USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
daffy
Madridista

2012.03.15. 11:26:38

magyar idő szerint meddig lehet játékosokat cserélni?
köszönöm
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 10:21:22

Ezért "imádkozok", hogy jöjjön Kaman:
http://www.celticsblog.com/2012/3/14/28 ... ed-signals
Látva a schedulét :D Kingset be kell gyűrni, Denverben kikapunk b2b szétfutnak minket :D És utána Atlanta, Bucks, Philly ezek létfontosságú meccsek!
Danny van 8 órád valamit intézz :lol: Mert egy jó centerrel contender csapat is lehetünk idén, persze Miami-Bulls ellen csoda kellene a PO-ban bármilyen felállásban, de Celtics PRIDE :D

Ainge szerintem mindenhol játszik az összes kártyánkkal Rondo-KG-Allen-PP és a perimeterek is, iszonyat érdekes lesz, aztán lehet nem történik semmi, de az se baj, akkor végiküldjük így a szezont, s szépen halunk meg :lol:

És nekem sincs Celtics játékosom, pedig egy ideje hajtom a dolgot legfőképpen Pierce ügyben :D
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.15. 10:13:32

Bob_Marley írta:
Tocy írta:2 nap-2 vereség :? Ezúttal is a palánk alatt öltek meg, pattanózást már-már bostoni mértékkel buktuk megint :D ( no offense ) Valamint James és Wade 30+ pontjához és jó játékához senki nem tett hozzá semmit...de abszolút semmit. Még talán Chalmers...hát, így már bizony jóval előttünk van a Bulls, bár még sok van hátra.
Bostoni pattanózáson én mindig csak nevetek :D
Ezen semmi offense nincs :D Én is mindig leírom siralmas amit a palánk alatt művelünk, főleg, úgyhogy gyakorlatilag 10-20ig terjedő skálán dobhat többet az ellenfél 1-1 meccsen...
Bár a Warriors ellen több pattanót szedtünk, hurrá :D Persze ha elfeledem, hogy kaptunk 60at a festékből :lol:
Stiemsma amúgy 8 pont 8 pattanó, ami annyira nem félelmetes, de ezt 16 perc alatt, Pietrus meg végre sült 5/6 a tripláról!

Miamit egy negyedi láttam, addi uralták a meccset, boxscore-t nézem Lucas 24 pont :shock:

Griffin:
http://www.youtube.com/watch?v=FGw2ErxDyGs
:mrgreen: még a legjobbakkal is megesik :D

Knicks nyert, sokat bántottuk "Bajuszt", de azért valóban nem volt egyszerű dolga, s "besokalt"!Megkapott pár renitens arcot is, ha jól emlékszem ő pl Melot egyáltalán nem akarta, megkapta :D
Meglátjuk mi lesz velük az biztos a Bucks erősített, s jelenleg velük lesznek öldöklő csatában a 8ik helyért!
Persze lehet nagy futás és feljebb kapaszkodni, de egyenlőre ez "elképzelhetetlen"!

Howard meg nyilatkozik össze-vissza, állítólag marad, aztán ha majd letelik a csere határidő biztosan ki lehet ezt jelenteni!Mindenesetre Nelson szárnyal a héten :D És ez nagyon fontos :D
KG viszont még mindig egy állat :D Ennek örömére behúztam Pietrus papát a fantasyban, bízom benne, illetve szégyen-gyalázat, hogy egy Boston játékosom sem volt :D
Ami számunkra a legfontosabb, hogy a 4 közvetlen riválisunk közül ( Orlando,Philly,Indiana és Atlanta) 3-an kikaptak, így már abszolút látótávolságban vannak, innentől már a 3-ik hely megcsípését sem zárnám ki, ismerve, hogy mekkora lúzerek ezek az alakulatok ( a Phillyben és az Indianaban inkább nincs meg az az erő, az a gyilkos ösztön, ami bennünk a rutin miatt meg van, a másik két csapat viszont be kell ismernünk, hogy szimplán lúzer az előző éveket is tekintve. Ezt nem bántásból mondom, de mindent el tudnak szórakozni, ezt láttuk. Már meg is kezdték...). Előre a 3-ik helyért,de a 4-el sem leszek elégedetlen :)
Viszont az már vicc, hogy Wilcox és J. Green is ilyen miatt dől ki.. Ezt hívják pechnek. Remélem valamit tudunk okoskodni, bár kevés cserealapunk van sajnos, valszeg marad a "small ball"...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 10:04:30

