Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
+1Slither írta:Áhhh, itt kellett volna befejezned a hsz-t!Bob_Marley írta: Jelentem megtaláltamAz orrunk előtt volt
Pedig meggyőződésem volt, hogy inkább az számít ki játszik jobb csapatban!
![]()
Most mindenki tudja hogyan kell készülni, és ezért meg sem kellett dolgoznia. Most a schedule elemzéssel eltöltött időmnek nem lesz meg az előnye.![]()
Áhhh, itt kellett volna befejezned a hsz-t!Bob_Marley írta: Jelentem megtaláltamAz orrunk előtt volt
Pedig meggyőződésem volt, hogy inkább az számít ki játszik jobb csapatban!
Ezt 3szor írtad be, s nem értettem miről beszélsz!Eddig azt gondoltam olyan csapat akik az alapszakasz vége felé nem kezdenek el tankolni, s hajtanak ezerrel, nem "omlik össze" a rotcáió!Slither írta:[
Nem erre gondoltam, tőlem aztán bármilyen gyenge csapatban játszhat, a lényeg hogy sokat és jól teljesítsen. Most is pár napja próbálom visszakönyörögni Byombot Csabitól, és hát a Bobcats nem éppen acélos csapat. Attól előnyös egy csapat, hogy sok meccse lesz egy adott héten. Úgy láttam, hogy rajtam kívül csak Cumbee cserélget tudatosan a PO-ra készülve, ezért is tartok tőle a legjobban. Ijacskának is nagyon jó a kerete ilyen szempontból, ezért is gondolom, hogy hármunk közül fog kikerülni a végső győztes. Többieknek hiába van jó keretük, ha emberhátrányban lesznek, és a legjobb játékosaiknak kevesebb meccse lesz mint az ellenfél legjobb játékosai.
Válaszoltam, de nem fogsz örülni nekiBob_Marley írta:Kalap ha már itt vagy, küldtem egyet első körben, de gyorsan rövidre zárhatjuk, hogy mennyire engeded, nem engeded Jeffersont!
Tel vagy magassal, én meg nem, szóval alkut köthetnénk
szerk: megoldódott
Nem tudom baszki, szerintem valamit rosszul csináltam, mert a következő történt: Megkaptam a puhatolózó trade üzeneted, amit rejecteltem, de az indoklásban leírtam mindent, amit akartam. Ez a következő volt: Brooks elég nehezen mozdítható tőlem, neked jó magas embereid vannak, de az nem kell nekem, inkább posztra cserélnék az esetében, itt pedig csak Ariza jöhet szóba. Ebbe nem biztos, hogy belemész,de másra nem tudok gondolni hirtelen. Aztán hozzátettem, hogy Milestól még megszabadulnék, mert nem kell két Utah játékos, ha erre van ötleted, akkor ő is belevonható a cserébe.Game90 írta:Érdeklődjek megint érte? Hátha ismét megsérül...fcbarca0827 írta:Bob! Nem azért vártam két hónapot Bargnanira, hogy aztán mikor visszatér megváljak tőle. Nem megy sehova, senkiért.![]()
![]()
Tegnapi nappal kicsit meg voltam elégedve, Gooden 15/10/13, Dragic 10 assist, Evans 10 lepattanó, Dunleavy 21 pont, Klay Thompson 26 pont![]()
Nick Young-ot elcserélték a Clippers-be, remélem CP3 megneveli őt és kiegyensúlyozottabb teljesítményt fog hozni.
@Kalap: amúgy mit csinálsz?
Érdeklődjek megint érte? Hátha ismét megsérül...fcbarca0827 írta:Bob! Nem azért vártam két hónapot Bargnanira, hogy aztán mikor visszatér megváljak tőle. Nem megy sehova, senkiért.
Áhh, esélytelen, vele vagyok leginkább megelégedve.Bob_Marley írta:Érthető, gondoltam tudok érte adni két közepese vagy jót és elviszek tőled valakit aki annyira nincs pixisben, mert van 1-2 ilyen játékosod!
De akkor esetleg Garnett?
Érthető, gondoltam tudok érte adni két közepese vagy jót és elviszek tőled valakit aki annyira nincs pixisben, mert van 1-2 ilyen játékosod!fcbarca0827 írta:Bob! Nem azért vártam két hónapot Bargnanira, hogy aztán mikor visszatér megváljak tőle. Nem megy sehova, senkiért.
Vasárnapig még ráérek a győzködéssel, addig még Monroe is hozhat rossz meccseket, az én embereim is hozhatnak jókat (NY meccs nagyon sima volt, ezért elég keveset játszott Chandler, de így is majdnem dupla-dupla lett). Egy meccs nem igazán számít, nem fogja tudni hozni a 30-10-es átlagot, főleg ha nem ilyen gyenge Sacramento félékkel játszanak majd.MessiFan írta:Slither: Monroe tegnapi játéka miatt kicsit megingott a döntésem a cserével kapcsolatbanMég vasárnapig átgondolom a cserét. Necces.. győzködj még
Na ez egy nagy segítség volt a jövőre nézveSlither írta:
Nem erre gondoltam, tőlem aztán bármilyen gyenge csapatban játszhat, a lényeg hogy sokat és jól teljesítsen. Most is pár napja próbálom visszakönyörögni Byombot Csabitól, és hát a Bobcats nem éppen acélos csapat. Attól előnyös egy csapat, hogy sok meccse lesz egy adott héten.
Szerintem is ti vagytok 3an nagy esélyesek, bár Cumbeenál jelenleg kórház a város szélén vanSlither írta: Úgy láttam, hogy rajtam kívül csak Cumbee cserélget tudatosan a PO-ra készülve, ezért is tartok tőle a legjobban. Ijacskának is nagyon jó a kerete ilyen szempontból, ezért is gondolom, hogy hármunk közül fog kikerülni a végső győztes. Többieknek hiába van jó keretük, ha emberhátrányban lesznek, és a legjobb játékosaiknak kevesebb meccse lesz mint az ellenfél legjobb játékosai.
Lint is "be kell nyelned" ha Delfion-Jefferson mehetSlither írta: Szerk.: Amúgy Delfinot el tudom fogadni Jeffersonért, mert eléggé hasonlóak és túl sok az SA játékosom.
Lint szívesen elhoznám, ha nem NY-ban játszana. TO kategóriát úgy is már rég feladtam, szóval az nem zavarna, többiben teljesen jó.
Nem erre gondoltam, tőlem aztán bármilyen gyenge csapatban játszhat, a lényeg hogy sokat és jól teljesítsen. Most is pár napja próbálom visszakönyörögni Byombot Csabitól, és hát a Bobcats nem éppen acélos csapat. Attól előnyös egy csapat, hogy sok meccse lesz egy adott héten. Úgy láttam, hogy rajtam kívül csak Cumbee cserélget tudatosan a PO-ra készülve, ezért is tartok tőle a legjobban. Ijacskának is nagyon jó a kerete ilyen szempontból, ezért is gondolom, hogy hármunk közül fog kikerülni a végső győztes. Többieknek hiába van jó keretük, ha emberhátrányban lesznek, és a legjobb játékosaiknak kevesebb meccse lesz mint az ellenfél legjobb játékosai.Bob_Marley írta: És amúgy tudom mire gondoltál, s amúgy igazad van nálam gyenge csapatok játékosai vannak, ezeket tudtam elhozni, de jó ez így!
szerk 2:
Slither Lin nem kell???