shutterisland írta:EZEN az eseten megy a téma mindenhol megint.
lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem 0:12-nél látszik, hogy két kézzel ellöki.
véleményes volt, de láttunk már ilyenért, és szerintem adható.
az iniesta féle eset a 81. percben még inkább fújható volt, azt meg elengedte.
Elképesztő, hogy a szerdai magától értetődő természetességgel járt a Madrid-nak, nem volt csalás... meg az se, hogy a 2. félidő elején kapott sárgájával akkor Xabi-nak már a zuhanyzó felé kellett volna vennie az irányt, mert az első félidőben is simán sárgázni kellett volna.
(Én unom már a Real-nak való bírói segítségeket felhánytorgatni, mert már számolni sem lehet, hogy mennyi van belőlük, cserébe igen, néha szívnak ők is a bíráskodás miatt... de ez velünk sincs másként a Getafe és Osasuna elleni vereség, az Espanyol elleni X alkalmával mind-mind több pontot kellett volna szereznünk, ha korrekt a bíráskodás, és most egyáltalán nem lennénk hátrányban, hogyha ehhez hozzávesszük mondjuk a Mallorca, Betis, Vallecano, Getafe elleni idegenbeli Real meccseket, ahol nem csak a Madrid-on múlott, hogy nem veszített pontot.)
És igen, szerintem Busquets kezezése is véleményes tizi volt, mert nem szándékos kezezés volt (és a kezezés az egyetlen olyan szabálytalanság, ahol a bírónak mérlegelnie kell a szándékot), a teste előtt volt a keze, és ezt pedig az indokolta, hogy jött ezerrel felé a hazai játékos, és nem akarta, hogy neki essen...