Tocy írta:2 nap-2 vereség :? Ezúttal is a palánk alatt öltek meg, pattanózást már-már bostoni mértékkel buktuk megint :D ( no offense ) Valamint James és Wade 30+ pontjához és jó játékához senki nem tett hozzá semmit...de abszolút semmit. Még talán Chalmers...hát, így már bizony jóval előttünk van a Bulls, bár még sok van hátra.
Bostoni pattanózáson én mindig csak nevetek :D
Ezen semmi offense nincs :D Én is mindig leírom siralmas amit a palánk alatt művelünk, főleg, úgyhogy gyakorlatilag 10-20ig terjedő skálán dobhat többet az ellenfél 1-1 meccsen...
Bár a Warriors ellen több pattanót szedtünk, hurrá :D Persze ha elfeledem, hogy kaptunk 60at a festékből :lol:
Stiemsma amúgy 8 pont 8 pattanó, ami annyira nem félelmetes, de ezt 16 perc alatt, Pietrus meg végre sült 5/6 a tripláról!

Miamit egy negyedi láttam, addi uralták a meccset, boxscore-t nézem Lucas 24 pont :shock:

Griffin:
http://www.youtube.com/watch?v=FGw2ErxDyGs
:mrgreen: még a legjobbakkal is megesik :D

Knicks nyert, sokat bántottuk "Bajuszt", de azért valóban nem volt egyszerű dolga, s "besokalt"!Megkapott pár renitens arcot is, ha jól emlékszem ő pl Melot egyáltalán nem akarta, megkapta :D
Meglátjuk mi lesz velük az biztos a Bucks erősített, s jelenleg velük lesznek öldöklő csatában a 8ik helyért!
Persze lehet nagy futás és feljebb kapaszkodni, de egyenlőre ez "elképzelhetetlen"!

Howard meg nyilatkozik össze-vissza, állítólag marad, aztán ha majd letelik a csere határidő biztosan ki lehet ezt jelenteni!Mindenesetre Nelson szárnyal a héten :D És ez nagyon fontos :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.15. 08:00:28

2 nap-2 vereség :? Ezúttal is a palánk alatt öltek meg, pattanózást már-már bostoni mértékkel buktuk megint :D ( no offense ) Valamint James és Wade 30+ pontjához és jó játékához senki nem tett hozzá semmit...de abszolút semmit. Még talán Chalmers...hát, így már bizony jóval előttünk van a Bulls, bár még sok van hátra.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 01:59:58

Én csak most vettem észre, Ozsi lásd így munkás csapat, attól még ez nem igaz!Kalap összefoglalta, s kiegészíteném, hogy PP azon a poszton ahol játszik még mindig elit osztogató!Rondo nélkül "kisujjból" repkedtek a 10 assistos meccsek tőle!
Őt valóban a múlt miatt lehet nem szeretni, arca mindig is volt, de engem az nem nagyon érdekel,m amit letesz az asztalra az számít, s az példaértékű!
Bassre mondhatod munkás, de még ő is a jobbfajta :D Látványra lehet igazad van, de Kalap írta tökéletesen mi a látvány, ez szubjektív!
Na részemről is itt lezárva, idén úgyse lesz több Lakers-Celtics meccs :lol:

Fél óra és Chicago-Miami
Eredményekre ránéztem NYK veri a teljes széteső Blazerst eddig nagyon csúnyán!Cavs vezet Milwaukeeban , Hornets 12-vel megy a Lakers ellen a szünet előtt mondjuk tegnap dupla OT-jük volt!És a Magic-Spurs is tuti nagy meccs lesz ma, de a lényeg a Bulls-Heat :D Meg utána GSW-Celtics :lol:
Rose nem játszik....

És közben Wilcox szezonjának is vége!Hasonló szívproblémák miatt mint Jeff Green! :?

