Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
fcbarca78
Jugador del Barça

2012.03.22. 15:34:38

Mikaos írta: Egy Barca-Madrid meccsen sokszor a hatodik mészárlás után kap sárga lapot egy-egy ilyen őrült (Arbeloa, Ramos, Pepe, Lass, Khedira, X.Alonso, Marcelo), ami rendkívül bosszantó tud lenni, mivel ezt a sportágat FUTBALL-nak hívják. Továbbá ez igaz minden olyan meccsre, amelyen a Madrid döntetlenre vagy vereségre áll: elkezdenek rugdalózni. A sárgák persze sehol nincsenek a legtöbb esetben...
Még több ilyen bírót szeretnék látni. Mert, ha már össze-vissza fújnak, legalább a brutalitást és sportszerűtlenséget csak észre kéne venniük.
ennyi a lényeg. Nem akkor kell sportszerűen viselkedni amikor nyerésre állsz (az baromi könnyű) hanem amikor vesztésre. Erre a reál nem képes, mert a főagy ( mourinho) másfelé viszi őket
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.22. 15:30:59

Kár, hogy a következő meccsen a Sociedad ellen nyomja a Real... Bár még így is bent lehet a pontvesztés a játékukban, de egy Valencia ellen mondjuk, hát elég necces lenne. A helyzet továbbra is változatlan. 6 pont Real előny, ha lemegy 3-ra (esetleg a hétvégén, vagy akár 4-re), akkor lehet esélyünk, de a 6 pont még mindig sok. Azért az komoly lenne, ha a Real 1 hét alatt a 10-ből leadna 6-7 pontot. :D Remélhetőleg így is lesz.

Csak annyit a tegnapi meccsről, hogy a bíró elég sok hülyeséget csinált, de :!: Ismét kiderül, hogy ez a csapat nem tud veszíteni (mondjuk most nem is veszítettek). Nem véletlen, hogy Ramost így kellett kiállítani és rögtön az egyenlítő gól után Mourinho is el lett küldve. Ez a 2 eset tökéletesen szimbolizálja a jelenlegi Real Madrid lelkületét, hozzáállását. Nem tudom, hogy mi mikor láttunk ilyet Barca meccsen, pedig az utóbbi időkben, ha vkinek akkor nekünk lehetett volna okunk ilyesmire. A Pepe, Özil dolgon meg fölösleges is vitatkozni, mivel csak azok tudják, hogy mi történt, akik ott voltak. Előfordulhat, hogy tényleg voltak olyan történtek, ami miatt teljesen jogos a 2 piros, ezt nem tudhatjuk. De igazából nem is ez bosszant. Ismerjük Ramost, Mourinhot, Pepe mestert ezeken már nem lepődünk meg. De az amit Marcelo és Karanka művel az csapja ki nálam a biztosítékot. A kis mikrofon nyugodtan kezet foghatna Busquets barátunkkal, mert semmivel sem különb Sergionál. Ekkora nagy színészt ritkán látni. Amint lehet egyből esik, majd megy a nagy halál. Undorító az egész. Karanka meg egyszerűen nevetséges... Mou stílusát megszokhattuk (én az utóbbi időben inkább már csak szórakozok rajta), de ez az ember ugyanúgy beszél, viselkedik, mint a kollegája, de annyira érezhető, hogy Mou-t utánozza, majmolja és a szövege is teljesen hiteltelen. Hülyében ott sincs hiány...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2012.03.22. 15:22:09

raul72 írta: És ha szeretnél még több ilyen bírót nem tudom már kiiírta de remélem ti kapjátok majd és nektek is lesérítik 2 játékosotokat büntetlenül és kiszórja azt aki egy szót is hozzá szól .
Kb. leírtad a szezonunkat idáig :D (Pique kiállítása, Busquets megtaposása a Racing ellen stb.)
raul72 írta:és a bíró hibája az is h "fávágás" lett a vége , tehát 1-et szabálytalankodtunk , mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ...
Akkor most már azt is tudod, milyen volt nekünk Clasico-t nézni az elmúlt egy évben. Egyébként sem favágás volt, hanem "férfias játék" :oops:

Azért tényleg vicces látni, hogy egy-az-egyben ugyanazokat a szavakat lehet olvasni, mint két hete a Barca-szurkolótábor szájából. Úgyhogy csak azt tudom mondani, mint akkor a madridisták: a bíró ellenében is nyerni kell, és akkor nincs probléma (mi is ezt csináltuk az elmúlt meccseinken)
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.22. 15:07:55

A tévéseké, Senna kapta reklamálás miatt, csak elfutott onnan.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.03.22. 13:11:18

csababarca írta:

Azt a két sárgás dolgot sosem fogjuk megtudni hogy mi volt pontosan,nálatok valaki elterjeszti dogmaként,hogy úgy volt és kész. De árulkodó,hogy senki sem reklamált,a marca-n az ilyenek még meccs közben cikket kapnak. itt meg semmi ilyen nem volt.

