Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, pontatlanul fogalmaztam. Nyilván a jelenlegi forma számít, csak a jelenlegi forma Pedronál továbbra is hasznosabb, mint Tellonál. Szerintem.visca el barca írta:szerencse h nem Te vagy az edző! egy kezdő összeállításakor már hogy a fenébe ne a jelenlegi formát kellene megítélni!Tocy írta:A dolog ott bukik meg, hogy nem idei/jelenlegi forma alapján kell megítélni a játékosokat, hanem az összteljesítményük alapján.
szerencse h nem Te vagy az edző! egy kezdő összeállításakor már hogy a fenébe ne a jelenlegi formát kellene megítélni!Tocy írta:A dolog ott bukik meg, hogy nem idei/jelenlegi forma alapján kell megítélni a játékosokat, hanem az összteljesítményük alapján.
... az jól látja a jelenlegi helyzetet.Tocy írta: Azért aki Tellot Pedro elé helyezi, az...
A dolog ott bukik meg, hogy nem idei/jelenlegi forma alapján kell megítélni a játékosokat, hanem az összteljesítményük alapján. És én még most, idén is azt mondom, hogy kezdőként Pedro bőven hasznosabb! Annyira érzi a játékot, annyira ügyesen csinál helyett Messinek stb, amiről Tello csak álmodhat most még. Csereként a sebességével tud szép dolgokat csinálni, de emlékszek egy nem olyan régi luftjára is pl...Sanama írta:Idei/jelenlegi forma, statisztika, akármi alapján cáfolj rám.Tocy írta:
Azért aki Tellot Pedro elé helyezi, az...
Idei/jelenlegi forma, statisztika, akármi alapján cáfolj rám.Tocy írta:
Azért aki Tellot Pedro elé helyezi, az...
Tetszik a kezdő mellett a cserepad is, remélem nyerünk ma, tippem 2-4Yafnag írta:Pad: Pinto, Puyol, Muniesa, Keita, Thiago, Alexis, Tello
Kimaradt: Cuenca
...elvakult Tello fanTocy írta: Azért aki Tellot Pedro elé helyezi, az...
Azért aki Tellot Pedro elé helyezi, az...Sanama írta:Pedroval nem tudom hogy lehet legerősebb kezdő, mikor mehetne Tellosoadroli írta:A legerősebb kezdővel játszunk : VV-Alves-Piqué-Masch-Adriano-Sergi-Xavi-Cesc-Ini-Messi-Pedro
VAMOS
Tello-t az utolsó 20-30 percben kell behozni, mikor már fáradt az ellenfél védelmeSanama írta:Pedroval nem tudom hogy lehet legerősebb kezdő, mikor mehetne Tellosoadroli írta:A legerősebb kezdővel játszunk : VV-Alves-Piqué-Masch-Adriano-Sergi-Xavi-Cesc-Ini-Messi-Pedro
VAMOS
Pedroval nem tudom hogy lehet legerősebb kezdő, mikor mehetne Tellosoadroli írta:A legerősebb kezdővel játszunk : VV-Alves-Piqué-Masch-Adriano-Sergi-Xavi-Cesc-Ini-Messi-Pedro
VAMOS
Az biztos, hogy iszonyatosan fel fogják szívni magukat az andalúzok, és nem a helyezésükből kell kiindulnunk. Végig nagyon oda kell majd figyelnünk és nem szabad leereszteni ha vezetünk sem. Nem lenne szép egy 13 pontos hátrány és remélem külső körülmények sem szólnak bele.Barcaman14 írta:Újabb nehéz idegenbeli fellépés, ahol a Sevilla biztos hogy iszonyatosan szívós, és kellemetlen ellenfél lesz! Egyértelműen a legerősebb kezdőre van szükség, és az első perctől kiegyensúlyozott teljesítményre. Reméljük folytatódik a jó forma!
Visca el Barca
Én is várom az összecsapást. Kemény mérkőzés lesz, DE a Sevilla szerintem nem fog otthon úgy beállni védekezésre mint nálunk. Ez nekünk azért jól jöhet, de ennek függvényében a védekezésre nagyon oda kell figyelnünk. Felépültek a sérültjeik is így Navas, Medel és Kanute is játszhat aminek nem nagyon örülök... Legfontosabb, hogy nyerjünk és ne sérüljön meg senki!Bob_Marley írta:Én is nagyon várom a meccset, Sevilla ellen mindig nehéz főleg idegenben!
A kezdőt adom, bár nem lepne meg, ha Alexis helyett Cesc kezdene és a chilei meg Tello jönnének majd a 2. félidőben...Barcaman1993 írta:Ma este végre ismét meccs van. Már tülkön ülök. A Sevilla legutóbb undorítóan játszott ellenünk, ráadásul (milyen véletlen...) Javi Varas élete meccsét játszotta. Sokkal jobbak vagyunk, mint ők, be kell húzni ezt a meccset. Egy ilyet szívesen megnéznék:
Valdes-Alves, Piqué, Puyol, Adriano-Xavi, Sergio, Iniesta-Alexis, Messi, Pedro