem vezetné a Barca a tabellát.
Ilyenkor lehetne azért egy lépést visszafelé tenni, és kicsit pszichológiai szemmel nézni a dolgokat. A másik oldal csak úgy ÉREZTE, de mikor velünk van hasonló, akkor megint a másik oldal az idióta, miért nem látják már meg mennyire elnyomottak vagyunk.Ti valóban úgy ÉREZTÉTEK, de nem emiatt lettünk 3szor zsinórban bajnokok, többek között azért,mert amikor kellett helyretettük a Madridot a Klasszikusokon.
nah akkor tegyük helyre a dolgokat.lluisllach89 írta:Mekkora bohóc vagyferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
A mííítikus Jo5é második évében megnyerjük ellenetek a szuperkupát, a kupából kiejtünk titeket, mellé behúztuk az európai szuperkupát, meg a klub-vb-t. Úgy, hogy közben nyerni jártunk Madridba. Soha rosszabb sz*pást
.
Valóban a saját hátrányunkon bőven hozhatnánk, ha motiváltan álltunk volna hozzá egy-két meccshez, de a 10 pont másik fele meg azokban a szituációkban van, amit a Real meccseken fújtak, vagy éppen nem fújtak be.krumplibogár írta: Én pont a múltheti meccsünk óta tartom feleslegesnek a bírózást, mert szerintem idén ez volt a legrosszabb játékvezetés mégis nyetünk.Innentől kezdve ha mindig így játszottunk volna akkor nem lenne miről beszélni és akkor kit érdekelne hogy hogy és mennyit nyer a real.
Ezt az egy sort kivéve teljesen egyetértek.Ahogy átfutottam,a többség pont,h azt írja,h jogosan vezetnek,mert stabilabbak,de éppen a 10 pont fór nem jogos.A hátrányunk magunknak köszönhető. A behozhatatlan hátrány viszont már nem feltétlenül...Pavel írta: Majdnem mindenki azt írja, hogy jogos a 10 pont. Majd azt írják, hogy a bírók a pontokat vesznek el tőlünk
Teljesen egyetértek. Ez az irreális különbség vastagon a sporik sara is. Engem sem érdekel a kiéhezett, fursztrált, most örjöngő halamakik kedve.Pavel írta:...
a múltkor is írtam,nonszensz elvárni a csapattól hogy sorozatban kompenzáljon a rossz bírói ítéletek miatt.krumplibogár írta: Én pont a múltheti meccsünk óta tartom feleslegesnek a bírózást, mert szerintem idén ez volt a legrosszabb játékvezetés mégis nyetünk.Innentől kezdve ha mindig így játszottunk volna akkor nem lenne miről beszélni és akkor kit érdekelne hogy hogy és mennyit nyer a real.
Ferninho,egész vicces vagy komolyan mondomlluisllach89 írta:Mekkora bohóc vagyferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
A mííítikus Jo5é második évében megnyerjük ellenetek a szuperkupát, a kupából kiejtünk titeket, mellé behúztuk az európai szuperkupát, meg a klub-vb-t. Úgy, hogy közben nyerni jártunk Madridba. Soha rosszabb sz*pást
Az meg hogy tévedtek a ti károtokra is... Miénkre többet, mi a reakció? Illett volna megnyerni a meccset. Egyértelmű hogy kiszúrja az ember szemét ugyanannyi tévedés esetében ha az a csórót sújtja, nem így, mert közel sincs egyensúly.
Jogos lesz a madrid 1. helye de nem ennyivel.
Mekkora bohóc vagyferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.