2012.04.16. 11:22:33
Keitát szerintem újabb indokolatlan ijedősség lenne játszatni. Egyébként pedig egyáltalán nem stabilabb vele a középpálya, mint Fabregassal. Keita nem más mint egy ütközőember, nem stabilitást hanem fejpárbajokat és a játék tördelését jelenti, semmi egyebet.
Amiben biztos vagyok, hogy 3 védővel nem állhatunk fel.
Valdes - Alves, Mascherano, Piqué, Puyol. ebben ugyanakkor benne van a variációs lehetőség kockázat és csere nélkül.
Középpályán biztosan nem hagynám ki a nyerő hármasunkat, Busquets, Xavi, Iniesta. Thiagot szintúgy felküldeném, mert a Clasicon nem játszhat, kihajthatja magát ahogy csak bírja.
Messi szintén nem kérdés.
Én még Cuencát pakolnám oda, jó lendületben van, hétvégén csere volt csak, és mivel Alvessel hátrébb számolunk most, nemártanak a beadásai az alapvonal környékéről.
Kimaradt tehát Cesc, Alexis, és Pedro, akik kezdők szoktak lenni.
Borzasztó kombinatív 11 van tehát fent, ami valamelyest szerintem gyengülne ha Alexis vagy Pedro kezdő lenne. Alexis jöhet ha a chelsea védelem túl izmosnak tűnik.
Ha nagyon visszaállnak csere nélkül ott a lehetőség a három védősre, valamint ha Cuenca ésvagy Thiago halvány, Pedro és Cesc is rendelkezésre áll.
Elvárom hogy ilyen vérszegény cselszkkijt rommá verjünk oda-vissza.
3 idegenbeli gól, és nincs min aggódni a visszavágóra, nem kell spórolni a hétvégén sem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila