Első félidő egy remek és izgalmas (jéghoki)meccs volt, azzal a játékkal tényleg csak idő kérdése lett volna a gól (bármelyik oldalon).
A másik félidőhöz meg csak ennyi hozzáfűznivalóm volt:
A futás viszont tényleg lehetett volna több, nagyokat néztem, amikor a cseréknél írták ki a futómennyiségeket, nem szakadtak meg nagyon...
A visszavágótól kicsit félek, mert ha nem azt nézzük, hogy annyira akartak az olaszok focizni, mint egy kosármeccs résztvevői, akkor a helyzetek alapján meglehetősen kiegyenlített meccs volt
De ha ez a Milan 3 gól kapott az Emirates-ben, akkor mi legalább 12-t fogunk rúgni nekik.
A játékosokról: Xavi szólója elképesztő volt, még életemben nem láttam tőle ilyet, és sztem nem is jászott rosszul
Keita szerepeltetését abból a szempontból egyáltalán nem értem, hogy a legtöbb támadásból úgy vette ki a részét, hogy beállt a védőfalba, erre kár vt egy vkp-t elpazarolni, ebben Cesc/Tello/Cuenca sokkal hasznosabb lett volna (Tello egyébként egyszer ziccerben mehetett volna, ha Messi lesen nem mozdul rá a labdára, de egyébként várható módon neki is meggyűlt a baja az olasz védekezéssel).
Mascheranot csodálom, hogy még senki nem említette, elképesztően nagyot játszott, olyan mentései voltak, hogy csak néztem
Pique meg végre nem hibázott!
Sanchezt kicsit sajnálom, rengeteget fut, mozog el üres területre, de alig találkozik a labdával