Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez valószíáleg megnehezíti a játékunkat, de szerintem nem fog nekünk gondot okozni. De nem sportszerű, hogy a csapatok igy gyengítik a Barcát, gyávaságra utal. Pep remélem szóva teszi.Barcaman1993 írta:A mundodeportivo azt írja, hogy rossz a Stamford Bridge talaja. Remélhetőleg ez sok gondot nem fog okozni.
egyetértek veledBarcaman1993 írta:Vhogy egyetértek veled. Sztem Macheranonak és Fabregasnak kezdenie kéne, mert mégis csak angol földről jöttek. Piquének is kezdenie kéne, szükség van a magasságára, míg Dani Alves a támadások miatt lesz fontos. Kp-n Fabre mellé kéne még Xavi, vagy Ini. Elől meg Messi, aztán ennyi elégBarca96 írta:Lényegében igazad van, de azért én mégis jobban örülnék Fabregasnak.Csak én érzem, hogy ez lenne a legoptimálisabb felállás?
A Levante stadionjának gyepe után bármi tükörsimának fog érződnikristop írta:most írja a sport, hogy semmi gond nincs a stamford bridge gyepével, teljesen jó. az hogy meccs előtt felfogják-e locsolni, vagy hogy mikor az más kérdés, de elvileg a gyeppel nincs baj.
Hát, jót semmiképp. Nem nagyon osztogatta a Chelsea Napolin a lapokat, pedig lehetett volna.Deus írta:Felix Brych??
hmmm... tényleg nem tudom, hogy jót jelent vagy rosszat
Bár a közvetítés során tűnhetett úgy, h Thiago kapott sárgát reklamálásért, valójában (lfp.es és nso szerint is) akkor a szabálytalanságot elkövető Adriano kapott.Andris írta: Középpályán biztosan nem hagynám ki a nyerő hármasunkat, Busquets, Xavi, Iniesta. Thiagot szintúgy felküldeném, mert a Clasicon nem játszhat, kihajthatja magát ahogy csak bírja.
S.Agüero írta:
Lejjebb vmi ilyesmiről beszéltem. Messi egyedül több mindent csinált a bajnokságban (nem kevéssel), mint ezek együtt 4-en. ÁÁÁ csak kezdődne már a meccs. Nyernünk kellS.Agüero írta:
Sztem azzal, amit a Real csinát azzal nincs semmi gond. Most, hogy nem nyírták le a füvet... Így csak 2-vel nyertünk, de a játékot nem akadályozták vele. Viszont a Milan... Egyfolytában rossz labdalevételek, pontatlan labdák, elcsúszások. Teljesen élvezhetetlenné vált a játék, ráadásul még az eredmény sem jött. Ez már inkább baj, hogy legelőn játszottak, mint hosszú fűben.messideco írta:Hogy utálom az ilyen taktikákat, Milan, Real, Chelsea... Valami szabályt érdemes lenne bevezetni erre, mert hova tovább népszerűbb lesz sajnos
természetesen szegény klub, szerény anyagi lehetőségekkel, így nem várható el, hogy rendbe tegyék a gyepet egy BL elődöntőre.Barcaman1993 írta:A mundodeportivo azt írja, hogy rossz a Stamford Bridge talaja. Remélhetőleg ez sok gondot nem fog okozni.
Vhogy egyetértek veled. Sztem Macheranonak és Fabregasnak kezdenie kéne, mert mégis csak angol földről jöttek. Piquének is kezdenie kéne, szükség van a magasságára, míg Dani Alves a támadások miatt lesz fontos. Kp-n Fabre mellé kéne még Xavi, vagy Ini. Elől meg Messi, aztán ennyi elégBarca96 írta:Lényegében igazad van, de azért én mégis jobban örülnék Fabregasnak.
nem tudtam, hogy a tottenham a white hart lane-ről a wembley-be költözöttBarca96 írta:A Chelsea idegenbe 5-1re legyőzte a Tottenhemet.