.
Az a kétsárgás dolog.
Ugye a tévések kiírták, hogy kapott egy sárgát.
Ebből jön ez. De hogy miért, meg hogyan, azt nem tudni.
Szóval valszeg csak a tévések baromsága volt csak.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
raul72
Barça B

2012.03.22. 13:01:29

Sanama írta:Na Drigo nagyon jól leírja a lényeget!

Voltak olyan ítéletek, amik a Real ellen szóltak,ez igaz. De miért most jön minden madridista hatalmas igazságérzettel,hogy azokat fújni kellett volna?

Elmúlt klasszikusokon valahogy csendben maradtak ezek az emberek

Ezen kéne elgondolkozni.
jelwaz írta:Én kisírok! Öregem, azért a képmutatásnak is van határa. De úgy látszik a Real szellemiségben nincs. Mind a csapat felől, mind a szurkerek felől. Az utóbbi két döntetlen után micsoda pálfordulás következett be a bírói megítélésben. És külön groteszk, ahogy egy Barcás oldalon a hentelés miatt sírtok. Legalább következetesek lennétek. Mert mikor Pep a múltkor felhozta a bíró témát, akkor ugrottatok mind, mint a hiéna ,,hogy bezzeg most"...
Szerintem ezen a barcásoknak is el kell gondolkozni , mivel az megy mindig h nekünk fújnak 2 meccset felvan háborodva minden barcás aztán fordítva , de szerintem belátja szép lassan mindenki h szánalmas a Spanyol bírói testület.

Puhl meg egy nyomorék :D Csak az egyik volt 11-es az is véleményes és csak sárga ...
Szóval a 11-est megemlítettm , Ramos pirosát nem mondtam h jogtalan, a szabadot se mondtam h biztosan szabályos volt , szóval elismerem azt is be lehetett fújni ...

Lasst nem tudom h tudtad volna kiállítani és Arbeloát sem lehetett volna kiszórni 30 perc után . Inkább a Villareal lehetett volna 9 emberrel , egy gólós előnyben ...
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.22. 13:00:17

Én nagyon szívesen elismerem, hogy a Madridtól tegnap a bíró elvett 2 pontot, amint a madridisták belátják, hogy eddig a sporik 7-8 pontot raktak a 2 csapat közé. :) Ezen a héten is mi jöttünk ki rosszabbul a bíráskodásból, 2 sima tizit nem kaptunk meg, Alves második sárgája meg nem volt az.Ezzel szemben csak Messi gólja van, ami les gyanús volt.

A Mentorotok nagy hatással van rátok.Azt mondja hogy Guardiola ugyanolyan mint ő, és hogy Barca is bírózik. Nyehhe. :D Amikor idén nem nyert a Madrid, Mou minden esetben elővette a bírókat, most meg már nem is nyilatkoztak meccs után.Ezzel szemben áll, hogy párszor a Barcások kiejtették a bíró szót (általában a "nem foglalkozunk vele" szavakkal egy mondatban), valamint Pique twittelt egyet.

Callejonnak, sőt a többi Madrid játékosnak sem kívánok sérülést, de nekem nem lenne bőr a képemen a kemény belépők miatt hőzöngeni.
A portugál trénerzseni nagyon megvezet titeket sajnos.Iszonyatosan kíváncsi lennék, ha fordítva történne minden a csapatok háza táján, akkor mit mondanátok.Médialejáratás az edző és a játékosok szájából, folyamatos brutalítás a pályán stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.03.22. 13:05:03-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2012.03.22. 13:00:15

