Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.16. 13:01:48

Na menjetek már, milyen irigyek vagytok :lol:
Első fantasy ligája itt szinte mindenkinek, aztán 0 segítség :lol:

Egyszerűen nem értettem miért tartod pl Chalmerst meg Allent annyira sokra!Mikor teljesen inkonzisztens játékot nyújtanak!Ezért is kerestelek meg, hogy elvihetem-e őket de most már értek sok mindent :D

Azért néha ha van segítő dolgotok akár Slithernek akár Cumbeenak belökheti, attól még James vagy Lowry ugyanúgy nálatok lesz, kópék :D

Az egész játék zavaros, s furcsa még mindig, múltkor írtad pl Slither túl sok dolgot nem kell belelátni, márpedig rohadtul vannak "kiskapuk"! :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.16. 12:54:54

Slither írta:
Bob_Marley írta: Jelentem megtaláltam :D Az orrunk előtt volt :D Pedig meggyőződésem volt, hogy inkább az számít ki játszik jobb csapatban!
Áhhh, itt kellett volna befejezned a hsz-t! :D
Most mindenki tudja hogyan kell készülni, és ezért meg sem kellett dolgoznia. Most a schedule elemzéssel eltöltött időmnek nem lesz meg az előnye. :? :oops:
+1
Órákat töltünk itt az elemzések elkészítésével(Nekem spec van egy 4 oldalas saját magamtól összerakott word file-om.:D:D) erre lelövi a poént!:D Chöö

Jahh és: Elveszikamunkááát!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.16. 12:46:47

Bob_Marley írta: Jelentem megtaláltam :D Az orrunk előtt volt :D Pedig meggyőződésem volt, hogy inkább az számít ki játszik jobb csapatban!
Áhhh, itt kellett volna befejezned a hsz-t! :D
Most mindenki tudja hogyan kell készülni, és ezért meg sem kellett dolgoznia. Most a schedule elemzéssel eltöltött időmnek nem lesz meg az előnye. :? :oops:

Bár szerencsére nekünk egy héttel később kezdődik a PO, így a csapatok meccs száma kicsit másképp alakul. :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.03.16. 12:55:35-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.16. 10:57:31

Nagyszerű, hogy Ellis két meccset kihagyott a csere miatt, így kb pont emiatt vagyok lemaradva a párharcban...ez gyanúsan a PO-mba került. Ellist most jól megszerettem :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.16. 07:29:16

Bocsánat a dupláért!
Slither írta:[
Nem erre gondoltam, tőlem aztán bármilyen gyenge csapatban játszhat, a lényeg hogy sokat és jól teljesítsen. Most is pár napja próbálom visszakönyörögni Byombot Csabitól, és hát a Bobcats nem éppen acélos csapat. Attól előnyös egy csapat, hogy sok meccse lesz egy adott héten. Úgy láttam, hogy rajtam kívül csak Cumbee cserélget tudatosan a PO-ra készülve, ezért is tartok tőle a legjobban. Ijacskának is nagyon jó a kerete ilyen szempontból, ezért is gondolom, hogy hármunk közül fog kikerülni a végső győztes. Többieknek hiába van jó keretük, ha emberhátrányban lesznek, és a legjobb játékosaiknak kevesebb meccse lesz mint az ellenfél legjobb játékosai. :)
Ezt 3szor írtad be, s nem értettem miről beszélsz!Eddig azt gondoltam olyan csapat akik az alapszakasz vége felé nem kezdenek el tankolni, s hajtanak ezerrel, nem "omlik össze" a rotcáió!
De nagyon nem beszéltünk erről, de nem ez a kulcs :D
Jelentem megtaláltam :D Az orrunk előtt volt :D Pedig meggyőződésem volt, hogy inkább az számít ki játszik jobb csapatban!

