Deus írta:Haverok tippelgetnek a mai meccsre:
1. 4-1 oda
2. 3-1 oda (egy 11est is kapnak ajándékba)
Mondtam nekik, hogy száradjanak le a májuk

az én tippem 1-2 lesz ide, vagy 1-1.
Azért én emlékszem arra, amikor 2-1-re nyertünk otthon, a visszavágóra összejöttünk a haverokkal egy meccsnézésre. Nagyrészt a Chelseanek szurkoltak, én meg arcoskodtam, hogy "ugyan, maradjatok már". Aztán 20 perc után nagy hallgatások közepette csak a sörömet kortyolgattam. (0-3)

Aztán ugye 3-2, de sajnos a vége fájdalmas volt.
De olyan is volt, hogy Londonban nyertünk 2-1-re, Messi kiállíttatta Del Hornot, a visszavágó meg 1-1 lett, igaz a végén egyenlített csak Lampard. De talán ezek voltak a legsimább meccseink ellenük.
Aztán egy következő évben a csoportmeccseken Londonban kikaptunk egy brutális Drogba átlövéssel, otthon meg csak ikszeltünk.
Illetve emlékszem egy olyanra, amikor 3-1-re nyert otthon a Chelsea, mi meg a visszavágón hosszabbítás után 5-1-re, Figoval, Rivaldóval, de jó meccs volt. Ezt be is linkelem, annyira tetszett:
http://www.youtube.com/watch?v=cAMzGDzscb0
Ha jól emlékszem, a rendes játékidő végén, vagy a hosszabbításban Rivaldo kihagyott egy 11-est...aztán újból odaállt.
Aztán volt ez a múltkori Iniesta gól, részletek ismertek.
A lényeg: Én az összes meccs előtt/alatt erősebbnek éreztem a Barcát, de valahogy mindig nagyon kemény és szoros meccset játszottunk velük. Nem szeretem őket, na. Most is hasonlóra számítok, de továbbjutással.