Barça vs. Real - El Clásico
nem tudom ezt látta e már valaki esetleg hallotta, de végre jó látni is ilyet hogy nincs olyan komment esetleg cikk ahol szidják a csapatot...éppen ellenkezőleg, segítenek és kitartanak
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=349
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=349
-
- Capitá del Barça
Jah igen, bocsikacyrax írta:Vagyis OM-Bayern győztesévelG.Gabe írta:... Elődöntőben a Chelsea-Bayern győztesével találkoznak majd...

Már előre agyaltam a Chelsea-Real meccsen. Mekkora lenne, ha Jo5é kiesne ellenük

A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Vagyis OM-Bayern győztesévelG.Gabe írta:... Elődöntőben a Chelsea-Bayern győztesével találkoznak majd...

-
- Capitá del Barça
Hát igen. Megint kikapták a leggyengébb láncszemet, ahogy eddig is.ozsimiki írta:CRnek ezzel a párosítással megadatott,hogy akár még felzárkózzon Messihez a BL góllövőlistán.
Most fogadnék rá,hogy a két meccsen legalább 4 gólt szerez.
Cak most vannak annyira jók, hogy túl is lépjenek rajta. Tavaly mi állítottuk meg őket. Idén max a döntőben fogunk velük találkozni. Elődöntőben a Chelsea-Bayern győztesével találkoznak majd. Elég pikáns lenne az angolokat kikapni. Nem lenne rossz, ha elhasalnának velük szemben

- ozsimiki
- Adminisztrátor
CRnek ezzel a párosítással megadatott,hogy akár még felzárkózzon Messihez a BL góllövőlistán.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Érdekes cikk, jól írja a szerző, manapság sajnos tényleg elképzelhetetlen az efféle "barátkozás".
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _Barcaban/
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _Barcaban/
Sztem sem volt most meggyőző a Madrid, de az utóbbi időkben a bajnokságban sem az. Jelenleg sztem formán kívül vannak, de ennek ellenére hozták most a BL-ben is kötelezőt, és a bajnokságban is hozzák, még ha olykor (fogalmazzunk diplomatikusan) érdekes körülmények között is. Ettől függetlenül én nem írnám le őket, sztem össze fogják szedni magukat a hajrára, és nem hinném, h rajtunk kívül már megállíthatná őket.davidvilla007 írta:36 perc után egyáltalán nem érzek akkora átütő játékot a Madrid játékában,CSKA -nál erősebb csapatot nem biztos h megfognának,amilyen hibákat az a csapat meg vét,evidens h megy a margit 1-gyel.Nagyon remélem ha összekerülünk kifilézzük őket.....
-
- Capitá del Barça
Én is remélem, elvégre egy olyan ember ül a kispadjukon, aki nálunk csak tolmácsnak volt jó.davidvilla007 írta:36 perc után egyáltalán nem érzek akkora átütő játékot a Madrid játékában,CSKA -nál erősebb csapatot nem biztos h megfognának,amilyen hibákat az a csapat meg vét,evidens h megy a margit 1-gyel.Nagyon remélem ha összekerülünk kifilézzük őket.....
Talán ezért is utál minket ennyire.
-
- Barça B
36 perc után egyáltalán nem érzek akkora átütő játékot a Madrid játékában,CSKA -nál erősebb csapatot nem biztos h megfognának,amilyen hibákat az a csapat meg vét,evidens h megy a margit 1-gyel.Nagyon remélem ha összekerülünk kifilézzük őket.....
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem hiszem, hogy ekkora összeesküvés-elméleteket kellene gyártani. Az igaz, hogy idén inkább a real felé húznak, de az van, én inkább Mout okolnám. Amikor az előző években a másik szurkolótábor vélt hasonlót akkor is elég gáznak találtam, hogy ezzel takaróznak, nem kellene átmenni hasonlóba, jobb nem lesz tőle, csak magunkat hergeljük. Én is fel szoktam ugrani a meccs hevében és szídni a bírót, de kitisztult fejjel, rákell jönnöm, ez nem vezet sehova és csak a madridistáknak adunk okot, hogy röhögjenek rajtunk.
Persze dühítő és nehéz elviselni, mert enélkül még bőven partiban lehetnénk a bajnokságért, de én akkor leszek igazán büszke a fiúkra, ha az utolsó fordulóra 5-6 pontot tudunk faragni, mert azt jelenti hogy minden körülmény ellenére becsülettel harcoltak.
És nagyon örülök, hogy Pep nem partnere Jo5énak a szájkaratében, ha fröcsögjön az a népművészeti cserépedény, majd áprilisban betömjük a képét.
Biztos vagyok benne, hogy tudat alatt benne van a bírókban, amivel az az idióta telepofázta a médiát és nagyban hozzájárul a véleményes esetek eldöntésében az ellenfelek vagy épp a mi esetünkben. Én például nem szeretném ha Pep ilyen eszközökhöz nyúlna, inkább legyünk másodikok, de emelt fővel, nem sunyi, alattomos eszközökkel.
Persze dühítő és nehéz elviselni, mert enélkül még bőven partiban lehetnénk a bajnokságért, de én akkor leszek igazán büszke a fiúkra, ha az utolsó fordulóra 5-6 pontot tudunk faragni, mert azt jelenti hogy minden körülmény ellenére becsülettel harcoltak.
És nagyon örülök, hogy Pep nem partnere Jo5énak a szájkaratében, ha fröcsögjön az a népművészeti cserépedény, majd áprilisban betömjük a képét.
Biztos vagyok benne, hogy tudat alatt benne van a bírókban, amivel az az idióta telepofázta a médiát és nagyban hozzájárul a véleményes esetek eldöntésében az ellenfelek vagy épp a mi esetünkben. Én például nem szeretném ha Pep ilyen eszközökhöz nyúlna, inkább legyünk másodikok, de emelt fővel, nem sunyi, alattomos eszközökkel.
Forca Barca!!!!
- barcafan0911
- Entrenador del Barça