Edig órisái meccs a Bulls-Heat, elején pár ponttal elment a Chicago, aztán bezárult a kapu, s óriásit védekezik a Miami, s minden kihagyott dobásból jön a "büntetés"!James meg God mode eddig 14 pont 3 pattanó 1 assist, s ez még csak az első negyed :shock:

Nyert a Bulls Rose nélkül, s mi is nagy nehezen behúztuk!Azért jönnek ezerrel a pletykák mindenhonnan :D
Nálunk pl Kaman, Hickson került elő, s állítólag PP-t beajánlottuk a Blazersnek, de nem kellett nekik!
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.15. 00:14:53

Egyszer hallottam egy olyat, hogy
"a védekezés nyeri meg a bajnokságot"

Amúgy szerintem egy poén dolgon vitatkoztok,hogy melyik csapat a Barca melyik a Real...
Kanty is szerintem csak poénból dörgölte Bob orra alá a dolgokat, nem komolyan gondolta( ha igen bocs)

Egy ilyenen vitatkozni...

Lakers szurkoló vagyok, de nagyon szeretem nézni a Boston játékát is. Rondo engem lenyűgöz,csak úgy mint Bryant. Jó, nem vagyok akkora fanatikus, mint fociban,de ettől még nem utálom a Bostont, azt meg nem mondanám rájuk, hogy munkások. Ha csapatjátékról van szó, a Boston előrébb van szerintem,mint a Lakers.

(mondtam,h nekem többnyire azokra emlékeztetnek, vannak kivétel szezonok, összességében. amúgy meg nem vitatkozunk :D) Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 23:37:45

Ha muszáj lenne vmi Barcásat írnom a Celticsre, akkor az Rondo személye,és észrevételei, megoldásai lenne.

Nem azt írom,h nem szeretem a passzjátékokat, persze,h szeretem, de ha azt hallom,h Boston, számomra akkor is a védekezés ugrik be, meg még sok minden más is :D

Lakers kapcsán meg nem a bukdácsolód Lakerst kell érteni,amikor tényleg sokszor abból áll,h Kobe megoldja e,vagy sem. Azért nem 2éve lettem Lakers fan. Ahogy a Boston se igen mondhatta el azt magáról "régebben", amit most kifejtettél.

hagyjuk, szeresse mindenki akit szeret, ettől még ha valakiket nem bírok, örülök,h nem úgy áll a szitu náluk. Bobnak ez nem tetszett. Felesleges ilyesmikbe belekötni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.14. 23:28:52

ozsimiki írta:Az elmúlt évek során alatt nem csak egy szezon fér bele. Nem írok esszét mint te, számomra a támadójátékuk a bajnoki évben sem volt annyira lenyűgöző, inkább a védőmunkájuk miatt húzták be, én meg ugye nem dífensz föld szülöttje vagyok.
A védekezés után támadni is kell :) Valóban nem a liga legtöbbet dobó csapata és nem a legszebben támadó talán,de mindez attól függ kinek mi a szebb, ha Kobe fogja a pozíciót és abból csinál valamit, amiből kosár lesz, vagy, ha egy zárás után elcsúszik a védekezés és addig jár a labda, amíg megtalálják az üresen álló Rayt, aki bevágja a triit! Ez csak egy példa volt, nem ennyiből áll a Lakers, illetve a Boston támadása sem, de ha engem megkérdezel, számomra a második szebb, éppen azért, mert a passzjáték áll közel hozzám, nem az egy-egyezés ( azt is szeretem és nálunk is egy-egyezik sokat pl Pierce). És erre írtam, hogy a Barcelonánál is a passzjáték dominál, a kevés az egy-egy Messi kivételével.. Mindegy, a két sportot ne hasonlítsuk össze,csak fura, hogy mennyire más egy-egy sportban az, hogy mi tetszik neked. ( A Celtics kapcsán én sem a védekezésre élvezek, csak elismerem, de ebből van támadás, és ezzel lehet meccset nyerni, akár Rondo-féle leindításból, ez adja meg a különbséget, nem a felállt védelem elleni támadás).
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 23:22:51

Az elmúlt évek során alatt nem csak egy szezon fér bele. Nem írok esszét mint te, számomra a támadójátékuk a bajnoki évben sem volt annyira lenyűgöző, inkább a védőmunkájuk miatt húzták be, én meg ugye nem dífensz föld szülöttje vagyok.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.14. 23:18:42

ozsimiki írta:Az nem besértődés, ha feleslegesnek éreztem azon hszed, épp azért tűnt úgy,hogy neked esett rosszul,hogy kár örömködtem egyet a Bostoni szezonon :)

Majd megindoklok mindent, ha úgy lesz éppen affinitásom.

