Szerintem nem lehet és nem is kell számolgatni!
Higgye el mindenki bárki ellen benne lehet egy pontvesztés itt is ott is!Továbbra is tartom pont ezért ae legnehezebb és egyben legédesebb is a bajnoki cím!
Le kell nyomni úgy egy évet, hogy hétről-hétre készülsz, s jelenleg hétről-hétre nyerni is kell!
Ez fejben-fizikálisan is nagyon megterhelő, most vagyunk a szezonban annak a szakaszában, amikor kicsit több pluszt kell hozzátenni, mert már fáradt mindenki, sűrűn jönnek a meccsek stb.....Ezért írtam le többször nem januárban kell 6ot lődözni, s akkor be is tojt mindenki, hogy úristen mi lesz!Attól függetlenül remek eredmény, amit elértek, mert rengeteg gólt tő a RM, de nem hiszem, hogy lenne bárki is aki mondjuk a mai 4ből nem cserélne be 1et a Valenciai meccsre, s azzal nyernek!
Úgyhogy csak ismételni tudom magamat, nehéz a szezon finise mindig, de érzem, tudom áttudunk lendülni a holtponton, s végül mi nyerjük a bajnokságot!És most teljesen mindegy ki hogy nyer, a 3pontok kellenek, s szerencséremost a mi fiaink is összekapták magukat, s ha döcögött is a szekér 1-1 meccsen belül is akár, megtudtuk szerezni a győzelmet!És ezekkel a kínkeserve győzelmekkel lehet megnyerni a bajnokságot nem a 634:0val!Lsd emberhátrányban nyertünk, vagy mostanában mi is fordítottunk!Ezek kellenek, s most mi mentálisan erősebbek vagyunk, ahogy a szezon finisére az utóbbi években ezt sikerül is általában érni!
Uh, hajrá 4 pont maradt, de ezt le lehet dolgozni,csak akarni kell!