Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.22. 13:17:27

kamaj írta: Slither, ez a csere ma még átmegy, vagy mi lesz a deadline miatt?
Nem tudom hogy megy ez pontosan, de gondolom hogy az a lényeg hogy a határidő előtt el lett fogadva az ajánlat, és ugyanúgy fog átmenni mint az eddigiek.
De ha tartotok attól, hogy a deadline miatt nem biztos hogy átmegy, akkor este engedélyezhetem a cserét. :wink:
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.22. 13:07:10

Amúgy tudod mi a vicc? Hogy már vagy 3 napja küldözgeted a cseréidet, én meg elmondtam, hogy ha dobsz egy Cartert, eladom. Na azt kategórikusan nem adtad, holott előtte vagy 2X elküldted azt a cserét. :D
No de mindegy, remélem Bel rendesen hozza azt, amit tud.
Slither, ez a csere ma még átmegy, vagy mi lesz a deadline miatt?
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.22. 13:03:31

kamaj írta:Bob, hát én nem érdemlek meg egy Wallt? :shock: :D
Ha tudod nem fogadom el az ötleted, hátha megdobsz vele (bezzeg Lint adtad volna) :D
Amúgy szépen küldözgetted nekem az ötleteidet, egy csak célba ért :wink:
Én már itt kesergek magamban, túl jó GM-k vannak körülöttem kicsi a mozgástér :D
Ugyanazok az emberek mennek tőlem jobbra-balra!
Akik persze jók lennének mozdíthatatlanok :twisted: :D

De lám elfogadtad, jupppííííííí :lol:
Ezért nehéz velem bármilyen téren ezt sokan mondták már, természetem alapvetően nem egyszerű, s mindent túlbonyolítok :D
Butlerről 3 napja értekezünk, s már volt minden még Báder Marcit is becsempésztem volna a játékba, s betettem volna eg 4-4 es cserébe miközben itt volt előttünk a megoldás!

Bár Matyinak jobban örültem volna a Blazersből, csak miután már most elmondhatom rutinos rókák vannak körülöttem, te is tudod miért örültem volna jobban :lol: És írtad is! :D
Amúgy Hickson meg cserének jó, meg én szeretem de azért vártam vele, mert a mai napot leakartam zárni, s akkor ellövöm az FA lehetőségemet, hogy hozzak magasat :D
Mert ami nálam van az tényleg kaotikus :D

Smileykért bocsánat ha valakit egyébként idegesít, mert általában mindig rakok 1-1 sor végére ezzel nyomatékosítva a mondatot :D
Ez csak mint stílustanulmány írom :D

Bob voltam sziasztok :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.22. 12:56:13

Bob, hát én nem érdemlek meg egy Wallt? :shock: :D
Ha tudom, nem fogadom el az ötleted, hátha megdobsz vele (bezzeg Lint adtad volna) :D
Amúgy szépen küldözgetted nekem az ötleteidet, egy csak célba ért :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamaj 2012.03.22. 13:09:51-kor.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.22. 12:52:23

Na eljött a nagy nap :D
Még egy utolsó hajrát indítottam balinteer majd nézz rá a dolgokra :D

Illetve az év citromdíját már azért lassan szerintem sikerült kiérdemelnem :D
Slither FA bevásárlásának hála bepánikoltam :D (mint a Nets howard esetében :lol:)
Meg főleg, hogy sok embere játszik a hétvégén, s én meg bízok mindig a csodában, de a héten elmaradnak a csodák :D Így sikerült úgy felvenni FA_kat, hogy nem tudom kiállítani a csapatomat :mrgreen:
Magas emberek nuku :lol:

Úgyhogy még kihasználva az utolsó napot, valamit megpróbálok foltozni "csekkoljátok" az oldalt!
Úgy döntöttem miután Lintől féltek, pedig nincs rá okotok, de őt annyira nem szeretitek :d
Így Wallt dobtam be mint "aduász" úgyhogy aki szeretne egy év újoncával gazdagodni az ne legyen rest :D
Ráadásul szerencsémre elmentek körülötte a Szabó Ervin könyvtárklub lelkes diákhallgatói, s tud normális emberekkel játszani, így azért pl 18,9-4,4-8,3 átlagokat hozott az elmúlt 2 hétben :D

Csak hogy én is csináljak egy kis reklámot :lol:
Szóval John Wall frissen ropogósan gazdára vár :D

