2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy a láthatatlan ember felrúgta, aki a többi színészkedő Madridit szokta.papek89 írta:Úgy látszik a bernabeuban olyan magas a fű, hogy özil azért esett el
Nem, özil nem színész, csak lepkesjd írta:Ez a Barca teli van aljas, színészkedő férgekkel, mint ez az Özil is![]()
Vagy netán rossz meccset nézek
Őt akartuk elhozni a nyáron emlékeim szerint. Hajrá Valencia!CsacsMate írta:Á nem néger. De meggugliztam. Őrá gondoltam: Pablo Hernández DomínguezMessa írta:Szerintem Feghoulira gondolsz, de ő játszik, nem?CsacsMate írta:Azt a drogos képű gyereket is behoznám én valamikor, mert elég veszélyesen tud játszani. Az őszi meccsen is a végén hozták be, és sorra került helyzetbe, csak a neve nem ugrik be.
Amúgy a Valencia nem igen nyomja a támadásokat, de legalább tűrhetően védekezik, és néha kitámad. Ennél ők tudnak jobbak is lenni. Remélem megmutatják a második félidőben.
Egész jól játszik, ha akar.Vagy ő fent van a pályán? Nem láttam még.
Á nem néger. De meggugliztam. Őrá gondoltam: Pablo Hernández DomínguezMessa írta:Szerintem Feghoulira gondolsz, de ő játszik, nem?CsacsMate írta:Azt a drogos képű gyereket is behoznám én valamikor, mert elég veszélyesen tud játszani. Az őszi meccsen is a végén hozták be, és sorra került helyzetbe, csak a neve nem ugrik be.
Amúgy a Valencia nem igen nyomja a támadásokat, de legalább tűrhetően védekezik, és néha kitámad. Ennél ők tudnak jobbak is lenni. Remélem megmutatják a második félidőben.
Szerintem Feghoulira gondolsz, de ő játszik, nem?CsacsMate írta:Azt a drogos képű gyereket is behoznám én valamikor, mert elég veszélyesen tud játszani. Az őszi meccsen is a végén hozták be, és sorra került helyzetbe, csak a neve nem ugrik be.
Nem bánnám e mellett, ha Jordi Alba beadásainak a 90%-a nem a védőben végezné, mikor benn 4 a 3 elleni szituk vannak.ozsimiki írta:Madrid kapufa után,most Vale kapufa...
az a gond,h a vendégeknek nem lesz sok ilyen lehetőségük szerintem...ezt ki kellett volna használni.
Azt a drogos képű gyereket is behoznám én valamikor, mert elég veszélyesen tud játszani. Az őszi meccsen is a végén hozták be, és sorra került helyzetbe, csak a neve nem ugrik be.mahitoo írta:Jó a meccs!Jól kezdett a Madrid, de aztán a Valencia volt veszélyesebb.Soldadot be kell hozni!Lehet a vége sima 4-0 lesz, de eddig bőven benne van bármi a meccsben.