Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
KG viszont még mindig egy állatBob_Marley írta:Bostoni pattanózáson én mindig csak nevetekTocy írta:2 nap-2 vereségEzúttal is a palánk alatt öltek meg, pattanózást már-már bostoni mértékkel buktuk megint
( no offense ) Valamint James és Wade 30+ pontjához és jó játékához senki nem tett hozzá semmit...de abszolút semmit. Még talán Chalmers...hát, így már bizony jóval előttünk van a Bulls, bár még sok van hátra.
Ezen semmi offense nincsÉn is mindig leírom siralmas amit a palánk alatt művelünk, főleg, úgyhogy gyakorlatilag 10-20ig terjedő skálán dobhat többet az ellenfél 1-1 meccsen...
Bár a Warriors ellen több pattanót szedtünk, hurráPersze ha elfeledem, hogy kaptunk 60at a festékből
Stiemsma amúgy 8 pont 8 pattanó, ami annyira nem félelmetes, de ezt 16 perc alatt, Pietrus meg végre sült 5/6 a tripláról!
Miamit egy negyedi láttam, addi uralták a meccset, boxscore-t nézem Lucas 24 pont![]()
Griffin:
http://www.youtube.com/watch?v=FGw2ErxDyGs
még a legjobbakkal is megesik
Knicks nyert, sokat bántottuk "Bajuszt", de azért valóban nem volt egyszerű dolga, s "besokalt"!Megkapott pár renitens arcot is, ha jól emlékszem ő pl Melot egyáltalán nem akarta, megkapta
Meglátjuk mi lesz velük az biztos a Bucks erősített, s jelenleg velük lesznek öldöklő csatában a 8ik helyért!
Persze lehet nagy futás és feljebb kapaszkodni, de egyenlőre ez "elképzelhetetlen"!
Howard meg nyilatkozik össze-vissza, állítólag marad, aztán ha majd letelik a csere határidő biztosan ki lehet ezt jelenteni!Mindenesetre Nelson szárnyal a hétenÉs ez nagyon fontos
Bostoni pattanózáson én mindig csak nevetekTocy írta:2 nap-2 vereségEzúttal is a palánk alatt öltek meg, pattanózást már-már bostoni mértékkel buktuk megint
( no offense ) Valamint James és Wade 30+ pontjához és jó játékához senki nem tett hozzá semmit...de abszolút semmit. Még talán Chalmers...hát, így már bizony jóval előttünk van a Bulls, bár még sok van hátra.
A védekezés után támadni is kellozsimiki írta:Az elmúlt évek során alatt nem csak egy szezon fér bele. Nem írok esszét mint te, számomra a támadójátékuk a bajnoki évben sem volt annyira lenyűgöző, inkább a védőmunkájuk miatt húzták be, én meg ugye nem dífensz föld szülöttje vagyok.
Eddig nem szóltam hozzá, most sem akarok nagyon vitázni, de ez a munkagépezet kicsit erős volt a Celtics-sel kapcsolatbanozsimiki írta:Az nem besértődés, ha feleslegesnek éreztem azon hszed, épp azért tűnt úgy,hogy neked esett rosszul,hogy kár örömködtem egyet a Bostoni szezonon
Majd megindoklok mindent, ha úgy lesz éppen affinitásom.
Amit én a Bostonból láttam az elmúlt évek során, éppenhogy inkább hasonlít egy biztos alapokon álló munkagépezethez, mint egy kreatív csapathoz. Persze egy Celtics fan sose fogja így érezni, Reálosok se szívesen fogadták el a munkásmadrid jelzőt 1-2 éve.
Biztos is vagyok benne, s jó is, néha írhatnál is valamit nem teszed!Azt írtad Iverson gondolom...Ebből nekem nem jött le, hogy tudtad volna, hogy Iverson szívatott minket párszor, de megnyugodtam tudodozsimiki írta: Köszi az infót,de képben vagyok. Attól,h nem írok 10hszt/nap ebbe a topikba, még követem jó pár éve eme sportot is.
Érezni így érzed, helyén van,megindokolni nem tudod, legalábbis egyenlőre nem tetted!De tiszteletben tartom így érzel, még ha ez véleményem szerint ha hasonlítani kellene a Barca inkább a Celticsozsimiki írta: Kanty-s idézet egyszerű, számára olyan érzés, számomra is olyan ez a párharc. És mivel nem Reál drukker vagyok, kitalálható,hogy a Lakers számomra az NBA Barcája.
Ha erős volt elnézést, humorosan próbáltam megfogalmazni Bryant rádobok 60at de ezek szerint nem volt érthető, de talán itt is ki jön ki "sértődött meg"!ozsimiki írta: rühellem szót most nem írtam, sőt egyetlen egy Boston játékoson se kezdtem viccelődni, mint te fordítva.
PEACE 2ozsimiki írta: felesleges lovagolnod ezen a szócskán, amikor leírom, annak több éves (több esetben több mint 10) tapasztalata van az adott személlyel, csapattal kapcsolatban. Nem lehet mindenki olyan Szent lélek mint te,hogy csak szereted, ill nem szereted a csapatokat. Nálam úgy fest,h szeretem, nem szeretem, ki nem állhatom = rühellem.
béke Bob bá.