Egyébként mi tolongás megy a bejutó helyekért :D Utolsó héten már csak ezt várom, hogy izgulhassak veletek :D
Illetve remélem a másik fantasyban bejutok, ott ezzel ellentétben jól állok :lol:
Miután rájöttem, hogy a játékosokat be is kell rakni a csapatba :mrgreen:

Jövőre meg felvértezve rutint szerezve, üzenem mindenkinek apró célokat először kitűzve, irány a jó a draft :D És Po-ba bejutás esélye :D
Úgyhogy reszkessetek, idén tankoltunk egyet sok embert kipróbálva, s szisztémákat, jövőre aprítás :lol:
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.20. 20:54:02

Na igen, de az még "messze" van. De jó, értettem, még ma megszülöm a válaszomat ;)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.20. 20:25:50

De eléggé sürgős , mert trade deadline van :D
Úgyhogy ma döntsük el, ha nem jó nem jó, csak legyen valami!
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.20. 20:23:33

Bob_Marley írta: kamaj same old story :D
Küldtem megint párat :D
Bob mit is mondhatnék, már megszoktam :D
Megvárnám a mai meccseket, és holnap szólok, hogy okés-e, ha nem annyira "sürgős" :D.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.20. 19:40:15

Portlandes Crawfordot cserélném.
Nincs gondom vele csak jelenleg 3 Portland játékosom van.
Bár nekem ez nem oszt nem szoroz.
De azért még ezt a cserét jó lenne összehozni. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.20. 18:01:15

Na elkezdődött a hét :D
Lehetett volna jobb meg rosszabb is!
Azért Eazzy megint egy pacsi, mikor egymás ellen játszottunk már akkor felfigyeltem Thompsonra, de gondoltam őt úgyse engeded el ezért nem tettem érte ajánlatot!Aztán meg kiraktad :D
Kösz :lol:
Mindjárt jön Varejao, de addig jó lesz, tegnap is egy 27-12vel jelezte jó játékos :D

Nelson volt a leggyengébb láncszemem tegnap, ahogy a Magic úgy ő se igazán találta a dolgokat :D
Dallas különítményem ismét nagyon jó volt, s Wesley is hozzátett!
Kb a realitásokat hoztam azt sajnálom, hogy Nelson is pattanózott mind adta volna a forintos labbdákat :D
Pattanócsatát biztos, hogy nem tudom megfogni, de assist stealben meg keveset teljesítettem :D

Ma meg megfordul minden, de elmondhatom vezettem 1 napig a ligaelső ellen :twisted: :mrgreen:

kamaj same old story :D
Küldtem megint párat :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.20. 09:50:56

Ördög! Nem írtál választ, hogy miért nem. Nagyon kellene a 2 kölök! :( 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.20. 00:45:46

Közeleg a deadline, utolsó simítások mennek úgy látom mindenkinél. Én is meg szeretnék válni 2 játékosomtól. Jó lenne normális ajánlatokat kapni értük, a hagyományos út viszont már eléggé belassult, az idő meg szorít, ezért egy kis itteni reklám mellett döntöttem.:D (Írtam melléjük kortes beszédet, ami eddig viszonylag mérsékelten volt jellemző rám, de vészesen fogy az idő.)

1. Michael Beasley
Tehetsége van, játékperce már kevesebb. Sajnos végül nem cserélték el, de az jelzés értékű, hogy a kapuban lévő cserét végül a Minnesota oldalűról hiúsították meg. Rubio kiesett, a kezdő sf pedig 6 pontot átlagol idén(az uccsó 2 meccsen 2-ig jutott) Én játszatnám.:D

2. Wilson Chandler

2 idézet külföldi oldalakról: ", but there's also some risk that his late season integration and the deep Nuggets roster cap his upside. On the other hand, George Karl has talked about him as a "30 minute guy."

"After signing a five-year deal Sunday, Chandler should be available as early as Monday for the revamped Nuggets lineup. As one of the league's more versatile players, Chandler should be able to help both the Nuggets and fantasy owners almost immediately. His presence makes things a little more complicated in Denver as he'll have to fight for minutes and touches with Danilo Gallinari, Aaron Afflalo, and Al Harrington, but I expect him to step in and earn nearly 30 minutes right away. Minutes will mostly come at the expense of Corey Brewer and Rudy Fernandez, but Afflalo and Harrington will likely see a decrease in minutes and production as well. I like Chandler, who averaged 12.5 points, 5.0 rebounds, 0.7 steals, 1.1 blocks and 1.2 3-pointers in 21 games for the Nuggets last season, the best of the group after Gallinari."