Amit én a Bostonból láttam az elmúlt évek során, éppenhogy inkább hasonlít egy biztos alapokon álló munkagépezethez, mint egy kreatív csapathoz. Persze egy Celtics fan sose fogja így érezni, Reálosok se szívesen fogadták el a munkásmadrid jelzőt 1-2 éve.
Eddig nem szóltam hozzá, most sem akarok nagyon vitázni, de ez a munkagépezet kicsit erős volt a Celtics-sel kapcsolatban :D Ne haragudj, de a Celticsnek van az egyik legkifinomultabb passzjátéka a ligában, ahol mindenki tudja, hol a helye és jár a labda. Nem éppen ezt csinálja a Barcelona is ( a két sportág természetesen összehasonlíthatatlan, nem is én adtam a hasonlatot)? Az irányító a liga legjobb first pass irányítója, a 2-es a liga történetének talán legszebben és eredményesebben középtávolizó és három pontos dobó játékosa, emellett elegáns is, Pierce már nem tudja azt mint régebben, de így is egy borzasztó kreatív ember, aki a játék minden a posztján szükséges szegmensében kiemelkedő még most is ( bármilyen dobás, betörés, passz, technikai tudás), plusz KG, aki amellett, hogy főleg a fizikumáról volt híres mindig, nagyon jól dob, technikás és borzasztó esze van a játékhoz. Ez csak a big 4. Ez minden csak nem munkás csapat. Más kérdés, hogy nem 25 évesek, ezzel nem is veszekszik senki. A csapatvédekezésről pedig ne is beszéljünk. A kosárban ugyanis gondolom mindnyájan tudjátok, hogy nincs bunkervédekezés, tehát az abszolút jól védekező csapatnak nem elég egy "gólt" találnia, hanem folyamatosan eredményesen támadnia kell. Ez az összhang az okos passzjáték és a kitűnő védekezés ( plusz egyéniségek) között a liga egyik legérdekesebben és mondhatom, hogy szebben játszó csapatát hozza össze. Persze ez szubjektív, csak az én véleményem, de én a kosárlabdát nem tudom csak a zsákolásokban, alley-oopokban mérni, csupán konstans egészként, a védekezés és a támadás kifinomult összhangjaként. Én a Lakers játékával is szimpatizálok félreértés ne essék, a két belső ember összjátéka élményszámba megy, plusz Kobe-t sem tartom butának. Mi több, nem várom el, hogy szeresd a Celtics-et, de azért jó lenne több tényt olvasni. Munkáscsapatról beszélsz egy olyan keret kapcsán, ahol szerintem 3 ember fix hall of fame lesz ( Ray, Pierce és KG, Ray csak 99%) és Rondo kora ellenére sem kizárható, mert megdönthet egy pár rekordot, bajnokságot már nyert stb. A Celtics szezonjáról pedig annyit, hogy nyugtával dicsérd a napot. Ez a szezon az, ahol az alapszakaszban nem hiszem, hogy lehet komoly következtetéseket levonni.. ha pedig lehet, akkor azokon a meccseken nyújtott teljesítményekből kell kiindulni, ahol ezt az öreg csapatot nem hátráltatták a körülmények ( ez nem kifogás, csak tény, hogy ők már 100% csak bizonyos körülmények közt tudnak hozni, a po-ban ez meg lesz azért...). Akkor pedig, ha kikapott a csapat, ha nem, nagyon biztató volt, semmivel sem érzem gyengébbnek az idei csapatot, mint a tavalyit a rájátszásra nézvést. Na meg bízom abban, hogy valamit tudunk alkotni magas poszton még előtte. 2 körnek örülni fogok, de ez már ezt a csapatot nem minősíti, őket a Celtics pride és az egész karrierjük, szellemiségük minősíti! Mindebben pedig számomra egyértelműen a liga legemberibb, legszimpatikusabb és harcosabb csapata ( mindenféle Pierce-k ellenére :D- őt is szeretem, csak ismerjük a történeteit).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2012.03.14. 23:22:56-kor.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.14. 22:41:24