Köszi az infót,de képben vagyok. Attól,h nem írok 10hszt/nap ebbe a topikba, még követem jó pár éve eme sportot is.Bob_Marley írta:
Iverson meg ha megnyugtat több évig szívatott minket, nem is szeretem miatta, de elismerem, hogy nagyon játékos volt, ráadásul sok mindenben megváltoztatta az NBA-t![]()
A Lakers-szel kapcsolatban meg sok negatív dolgot feltudnék emlegetni, de mégsem teszem, emrt nem rühellem őket, csak nem szeretem!
Peace![]()
Ja én ezt most nem ellened irányulóan írtamozsimiki írta:Iversonnal semmi bajomEazzy írta:Lakershez nekem csak ennyi hozzáfűznivalóm van:
http://www.youtube.com/watch?v=grXws5m11SA
![]()
, gondolom Celtics ellen is volt pár szép megmozdulása pályafutása alatt. Igaz a Lakers ellen nagyobb szó
Iversonnal semmi bajomEazzy írta:Lakershez nekem csak ennyi hozzáfűznivalóm van:
http://www.youtube.com/watch?v=grXws5m11SA
![]()
Tocyval semmi bajom sincs, bármennyire is "szeretnéd".Bob_Marley írta:Nem kell szerelmesnek lenni a Celticsbe, csak 1; maga a hasonlat, hogy melyik lenne a Barca vagy a Real értelmetlen, magát a meccs rangját hasonlítottam a múltkor!ozsimiki írta:Látom fáj neked,hogy valaki nem tartja nagyra a csapatod. Pedig sok ilyen van. Kobe-al meg lehet viccelődnöd, csak kicsit nevetségessé válsz tőle.
De ha nagyon akarom, akkor hidd el közelebb áll a Barca filozófiához a Celtics![]()
És nem hiszem, hogy én lennék nevetséges, mert nem viccelődtem egyáltalán Kobeval, én mindig leírom nagy játékos, jó helyen van ott a Lakersben.....
De ha játékfelfogásra nézem Ronaldo a legjobb példa rá, fociból (s nem sikeresség, hanem játékfelfogásra)!
Kritikát meg elég jól tudom kezelni, ahogy te is....vagy nem????
Értelmetlen az egész, kanty beírta én rá is hagytam, legyen úgy viccesen mondta, te viszont inkább rosszindulatból, ami szíved joga, de nem engem minősít
szerk: Tocyval már ketten vagyunk hülyékHelyes, ő ráadásul Heat szurkoló, akiket évekig rendre kiütöttünk a PO-ból mostanában, de mondjuk szereti a Celticset is, mert egy gonosz kis csapat valószínűleg azért
![]()
1. Rubio.MessiFan írta:Mivel mostanában elég sok meccset nézek és játszok 2k12-ben, ezért felmerült bennem több rookiekhoz fűződő kérdés.
Ki a kedvenc? Ki a legjobb? Ki a leghasznosabb? Melyik lehetett volna előrébb és hátrébb a rangsorban? Kik lehetnek majd nagy sztárok? És így tovább. Szerintem hosszasan lehetne beszélni erről.
De ami leginkább érdekel hogy kinek melyik rookie a kedvence? Ki az akinek szurkolsz hogy jól sikerüljön a meccse?
Ideje volt már. De az Amare - Melo kettősből is cserélni kéne az egyiket, remélem Melo lesz az "áldozat", egyszerűen nem tudnak egymás mellett játszani.Bob_Marley írta: És közben bajusz:
http://bleacherreport.com/articles/1104 ... ork-knicks
Így lehet bejutnak a PO-ba a francba
Woodson veszi át egyenlőre a helyét
Nem kell szerelmesnek lenni a Celticsbe, csak 1; maga a hasonlat, hogy melyik lenne a Barca vagy a Real értelmetlen, magát a meccs rangját hasonlítottam a múltkor!ozsimiki írta:Látom fáj neked,hogy valaki nem tartja nagyra a csapatod. Pedig sok ilyen van. Kobe-al meg lehet viccelődnöd, csak kicsit nevetségessé válsz tőle.
Pedig egyetértek Bobbal Kobe-ügyben én is, nem nehéz 30 pontot átlagolni, ha 10000at dob rá vki reménytelen szitukból is, és a 4 csapattársát arra használja, hogy helyette védekezzenek. Számomra meg sem közelíti sok játékos játékintelligenciáját. A gyűrűi meg nem érdekelnek, 3at Shaqnek köszönhet, a másik kettő alkalommal meg egy baromira összerakott csapat volt mögötte, ami elbírta a hülyeségeit.ozsimiki írta:Látom fáj neked,hogy valaki nem tartja nagyra a csapatod. Pedig sok ilyen van. Kobe-al meg lehet viccelődnöd, csak kicsit nevetségessé válsz tőle.