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Sosem rajongtam a Real Madridért, de amióta ez a jó ember van teljesen elfajultak a dolgok. De azért átmegyek egy kicsit viccesebb témába. Várom már azt a pillanatot, amikor Ronaldo és Pepe összevesznek azon az egyik Klasszikus végén, hogy ki kapja Messi mezét.mahitoo írta:Már megint minden fórumon megy a vita a Barca és Madrid drukkerek között.José nyilatkozatai meg a madridi sajtó megint jó munkát végzett.
Valaki valahol írta, hogy így kell elterelni a figyelmet a már mindenki szemét szúró bírói teljesítményekről.Én továbbra sem hiszek az összeesküvés-elméletekben, de ebben lehet valami.Különben minek kezdenének el megint minket szapulni, mikor szinte zsebben a bajnoki cím?Mégha véletlenek is a bírói tévedések, azért nyilvánvaló, hogy minket sújtottak sokkal jobban, ezért nehogymá' erről beszéljen mindenki, gerjesszünk valami vitát.Gusztustalan ez az egész, bármi is okozza igazából.
Az, hogy a két sajtó, meg a 2 szurkolótábor anyázza egymást, azért benne van, de Mourinho érkezése óta már kezd ennek az egésznek semmi köze lenni a focihoz.Hazugságok, terelések, elhallgatott igazságok, a másik bemocskolása.Mint a politika.
Focit, versengést, igazi El Classícókat akarok!!!

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Már megint minden fórumon megy a vita a Barca és Madrid drukkerek között.José nyilatkozatai meg a madridi sajtó megint jó munkát végzett.
Valaki valahol írta, hogy így kell elterelni a figyelmet a már mindenki szemét szúró bírói teljesítményekről.Én továbbra sem hiszek az összeesküvés-elméletekben, de ebben lehet valami.Különben minek kezdenének el megint minket szapulni, mikor szinte zsebben a bajnoki cím?Mégha véletlenek is a bírói tévedések, azért nyilvánvaló, hogy minket sújtottak sokkal jobban, ezért nehogymá' erről beszéljen mindenki, gerjesszünk valami vitát.Gusztustalan ez az egész, bármi is okozza igazából.
Az, hogy a két sajtó, meg a 2 szurkolótábor anyázza egymást, azért benne van, de Mourinho érkezése óta már kezd ennek az egésznek semmi köze lenni a focihoz.Hazugságok, terelések, elhallgatott igazságok, a másik bemocskolása.Mint a politika.
-
- Entrenador del Barça
Na akkor még egy kis adalék a Madrid történelméhez egy kis magyar adalékkal.Raul#7 írta:Igen egy elnyomó hatalom csapatának szurkolok, micsoda ember vagyok...
Kegyetlen ami itt megy egyébként, gyakorlatilag eljutottatok oda, hogy a Real Madrid az egész történelmét a bíróknak köszönheti. Gondolom nem Madridban jártál, ezért festették le neked úgy, mint v.mi sátáni csapatot. De ha már annyira példálózni akarsz, az egyik barátnőmnek voltak 56-os Spanyolországba emigrált rokonai, a nagypapa szerint egy baromság, hogy tolták a bírók a Realt az 60-70-es években. Gondolom az igazság a kettő között lehet, csak hát ezt nektek hungarokatalánoknak nagyon nehéz lehet feldolgozni... Régebben többször olvasgattam és szóltam hozzá ehhez a topichoz, de ezzel befejeztem. Hitegessétek magatokat nyugodtan, hogy minden a bírók miatt van volt és lesz (tisztelet a kivélnek).
REAL MADRID–RIJEKA (UEFA-KUPA, 2. FORDULÓ, 1984–1985)
Gúnyosan a „Bernabéu csodájaként” emlegetik a 1985-ös párharcot, amelyben a fiumeiek szerint egy belga játékvezető, Roger Schoeters ítéletei döntötték el a továbbjutó kilétét. A(z akkor még) jugoszláv együttes – története legnagyobb sikerét elérve – hazai pályán 3–1-re legyőzte a nagynevű ellenfelet, és a 67. percig a Santiago Bernabéu-stadionban jól állta a sarat. Akkor azonban Schoeters akcióba lépett. Egy véleményes büntetőt követően megszerezték a vezetést a „blancók”, ráadásul emberelőnybe is kerültek. Tíz perccel később már hárommal voltak többen a pályán a madridiak, ugyanis a játékvezető további két vendégjátékost zavart le a pályáról. Különösen Damir Desnica kiállítását tartják a leírások különösnek. Desnica első sárga lapját azért kapta, mert nem állt meg sípszó után, a második pedig, mert – állítólag – odaszólt a játékvezetőnek. Ami azért is hangozhat ebben a formában furcsának, mert Desnica születésétől fogva süketnéma volt.
A Real Madrid a továbbiakban két gólt rúgva 3–0-ra megnyerte a mérkőzést, és továbbjutott, majd később – a döntőben a Videotont 3–1-es összesítéssel legyőzve – a kupát is elhódította.
Az emlegetett Guruceta-eset.
1970-ben ő vezette a Barcelona–Real Madrid Király-kupa negyeddöntő visszavágóját (az első meccset a Real nyerte meg 2–0-ra), amelyen befújt egy „kamu” tizenegyest a fővárosiaknak, majd két perccel a rendes játékidő vége előtt, 1–1-s állásnál véget vetett a találkozónak. A Barca-drukkerek állítása szerint Guruceta – aki amúgy hatmeccses eltiltást kapott – egy vadonatúj BMW-vel közlekedett ezek után. A játékvezetőt később ebben az autóban érte a halál, amikor – egy spanyol bajnokira utazva, ami éppen egy Madrid meccs volt – halálos balesetet szenvedett az 1970-ben kapott BNW-vel.
jartam mar kint Madridban is, Barcelonaban is sabadellben is badalonaban is tarragonaban is .....stb es mindenhol ezt tapasztalom az osszes tartomany ki van bukva a spanyolokra... legyen az baszkok, katalanok vagy andaluzok . eleg ha azt nezzuk hogy a spanyolok megszoltak xavit mert az a vb donto megnyeresekor katalan zaszloval ment a palyan vagy ugyanez utanpotlas eb vagy vb-n egy andaluz kissrac az edzo szagat le rola az andaluz zaszlot.Raul#7 írta:Igen egy elnyomó hatalom csapatának szurkolok, micsoda ember vagyok...Nos kedves en mindig azt mondom aki nem fogja fel mi folyik a 2 csapat kozt , az emelje fel a kis popojat es menjen ki egy evre , es lam meg a legnagyobb magyar realdrukker is rajon mekkora egy elnyomo csapatnak szurkol , kerdeze meg az itteloket es ram tobb csalasrol tudnanak beszelni mind a 70-es vagy az igazan idosebb korosztaly az 50-60-as evekbol is ......es meg tudnak meselni en miket hallotam , tapasztaltam kint
Kegyetlen ami itt megy egyébként, gyakorlatilag eljutottatok oda, hogy a Real Madrid az egész történelmét a bíróknak köszönheti. Gondolom nem Madridban jártál, ezért festették le neked úgy, mint v.mi sátáni csapatot. De ha már annyira példálózni akarsz, az egyik barátnőmnek voltak 56-os Spanyolországba emigrált rokonai, a nagypapa szerint egy baromság, hogy tolták a bírók a Realt az 60-70-es években. Gondolom az igazság a kettő között lehet, csak hát ezt nektek hungarokatalánoknak nagyon nehéz lehet feldolgozni... Régebben többször olvasgattam és szóltam hozzá ehhez a topichoz, de ezzel befejeztem. Hitegessétek magatokat nyugodtan, hogy minden a bírók miatt van volt és lesz (tisztelet a kivélnek).
felre ne ertsd nem azzal van bajom ki kinek szurkol csak sokan nem latjak tisztan mikor kedvenc csapatukrol irnak , van pl jobaratom, baratnom is akik real drukkerek.
Zsandarova Olga
Igen egy elnyomó hatalom csapatának szurkolok, micsoda ember vagyok...Nos kedves en mindig azt mondom aki nem fogja fel mi folyik a 2 csapat kozt , az emelje fel a kis popojat es menjen ki egy evre , es lam meg a legnagyobb magyar realdrukker is rajon mekkora egy elnyomo csapatnak szurkol , kerdeze meg az itteloket es ram tobb csalasrol tudnanak beszelni mind a 70-es vagy az igazan idosebb korosztaly az 50-60-as evekbol is ......es meg tudnak meselni en miket hallotam , tapasztaltam kint
Na kicsitt felhuztam magamat:) na de mindjart Arsenal meccs 
Sziasztok . Jóéjt

Sziasztok . Jóéjt
Zsandarova Olga
Nos kedves en mindig azt mondom aki nem fogja fel mi folyik a 2 csapat kozt , az emelje fel a kis popojat es menjen ki egy evre , es lam meg a legnagyobb magyar realdrukker is rajon mekkora egy elnyomo csapatnak szurkol , kerdeze meg az itteloket es ram tobb csalasrol tudnanak beszelni mind a 70-es vagy az igazan idosebb korosztaly az 50-60-as evekbol is ......es meg tudnak meselni en miket hallotam , tapasztaltam kintmadridronie írta:És hol írtam, hogy tizi??? Fentebb írtam, hogy minimum kétes szituáció, de csak annyira, mint S. Ramos hétvégi térdes mentése, vagy Alonso vétlen kezezése, illetve a vétlen helyzet (amivel általában ti a Chelsea elleni BL. meccs kapcsán előszeretettel szoktatok takarózni)! De mint mondtam ez egy ördögi kör és sehova se vezet, de hát ti tudjátok!a Teste előtt van a keze Ha nem a kezéről pattan ki, akkor a hasáról. Szvsz ez nem volt tizi.![]()
Gyártjátok itt a különböző összeesküvés elméleteketugyanakkor a Godall féle nyilatkozatról érdekes mód egy szó sem esik, pedig az is nagyon tanulságos!
Zsandarova Olga
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Ugyan ezért kaptatok büntetőt nem tudom én ki ellen. Felpörgött a labda 90 méter magasra, a védő nézte, a labda meg ráesett a kezére, ami mellesleg a mellkasánál volt. Büntető, 2. sárga: kiállítás. Azzal lett azt hiszem 1-1.madridronie írta:vagy Alonso vétlen kezezése
Barcaman nem kötekedni járok ide ezt 7idd el. Nagyon sok dologban egyetértek veletek. De páran már elvakultak itt is ott is. Ez sajnos ilyen bicigli......PEACE!!!!
- madridronie
- Madridista
És hol írtam, hogy tizi??? Fentebb írtam, hogy minimum kétes szituáció, de csak annyira, mint S. Ramos hétvégi térdes, combos mentése, vagy Alonso vétlen kezezése, illetve a vétlen helyzet (amivel általában ti a Chelsea elleni BL. meccs kapcsán előszeretettel szoktatok takarózni)! De mint mondtam ez egy ördögi kör és sehova se vezet, de hát ti tudjátok!a Teste előtt van a keze Ha nem a kezéről pattan ki, akkor a hasáról. Szvsz ez nem volt tizi.

Gyártjátok itt a különböző összeesküvés elméleteket

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2012.03.12. 20:49:42-kor.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de tényeket írtunk le, legalábbis én. De ha nem tetszik, akkor fölösleges felnézned. Van egy másik oldal, ahol nálunk sokkal nagyobb baromságokat írnak mindennapnagyi1244 írta:A győzelmet nem kell megmagyarázni igaz?????? Nevetségesek vagytok egy páran,ami itt megy egy ideje az már vicc!!!!!

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
A győzelmet nem kell megmagyarázni igaz?????? Nevetségesek vagytok egy páran,ami itt megy egy ideje az már vicc!!!!!