Barça vs. Real - El Clásico
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Soldado!!!!!!! Egy madridistának kell elintéznie a Madridot!!! 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Valencia egyet be tudna lőni nagyon jó lenne... igy sajnos 1et be fog gyötörni a Real
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Ilyen nincs b+ minden kimarad
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2012.04.08. 23:04:07-kor.
Ha nem nyer a Madrid, figyeljétek meg hogy megy majd a bírózás a semmire. Özilnek és Ronaldonak is kijárt volna a sárga. Ronaldo szörszálaihoz ha esetleg hozzá is értek, akkor esik el, mikor elpattan tőle a labda. Jogos sárga és az Atletico ellen nem játszott volna 

94:39 6 - 1
basszus, miket kihagy a valencia....

hát ez a pepe egy komplett idióta...
- visca el barca
- Presidente del Barça
és még minket utálnak mert fetrengunk...
a madrid tuti h a 95. percben lövi a nyertes golt...
a madrid tuti h a 95. percben lövi a nyertes golt...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Már be is tették a pályára! Remélem beváltja a hozzáfűzött reményeimetFirefox írta:Őt akartuk elhozni a nyáron emlékeim szerint. Hajrá Valencia!CsacsMate írta:Á nem néger. De meggugliztam. Őrá gondoltam: Pablo Hernández DomínguezMessa írta:Szerintem Feghoulira gondolsz, de ő játszik, nem?
Egész jól játszik, ha akar.Vagy ő fent van a pályán? Nem láttam még.

mi volt, pont nem láttam!?
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Pepe Arbeloát is lerúgja a remek színészi teljesítménye után...
Micsoda színészképző van a Barcelonánál... 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

PEPE MENNYIRE SZÁNALMAS....
Pepe
és még le is rúgja a csapattársát színészkedés közben 

- 18Barca99
- Capitá del Barça
PEPE XDDD sííírok 

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
röhej ez a madrid! szánalom
-
- Barça B
Di Marianak sanaxot de gyorsan, és a Barca játéoksai a girnyók és unszaimpatikusak! Taps
Nagyon megérdemelné a gólt a Vale, remélem a sors kegyes lesz hozzájuk