MAGYAR VÁLOGATOTT
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Hihetetlen, hogy ez a Kisteleki mit művelt itt. Újabb pofon a magyar focinak. Már azon sem lepődnék meg, ha ez a kis(teleki) beképzelt majom lenne a szövetségi kapitány...
Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Remélem, minél több ember lesz. Csak attól félek, hogy picitelekiéket ez nem fogja megakadályozni abban, hogy véghezvigyék mocskos terveiket.
Figyu emberek! Nem tudom ki mennyire csípte Matthäust de ha Mészöly és közte kell választani akkor szerintem túlságosan is egyértelmű a dolog! Úgyhogy:
http://forum.nemzetisport.hu/viewtopic. ... &start=120
Remélem egyetértetek, és ha lesz valami akkor minél többen ott lesztek!!!
KISTELEKI TAKARODJ!!!
SZIMPÁTIATÜNTETÉS MATTHAUS MELLETT!!! NÉZZÉTEK A LINKET!!!!
http://forum.nemzetisport.hu/viewtopic. ... &start=120
Remélem egyetértetek, és ha lesz valami akkor minél többen ott lesztek!!!

KISTELEKI TAKARODJ!!!
SZIMPÁTIATÜNTETÉS MATTHAUS MELLETT!!! NÉZZÉTEK A LINKET!!!!
-
- Director del Fútbol
Ezt olvassátok! Egy Matthäust fikázó cikkben volt a népszabadság (pfff...) honlapján:
"NEMES" TERV. Szinte kizárható, hogy Lothar Matthäus marad a válogatott szakvezetője. Egyrészt azért, mert december 31-én lejárt szerződését az elnökség hosszabbíthatná meg, ám az MLSZ-nek momentán nincs elnöksége. (Jelen állás szerint a legkorábban február végén lesz, hiszen előbb január 20-án háromtagú ad hoc-bizottságot választ a rendkívüli közgyűlés, majd újabb egy hónap elteltével következhet a tisztújítás.) Másrészt azért sem reménykedhet a német edző, mert - lapunk információja szerint - az esetleges új vezérkar jelöltje a ligaigazgató Mészöly Kálmán. Kisteleki István ligaelnök állítólag azzal vette rá a futballban eddig nem különösebben ismert Nemes Ferencet és Horváth Cs. Attilát az MLSZ-elnökségi tagságtól való visszalépésre, hogy a következő elnököt az amatőr küldöttek jelölhetik. E terv szerint Nemes lenne az elnök, Horváth Cs. és Kisteleki a két alelnök... Nemes jelenleg a Fejér megyei Labdarúgó Szövetség elnöke; korábban a Várszegi Gábor érdekeltségébe tartozó Bodajk elöljárója volt."
Ennél rosszabb már nem is lehetne
"NEMES" TERV. Szinte kizárható, hogy Lothar Matthäus marad a válogatott szakvezetője. Egyrészt azért, mert december 31-én lejárt szerződését az elnökség hosszabbíthatná meg, ám az MLSZ-nek momentán nincs elnöksége. (Jelen állás szerint a legkorábban február végén lesz, hiszen előbb január 20-án háromtagú ad hoc-bizottságot választ a rendkívüli közgyűlés, majd újabb egy hónap elteltével következhet a tisztújítás.) Másrészt azért sem reménykedhet a német edző, mert - lapunk információja szerint - az esetleges új vezérkar jelöltje a ligaigazgató Mészöly Kálmán. Kisteleki István ligaelnök állítólag azzal vette rá a futballban eddig nem különösebben ismert Nemes Ferencet és Horváth Cs. Attilát az MLSZ-elnökségi tagságtól való visszalépésre, hogy a következő elnököt az amatőr küldöttek jelölhetik. E terv szerint Nemes lenne az elnök, Horváth Cs. és Kisteleki a két alelnök... Nemes jelenleg a Fejér megyei Labdarúgó Szövetség elnöke; korábban a Várszegi Gábor érdekeltségébe tartozó Bodajk elöljárója volt."
Ennél rosszabb már nem is lehetne