Ha valakit érdekelne egy ilyen csomag, az jelezze és meglátjuk, hogy meg tudunk-e egyezni.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.19. 21:08:02

Cumbee!
Gondolkodom a dolgon egy jó ideje, de úgy döntöttem, hogy nem kockáztatom meg a PO helyemet egy ilyen lépéssel. Durant az egyetlen totálisan biztos pont nálam, ezt nem adnám fel!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.19. 17:37:07

Bob_Marley írta:Ezért lett volna célszerű a trade deadline-t 18 éjfélre kitűzni, ahogy írtam is, mert pl ha most Messifan elkezdesz várni, azt mondod legyen holnap, ami átjön szerdára :D és onnantól a héten az én játékosaim 6 meccset tolnak a tieid meg 4et!
Ami nekem aztán nagy buli :D
Na látod ezt nem figyeltem, úgyhogy az a minimális határozottság elfogyott :lol:
Mivel ezen a héten Melodrama ellen játszom, aki 8. én meg mögötte vagyok, így kellenek a meccsek, szóval sajnos ez megint bukta.. Bocs de látod milyen vagyok :lol:
Kemény csata lesz, de én egy x-nek is örülnék. Sok sikert.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.19. 17:21:19

MessiFan írta:Bob, megvárom mit művel ma Turkoglu aztán holnap döntök. De valszeg accept lesz mivel érkezik Teague aki pótolja Bellinelli gólpasszbeli hiányosságait Turkogluval szemben.
Ezért lett volna célszerű a trade deadline-t 18 éjfélre kitűzni, ahogy írtam is, mert pl ha most Messifan elkezdesz várni, azt mondod legyen holnap, ami átjön szerdára :D és onnantól a héten az én játékosaim 6 meccset tolnak a tieid meg 4et!
Ami nekem aztán nagy buli :D

Meg másodjára játszod el, akkor nyomj rejectet haladjunk :D Legutóbb is ezt írtad holnap elfogadod majd nem :lol:
Határozott típus :D Mindegy én ma szeretném a kiszemeltjeim közül valamelyik trade-t lezárni!
NBAiley nem jelentkezik így az halott vonal :D

Wallace-t amúgy socio pár napja kérdeztem, hogy egy Lin körüli cserében eltudod-e képzelni, de nem írtál :D
Úgy látszik a sima e-mail küldés nem hatásos, azt nem kapjátok me, vagy nem ovlassátok :D

szerk: jelentem NBAiley nem halt meg él és virul, engem visz a sírba :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.19. 17:05:21

Bob, megvárom mit művel ma Turkoglu aztán holnap döntök. De valszeg accept lesz mivel érkezik Teague aki pótolja Bellinelli gólpasszbeli hiányosságait Turkogluval szemben.
socio66

2012.03.19. 16:35:38

Game90 írta: Socio, izgalmas lesz a párharcunk, ha az előző hetet nézem, akkor 9-6 nekem, FG%, lepattanó, steal nagyon szoros, tripla kategóriákat nyered, 6 statot elméletileg hoznom kéne, a többit meg majd meglátjuk :)
igen,én is így számolgattam,5-6 kategóriát mindkettőnk hozni fog,a többit pedig az aktuális forma fogja eldönteni,ahogy nézegettem nagyjából ugyanannyi játékosunk is lesz pályán. :)
egyébként küldtem ajánlatot,bár wallace egy másik ajánlatban is benne van,amit Ördögnek küldtem. :)
lijacska
Jugador del Barça

2012.03.19. 15:52:05

Nagyon gyenge hetem volt, kevesebb emberem volt, gyengén húztam az FA-ról, most meg nézhetek hátra fele.
A héten ismét kevesebb játékosom lesz, mindenképp szorosabb eredményt kell produkálni.
PCsabi
aka Game90

2012.03.19. 15:47:45

Ha tegnap nincs Westbrook és Dragic, akkor katasztrófa lett volna a nap, Nick Young + Cousins 3/14 mezőnyből, Pekovic pedig nem játszott :?