Mindenkinek aki a PO-ra készül szerintem segítség:
Yahoo!’s default h2h playoff weeks (Weeks 21-23, Mar 26 - Apr 15), while the 76ers (and others) have ten. Here’s a complete rundown:

13 games: BOS, CHA, CLE, IND, MEM, SAC
12 games: DET, GSW, LAC, LAL, MIA, MIL, NOR, POR, TOR, UTA, WAS
11 games: DAL, DEN, HOU, MIN, NJN, NYK, OKC, ORL, PHO, SAS
10 games: ATL, CHI, PHI

Ezért nem adtok Celtics játékost :D

És itt a teljes cikk a csapatépítésről:
http://sports.yahoo.com/fantasy/nba/new ... guide-1112
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 21:49:46

Én már nem bánkódok semmi miatt :D
Most amúgy is tetszik a csapat, tele vagyok shooterrel :D
Meg triplagépekkel :D
De Lint elcserélném valami pattanózó emberkére :D
Az viszont bosszant Rose a héten nem játszik, gondoltam, hogy ez benne lesz nála, de hogy 2 meccset játszott nálam, s 1 hét off, az azért nem kóser :D

Kicsit Danny Ainge-t játszok magasat keresek, s fűnek fának adom a játékosaimat :D
CEltics PRIDE :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.15. 21:45:42

Bob_Marley írta:Kalap ha már itt vagy, küldtem egyet első körben, de gyorsan rövidre zárhatjuk, hogy mennyire engeded, nem engeded Jeffersont!
Tel vagy magassal, én meg nem, szóval alkut köthetnénk :D

szerk: megoldódott :D
Válaszoltam, de nem fogsz örülni neki :) Szerintem nem vagyok tele magassal, pont jó az arány, minden posztra van 2-3 játékost. Ez így okés, arányban nem akarok változtatni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 21:43:46

Kalap ha már itt vagy, küldtem egyet első körben, de gyorsan rövidre zárhatjuk, hogy mennyire engeded, nem engeded Jeffersont!
Tel vagy magassal, én meg nem, szóval alkut köthetnénk :D

szerk: megoldódott :D túltárgyaltuk, akkor nézelődünk máshol :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.15. 21:43:35

Lehet külön írni email-t is, mostanság inkább én ezt favorizálom. Így tuti nem lesz ilyen, hogy valami elkerüli a figyelmet (mert egy rejectnél, már nem egyszer előfordult, hogy nem vették észre a kommentet). Ha gondoljátok én vétózok egyet XD
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.15. 21:40:38

Game90 írta:
fcbarca0827 írta:Bob! Nem azért vártam két hónapot Bargnanira, hogy aztán mikor visszatér megváljak tőle. Nem megy sehova, senkiért. :D
Érdeklődjek megint érte? Hátha ismét megsérül... :lol: :twisted:

Tegnapi nappal kicsit meg voltam elégedve, Gooden 15/10/13, Dragic 10 assist, Evans 10 lepattanó, Dunleavy 21 pont, Klay Thompson 26 pont :D

Nick Young-ot elcserélték a Clippers-be, remélem CP3 megneveli őt és kiegyensúlyozottabb teljesítményt fog hozni.

@Kalap: amúgy mit csinálsz? :P
Nem tudom baszki, szerintem valamit rosszul csináltam, mert a következő történt: Megkaptam a puhatolózó trade üzeneted, amit rejecteltem, de az indoklásban leírtam mindent, amit akartam. Ez a következő volt: Brooks elég nehezen mozdítható tőlem, neked jó magas embereid vannak, de az nem kell nekem, inkább posztra cserélnék az esetében, itt pedig csak Ariza jöhet szóba. Ebbe nem biztos, hogy belemész,de másra nem tudok gondolni hirtelen. Aztán hozzátettem, hogy Milestól még megszabadulnék, mert nem kell két Utah játékos, ha erre van ötleted, akkor ő is belevonható a cserébe.
Aztán a Miles ügyet megoldottam máshogy, ezért küldtem egy újabb levelet ( vagyis én küldtem trade ötletet ugye), ezt olvastad, viszont a válaszodban azt írtad, hogy csak Brooksért érdeklődtél.
Na ezt most olvastam előbb és azt feltételeztem, hogy akkor nyilván az első válaszomat, amit a reject mellé kommentként fűztem, nem kaptad meg, ezért most nem rejecteltem, hanem accepteltem és úgy írtam hozzá kommentet, amit azonban most nem tudom, hogy megkaptál-e, mert nagyon furcsállod ezekszerint, amit csinálok :) Hogy válaszoljak egy ilyen puhatolózó draftos trade ötlet szövegére, ha nem úgy, hogy reject+komment/ vagy accept+komment ?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 21:36:14