Így, hogy lemondott Bajusz, a végén még normális csapat lesz a Knicksből. Nem akarok megbántani senkit, neobarcát meg pláne nem, de d'antonival soha az életben nem jutott volna tovább a NY egy első fordulónál. Sokkal több van ebben a Knicksben és ő ezt nem tudta kihozni. Én nem hibáztatom Carmelot, de ha a GM egy szerethető, összetartó CSAPATOT akar akkor őt próbálja holnap elcserélni meg az ilyen hisztis picsákat mint Smith elküldi.

Bryantes témához meg nem nagyon tudok hozzászólni, mert Bob, Tocy és Kanty véleményét ha összegyúrnánk akkor egész korrekt elemzés lehetne, de mivel nem vagyunk egyformák, így felesleges lenne 3 oldalas esszét írni mr clutchról.
Az, meg hogy a Lakers olyan lesz mint most a Celtics.. hogyan? miért?

Eazzy: How the hell can i make my teammates better by practice? :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 22:37:54

Az nem besértődés, ha feleslegesnek éreztem azon hszed, épp azért tűnt úgy,hogy neked esett rosszul,hogy kár örömködtem egyet a Bostoni szezonon :)

Majd megindoklok mindent, ha úgy lesz éppen affinitásom.

Amit én a Bostonból láttam az elmúlt évek során, éppenhogy inkább hasonlít egy biztos alapokon álló munkagépezethez, mint egy kreatív csapathoz. Persze egy Celtics fan sose fogja így érezni, Reálosok se szívesen fogadták el a munkásmadrid jelzőt 1-2 éve.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.14. 22:00:10

Na úgy néz ki, h Howard nem megy sehova. Állítólag ezt mondta, holnapig ezt írásban is meg kell erősítse.
De jó, akkor továbbra is kb. minden második héten felfog vetődni, h a kedves Howardnak mi lesz a sorsa. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 21:57:30

ozsimiki írta: Köszi az infót,de képben vagyok. Attól,h nem írok 10hszt/nap ebbe a topikba, még követem jó pár éve eme sportot is.
Biztos is vagyok benne, s jó is, néha írhatnál is valamit nem teszed!Azt írtad Iverson gondolom...Ebből nekem nem jött le, hogy tudtad volna, hogy Iverson szívatott minket párszor, de megnyugodtam tudod :lol:
ozsimiki írta: Kanty-s idézet egyszerű, számára olyan érzés, számomra is olyan ez a párharc. És mivel nem Reál drukker vagyok, kitalálható,hogy a Lakers számomra az NBA Barcája.
Érezni így érzed, helyén van,megindokolni nem tudod, legalábbis egyenlőre nem tetted!De tiszteletben tartom így érzel, még ha ez véleményem szerint ha hasonlítani kellene a Barca inkább a Celtics :lol:
ozsimiki írta: rühellem szót most nem írtam, sőt egyetlen egy Boston játékoson se kezdtem viccelődni, mint te fordítva.
Ha erős volt elnézést, humorosan próbáltam megfogalmazni Bryant rádobok 60at de ezek szerint nem volt érthető, de talán itt is ki jön ki "sértődött meg"!
ozsimiki írta: felesleges lovagolnod ezen a szócskán, amikor leírom, annak több éves (több esetben több mint 10) tapasztalata van az adott személlyel, csapattal kapcsolatban. Nem lehet mindenki olyan Szent lélek mint te,hogy csak szereted, ill nem szereted a csapatokat. Nálam úgy fest,h szeretem, nem szeretem, ki nem állhatom = rühellem.

béke Bob bá.
PEACE 2
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 21:36:10

Bob_Marley írta:
Iverson meg ha megnyugtat több évig szívatott minket, nem is szeretem miatta, de elismerem, hogy nagyon játékos volt, ráadásul sok mindenben megváltoztatta az NBA-t :D
A Lakers-szel kapcsolatban meg sok negatív dolgot feltudnék emlegetni, de mégsem teszem, emrt nem rühellem őket, csak nem szeretem!
Peace 8)
Köszi az infót,de képben vagyok. Attól,h nem írok 10hszt/nap ebbe a topikba, még követem jó pár éve eme sportot is.