Azért meg túlbecsülni se kell őket egyáltalán. Ha a szélsőjátékon te itt Maloudát, meg Kalout érted, akkor csak nevetni tudok. Meglepődnék, ha bármilyen szélsőjátékuk lenne ellenünk. Beállnak egész csapattal védekezni, onnantól pedig a mi gurigázásunk fog érvényesülni. Akkor meg sok hasznukra lesznek a szélsők. Azt meg felejtsük el, hogy semmi + motivációt nem jelent a 3 évvel ezelőtti meccs. Annak a meccsnek semmi kihatása nem lesz a szerdai meccsre (max. a bíróra, de elvileg arra sem szabadna). Az akkor megtörtént, slussz passz, van ilyen. Mi is szenvedtünk már el bírói tévedéseket, mégsem befolyásolta egyik meccsünket sem a későbbiekben. A mi csapatunk annyival erősebb, hogy nem szabad gondot okoznia az ellenfél játéka. Ezt a csapatot lefocizta a Napoli és a Benfica is. De az is sokatmondó, hogy a Leverkusen megverte őket. Ezt a párharcot csak mi veszthetjük el. Ha ilyen nokedlijancsiktól pedig, ha megégünk, akkor megérdemeljük, hogy kiessünk. És ez nem magas ló. Aki látta focizni a Chelseat, az tudja, hogy milyen erőt képviselnek... Helyzeteket szinte alig tudnak kidolgozni. Épkézláb támadásokat alig képesek vezetni, az egyetlen kreatív ember a kp-jukon Juan Mata. Ha ő meg lesz fogva, akkor tőle sem kell tartani. Drogba egyedül meg sztem kevés lesz.herlius írta:Csakhogy a Milan játékstílusa teljesen más mint a Chelsea-é. A Milan-nak (meg úgy általában az olasz csapatoknak) nincs szélsőjátéka, a Chelsea-nek ellenben pont ez a legnagyobb fegyvere. Senkinek ne legyenek illúziói, ez a Chelsea nem fogja olcsón adni a bőrét. A bajnoki szereplésükből ne induljon ki senki, a BL teljesen más kávéház. Ráadásul bőven van mit leverjenek rajtunk a 3 évvel ezelőtti párharc miatt, tehát az extra adag motiváció is adott számukra. Rutinos vén rókák vannak a csapatukban, akiknek elég egyetlen jól sikerült félidő, hogy nagyon megnehezítsék az életünket.
Ezzel teljesen egyetértek! Óva intenék mindenkit a túlzott magabiztosságtól!herlius írta:Csakhogy a Milan játékstílusa teljesen más mint a Chelsea-é. A Milan-nak (meg úgy általában az olasz csapatoknak) nincs szélsőjátéka, a Chelsea-nek ellenben pont ez a legnagyobb fegyvere. Senkinek ne legyenek illúziói, ez a Chelsea nem fogja olcsón adni a bőrét. A bajnoki szereplésükből ne induljon ki senki, a BL teljesen más kávéház. Ráadásul bőven van mit leverjenek rajtunk a 3 évvel ezelőtti párharc miatt, tehát az extra adag motiváció is adott számukra. Rutinos vén rókák vannak a csapatukban, akiknek elég egyetlen jól sikerült félidő, hogy nagyon megnehezítsék az életünket.Barcaman1993 írta:11 emberrel fognak védekezni. Talán 10-el, mert Drogba/Torres fönt marad. Ezt a párharcot csak veszíthetjük el, ez a Chelsea jóval gyengébb csapat a Milannál. Ennél már nagyobb halakat is megettünk. Matára és Drogbára kell odafigyelni. Lampard-Essien duó már régóta nem az igazi. Malouda-Kalou-Ramires-Meireles vicces. A védelmük sebezhető, David Luiz valószínűleg nem játszik. Cech kapus is már rengeteg bakit követett el idén, bár tény, hogy az utóbbi időkben egyre jobb.Tobias88 írta:Megnéztem a Chelsea 5-1es győzelmét és igencsak jól játszottak. Főleg az a Drogba gól volt csúnya, az ellen a mi csapatunk se tudna mit tenni, hiszen felívelést fog kapni és ahogy levette az gyönyörű volt, utána a bomba ballal meg káprázatos. Remélem a Benfica elleni formájukat fogják hozni ellenünk, az jobban tetszett
Csakhogy a Milan játékstílusa teljesen más mint a Chelsea-é. A Milan-nak (meg úgy általában az olasz csapatoknak) nincs szélsőjátéka, a Chelsea-nek ellenben pont ez a legnagyobb fegyvere. Senkinek ne legyenek illúziói, ez a Chelsea nem fogja olcsón adni a bőrét. A bajnoki szereplésükből ne induljon ki senki, a BL teljesen más kávéház. Ráadásul bőven van mit leverjenek rajtunk a 3 évvel ezelőtti párharc miatt, tehát az extra adag motiváció is adott számukra. Rutinos vén rókák vannak a csapatukban, akiknek elég egyetlen jól sikerült félidő, hogy nagyon megnehezítsék az életünket.Barcaman1993 írta:11 emberrel fognak védekezni. Talán 10-el, mert Drogba/Torres fönt marad. Ezt a párharcot csak veszíthetjük el, ez a Chelsea jóval gyengébb csapat a Milannál. Ennél már nagyobb halakat is megettünk. Matára és Drogbára kell odafigyelni. Lampard-Essien duó már régóta nem az igazi. Malouda-Kalou-Ramires-Meireles vicces. A védelmük sebezhető, David Luiz valószínűleg nem játszik. Cech kapus is már rengeteg bakit követett el idén, bár tény, hogy az utóbbi időkben egyre jobb.Tobias88 írta:Megnéztem a Chelsea 5-1es győzelmét és igencsak jól játszottak. Főleg az a Drogba gól volt csúnya, az ellen a mi csapatunk se tudna mit tenni, hiszen felívelést fog kapni és ahogy levette az gyönyörű volt, utána a bomba ballal meg káprázatos. Remélem a Benfica elleni formájukat fogják hozni ellenünk, az jobban tetszett