Ez a nagy arányú győzelem most jól jött, megyek, le is fényképezem a tabellát, 7. hely, most először (és valószínűleg utoljára) vagyok 50% felett :D

Socio, izgalmas lesz a párharcunk, ha az előző hetet nézem, akkor 9-6 nekem, FG%, lepattanó, steal nagyon szoros, tripla kategóriákat nyered, 6 statot elméletileg hoznom kéne, a többit meg majd meglátjuk :)

A héten pedig lesz még egy Melodama - Mezítlábas City rangadó is a PO-ért!

Slither meg már "hátradőlhet" :P

U.i.: pár játékosért érdeklődök, a tulajok minél hamarabb válaszoljanak please, mindjárt lejár a csere határidő :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.19. 14:59:28

Hát biztos vagyok benne, hogy nem nyerek, de legyen igazad, s simázzak én :twisted: :lol:
Azt is vedd figyelembe nálam Diaw perceket játszik!
Frye valószínű nem fog 18 pontot átlagolni, mint ahogy Nelsonnnál a 19 is kicsit sok, Boboá 16 pontjáról már nem is beszélek! :D
Meg nálam Nelson is meg Rose is 3at játszik/játszana a héten!A kulcsembereim a héten pihiznek :D
De nem is baj, még jövő hétre kis szerencsével lehet egy W-m, így is 4 csapatot sikerült magam mögé utasítani :P :D

Messifan nézzük újra :D
Én befogadom szívesen a törököt :D

NBAiley meg meslija meg jelentkezzen :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.19. 11:57:13

neobarca írta:Micsoda hetem volt te jó ég. 11-4 re vertem a ligaelsőt, el sem hiszem... Hát mit műveltek a gyerekek? Kb sosem értem el ennyit a statokra lebontva... :lol: 8) Csak így tovább srácok, még a végén meglesz a PO hely.

Más: Akkor most mikor zárul az átigazolási időszak? Jól láttam, hogy 23.én? Vagy kitoltuk az időpontot? Esetleg ez a kitólt időpont? :lol:
Grat, ezzel szépen meghoztad nekem az 1. helyet. :lol:
Amúgy ez már a kitolt TD, későbbi időpontot már nem lehet megadni. :wink:

@Bob: Hát nem biztos, hogy olyan sima lesz, mint ahogy előzetesen várnánk, mert az utóbbi 3 hetet mind megnyerted volna ellenem.
Rose 1 meccset biztos fog játszani, és az máris jobb mint Lowry esetében. De ha őket nem is számoljuk, akkor is a hétvégéig emberhátrányban leszek, addig valszeg vezetni is fogsz. Ja és a cserém után már az a kis ember előny sem lesz meg mivel Monroenak csak 3 meccse lesz, Teague és Chandler kettősnek meg 9 lenne. Ha hétközben elég nagy előnyt összetudsz hozni, akkor még simán nyerhetsz. :)

@Cumbee: Hajrá, most drukkolok neked, hogy felgyere a 3. helyre, és elkerüljelek a PO-ban. :D Vagy csússz le még egy helyet és az is jó lesz. :P

És mind a 4 ligámban megvan a playoff hely, ezen a héten meg bebiztosíthatom a ligaelsőséget mindegyikben, ha elég nagy arányban nyerek. 8)
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.19. 10:00:23

Micsoda hetem volt te jó ég. 11-4 re vertem a ligaelsőt, el sem hiszem... Hát mit műveltek a gyerekek? Kb sosem értem el ennyit a statokra lebontva... :lol: 8) Csak így tovább srácok, még a végén meglesz a PO hely.

Más: Akkor most mikor zárul az átigazolási időszak? Jól láttam, hogy 23.én? Vagy kitoltuk az időpontot? Esetleg ez a kitólt időpont? :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.18. 10:54:33

MessiFan írta:Azért mert Turkoglunak bőven jobb a lepattanója és assistja mint Gallinarinak, Patterson-Maxiel meg konkrétan ugyan az.
Nincs nagyon olyan ember akit el tudnék képzelni Turkogluért.
Aki még mindig Belinelli :D És Maxiel(l)!
Ennyire azért ne "fikázzátok" a játékosaimat, hogy még a nevüket sem tudjátok! :mrgreen:
Rendben elfogadom (mindkét játékosom jobb mostanában, nem is kicsivel :D) akkor NBAiley-ra várok még, s akkor indítok egy újabbat ha neki se tetszik!

