Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem tudom hogy megy ez pontosan, de gondolom hogy az a lényeg hogy a határidő előtt el lett fogadva az ajánlat, és ugyanúgy fog átmenni mint az eddigiek.kamaj írta: Slither, ez a csere ma még átmegy, vagy mi lesz a deadline miatt?
Én már itt kesergek magamban, túl jó GM-k vannak körülöttem kicsi a mozgástérkamaj írta:Bob, hát én nem érdemlek meg egy Wallt?![]()
Ha tudod nem fogadom el az ötleted, hátha megdobsz vele (bezzeg Lint adtad volna)
Amúgy szépen küldözgetted nekem az ötleteidet, egy csak célba ért
Na látod ezt nem figyeltem, úgyhogy az a minimális határozottság elfogyottBob_Marley írta:Ezért lett volna célszerű a trade deadline-t 18 éjfélre kitűzni, ahogy írtam is, mert pl ha most Messifan elkezdesz várni, azt mondod legyen holnap, ami átjön szerdáraés onnantól a héten az én játékosaim 6 meccset tolnak a tieid meg 4et!
Ami nekem aztán nagy buli
Ezért lett volna célszerű a trade deadline-t 18 éjfélre kitűzni, ahogy írtam is, mert pl ha most Messifan elkezdesz várni, azt mondod legyen holnap, ami átjön szerdáraMessiFan írta:Bob, megvárom mit művel ma Turkoglu aztán holnap döntök. De valszeg accept lesz mivel érkezik Teague aki pótolja Bellinelli gólpasszbeli hiányosságait Turkogluval szemben.
igen,én is így számolgattam,5-6 kategóriát mindkettőnk hozni fog,a többit pedig az aktuális forma fogja eldönteni,ahogy nézegettem nagyjából ugyanannyi játékosunk is lesz pályán.Game90 írta: Socio, izgalmas lesz a párharcunk, ha az előző hetet nézem, akkor 9-6 nekem, FG%, lepattanó, steal nagyon szoros, tripla kategóriákat nyered, 6 statot elméletileg hoznom kéne, a többit meg majd meglátjuk![]()
Grat, ezzel szépen meghoztad nekem az 1. helyet.neobarca írta:Micsoda hetem volt te jó ég. 11-4 re vertem a ligaelsőt, el sem hiszem... Hát mit műveltek a gyerekek? Kb sosem értem el ennyit a statokra lebontva...![]()
Csak így tovább srácok, még a végén meglesz a PO hely.
Más: Akkor most mikor zárul az átigazolási időszak? Jól láttam, hogy 23.én? Vagy kitoltuk az időpontot? Esetleg ez a kitólt időpont?
Aki még mindig BelinelliMessiFan írta:Azért mert Turkoglunak bőven jobb a lepattanója és assistja mint Gallinarinak, Patterson-Maxiel meg konkrétan ugyan az.
Nincs nagyon olyan ember akit el tudnék képzelni Turkogluért.
Ezt nem így látom, de ne legyen igazam!MessiFan írta: Egyébként én meg arra hajtok, hogy bejussak a PO-ba és ha meglesz a csere Slitherrel akkor elég jó esélyjel vágok neki az utolsó hajráknak. A mostani meccset szerintem elég nagy aránnyal nyerem, mivel ma elég sok játékosom játszik.