Kanty-s idézet egyszerű, számára olyan érzés, számomra is olyan ez a párharc. És mivel nem Reál drukker vagyok, kitalálható,hogy a Lakers számomra az NBA Barcája.

rühellem szót most nem írtam, sőt egyetlen egy Boston játékoson se kezdtem viccelődni, mint te fordítva.

felesleges lovagolnod ezen a szócskán, amikor leírom, annak több éves (több esetben több mint 10) tapasztalata van az adott személlyel, csapattal kapcsolatban. Nem lehet mindenki olyan Szent lélek mint te,hogy csak szereted, ill nem szereted a csapatokat. Nálam úgy fest,h szeretem, nem szeretem, ki nem állhatom = rühellem.

béke Bob bá.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.14. 21:27:56

Na beindult a topic. :)

Bryant:

Szerintem nem mondok hülyeséget, ha az állítom, h az elmúlt 10 legjobb játékosa. Az költői túlzás, h 3 gyűrűt Shaqnak köszönhet, 2 pedig azért jött össze mert jó csapat volt körülötte. Jó csapat volt, de kellett ő, h nyerjen a Lakers. Tocy hozta fel: tavalyi Miami sem volt rossz csapat, vagy a Cavsnál is igen jó társaság volt, James mégis gyűrű nélkül van.
DE persze Kobe sem egy szent és nagy divat fikázni. Igen túl vállalja magát, sokszor én is fogom a fejem, de meccseket nyer és ritkán inog meg a keze, amikor igazán fontos. (persze most fel lehetne hozni megannyi példát, amikor rajta ment el egy-egy meccs, de ott van a másik oldal is). A másik gond Mike Brown, az ürgének kb. mindig tele van a gatyája, ha Kobe ránéz, folyamatosan nyalja a seggét, persze, h Bryant azt csinál kb. amit akar. Amíg PJ volt az edző, ez nem volt éppen így.

Celtics-Lakers:

Szerintem a Lakersben jelenleg több van, s nem azért mondom, mert kétszer elvertük idén őket, A Bostonon látszik, h nagyon kezdenek öregedni, feltudják még szívni magukat egy-egy meccsre, de kb. ennyi. Mondjuk a Lakers is kb. esélytelen a bajnokságra, jelenleg. :P Szerintem egy kör van a két csapat között, a Lakers egy körrel tovább fog jutni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 21:25:55

Valószínűleg az ellendrukkerkedés, s a az ellenfél iránti érzett egyfajta "gyűlölet" nálam nem ugyanaz, de megszoktuk ez nem engem minősít :wink: :lol:
Nálad meg ezt érzem, ha valakit te nem szeretsz, általában olyanokat írsz rühellem xy-t, mondtam szíved joga, engedtessék meg én "szólni" fogok, mert nem tetszik, főleg hogy sokszor olyanra írod akit meg szerencsétlenül pont én szeretek! :D
Hozzáteszem belöktél egy kanty féle idézetet érvként?? vagy nem tudom miért???Én itt azért megvédem a haza becsületét, ezeket le is írtam ha már Celtics-Lakers és Real-Barca ami mint írtam alapból értelmetlen lenne, de ha felhoztad reagáltam rá, bocsánat :lol:

Ez többek között azért is egy nagyon jó topik, mert sokan sokféle csapatnak szurkolunk, de mindegyiket tiszteljük és a kosárlabdát szeretjük!