Féltek Lintől??? Vagy mi van :D

Akkor leírom a "kívánság listámat" :D
Millsap, Cousins, Big AL, Sessionsssssssssss, Gortat, Aldridge, Jennings :D
Hirtelen ezek jutottak eszembe :D
De be vagytok gubózva ezekkel a játékosokkal :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.15. 21:31:11

fcbarca0827 írta:Bob! Nem azért vártam két hónapot Bargnanira, hogy aztán mikor visszatér megváljak tőle. Nem megy sehova, senkiért. :D
Érdeklődjek megint érte? Hátha ismét megsérül... :lol: :twisted:

Tegnapi nappal kicsit meg voltam elégedve, Gooden 15/10/13, Dragic 10 assist, Evans 10 lepattanó, Dunleavy 21 pont, Klay Thompson 26 pont :D

Nick Young-ot elcserélték a Clippers-be, remélem CP3 megneveli őt és kiegyensúlyozottabb teljesítményt fog hozni.

@Kalap: amúgy mit csinálsz? :P
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.15. 21:19:12

Bob_Marley írta:Érthető, gondoltam tudok érte adni két közepese vagy jót és elviszek tőled valakit aki annyira nincs pixisben, mert van 1-2 ilyen játékosod!
De akkor esetleg Garnett?
Áhh, esélytelen, vele vagyok leginkább megelégedve. :mrgreen: Maximálisan megvagyok elégedve a csapatommal, minden héten elcsípek 3-4 statisztikát, ami nekem már nagy öröm. Nem kívánok, már változtatni, csak az FA bevásárlólistáról. :lol: Biztos vagyok benne, hogy semmivel nem lennék előrébb, ha most cserélnénk, úgyhogy megtartom magamnak mind Garnettet, mind Bargnanit.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 21:13:39

Érthető, gondoltam tudok érte adni két közepese vagy jót és elviszek tőled valakit aki annyira nincs pixisben, mert van 1-2 ilyen játékosod!
De akkor esetleg Garnett?
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.15. 21:02:59

Bob! Nem azért vártam két hónapot Bargnanira, hogy aztán mikor visszatér megváljak tőle. Nem megy sehova, senkiért. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.15. 18:19:52

Cumbee, Neo:
- The Memphis Commercial Appeal believes Zach Randolph (knee) will make his return Friday. This certainly isn't set in stone as Randolph has been extremely cautious with his return.

- Rudy Gay (concussion) is considered probable for Friday's game against the Raptors.

Barbosát meg elcserélték a Pacershez, remélem minél előbb játszani fog :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.15. 12:47:41

MessiFan írta:Slither: Monroe tegnapi játéka miatt kicsit megingott a döntésem a cserével kapcsolatban :D Még vasárnapig átgondolom a cserét. Necces.. győzködj még :lol:
Vasárnapig még ráérek a győzködéssel, addig még Monroe is hozhat rossz meccseket, az én embereim is hozhatnak jókat (NY meccs nagyon sima volt, ezért elég keveset játszott Chandler, de így is majdnem dupla-dupla lett). Egy meccs nem igazán számít, nem fogja tudni hozni a 30-10-es átlagot, főleg ha nem ilyen gyenge Sacramento félékkel játszanak majd. :)
balinteer
Capitá del Barça