-
- Director del Fútbol
Hoppá...redlions írta:Kisteleki féle profi liga - állítólag - egy rakás lóvéval lóg az állam bácsinak... Eljött az ideje a visszafizetésnek... Naná, hogy meg kell buktatni Bozókyt. Valahogy ki kell bújni a visszafizetési kötelezettség alól.
Nekem az is furcsa, hogy az elvileg az MLSZ alá tartozó liga beleszólhat a szövetséget illető dolgokba.
-
- Jugador del Barça
Nem tudom mit kell itt össze vissza Kistelekizni meg Bozókyzni meg Matheusozni rugják ki az összeset .....-ba mert ez türhetetlen ami itt folyik
Mert szegény Matheus (nem annyira sajnálom) ennyit tudott kihozni viszont az meg lehet nézni hogy hány ember elött jáccott a múlt évben a magyar válogatott rengeteg a margit az argentinok ellen és még a vb selejtezőkre is sokan jártak néhol még szép játékot is láthattunk és szurkoltunk nekik és nem az volt hogy jaj a magar válogatott ba még én is beférek szöveg már csak azok között volt menő akik még soha nem láttak football mérkőzést és sorba ütötték nálunk meg őket akik ilyeneket szóltak tehát én azt mondom hogy a magyar bajnokság eggyértelműen mélyponton van ezt nem tagadom de az türhetetlen még Borsodi ligában hogy ennyi szerb horvát bosnyák meg ilyenek elveszoik a lehetőséget a magyar fiatalok elöl akik az nbII-ben jáccanak ezalól ivétel az mtk akiket nem szeretek annyira de jól csinálják
Mert szegény Matheus (nem annyira sajnálom) ennyit tudott kihozni viszont az meg lehet nézni hogy hány ember elött jáccott a múlt évben a magyar válogatott rengeteg a margit az argentinok ellen és még a vb selejtezőkre is sokan jártak néhol még szép játékot is láthattunk és szurkoltunk nekik és nem az volt hogy jaj a magar válogatott ba még én is beférek szöveg már csak azok között volt menő akik még soha nem láttak football mérkőzést és sorba ütötték nálunk meg őket akik ilyeneket szóltak tehát én azt mondom hogy a magyar bajnokság eggyértelműen mélyponton van ezt nem tagadom de az türhetetlen még Borsodi ligában hogy ennyi szerb horvát bosnyák meg ilyenek elveszoik a lehetőséget a magyar fiatalok elöl akik az nbII-ben jáccanak ezalól ivétel az mtk akiket nem szeretek annyira de jól csinálják
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kisteleki féle profi liga - állítólag - egy rakás lóvéval lóg az állam bácsinak... Eljött az ideje a visszafizetésnek... Naná, hogy meg kell buktatni Bozókyt. Valahogy ki kell bújni a visszafizetési kötelezettség alól.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Director del Fútbol
Hát, Puhl nagyon jó bíró volt, aztán valakinek elkezdte szúrni a szemét, hogy ilyen sikeres, és nagyon csúnyán elmeszelték. Az emberi kvalitásaival kapcsolatban azonban vannak fenntartásaim. Igaz, személyesen csak egyszer találkoztam vele, még éjszakai recepciósklént az előző munkahelyemen. Akkor sakálrészegen hőbörgött egy kicsit, majd "kifosztotta" a szálloda kaszinóját, ruletten nyert jó sokat. Ettől függetlenül még lehet jó ember, de nem csodálkozom azon, hogy sokaknak nem szimpatikus. Szóval ő sajnos támadható.
Akkor is történt valami pozitív Loddár ténykedése alatt, de ezt most a puccsista kisteleki és haverjai tönkretették.
Ráadásul, ismerve a Mezey-maffiát, nem is reménykedhetünk abban, hogy normális kapitányunk lesz. Valszeg kisteleki nagy haverja, az öreg mészöly eléri, hogy kicsi fia legyen a szövetségi kapitány.
Akkor is történt valami pozitív Loddár ténykedése alatt, de ezt most a puccsista kisteleki és haverjai tönkretették.
Ráadásul, ismerve a Mezey-maffiát, nem is reménykedhetünk abban, hogy normális kapitányunk lesz. Valszeg kisteleki nagy haverja, az öreg mészöly eléri, hogy kicsi fia legyen a szövetségi kapitány.
-
- Llegenda del Barça
nekem a legnagyobb baj ismét a stílussal és a hogyan?-nal van!
Kisteleki-féléknek sokkal könyebb puccsot csinálni, rombolni, mint építkezni!
ami tény:
voltak/vannak támadható dolgok az MLSZ-ben,"Bozóky"ban, de mondjon egy olyan dolgot valaki, amivel a Kisteleki emelte a magyar Liga színvonalát?! ...semmi.
sztem egy ligaelnök tegyen rendet először a ligában és, ha ott letett valamit az asztalra, akkor jöhet a puccs.
ami még tény:
bár a válogatottunk nem lépett előre gyakorlatilag, de azért én örök optimistaként a meccseinken látok javulást.
nagyon kicsit
+ Loddart lehet támadni, de jött sok pénz az MLSZ-hez (
), valamint jöttek nagycsapatok és ami nagyon fontos a nézők 15-20-50ezren, felállva buzdították a csapatot. az egy utópia, hogy ebből a 20éves fertőből 1-2év alatt fel lehet állítani a magyar válogatottat, talán hagyni kéne egy kis időt a vezetőknek!
pl: Puhl-t is támadja Kisteleki, de őszintén szerintetek (ismerve a szakmai és "emberi előmenetelét")ő (is) elrakhatott súlyos tízmilliókat?
egy biztos: ez nem jó pont az EB pályázathoz.
Kisteleki-féléknek sokkal könyebb puccsot csinálni, rombolni, mint építkezni!
ami tény:
voltak/vannak támadható dolgok az MLSZ-ben,"Bozóky"ban, de mondjon egy olyan dolgot valaki, amivel a Kisteleki emelte a magyar Liga színvonalát?! ...semmi.
sztem egy ligaelnök tegyen rendet először a ligában és, ha ott letett valamit az asztalra, akkor jöhet a puccs.
ami még tény:
bár a válogatottunk nem lépett előre gyakorlatilag, de azért én örök optimistaként a meccseinken látok javulást.

nagyon kicsit
+ Loddart lehet támadni, de jött sok pénz az MLSZ-hez (

pl: Puhl-t is támadja Kisteleki, de őszintén szerintetek (ismerve a szakmai és "emberi előmenetelét")ő (is) elrakhatott súlyos tízmilliókat?
egy biztos: ez nem jó pont az EB pályázathoz.
-
- Llegenda del Barça
sztem nem történt semmi tragikus.
a loddár nagyon szimpatikusan adta elő a mondanivalóját, az ilyen tökösen fogalmazó, ráadásul valamit a futballban már (igaz, játékosként) felmutatott embert mindenhol szereti a közvélemény nagy része, én is csíptem. de emögött nincs semmi, vagy legalábbis nagyon kevés.
az már megint más téma, h miért ilyen puccsszerűen zsugázták le a dolgot a kistelekiék, amikor nemrég még ellenszavazat nélkül választották meg a bozókit elnöknek. lehet, h most jött el az igazság pillanata. vagy mostanra tudtak megegyezni, h hogyan riszteljék újra a lóvékat.
a pénzügyek meg természetesen magánügyek, amennyiben a a saját lóvéját teszi be vki vhova, de itt nem erről van szó.
most sokalltam be sokadszor a magyar focitól, vagyis inkább az abban uralkodó viszonyoktól.
a loddár nagyon szimpatikusan adta elő a mondanivalóját, az ilyen tökösen fogalmazó, ráadásul valamit a futballban már (igaz, játékosként) felmutatott embert mindenhol szereti a közvélemény nagy része, én is csíptem. de emögött nincs semmi, vagy legalábbis nagyon kevés.
az már megint más téma, h miért ilyen puccsszerűen zsugázták le a dolgot a kistelekiék, amikor nemrég még ellenszavazat nélkül választották meg a bozókit elnöknek. lehet, h most jött el az igazság pillanata. vagy mostanra tudtak megegyezni, h hogyan riszteljék újra a lóvékat.
a pénzügyek meg természetesen magánügyek, amennyiben a a saját lóvéját teszi be vki vhova, de itt nem erről van szó.
most sokalltam be sokadszor a magyar focitól, vagyis inkább az abban uralkodó viszonyoktól.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Én Vitoval értek most egyet. Inkább száz Bozóky, mint egy kisteleki. Persze nem nagy szám Bozóky sem, de a másik egy állat (nem akartam csúnyábbat írni). Bozókyékkal Matthäust veszthetjük/vesztettük, és ez elég baj.
Persze, hogy nem jutottunk előre Loddárral, de legalább újra szerették (valamennyire) az emberek a válogatottat. Ráadásul több játékosunkat is nagyrészt miatta vitték külföldre. Én mindenképp vele ereszteném neki az EB-selejtezőknek a bandát, aztán, ha ott nem sikerül, lehetne váltani. De óriási hiba őt elküldeni. Az a baj, hogy az utóbbi pár meccsen, erősen tartalékos válogatottal lerombolta azt, amit eddig felépített. Akik eddig mellette voltak, sokan elfordultak tőle, így kistelekiék is merték csinálni a mocskosságaikat.
Szerintem az, hogy mi volt a pénzügyek körül, nem az átlagemberek dolga, ezt csak itt Magyarországon lehet így felfújni és a másik ellen fordítani.
Persze, hogy nem jutottunk előre Loddárral, de legalább újra szerették (valamennyire) az emberek a válogatottat. Ráadásul több játékosunkat is nagyrészt miatta vitték külföldre. Én mindenképp vele ereszteném neki az EB-selejtezőknek a bandát, aztán, ha ott nem sikerül, lehetne váltani. De óriási hiba őt elküldeni. Az a baj, hogy az utóbbi pár meccsen, erősen tartalékos válogatottal lerombolta azt, amit eddig felépített. Akik eddig mellette voltak, sokan elfordultak tőle, így kistelekiék is merték csinálni a mocskosságaikat.
Szerintem az, hogy mi volt a pénzügyek körül, nem az átlagemberek dolga, ezt csak itt Magyarországon lehet így felfújni és a másik ellen fordítani.
-
- Llegenda del Barça
Amigo, semmi extra nem történt.
nem értem, miért tűntetik fel úgy a bozóky-érát, mintha ez lett volna az aranykor a magyar fociban. ugyanolyan fos a válogatott, mint régen, ugyanúgy nem ért el semmit sem, ráadásul már az sem biztos, h a vbt legalább a tv-n fogják tudni nézni, hála a sklubnak. volt egy olyan szövkap., aki nagyon jól megmondta a frankót mindig, és hihetetlen módon tudott vetíteni (ezt bizonyítja a mai sportban is), de ezen kívűl semmi extra. igaz, ez kell a népnek, legalább volt egy kis körítése a buginak. a klubcsapatok szintén nullák, egy penetránsan [auto_cenzúra] bajnokságban. akkor mit is veszthettünk a bozókiékkal?
gondolom, a kistelekiék sem fognak semmit sem csinálni. egyszerűen arról szól a dal, h egy másik brigád akar hozzáférni a pénzekhez, csak ők most ezt grállovag kosztümben játszák el. szerintem.
az ebére meg illene már selejtezőből kijutni, nem rendezőként. és az sem evidencia, h a századik elhajtott kandidálás után, automatikusan leesik a bugi. persze, ettől még leeshet.
nem értem, miért tűntetik fel úgy a bozóky-érát, mintha ez lett volna az aranykor a magyar fociban. ugyanolyan fos a válogatott, mint régen, ugyanúgy nem ért el semmit sem, ráadásul már az sem biztos, h a vbt legalább a tv-n fogják tudni nézni, hála a sklubnak. volt egy olyan szövkap., aki nagyon jól megmondta a frankót mindig, és hihetetlen módon tudott vetíteni (ezt bizonyítja a mai sportban is), de ezen kívűl semmi extra. igaz, ez kell a népnek, legalább volt egy kis körítése a buginak. a klubcsapatok szintén nullák, egy penetránsan [auto_cenzúra] bajnokságban. akkor mit is veszthettünk a bozókiékkal?
gondolom, a kistelekiék sem fognak semmit sem csinálni. egyszerűen arról szól a dal, h egy másik brigád akar hozzáférni a pénzekhez, csak ők most ezt grállovag kosztümben játszák el. szerintem.
az ebére meg illene már selejtezőből kijutni, nem rendezőként. és az sem evidencia, h a századik elhajtott kandidálás után, automatikusan leesik a bugi. persze, ettől még leeshet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
na és mit szóltok az MLSZ-ben történtekhez???
most végre van reális lehetőségünk, hogy megrendezzük a 2012-es EB-t! -
erre jön a ligából (amely ligának a színvonala egyre mélyebbre süllyed!) egy szánalmas bohóc (Kisteleki), aki azt hiszi, hogy ő sz..ta a spanyol viaszt és ő majd mindenről lerántja a leplet.
én láttam már egy vitát közte és Puhl közt...
egyszrűen felháborító volt a hozzáállása!
-mondja már meg valaki, hogy egy ilyen hataloméhes, neveccséges ember hogy a francba kerülhet elnöki pozícióba és mi a francért nem váltják le????
nem a Liga ügyes-bajos dolgaival foglalkozik, hanem minden erejével azon van, hogy leváltassa az MLSZ-vezérkart, valamint Loddart. na és most már MLSZ alelnök is akar lenni.
ennek az lesz a vége, hogy csata nélkül kapják meg az olaszok az EB-t!
és még valami: egy ember lehet ostoba, dilettáns, bosszúéhes...
...de legalább ugyanilyen bűnösek azok, akik nem tűntetik el onnan!
most végre van reális lehetőségünk, hogy megrendezzük a 2012-es EB-t! -

én láttam már egy vitát közte és Puhl közt...
egyszrűen felháborító volt a hozzáállása!
-mondja már meg valaki, hogy egy ilyen hataloméhes, neveccséges ember hogy a francba kerülhet elnöki pozícióba és mi a francért nem váltják le????
nem a Liga ügyes-bajos dolgaival foglalkozik, hanem minden erejével azon van, hogy leváltassa az MLSZ-vezérkart, valamint Loddart. na és most már MLSZ alelnök is akar lenni.
ennek az lesz a vége, hogy csata nélkül kapják meg az olaszok az EB-t!

és még valami: egy ember lehet ostoba, dilettáns, bosszúéhes...
...de legalább ugyanilyen bűnösek azok, akik nem tűntetik el onnan!
-
- Director del Fútbol
Azért ne ess már túlzásokba... Hogy megnyugtassalak, nyertünk 3-0-ra. [auto_cenzúra] nagy sportértéke lehetett a meccsnek, állítólag valami rozzant edzőpályán játszottak százvalahány néző előtt.Los Banditos írta:155?!HAnonymus írta:155. Bocs.![]()
![]()
![]()
Akkor rem,élem egy x-el megússzuk.
![]()
Bár nem lepődnék meg ha kikapnánk.![]()
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
155?!HAnonymus írta:155. Bocs.![]()
![]()
![]()

Bár nem lepődnék meg ha kikapnánk.

in to exile
-
- Director del Fútbol
Hát a biztos, hogy Rósát el kellene felejteni a válogatottnál. Nem tudom, mit mond a játékosoknak Loddár, de kapitánykodása két évében több kiállítást kaptuk, mint az utóbbi 20 évben... Barátságos meccsen 10. percben emberhátrányba kerülni, ilyen is csak velünk történhet meg... Elkeserítő...
-
- Llegenda del Barça
azt tudnám, hogy mi a francnak kell ilyenkor kimenni nekünk focizgatni a fakóval?!
ennek mi értelme van???
másod és harmadrangú focisták Hawaii-oznak és járatják le a futballunkat?!
ezeknek a futballistáknak a nagy része soha az életben nem fog tétmeccsen a magyar válogatottban szerepelni, akkor meg minek kell bohóckodni?!
ez az ökör Rósa is a10. percben kiállítattja magát, és a vicc az, hogy ebben a csapatban ő volt a nagy öreg, a tapasztalt.
nem vagyok demagóg, populista, de ezt a lóvét télleg inkább oda kellene adni a gyerekeknek!
ebből a kb tizenötmillió forintból nagyon sok kis srácot el lehetne indítani...
ennek mi értelme van???
másod és harmadrangú focisták Hawaii-oznak és járatják le a futballunkat?!
ezeknek a futballistáknak a nagy része soha az életben nem fog tétmeccsen a magyar válogatottban szerepelni, akkor meg minek kell bohóckodni?!
ez az ökör Rósa is a10. percben kiállítattja magát, és a vicc az, hogy ebben a csapatban ő volt a nagy öreg, a tapasztalt.
nem vagyok demagóg, populista, de ezt a lóvét télleg inkább oda kellene adni a gyerekeknek!
ebből a kb tizenötmillió forintból nagyon sok kis srácot el lehetne indítani...
155. Bocs.
Rettenetesen szánalmas tényleg ez az egész.

