Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én speciel ezen jót mosolyogtam!SuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
http://chelsea-fc.blog.nepsport.hu/arch ... la_awaits/
Nem tudom, ki írta a cikket, de a cikk írója agy nélkül jött világra...SuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
http://chelsea-fc.blog.nepsport.hu/arch ... la_awaits/
Még hogy nem lehetetlen! Mondod ezt úgy, hogy abszolút a Barca az esélyespapek89 írta:Az lenne jó, ha úgy nyernénk, hogy a bíró nélkül. Ne mocskoljanak minket a 3 évvel ezelőtti dolog miatt, mert mindenhol ezt olvasom, hogy minket tolnak a bírók. De amikor másik csapat kap segítséget akkor bezzeg az el van felejtve...Nem lehetetlen a győzelem, de vigyáznunk kell.
Ezen de jót röhögtem...ma kevés is elég.barca99 írta:De ha 1860 München drukker, akkor pedig megpróbál a döntőbe fújni, hogy még véletlenül se nyerjen a Bayern.Andris írta:ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.
Én is teljes mértékben hiszek a Barca győzelmében. Szerintem mindkét meccset képesek vagyunk megnyerni. De azért ne becsüljük le a Chelseat, nehongy meglepődjünk. Visca Barca!bzozo írta:Semmi para srácok!! a csappat jo formában van és ez csak azt jelentheti hogy győzniakarás már fél siker!!! a másik fele meg eldől a pályán!!
A győzelmünkért imátkozom és szurkolok a végsőkig amíg csak bírom mert ha nem így tennék nem lennék szurkoló!! ha mindenki megteszi azt ami a dolga akkor a csapatnak nem lehet probléma a Chelsea.
mess2009 írta:nem láttam még ilyen statisztikákat, de gyanítom, ha nagy átlagot merítenénk hasonló eredményt kapnánk, a meccseknek ebben az utolsó fázisában sok okból eshet több gól, ami a Barcát illeti sajnos még az első 10 perc is veszélyes, elég gyakran "be aludjuk".geridoss írta:A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.
De ha 1860 München drukker, akkor pedig megpróbál a döntőbe fújni, hogy még véletlenül se nyerjen a Bayern.Andris írta:ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.
nem láttam még ilyen statisztikákat, de gyanítom, ha nagy átlagot merítenénk hasonló eredményt kapnánk, a meccseknek ebben az utolsó fázisában sok okból eshet több gól, ami a Barcát illeti sajnos még az első 10 perc is veszélyes, elég gyakran "be aludjuk".geridoss írta:A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.
ezt mondjuk sosem értettem, hogy miért nem lehet "páratatlan" bírókat küldeni. Értem ezalatt,hogy ne legyen már se német se angol se spanyol bíró...Andris írta:Nemértem hogy hogy lehetséges, hogy összesen 3 nemzet van a két elődöntőben, és háromból kettő nemzet bírót is küld az elődöntőkre.
![]()
ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.
Na de ezután senki se mondhatja majd, hogy az UEFA bármelyik spanyol csapatot tolná a döntő felé. Egy kis tudatosságot érzek a bíróválasztások kapcsán a szövetség részéről.
ezzel csak annyi a gond, hogy azt mutatja, hogy ők mikor kapták a gólokat. szóval nekik kell résen lenni a végéngeridoss írta:A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.