Iverson meg ha megnyugtat több évig szívatott minket, nem is szeretem miatta, de elismerem, hogy nagyon játékos volt, ráadásul sok mindenben megváltoztatta az NBA-t :D
A Lakers-szel kapcsolatban meg sok negatív dolgot feltudnék emlegetni, de mégsem teszem, emrt nem rühellem őket, csak nem szeretem!
Peace 8)

És hogy ne offoljuk ezt szét, hajnali Miami-Bullst én is várom Game, szerintem fent maradok :D Úgyis van ma Celtics meccs is :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.14. 21:09:05

ozsimiki írta:
Eazzy írta:Lakershez nekem csak ennyi hozzáfűznivalóm van:
http://www.youtube.com/watch?v=grXws5m11SA
:wink: :lol:
Iversonnal semmi bajom :), gondolom Celtics ellen is volt pár szép megmozdulása pályafutása alatt. Igaz a Lakers ellen nagyobb szó :lol:
Ja én ezt most nem ellened irányulóan írtam :D

Na de tessék, találtam egy nagyon emlékezetes meccset a Boston ellen:
http://www.youtube.com/watch?v=eLlJWgzDafU

Azért ez az Iverson, Webber, Iggy hármas jajj de szép volt plusz Sam Dalambert ááá. Annyira sajnálom, hogy az eredmények nem jöttek, imádtam őket :(
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 21:04:05

Eazzy írta:Lakershez nekem csak ennyi hozzáfűznivalóm van:
Iversonnal semmi bajom :), gondolom Celtics ellen is volt pár szép megmozdulása pályafutása alatt. Igaz a Lakers ellen nagyobb szó :lol:
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.14. 20:59:29

Lakershez nekem csak ennyi hozzáfűznivalóm van:
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 20:48:40

Bob_Marley írta:
ozsimiki írta:Látom fáj neked,hogy valaki nem tartja nagyra a csapatod. Pedig sok ilyen van. Kobe-al meg lehet viccelődnöd, csak kicsit nevetségessé válsz tőle. :)
Nem kell szerelmesnek lenni a Celticsbe, csak 1; maga a hasonlat, hogy melyik lenne a Barca vagy a Real értelmetlen, magát a meccs rangját hasonlítottam a múltkor!
De ha nagyon akarom, akkor hidd el közelebb áll a Barca filozófiához a Celtics :wink:

És nem hiszem, hogy én lennék nevetséges, mert nem viccelődtem egyáltalán Kobeval, én mindig leírom nagy játékos, jó helyen van ott a Lakersben..... :D

De ha játékfelfogásra nézem Ronaldo a legjobb példa rá, fociból (s nem sikeresség, hanem játékfelfogásra)!

Kritikát meg elég jól tudom kezelni :wink:, ahogy te is....vagy nem???? :D

Értelmetlen az egész, kanty beírta én rá is hagytam, legyen úgy viccesen mondta, te viszont inkább rosszindulatból, ami szíved joga, de nem engem minősít :lol:

szerk: Tocyval már ketten vagyunk hülyék :D Helyes, ő ráadásul Heat szurkoló, akiket évekig rendre kiütöttünk a PO-ból mostanában, de mondjuk szereti a Celticset is, mert egy gonosz kis csapat valószínűleg azért :wink: :lol:
Tocyval semmi bajom sincs, bármennyire is "szeretnéd".

Írtam egy hszt, ahol a kutya izéje se említett téged meg, arra reagáltál """poénosan""" Kobre, meg Lakersre nézve. Te nem tudtad elengedni, akár rosszindulatú volt, akár nem. Több évnyi negatív érzelmet nem fogok palástolni, mert Bob szerint rosszindulatú, na bumm. (téged semmi se minősít, megszoktuk)

Abban a hszben leírtam,hogy az elmúlt évektől eltérően, jóval alul teljesít a Boston, aminek nagyban örülök (yééé egy ellendrukker örül ha nem megy nekik, míííí meglepő, hova fajult a világ), és hogy sajnos a Lakers se az, akit láthattunk a közelmúltban. /lényege volt ez, mielőtt belekötnél/

ezek után jöttél számodra viccesen.
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.14. 20:33:41

Éjjel lesz valaki? Megyek buliba, de utána tervezem, hogy beba...vagyis józanul belenézek a Heat - Bulls rangadóba.
MessiFan írta:Mivel mostanában elég sok meccset nézek és játszok 2k12-ben, ezért felmerült bennem több rookiekhoz fűződő kérdés.
Ki a kedvenc? Ki a legjobb? Ki a leghasznosabb? Melyik lehetett volna előrébb és hátrébb a rangsorban? Kik lehetnek majd nagy sztárok? És így tovább. Szerintem hosszasan lehetne beszélni erről.
De ami leginkább érdekel hogy kinek melyik rookie a kedvence? Ki az akinek szurkolsz hogy jól sikerüljön a meccse?
1. Rubio.
2. Irving és Rubio.
3. Itt is az Irving - Rubio kettőst mondanám, nélkülük nem tartana itt a Cavs és a Wolves.
4. Mostani teljesítményt nézve előrébb: Vucevic, Shumpert, Faried, MarShon Brooks, Norris Cole, Isaiah Thomas. Hátrébb: Tristan Thompson, de itt is lehetne sorolni a neveket.
5. Tavalyi draftból csak Irving, meg talán Derrick Williams-ből lesz egy korrekt játékos. Idei draft szerencsére sokkal erősebb lesz.
Bob_Marley írta: És közben bajusz:
http://bleacherreport.com/articles/1104 ... ork-knicks

Így lehet bejutnak a PO-ba a francba :lol:
Woodson veszi át egyenlőre a helyét :D
Ideje volt már. De az Amare - Melo kettősből is cserélni kéne az egyiket, remélem Melo lesz az "áldozat", egyszerűen nem tudnak egymás mellett játszani.

Ian Begley ‏ @IanBegley
@KBergCBS Apologies, correction: Since 2/20, #NYK scored 109.8 points per 100 possessions w/Melo off floor; 97.6 points per 100 w/him on

Lakers, Wolves and Blazers discussing three-team deal. Michael Beasley to LA, Jamal Crawford to MIN, Steve Blake to POR.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.03.14. 20:55:20-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 20:32:12

ozsimiki írta:Látom fáj neked,hogy valaki nem tartja nagyra a csapatod. Pedig sok ilyen van. Kobe-al meg lehet viccelődnöd, csak kicsit nevetségessé válsz tőle. :)
Nem kell szerelmesnek lenni a Celticsbe, csak 1; maga a hasonlat, hogy melyik lenne a Barca vagy a Real értelmetlen, magát a meccs rangját hasonlítottam a múltkor!
De ha nagyon akarom, akkor hidd el közelebb áll a Barca filozófiához a Celtics :wink:

És nem hiszem, hogy én lennék nevetséges, mert nem viccelődtem egyáltalán Kobeval, én mindig leírom nagy játékos, jó helyen van ott a Lakersben..... :D

De ha játékfelfogásra nézem Ronaldo a legjobb példa rá, fociból (s nem sikeresség, hanem játékfelfogásra)!

Kritikát meg elég jól tudom kezelni :wink:, ahogy te is....vagy nem???? :D

Értelmetlen az egész, kanty beírta én rá is hagytam, legyen úgy viccesen mondta, te viszont inkább rosszindulatból, ami szíved joga, de nem engem minősít :lol:

szerk: Tocyval már ketten vagyunk hülyék :D Helyes, ő ráadásul Heat szurkoló, akiket évekig rendre kiütöttünk a PO-ból mostanában, de mondjuk szereti a Celticset is, mert egy gonosz kis csapat valószínűleg azért :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.14. 20:34:05-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.14. 20:28:59

Pedig egyetértek Bobbal Kobe-ügyben én is, nem nehéz 30 pontot átlagolni, ha 10000at dob rá vki reménytelen szitukból is, és a 4 csapattársát arra használja, hogy helyette védekezzenek. Számomra meg sem közelíti sok játékos játékintelligenciáját. A gyűrűi meg nem érdekelnek, 3at Shaqnek köszönhet, a másik kettő alkalommal meg egy baromira összerakott csapat volt mögötte, ami elbírta a hülyeségeit.

Ja és a Celtics mögött bizony sok tekintetben elbújhat a Lakers...
Válasz küldése