Viszont elmondhatjuk hogy a jövőbe látunk (azért az nem semmi). Mert a tegnapi meccstől számítva egészen a bajnokság végéig minden egyes birói tévedés ami nem a madridnak kedvez az a bajnokság elcsalásának számít félreérthetetlenül :!: tök mindegy hogy jogos vagy jogtalan.
Már tegnap este nem egy hülyétől olvastam és a számuk rohamos mértékben fog emelkedni ugyan is olvasással szaporodnak.
Az egyik hülye látja leírva 2 perc múlva egy másik fórumon már az nyomja a hülyeséget.
Annyira szánalmas hogy embereknek nincsen önálló gondolatuk és más hülyeségét magukévá téve szajkózzák azt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.03.22. 12:54:46

raul72 írta:
fcjoc írta:
raul72 írta:..
:shock: igazából nem is értem azokat az embereket, akik először tényleg nem a saját házuk táján keresik a gondot, hanem egyből spori :D az a török k.cs.g mekkorát belerúgott oriol-ba b.sz.d :shock:
Kb az utsó 4 meccsetekből jó ha járt nektek 5 pont.. és akkor még sokat is mondok..
A bírózást meg hagyjuk.. :roll:
Én nem a bíróra fogom ,mert szarok voltunk , meg vagyunk meccsek óta ,bár a Villareal a felezőt nem lépte át a 2. félidőben . Csak nehogy már ti emg azt mondjátok ez után a meccs után is h megint a Reallal volt a bíró :roll:

És akkor már látom h barcami megint azt írja h Özil pirosa jogos volt :roll: Én soha nem láttam még ilyenért pirosat ...

Khedira szerelése is undorító volt de ő mondjuk nem török ha rá gondoltál :roll: Azért mehetett volna a 2. sárga viszont a bíró itt már nem adott mert Özilt TELJESEN JOGOSAN gúnyos tapsért kiállította :lol:
Ja és rohadtul nem volt a részünkről favágás a 83.percig , míg minket szétrúgtak ami lapokban nem igazán mutatkozott meg .

Összességében aki szerint jóvolt a bíró annak kívánom h ez a bíró legyen mindig kedvenc csapatának bírója :)
hát, ha visszaolvastál volna, itt sem illették szép jelzőkkel a bírót.
csak tudod van egy apró bökkenő: azt, hogy úgymond a károtokra mit tévedett, azt felhozod. viszont azt, hogy a Puhl is elmondta, h a Villarealnak az első félidőben két tizit nem adtak meg, Arbeola mezrángatásáért (ebből az egyik a szögletnél totál jogos lett volna), és két sárgával MÁR AKKOR mehetett volna le, tovább Lass sem sérülés miatt lett lekapva, hanem mert mákja volt, hogy ő sem kapta meg a második sárgáját. Pepénél igen, ott elég marha volt a bíró, kapott egy sallert.
De hát az, hogy Ramos pirosat kapott, totál jogos volt, a szabadrúgás totál jogos volt, és ki tudja, h Özil mit szólt be a bírónak.
ha figyeltél volna, Puhl is elmondta, hogy mindkét oldalra ki lehetett volna oosztani még egy-két sárgát.
Ha a bíró azt a két tizit befújja, és már a 30. perctől 9 emberrel játszottatok volna, akkor szerintem egy szavad nem lehetne.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Mikaos
Director del Fútbol

2012.03.22. 12:52:58

raul72 írta:Ja és rohadtul nem volt a részünkről favágás a 83.percig , míg minket szétrúgtak ami lapokban nem igazán mutatkozott meg .
A 83.percben jött az egyenlítés. Mindig így van, ha a meccs vége felé döntetlenre, vagy vereségre álltok: kezdődik a rugdalózás. Annyi a szerencse, hogy a meccsek nagy részében azért vezettek és győztök is, így nem kell látnunk hétről-hétre pár vadbarom ámokfutását.
raul72 írta:Összességében aki szerint jóvolt a bíró annak kívánom h ez a bíró legyen mindig kedvenc csapatának bírója :)
Bármelyik játékvezetőre ki lehet cserélni, mert botrányos a spanyolországi játékvezetés :) Mindig is az volt, amióta tudom az eszemet.
raul72
Barça B

2012.03.22. 12:51:56

Drigo írta:
raul72 írta:mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ...
Most menj, és nézz meg egy Barça-Realt - bármelyiket az elmúlt 10 meccsből. Akkor miért nem jöttél ide reklamálni, hogy a csapatodból miért nem szórnak ki mindenkit? Úgy lenne a fair, nem?
raul72 írta:Ez az Öziles meg úristen :roll: A barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
raul72 írta:az döntse el h mi ér egyből pirosat a reklamálás vagy az egyik játékos társad lesérítése :roll:
Szerintem akkor most Te is döntsd el, hogy mi ér pirosat...Mert a két hsz-ed egészen ellentmond egymásnak.