2012.03.15. 12:08:21

Igazából ezt a játékot szerintem a draftnál meg lehet nyerni,ha jól használod az FA piacot. Jövőre sokkal kevesebbet fogok cserélni és jobban draftolni.:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 11:45:03

Mondjuk most én is tudok örömködni egy kicsit, Nelson a héten azt hozza amit szeretnék tőle, s amiért könyörögtem hetekig :D
2 meccs 50 pont 6 pattanó 11 assist!
Tegnap a Knicks-Portland azért elég bántó, hogy hamar eldőlt...Így Lin se játszott sokat meg Felton sem....Channing Frye viszont gyönyörű 29-7el zárt!Úgy sikerült szerencsére hozni hasonló statokat mint Ördögnek, hogy Rose nem játszott, pedig vele még egy 20 pont pár assist lett volna :D De egyáltalán nem vagyok telhetetlen, a csapat erre van kihegyezve, dobál mindenki mint a birka, ha meg sül 1-2 ember, akkor parádé, ha meg nem akkor totál bukta az adott nap :D
Ilyen a popszakma! :lol:Kevés a konzisztens statokat hozó ember, remélem azért ezzel a pár nappal nem lőtték el a fiaim a puskaport :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.15. 11:37:35

Mi van a csapatommal te jó ég??? Kb. mindenki parádézik...
A senknek nem kellő Jack: 30-3-6-1-2
:lol: :lol: :lol:
Az elmúlt 6 meccsén kifejezetten elkapta a fonalat...
Bass sem volt rossz a 22-9-ével.
K. Hump 21 lepattanója az mi? :lol: :lol: :lol:
Még mindig zakatolok de sajnos ma alig lesz játékosom szal rendesen megváltozik a helyzet. Basszus Gay a legrosszabbkor dőlt ki. Ennyit vártam rá, azt alig játszik. :(

Minden esetre kiélezett a küzdelem de ehhez az is kellett, hogy egész héten parádéztak a srácaim... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.15. 11:08:15

Slither: Monroe tegnapi játéka miatt kicsit megingott a döntésem a cserével kapcsolatban :D Még vasárnapig átgondolom a cserét. Necces.. győzködj még :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 03:22:02

Slither írta:
Nem erre gondoltam, tőlem aztán bármilyen gyenge csapatban játszhat, a lényeg hogy sokat és jól teljesítsen. Most is pár napja próbálom visszakönyörögni Byombot Csabitól, és hát a Bobcats nem éppen acélos csapat. Attól előnyös egy csapat, hogy sok meccse lesz egy adott héten.
Na ez egy nagy segítség volt a jövőre nézve :D
De ha megnézed nálad pl olyanok vannak akik PO helyért küzdő vagy PO helyen lévő csapatokban játszanak, nálam meg gyakorlatilag fordítva!De ez mint csak érdekesség :D
Mondjuk így, hogy perimeter emberek kapkodják magukat rendesen a trade deadline előtt :D Így azért 1-2 emberem elég horror statokat hoz a héten :D
Slither írta: Úgy láttam, hogy rajtam kívül csak Cumbee cserélget tudatosan a PO-ra készülve, ezért is tartok tőle a legjobban. Ijacskának is nagyon jó a kerete ilyen szempontból, ezért is gondolom, hogy hármunk közül fog kikerülni a végső győztes. Többieknek hiába van jó keretük, ha emberhátrányban lesznek, és a legjobb játékosaiknak kevesebb meccse lesz mint az ellenfél legjobb játékosai. :)
Szerintem is ti vagytok 3an nagy esélyesek, bár Cumbeenál jelenleg kórház a város szélén van :D
Slither írta: Szerk.: Amúgy Delfinot el tudom fogadni Jeffersonért, mert eléggé hasonlóak és túl sok az SA játékosom.

