Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, de a BL-ben senki sem úszta meg 3 alatt a Bernabéuban.recrea írta:Miért, Madridban nem lehet x-et játszani?! Malaga, Valencia megtette, mi meg nyertünk.
Néztem a real elmúlt 4-5 meccsét, közel sem lehetetlen őket kiejteni.
Felspannolva,tudva hogy velünk meccselhetnek a döntőben (remélhetőleg), otthon, szerintem nem nagyon lehet x-t játszani velük.recrea írta:
Miért, Madridban nem lehet x-et játszani?! Malaga, Valencia megtette, mi meg nyertünk.
a nagy kérdés, hogy a bayernnek hogy fog menni a védekezés. azért valljuk be, nekik is inkább a támadás az erősségük, viszont ha belemennek egy nyilt sisakos játékba, nagyon megszórhatják őket...recrea írta:csababarca írta:Hát én a bayernben csak akkor tudnék bízni,ha a visszavágóra minimum két gólos előnnyel,kapott gól nélkül utaznának.
tehát 2-0 a minimum,és a legoptimálisabb,ami még reális is lehet. ha gólt kapnak,onnantól kezdve 3al kéne nyerniük,hogy maradjon esély a visszavágóra.
Mission Impossible.
Miért, Madridban nem lehet x-et játszani?! Malaga, Valencia megtette, mi meg nyertünk.
csababarca írta:Hát én a bayernben csak akkor tudnék bízni,ha a visszavágóra minimum két gólos előnnyel,kapott gól nélkül utaznának.
tehát 2-0 a minimum,és a legoptimálisabb,ami még reális is lehet. ha gólt kapnak,onnantól kezdve 3al kéne nyerniük,hogy maradjon esély a visszavágóra.
Mission Impossible.
Vagy az osztrák sógor (Alabaaa)lui1698 írta:Nem baj az, ha a kopasz holland meg a rusnya francia ver fejenként kettőt.Messidona10 írta:de az a k*cs*g lenyalt hajú úgyis talál egyet...
Nem baj az, ha a kopasz holland meg a rusnya francia ver fejenként kettőt.Messidona10 írta:de az a k*cs*g lenyalt hajú úgyis talál egyet...
visca el barca írta:egészen ma délutánig én is biztam a bayernban, de beszélgettem egyik münchen szurkolo barátommal, azt mondta felejtsem el, jo esetben x-re lehozzák az első meccset és annyi..![]()
az hiányzik még h parádézzanak margiték holnap
mondd már meg a barátodnak, töltsön nekem egy lottót!visca el barca írta:egészen ma délutánig én is biztam a bayernban, de beszélgettem egyik münchen szurkolo barátommal, azt mondta felejtsem el, jo esetben x-re lehozzák az első meccset és annyi..![]()
az hiányzik még h parádézzanak margiték holnap
Ha nekem szántad, akkor reagálok én rá.mahitoo írta:Nem mondtam, hogy nem nyernek semmit.Lehet mi nem nyerünk semmit, még a kupát sem.Lehet a Chelsea lesz a BL győztes.Itt már nüanszokon múlik minden.
Nem hinném, hogy ti úgy látjátok, hogy a mi vagy az ő esetleges bukásuk az adott csapat részéről ugyanolyan kommunikációhoz és reakciókhoz vezetne.A másik, hogy a mieink mindent megnyertek már, szerintem higgadtabban átlépnek egy esetleges kudarcon.
A lényeg: nem irigylem Del Bosquét, és a kialakult szituáció levét a spanyol válogatott ihatja meg.Pedig esélyesek, és ha jól tudom, senki nem nyert még EB és VB győzelem után zsinórban újabb EB-t.
Tudom,h nem mondtad,de a felvetésedben azt írtad,h ha nem nyernekmahitoo írta:Nem mondtam, hogy nem nyernek semmit.Lehet mi nem nyerünk semmit, még a kupát sem.Lehet a Chelsea lesz a BL győztes.Itt már nüanszokon múlik minden.
Nem hinném, hogy ti úgy látjátok, hogy a mi vagy az ő esetleges bukásuk az adott csapat részéről ugyanolyan kommunikációhoz és reakciókhoz vezetne.A másik, hogy a mieink mindent megnyertek már, szerintem higgadtabban átlépnek egy esetleges kudarcon.
A lényeg: nem irigylem Del Bosquét, és a kialakult szituáció levét a spanyol válogatott ihatja meg.Pedig esélyesek, és ha jól tudom, senki nem nyert még EB és VB győzelem után zsinórban újabb EB-t.