Itt mindenki szeretne Téged, ha pl Pepe kéztaposása után is így kardoskodtál volna, de mivel nem tetted, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy csak savanyú a szőlő...

A Madrid nem azért vezette 10 ponttal bajnokságot, mert a bírók a Barça ellen fújtak, hanem azért, mert a katalánok nem bírták elverni a Villarrealhoz hasonló világverő csapatokat, ahogyan az a Madridnak sem ment tegnap. Az, hogy a Madrid nem volt képes lezárni a meccset tegnap ugyancsak nem a bíró hibája.

Az meg, amit a szimpatikus madridiak műveltek a meccs végén ismét megmutatta, hogy csak egy veszíteni nem tudó csürhe. Nem véletlenül mindig a Ramos - Pepe - Mou tengelynél gurul el a gyógyszer... Amit viszont szeretnék kiemelni, hogy Ronaldo egészen parádés változáson ment keresztül, sokkal alázatosabb és szerényebb lett.

Aha tehát , mivel a a brca ellen nem állították ki Pepét így itt sem kell Brunot , tisztasor , ez a megoldás. :)

Az Özileset meg olvasd el még egyszer. Pont azt írom h ha az összes bíró olyan nyomorék lenne mint ez akk kb minden meccset befejeznének 30 perc után , rohadtul nem mondtam ellent magamnak , csak nem értetted amit írtam . És én sem a bírókra fognám ahogy leírtam az utolsó hsz-mben attól még bosszantó h ilyeneket meg engedhetnek a spanyol bírok :roll:
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.03.22. 12:51:01

Én kisírok! Öregem, azért a képmutatásnak is van határa. De úgy látszik a Real szellemiségben nincs. Mind a csapat felől, mind a szurkerek felől. Az utóbbi két döntetlen után micsoda pálfordulás következett be a bírói megítélésben. És külön groteszk, ahogy egy Barcás oldalon a hentelés miatt sírtok. Legalább következetesek lennétek. Mert mikor Pep a múltkor felhozta a bíró témát, akkor ugrottatok mind, mint a hiéna ,,hogy bezzeg most"...

Nálunk is van ilyen, főleg drukker oldalon. Na de a mérték sem mindegy. Mióta Raúl elment, vállalhatatlan az a csapat. Még Casillas is kifordult önmagából.

Aki meg a bírói hibákra van kiakadva, az akadjon ki akkor is, mikor a Barca ellen vétenek, meg mikor a Real ellen. vagy pedig ne adja az elfogulatlant.

Istenem de jó lenne már egy-két szezon, ahol a Valencia, Bilbao de felőlem akár a Granada is vezeti a bajnokságot, és meg is nyeri. és nem a Reallal vagy a Barcával van partiban.

Mióta Mou Spanyolországban van, röhejes ez a viszony a két csapat között. Óvodás módjára megy a ,,de igen"-,,de nem" vita (kevés üdítő kivételtől eltekintve).
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.22. 12:50:59

ilyen szempontbol az a kulonbseg a barca és a real között, hogy ha nálatok vmi nem tetszik, vagy x-re álltok, jön egy-két téves biroi itélet, egyből elgurul a gyogyszer pár játékosotoknál, beindul a favágás.

ez nem a biro hibája. ez a mentálisan gyenge jatekosok sara.

elképzelni nem tudom, hogy nálunk olyan történne, hogy mondjuk 1-0-ás vezetésnél az ellenfél kap egy kamu 11-est, majd két perc mulva puyol és sanchez vérengzésbe kezd.

a reálnál ez mindennapos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.03.22. 12:54:30-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.22. 12:49:30

Na Drigo nagyon jól leírja a lényeget!

Voltak olyan ítéletek, amik a Real ellen szóltak,ez igaz. De miért most jön minden madridista hatalmas igazságérzettel,hogy azokat fújni kellett volna?

Elmúlt klasszikusokon valahogy csendben maradtak ezek az emberek

Ezen kéne elgondolkozni.
raul72
Barça B

2012.03.22. 12:45:25

fcjoc írta:
:shock: igazából nem is értem azokat az embereket, akik először tényleg nem a saját házuk táján keresik a gondot, hanem egyből spori :D az a török k.cs.g mekkorát belerúgott oriol-ba b.sz.d :shock:
Kb az utsó 4 meccsetekből jó ha járt nektek 5 pont.. és akkor még sokat is mondok..
Én nem a bíróra fogom ,mert szarok voltunk , meg vagyunk meccsek óta ,bár a Villareal a felezőt nem lépte át a 2. félidőben . Csak nehogy már ti emg azt mondjátok ez után a meccs után is h megint a Reallal volt a bíró :roll:

És akkor már látom h barcami megint azt írja h Özil pirosa jogos volt :roll: Én soha nem láttam még ilyenért pirosat ...

Khedira szerelése is undorító volt de ő mondjuk nem török ha rá gondoltál :roll: Azért mehetett volna a 2. sárga viszont a bíró itt már nem adott mert Özilt TELJESEN JOGOSAN gúnyos tapsért kiállította :lol:
Ja és rohadtul nem volt a részünkről favágás a 83.percig , míg minket szétrúgtak ami lapokban nem igazán mutatkozott meg .

Összességében aki szerint jóvolt a bíró annak kívánom h ez a bíró legyen mindig kedvenc csapatának bírója :)
Drigo
Eurobarca Staff

2012.03.22. 12:41:07

raul72 írta:mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ...
Most menj, és nézz meg egy Barça-Realt - bármelyiket az elmúlt 10 meccsből. Akkor miért nem jöttél ide reklamálni, hogy a csapatodból miért nem szórnak ki mindenkit? Úgy lenne a fair, nem?
raul72 írta:Ez az Öziles meg úristen :roll: A barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
raul72 írta:az döntse el h mi ér egyből pirosat a reklamálás vagy az egyik játékos társad lesérítése :roll:
Szerintem akkor most Te is döntsd el, hogy mi ér pirosat...Mert a két hsz-ed egészen ellentmond egymásnak.

Itt mindenki szeretne Téged, ha pl Pepe kéztaposása után is így kardoskodtál volna, de mivel nem tetted, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy csak savanyú a szőlő...

A Madrid nem azért vezette 10 ponttal bajnokságot, mert a bírók a Barça ellen fújtak, hanem azért, mert a katalánok nem bírták elverni a Villarrealhoz hasonló világverő csapatokat, ahogyan az a Madridnak sem ment tegnap. Az, hogy a Madrid nem volt képes lezárni a meccset tegnap ugyancsak nem a bíró hibája.

Az meg, amit a szimpatikus madridiak műveltek a meccs végén ismét megmutatta, hogy csak egy veszíteni nem tudó csürhe. Nem véletlenül mindig a Ramos - Pepe - Mou tengelynél gurul el a gyógyszer... Amit viszont szeretnék kiemelni, hogy Ronaldo egészen parádés változáson ment keresztül, sokkal alázatosabb és szerényebb lett.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
barcami
Jugador del Barça

2012.03.22. 12:38:33

Fura helyzetben vagyok, mert évek óta nem volt ilyen: nagyjából végignéztem egy olyan real meccset, amin nem a Barcával játszott. :)

Az egyik dolog, ami feltűnő volt a Madridnál, hogy míg sokan a Barca kispadját rövidnek tartják, addig ők sem szenvednek a bőség zavarában, hogy olyasvalaki menjen be a pályára, aki hozzá tud adni a játékhoz.

A játék nagyon gyenge volt a kósza helyzetek ellenére, alig volt felépített támadás, vagy gördülékeny kontra részükről.

A gólok szépek voltak, de az érződött, hogy a Villareal jó lehet egy döntetlenre. Meg is érdemelték.

Szerintem a bíróval semmi baj nem volt. Jól vezette a meccset, Puhl nagyon gáz volt.
Amit látott, azt befújta, amit nem azt nem fújta be. Azért partjelzők is vannak, tehát ha a közelükben történik valami, rájuk kell hagyatkoznia.
Lerántásoknál takarásban lehetett, de a partjelző nem!
Ramos kiállítás jogos volt.
A másik három piros lapos dühöngőé is valószínűleg.
A kérdéses dupla sárgánál az elsőt nem az a player kapta, tiszta sor.
Hogy közben röpcédulaosztás volt?, ment rendesen a rugdosódás, és ő meg osztotta nekik rendesen. Teljesen ok. Van ilyen meccs.
A Madrid helyzete éleződik és ahogy haladt előre a meccs, látszódott, hogy egyre feszültebbek.
Jogosan torolta meg a bíró, és a másik oldalra is osztogatott.
Ha hamarabb ad egy pirosat az mire garancia? Senki se nevettesse ki magát. Lehet még jobban eldurvul a meccs, volt már sok ilyen.
Term. még így is voltak sárga lapos esetek, de akkor végül isez nem volt elég a hitetlenkedőknek?
A Real megszívta, kezdett elmenni a 3 pont, és elvesztetették a fejüket.
fcjoc
Entrenador del Barça

2012.03.22. 12:34:20

raul72
Barça B

2012.03.22. 12:25:17

Hirtelen mindenki bíró lett :twisted: Amúgy most bizonyítottátok be h Özilnek nem járt a piros , és hogy Pepét mire szórtátok volna ki :roll: Egyszer lehozza a meccset szabálytalanság nélkül , de így is kiszórnátok.

Deus ott nincs kiírva de a liga honlápján és úgy volt majd a meccs végére átjavították :wink:

Az Arbeloás helyzet az egyetlen ahol nekünk fújt , és temérdek hiba a másik oldalon szóval nem mondanám h ide is meg oda is fújt .

És ha szeretnél még több ilyen bírót nem tudom már kiiírta de remélem ti kapjátok majd és nektek is lesérítik 2 játékosotokat büntetlenül és kiszórja azt aki egy szót is hozzá szól .Lehet jogos volt Higuaín sárgája is de ilyen minden meccsen 10 van spanyol országban mindenki meccsén , mégse szoktak mindegyikért lapot osztani.
és a bíró hibája az is h "fávágás" lett a vége , tehát 1-et szabálytalankodtunk , mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ... Bezzeg a reklamálásért egyből pirosat ad .

Ez is szerintem a legjobb lezárása a meccsnek , aki szerint nem a villarealnak fújt , az döntse el h mi ér egyből pirosat a reklamálás vagy az egyik játékos társad lesérítése :roll:
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.03.22. 11:51:09

Elvileg Özil tapsolásért állította ki, néhányan ezt mondják. El tudom képzelni, mert spanyolul nem tud :D

Amúgy elnézve a videófelvételeket. Ramos, Mou és segítőinek kiállítása bőven jogos volt, Pepét én meg már a pályán kiállítottam volna 2. sárgával, mikor gratulált a bírónak hogy rosszul vezette a meccset
94:39 6 - 1
Deus
Boixos Nois

2012.03.22. 11:50:25

Itt nincs kiírva a Ruben második sárgája.

http://www.soccerfame.hu/match/254041/v ... eal-madrid
KépKép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.03.22. 11:33:38

Raul#7 írta:Mikoas az a baj veled, hogy egyoldalúan nézed a dolgokat, felhozod a tizenegyest (amit belehet fújni meg nem is, ilyenért manapság ritkán adnak tizit), meg felhozod hogy ki lehetett volna állítani Khedirát. Igen ki, ahogy Arbeloat is, meg a másik oldalon is v. 3 játékost. Ez már nem tűnt fel neked, ahogy az sem, hogy a másik oldalon is voltak durvaságok legtöbbje sárgát sem ért, pont ezért gondolom hogy a bíró tehet róla leginkább ha egy meccs favágásba vagy durvaságba megy át.
Mint írtam az első mondatban: ide is - oda is tévedett a bíró.
A végén pedig a madridi egyoldalú véleményekkel szembehelyezkedtem, s kiemeltem, hogy nem olyan egyszerű a helyzet, hogy szegény Real Madrid ellen fújtak.
Raul#7
Barça B

2012.03.22. 11:31:11

Mikoas az a baj veled, hogy egyoldalúan nézed a dolgokat, felhozod a tizenegyest (amit belehet fújni meg nem is, ilyenért manapság ritkán adnak tizit), meg felhozod hogy ki lehetett volna állítani Khedirát. Igen ki, ahogy Arbeloat is, meg a másik oldalon is v. 3 játékost. Ez már nem tűnt fel neked, ahogy az sem, hogy a másik oldalon is voltak durvaságok legtöbbje sárgát sem ért, pont ezért gondolom hogy a bíró tehet róla leginkább ha egy meccs favágásba vagy durvaságba megy át.
Özilnek tapsolásért sehogy sem jön össze a piros, Salas9 helyesen időzte a szabályt, azért sárga lap jár.

ki kell állítani azt a játékost, aki az ellenfél visszatartásával nyilvánvaló gólhelyzetet akadályoz - - ->Nilmar nem volt gólhelyzetben
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.22. 11:30:53

raul72 írta:Arbeloa 2. mezrántása meg vicc , ha szerinted azért 11-es és sárga jár akkor gratulálok.
Az ellenfél visszatartása.