Lint szívesen elhoznám, ha nem NY-ban játszana. TO kategóriát úgy is már rég feladtam, szóval az nem zavarna, többiben teljesen jó. :wink:
Lint is "be kell nyelned" ha Delfion-Jefferson mehet :D

Jeremy Linnel támadok holnap midnenkit, meg este 20 óra után is valószínűleg aktív leszek :D
Mondjuk örülnék ha engem is keresnétek :D Lin sokoldalú pattanó tirpla, assist minden :P :D Vannak csapatok ahol pl PG hiány van :D

szerk: kitettem Odomot behúzta meslija, bízom benne akármennyire a Bobcats ma az ellenfél Odom hozza a megszokott 3-3-3 formáját :D És utána visszatudom venni :D De sajnos rossz előérzetem van, s nem szabadott volna kitennem :? De csábított a Wolvesban tátongó 2es hiányposzt, s Ellington megugró percei :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.14. 21:30:52

Bob!
Itt válaszolok, mert ez van "közelebb." :P
Rondo talán a legjobb cserém volt, persze cserélhető, de mélyen a zsebbe kell nyúlni érte. Szétnézek majd Nálad. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.14. 21:06:36

Bob_Marley írta: És amúgy tudom mire gondoltál, s amúgy igazad van nálam gyenge csapatok játékosai vannak, ezeket tudtam elhozni, de jó ez így!

szerk 2:
Slither Lin nem kell??? :D
Nem erre gondoltam, tőlem aztán bármilyen gyenge csapatban játszhat, a lényeg hogy sokat és jól teljesítsen. Most is pár napja próbálom visszakönyörögni Byombot Csabitól, és hát a Bobcats nem éppen acélos csapat. Attól előnyös egy csapat, hogy sok meccse lesz egy adott héten. Úgy láttam, hogy rajtam kívül csak Cumbee cserélget tudatosan a PO-ra készülve, ezért is tartok tőle a legjobban. Ijacskának is nagyon jó a kerete ilyen szempontból, ezért is gondolom, hogy hármunk közül fog kikerülni a végső győztes. Többieknek hiába van jó keretük, ha emberhátrányban lesznek, és a legjobb játékosaiknak kevesebb meccse lesz mint az ellenfél legjobb játékosai. :)

Szerk.: Amúgy Delfinot el tudom fogadni Jeffersonért, mert eléggé hasonlóak és túl sok az SA játékosom.

Lint szívesen elhoznám, ha nem NY-ban játszana. TO kategóriát úgy is már rég feladtam, szóval az nem zavarna, többiben teljesen jó. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.03.15. 02:47:10-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 20:40:35

Autodratf nálam egyáltalán nem kifogás, csak 1 még mindig nem látom át a dolgokat :D 2; olyan embereket szedett nekem a gép, akikkel nem tudtam mit kezdeni!Nem sorolom a sérült, eltiltott gyenge embereket :D Mondjuk útólag legalább tudom milyen cseréket kell eszközölni :D

Ennek a fantasynak azért meg van a szépsége, mert emberek itt felértékelődnek :D
Ezért kérvényezem, hogy jövőre legyenek szabály módosítások :D

A játékosaim nem jól dobnak, de majd jövő héten jól fognak :lol: És amúgy tudom mire gondoltál, s amúgy igazad van nálam gyenge csapatok játékosai vannak, ezeket tudtam elhozni, de jó ez így!
Nelson meg van keine panik :lol:

szerk: predraftot nem állítottam ennek a levét iszom :D
Ez egy jó tanulóév, jövőre lesz az igazi!Nem fogom így szétbarmolni a rostert :D

Abban megegyezhetünk, hogy azért annyira nem kényeztette el az autodraft :D Nekem is egy másik ligában autodraftos csapatom van, kicsit erősebb a felhozatal :D

szerk 2:
Slither Lin nem kell??? :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése