Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.06. 10:22:25

Ha foglalkoztok vele az a ti bajotok, nekik ez a céljuk ezzel.
Le kell arni hogy mit mondanak, kész.
bali 15
Director del Fútbol

2012.04.06. 10:21:21

Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába. Wink
Miről volt szó?
Galen
Jugador del Barça

2012.04.06. 10:16:45

Gali írta:
Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
mi pedig megtesszük neki a szívességet, hogy tovább terjesztjük a baromságait. :roll:
Így van, ezzel az idiótával nem kell foglalkozni.
Nem értek egyet. Nagyon is foglalkozni kellene vele. De nem nekünk.

Ha játékos kaphat büntetést azért, mert ócsárolja a játékvezetőket, akkor kaphat az edző, meg annak a "titkárnője" ( ez az asszisztens) is.
Bocs, de ilyenkor hol az UEFA meg a FIFA?
Őket járatják le, hétről hétre rugdossák a bírókat. Hol van itt a mezeken látható "Respect"???

Arról nem beszélek, hogy az iylen mondatokkal tudat alatt is befolyásolják a sporikat, de ez meg messzire vezet, bele se kezdek....
Gali
Capitá del Barça

2012.04.06. 10:01:19

...
mi pedig megtesszük neki a szívességet, hogy tovább terjesztjük a baromságait. :roll:
Így van, ezzel az idiótával nem kell foglalkozni.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.06. 10:01:05

...
A vereségeket vhogy magyarázni kell. De az is primitívségre vall, hogy egy olyan ember nyilatkozik a Real-Barca párharcról, akinek sztem semmi hozzáértése nincs a futballhoz. A Realosoknak tudom ajánlani az eheti Real Madrid TV-t. Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Andris
Adminisztrátor

2012.04.06. 09:49:14

A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.04.06. 09:22:54

Hogy is szokták mondani, javítson valaki ki, ha rosszul írom, egy vereség, kiesés után, aki a bírót okokja, az a gyengeség jele. Csak az irigység!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.06. 08:55:01

Na, úgy néz ki José elkezdte kommunikálni a szurkolók felé a BL-vereséget, nem mondom, elkezdte időben, alapos ember lehet :D

Ugyanakkor most már szívből kívánom, hogy a Bayern ejtse ki ezt a gyökeret, és akkor be lenne fogva a pofája
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.06. 03:16:24

04.08., 21:30 RM - Valencia
04.11., 22:00 Atletico Madrid - RM
04.14., 20:00 RM - Sporting Gijón
04.17., 20:45 Bayern München - RM
04.22., ---:--- FC Barcelona - RM
04.25., 20:45 RM - Bayern München
04.29., ---:--- RM - Sevilla
05.02., ---:--- Athletic Bilbao - RM

na itt jön a kulcs hónap, nagyon nehéz és sűrű sorolása van a madridnak, 24 nap alatt játszanak 8 meccset, amiből egyedül a gijón az úgymond kiscsapat.
ha ezt lesimázzák maximum 5 pont veszteséggel, plusz BL továbbjutással, akkor a bajnokság zsebben van nekik, a bl-ben meg ugye döntőznek.

most kéne egy kis hullámvölgy, és megint a miénk lesz a szezon. :twisted:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.05. 17:45:44

umek írta:Sziasztok!
Nem szeretnék az itt zajló vitákba belefolyni, csak egy írásomat szeretném veletek megosztani.

Real Madrid szurkolóként volt szerencsém Farkas Norberttel, a Sport TV kommentátorával beszélgetni. Az interjú célja az, hogy a szurkolók jobban megismerjék a kommentátorokat.

Azért linkelem be ide, mert egyáltalán nem csak a Real szurkolóinak lehet érdekes a dolog, hiszen a ti meccseiteknek is nagyjából felét ő közvetíti.

Az interjú első része ide kattintva elolvasható.

A további részekben lesz még szó a Barcelonáról is, remek sztorikat mesélt Norbert például Guardioláról, Iniestáról vagy Kubaláról.