Nem mintha számítana, mert emberekről van szó, de Lin 19-7-6 tegnap, s mióta visszajött Melo 15-3,4-6,8 :D
MessiFan írta: Egyébként én meg arra hajtok, hogy bejussak a PO-ba és ha meglesz a csere Slitherrel akkor elég jó esélyjel vágok neki az utolsó hajráknak. A mostani meccset szerintem elég nagy aránnyal nyerem, mivel ma elég sok játékosom játszik.
Ezt nem így látom, de ne legyen igazam! :wink: :lol:

Megint beduplázok, bocs!
Egyik trade nálam vétó, mindenki gondolja át vajon a plusz meccsszám megér-e ennyit, nálam nem, ment a vétó!

Nagyot teljesítettek a fiaim, megvan a 4ik W-m :lol:
Frye volt a legjobb játékosom 5 meccsen 90 pont 41 pattanó 12 assist 11 blokk és csak 5 eladott labda!
Wall is nagyon jó volt, s Felton-t a legjobb pillanatban sikerült visszahozni!Mióta kiderült megnyugodhat maradt Portlandben, 2 meccs s 2 nagyon jó meccs tőle!Boboá is remek volt megint 3 meccs 49 pont tőle, kár hogy triplák a héten nem mentek :D Nelson-Lin hozták amire számítok, szóval jó hét volt :D
És még az FA-k is remekeltek Pondexter, Burks, Kenyon Martin akkor dobott a szezonban 3ast először mikor felhoztam :lol:
1 Fa-t sajnálok azt előttem behzúták a héten, de így is remek volt minden, végre :D

Sajnos ezzel be is zárult a bazár :D
Slither ellen talán a rágyúrt statok meglesznek 3pontos assist, steal , de félek még ez se 4-11 talán a reális!De nálam Rose val megint nem lesz pár meccset, s megnéztem irgalmatlanul sok játékosod játszik Slither nagy emberfórban leszel :D
Úgyhogy lehet ebből 1-14is :lol:
Meg nálam sem fognak mindig így parádézni az emberek :D Bár szerencsémre több közepes játékosom van, s eddig mindig valaki tudott adott napon robbantani! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.19. 08:22:49-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.18. 10:46:24

Azért mert Turkoglunak bőven jobb a lepattanója és assistja mint Gallinarinak, Patterson-Maxiel meg konkrétan ugyan az.
Nincs nagyon olyan ember akit el tudnék képzelni Turkogluért.

Egyébként én meg arra hajtok, hogy bejussak a PO-ba és ha meglesz a csere Slitherrel akkor elég jó esélyjel vágok neki az utolsó hajráknak. A mostani meccset szerintem elég nagy aránnyal nyerem, mivel ma elég sok játékosom játszik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.18. 10:18:19

Hell yeah valóban nagyon izgalmas előttem a tolongás :D
Engem Boboá meg Lin tart életben (akiktől féltek :D Boboá untradeable lett amúgy is már nagyon jól dolgozik mostanában, kitartok mellette :D)

De továbbra is 11-4 ide de egyáltalán nem lefutott a dolog!tripla mutatók steal baromi szoros, és ha a százalékok is romlanak nálam ez könnyen megfordulhat (mint előző héten :twisted: :lol: )

Rose-t egy harcsával meg kellene csapkodni 3 meccset hagyott ki a héten, ez azért megvisel :D (többek között a büntetőt így miatta elbuktam...)
Frye-Nelson be kell gyújtsa ma a rakétákat de látva a mai sorsolást rohadtul nem lesz egyszerű dolguk!

Ja és tegnap minden játékosom a győztes csapatban szerepelt (vagy odatartozik ):D ez szám szerint 8/8 kár hogy csak 6an játszottak is :D

Úgyhogy ma nagy csata várható Ördöggel, az év utolsó győzelmére hajtok a maradék két fordulóban marad a blowout :D
Az év utolsó nagy napja ez a mai, izgatott vagyok :D Meglehet a 4ik W-m
:lol:

Messifan miért utasítottad el?????Csak hogy tudjunk rajta korrigálni...
kanty maga a gondolat nem rossz, de ponterős emberkét kell adjál pluszba, mert így jóval ponterősebb embert cserélnék el!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése