Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hoppá...redlions írta:Kisteleki féle profi liga - állítólag - egy rakás lóvéval lóg az állam bácsinak... Eljött az ideje a visszafizetésnek... Naná, hogy meg kell buktatni Bozókyt. Valahogy ki kell bújni a visszafizetési kötelezettség alól.
Azért ne ess már túlzásokba... Hogy megnyugtassalak, nyertünk 3-0-ra. [auto_cenzúra] nagy sportértéke lehetett a meccsnek, állítólag valami rozzant edzőpályán játszottak százvalahány néző előtt.Los Banditos írta:155?!HAnonymus írta:155. Bocs.![]()
![]()
![]()
Akkor rem,élem egy x-el megússzuk.
![]()
Bár nem lepődnék meg ha kikapnánk.![]()
155?!HAnonymus írta:155. Bocs.![]()
![]()
![]()
Mázlista... Én edzésen voltam, utána néztem vissza videóról, de jobban jártam volna, ha inkább nem veszem fel, akkor többet aludtam volna, és nem lennék ma ilyen álmos és dühös. Gondolj bele, ha már én is ilyet írok, mit csinálhattak a srácok...Boixos írta:a mecset nem láttam (ezek szerint jobb is), de azt olvastam, h a torghelle megint kiszóratta magát. sztem le kéne ülnie vkinek azzal a gyerekkel és át kell venni a szabálykönyvet mégegyszer, mert így többet árt a torghelle, mint használ. ez nem vehemensség, v túlzott akarás, ez hülyeség.