Sziasztok! :)
umek
Egyértelműen a legjobb kommentátor ma Magyarországon. Jó hallgatni, ahogy beszél és nem nagyon lehet belőle bármilyen elfogultságot hallani. Ugyanúgy üvölt egy Messi gólnál, mint egy Ronaldóénál, vagy akárki más góljánál. Csak így tovább.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.05. 17:24:20

jó a farkas norbis interjú, irigylem a fickót...

azért nem semmi h 40 évesen beszél magyarul, románul, olaszul, spanyolul, franciául, angolul és portugálul :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
umek
Barça C
Kapcsolat:

2012.04.05. 17:16:50

Sziasztok!
Nem szeretnék az itt zajló vitákba belefolyni, csak egy írásomat szeretném veletek megosztani.

Real Madrid szurkolóként volt szerencsém Farkas Norberttel, a Sport TV kommentátorával beszélgetni. Az interjú célja az, hogy a szurkolók jobban megismerjék a kommentátorokat.

Azért linkelem be ide, mert egyáltalán nem csak a Real szurkolóinak lehet érdekes a dolog, hiszen a ti meccseiteknek is nagyjából felét ő közvetíti.

Az interjú első része ide kattintva elolvasható.

A további részekben lesz még szó a Barcelonáról is, remek sztorikat mesélt Norbert például Guardioláról, Iniestáról vagy Kubaláról.

Sziasztok! :)
umek
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.04.05. 17:16:07

Szerintem Bayern München továbbjutás lesz...
Alianz Arenaban lesz a döntő, azaz hazai pályán játszhatnának döntőt , ennél nagyobb motiváció úgy gondolom nem kell nekik. (Nem mellesleg pedig ők is lennének a hazai csapat a döntőben, ezt csak érdekességképpen írtam le.)

A Bayern egy nagyon jól összerakott szervezet csapat, és ha elkapják a fonalat, és a saját játékukat tudják játszani, akkor nagy veszélyt jelenthetnek a Madridra nézve. Robben biztos extra motivációval játszik majd (Madridban lemondtak róla), Ribérey egész jó idényt fut, míg Gomesnek gyakorlatilag a fülcimpájáról is bepattan a labda. A támadásokkal szerintem biztosan nem lesz gond, a kapuban pedig van egy Neuer-ük, aki remek kapus.

A Bayern továbbjutásában egyébként azért is bízom, mert német csapatról van szó, s mint köztudott: "a futball olyan sport, amelyet tizenegyen-tizenegyen játszanak, és mindig a németek győznek..."

Most kifejezetten örülnék ennek a megállapításnak, aztán a döntőben átfogalmaznánk :wink:
socio66

2012.04.05. 16:47:35

visca el barca írta:oda-vissza madridi gyozelem lesz, sőt sztem már az első meccsen eldől a tj. sorsa..)
erősen kétlem,bár megjósolhatatlan ez a párharc.
a madridot ugyan kikiáltották a második legjobb csapatnak,de ezt eredményekkel még nem igazán támasztották alá,egyedül ellenünk játszottak az utóbbi években a szűk elitből,de a klasszikusok ugye külön lapra tartoznak,nem biztos hogy jó viszonyítási alap.
eddig szerencséje volt a madridnak a sorsolással,zsinórban kétszer is elődöntőig mehettek középszerű,vagy gyengébb csapatokat legyőzve,most végre megmérkőznek egy masszív,erős európai élcsapattal,akinek ráadásul jelentős extra motivációja is van.
nálam ez a párharc közel egyenlő esélyekkel indul,annyiban kedvezőbb a helyzet a madridnak,hogy otthon játszhatják a visszavágót,de abban biztos vagyok,hogy kiélezett meccsek lesznek,a bayern nem fogja könnyen adni a bőrét. :)
Ronal.10
Entrenador del Barça

2012.04.05. 13:43:15

Sztem mindenki bevan tojva a Barcatól... Itt volt egy kis lehetősség h kiessenek és ezért jött elő ennyire eza bírózás. Ez a szerencsétlen 11es nélkül is nyertünk volna.. nem lehet felfogni??? :roll:
Madirdnak idén 2 értelmes ellenfele volt/lesz .. Barca, Bayern.
Barca ellenieket bukták..
Bayern nem egy Lyon, Apoel, Moszkva+ ott lesz a döntő is szal nagyon Bayern felé hajlok :twisted:
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.05. 13:33:05

sjd írta:
visca el barca írta:az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
Azért azt mindenki kalkulálja bele, hogy az a Bayern, amelyik le tudja győzni a Realt, nem lenne könnyű ellenfél nekünk sem
Pláne, hogy hazai pálya lenne nekik a döntő. Ha esetleg vki szerint ez nem jelent olyan sokat, gondoljon bele fordítva, BL döntő a Nou Camp-ban a Bayern ellen. Hát nem sok pénzt tennék a németekre.

Bár szerintem a Real sem lenne könnyebb. Mindenesetre először a Chelsea-t kell kiütni, nagyon várom a mérkőzéseket.
Antonini
Barça C

2012.04.05. 13:21:19

mindkettőt utálom de akkor százszor inkább a real
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.04.05. 13:15:55

visca el barca írta:
TrogAir írta:
davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............ 8)
Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye! :) Hajrá München!
ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....

Az Unicef mikor és miben NEM hibás?....
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.05. 13:09:55

visca el barca írta:az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
Azért azt mindenki kalkulálja bele, hogy az a Bayern, amelyik le tudja győzni a Realt, nem lenne könnyű ellenfél nekünk sem
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.05. 12:59:08

TrogAir írta:
davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............ 8)
Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye! :) Hajrá München!
ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.04.05. 12:45:30

Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
davidvilla007
Barça B

2012.04.05. 12:27:43

Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............ 8)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.05. 12:10:39

az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.

remelem a bajorok az első meccsen tudnak nyerni, legalabb egy góllal, h vmi esélyük legyen a visszavágón. (amit kétlek, oda-vissza madridi gyozelem lesz, sőt sztem már az első meccsen eldől a tj. sorsa..)
Kép
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.05. 11:22:59

recrea írta: Most komolyan, csak én élvezem a vergődését?
Ezek alapján felesleges elutazniuk majd kétszer(?) Münchenbe, ha a végén úgyis a Barca nyer.
Én is élvezném ezt a vergődést, de olyan hatással van ez sok paraszt nyilatkozata mindenkire, hogy lassan tényként kezelik azt, amit mond. A saját szurkolói mindenképpen, de lassan már mások is. Pl. Ibra nyilatkozata a Milan meccs után, na azon besz.rtam.

Egyszer utazzanak csak Münchenbe... :)
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.05. 10:47:44

Donny írta:
Laudrup írta:A "Special One" ezután rátért hátralévő meccs(ek)re: "Óriási lesz a Bayer elleni elődöntő, a Barcelona már ott van a fináléban, már csak az a kérdés, ki lesz az ellenfele."
Ez mekkora népmuvészeti cserépedény. :D

Remélem a Bayern összekapja magát és kiütik a Blánkókat, de ha nem sikerül úgyis elkapjuk őket. Most a bekkelés sem fog segíteni, na meg, mint tudjuk a bírók is nekünk fújnak... :)
Most komolyan, csak én élvezem a vergődését?

Ezek alapján felesleges elutazniuk majd kétszer(?) Münchenbe, ha a végén úgyis a Barca nyer.

Jövőre változtatni kéne a sportnaptáron, augusztusban eldől, hogy kik indulnak a BL-ben, szeptember elsején 80.000 ember összejön a Wembly-ben, Platiniék kiöltöznek, a játékosaink átöltöznek, összekoszolják a mezüket és felvonulnak a pódiumra, ahogy színes fények, külföldi számok és pompa közepette átveszik a BL serleget. Mi meg leisszuk magunkat.
Így tudom elképzelni...
Válasz küldése