Rettenetesen szánalmas tényleg ez az egész.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Magyarország-Mexikó 0-2
Ismét szénalmasan játszott a magyar válogatott.Rósa Dénest pedig a 10. prcben kiálitották(teljesen jogosan)
Hajrá Magyarok! (legalább azt a 136. helyezetet verjük meg)
Ismét szénalmasan játszott a magyar válogatott.Rósa Dénest pedig a 10. prcben kiálitották(teljesen jogosan)
Hajrá Magyarok! (legalább azt a 136. helyezetet verjük meg)

in to exile
-
- Director del Fútbol
Hihetetlen, lassan december közepe lesz, és még mindig nincs döntés Loddárral kapcsolatban. Mondjuk ez jelentheti azt is, hogy Kistelekiék már nem harcolnak annyira a kapitány ellen, vagy úgy gondolják, bármi lesz, ők fognak nyerni. Lehet, hogy csak meg akarják várni az amerikai túrát, ha ott égünk (amire van is esély), még több indokuk lesz Matthäus ellen. A görög meccs is az ő malmukra hajtotta a vizet...
De az is lehet, hogy megegyeztek a színfalak mögött, csak még várnak a bejelentéssel.
Most már nem tudom, mi lenne a legjobb, ha maradna, vagy ha menne Matthäus. Ez a bizonytalanság a legrosszabb...
De az is lehet, hogy megegyeztek a színfalak mögött, csak még várnak a bejelentéssel.
Most már nem tudom, mi lenne a legjobb, ha maradna, vagy ha menne Matthäus. Ez a bizonytalanság a legrosszabb...
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Elképesztő, ami Matthäus körül zajlik...
Ez a nyomorult Kisteleki minden áron hatalmat akar magának szerezni??? Nem is csoda... Amennyivel lóg az államnak a liga... Nincs kiút???
Hogy lett Bozóki - valamivel - több mint fél év alatt rossz elnök??? Márciusban még 100%-osan szavazták meg....

Hogy lett Bozóki - valamivel - több mint fél év alatt rossz elnök??? Márciusban még 100%-osan szavazták meg....
By red
-
- Director del Fútbol
Mázlista... Én edzésen voltam, utána néztem vissza videóról, de jobban jártam volna, ha inkább nem veszem fel, akkor többet aludtam volna, és nem lennék ma ilyen álmos és dühös. Gondolj bele, ha már én is ilyet írok, mit csinálhattak a srácok...Boixos írta:a mecset nem láttam (ezek szerint jobb is), de azt olvastam, h a torghelle megint kiszóratta magát. sztem le kéne ülnie vkinek azzal a gyerekkel és át kell venni a szabálykönyvet mégegyszer, mert így többet árt a torghelle, mint használ. ez nem vehemensség, v túlzott akarás, ez hülyeség.
A középpály nulla volt. Korsós, Böőr észrevehetetlen (úgy tűnik, Törökországban csak hülyül, amióta kiment, még nem láttam a válogatottban elfogadhatóan játszani), Hajnal gyenge, Halmosi meg szerintem be volt lőve. Összevissza futkározott, azt se tudta, hol van, rengeteg labdát eladott. Remélem, akik le akarják igazolni, azok nem látták tegnap.
Torgi meg egyszerűen nem normális. Hiába lehetne nagy játékos, a hülyeségével el fogja b...ni a pályafutását. Marha...