Mindennapos kritika, hogy a játékvezetők tévesen ismerik fel és ítélik meg az ellenfél visszatartását, mint szabálytalanságot. A mez-húzás és a kézzel történő visszatartás helytelen megítélése ezeknek a szituációknak a gyarapodásához vezethet és ezért utasítjuk a játékvezetőket, hogy már korai közbelépéssel, a 12. szabály szerint, helyesen járjanak el ezeknek a szituációknak megítélésében.

Általában csak közvetlen szabadrúgást vagy büntetőrúgást kell ítélni, természetesen vannak olyan szituációk, amikor egyéb további szankció is szükséges, pl.:

:arrow: sportszerűtlen magatartás miatt figyelmeztetni kell azt a játékost, aki visszatartja az ellenfelét, hogy megakadályozza őt a labda megszerzésében vagy egy új ígéretes pozíció felvételében.
:arrow: ki kell állítani azt a játékost, aki az ellenfél visszatartásával nyilvánvaló gólhelyzetet akadályoz meg.
A barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
Nézzed majd meg, mikor Ruben lapot kapott az 54. percben Pepe már ordított, Xabi és Ramos kilométerekről futott oda... Mindegyik csapat ezt csinálja, de TI szerintetek csak a Barca az akinek ez a hobbija.
Ezt remélem te sem gondolod komolyan h Özilnek piros járt
:arrow:
salas9 írta:- Özilt is kifejtettem már. Nálunk megyei szinten sárgát adnak a tapsolásért. Őket mindenki látja a TV-ben, példaképek. Nem illik...
Ehhez itt hozzátenném:
"Figyelmeztetéssel járó szabálytalanságok!

Figyelmeztetni kell és sárga lapot kell felmutatni annak a játékosnak, aki elköveti a következő hét szabálytalanság valamelyikét:

1. sportszerűtlen magatartásban vétkes
2. szóval vagy mozdulattal kimutatja eltérő véleményét
3. következetesen vét a játékszabályok ellen
4. késlelteti a játék újraindítását
5. szabadrúgásnál és szögletrúgásnál nem tartja be az előírt távolságot
6. a játékvezető engedélye nélkül belép vagy visszatér a játéktérre
7. szándékosan elhagyja a játékteret a játékvezető engedélye nélkül"
Idegből osztogatta a lapokat , amit egy bírónak nem lenne szabad.
Idegből osztogatta?
:roll: :lol:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2012.03.22. 11:36:39-kor.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.03.22. 11:21:28

Azt kell mondanom, hogy a pár rossz ítélet (ide-oda tévedés!) ellenére ez a bíró volt az első a bajnokságban, aki úgy kezelte a madridiakat, ahogy kell (tisztelet a kivételnek). Mindig is hiányoltam egy ilyen bírót, aki a favágást, az agressziót, a folyamatos beszólásokat megfelelően értékeli.
Egy Barca-Madrid meccsen sokszor a hatodik mészárlás után kap sárga lapot egy-egy ilyen őrült (Arbeloa, Ramos, Pepe, Lass, Khedira, X.Alonso, Marcelo), ami rendkívül bosszantó tud lenni, mivel ezt a sportágat FUTBALL-nak hívják. Továbbá ez igaz minden olyan meccsre, amelyen a Madrid döntetlenre vagy vereségre áll: elkezdenek rugdalózni. A sárgák persze sehol nincsenek a legtöbb esetben...
Még több ilyen bírót szeretnék látni. Mert, ha már össze-vissza fújnak, legalább a brutalitást és sportszerűtlenséget csak észre kéne venniük.

A Madridnak és szurkolóiknak egy szót nem szabadna szólni a bírókra, mert eddig kivétel nélkül kedveztek nekik. És szerintem tegnap is eléggé kedvező volt a helyzet, elvégre a Villarreal nem kapott meg egy 11-est, illetve Khedira-t is ki kellett volna szórni.
Válasz küldése