2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Dear mr.Traitor,Bob_Marley írta:Mascherano tényleg amúgy is jó, hogy játszik, de így hogy angol ellenfél van, sokat számíthat a rutinja ellenük!
Fabregas szerepe szerintem is "necces", viszont ne felejtsük el, hogy az angolok fejjel veszélyesek, így Keita játéka abszolút indokolt lenne!Pepnek azért lesz gondja, de ezek édes gondok, több variációt is felküldhet!Cesc-Pedro-Keita-Cuenca bámelyik játéka nem lenne meglepő!És az is lehet mindannyian pályára is fognak lépni, de hogy ki lesz a kezdő csak Pep tudja! Vagy még ő sem
Én is így küldeném fel a csapatot.Gareth Tello írta:A Marca szerint így állunk fel este:
Valdés
Dani Alves, Piqué, Mascherano, Puyol
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Messi, Alexis
Én személy szerint nagyon örülök hogy Kisfőnök kezdd. Premier ligából jött, ismeri a Chelseat és a keménységet is ismeri ha arról van szó ! Ahogy itt ti is mondjátok , Fabre helyett egy gyors játékos kell. Pedro esetleg vagy Cunci .Barcaman1993 írta:Egyetértek. Cuencát kezdetném, mert mostanában nagyon toppon van a srác. Esetleg Puyi helyett Adrianot. A többi viszont borítékolható.Gareth Tello írta:A Marca szerint így állunk fel este:
Valdés
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Messi, Alexis
Nem lenne rossz, bár én talán beraknám Thiagót vagy Cuencát Fabre helyett.
A tippem 2-1 ide. Nem lesz könnyű, de küzdeni, támadni kell, és akkor nyerünk.
Visca el Barça!
Egyetértek. Cuencát kezdetném, mert mostanában nagyon toppon van a srác. Esetleg Puyi helyett Adrianot. A többi viszont borítékolható.Gareth Tello írta:A Marca szerint így állunk fel este:
Valdés
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Messi, Alexis
Nem lenne rossz, bár én talán beraknám Thiagót vagy Cuencát Fabre helyett.
A tippem 2-1 ide. Nem lesz könnyű, de küzdeni, támadni kell, és akkor nyerünk.
Visca el Barça!
Azért én emlékszem arra, amikor 2-1-re nyertünk otthon, a visszavágóra összejöttünk a haverokkal egy meccsnézésre. Nagyrészt a Chelseanek szurkoltak, én meg arcoskodtam, hogy "ugyan, maradjatok már". Aztán 20 perc után nagy hallgatások közepette csak a sörömet kortyolgattam. (0-3)Deus írta:Haverok tippelgetnek a mai meccsre:
1. 4-1 oda
2. 3-1 oda (egy 11est is kapnak ajándékba)
Mondtam nekik, hogy száradjanak le a májukaz én tippem 1-2 lesz ide, vagy 1-1.
Érdemes végig olvasni és nevetni egy jót rajta.A srácnak tuti nem volt gyerekszobájaSuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
http://chelsea-fc.blog.nepsport.hu/arch ... la_awaits/
Én speciel ezen jót mosolyogtam!SuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
Nem tudom, ki írta a cikket, de a cikk írója agy nélkül jött világra...SuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
Még hogy nem lehetetlen! Mondod ezt úgy, hogy abszolút a Barca az esélyespapek89 írta:Az lenne jó, ha úgy nyernénk, hogy a bíró nélkül. Ne mocskoljanak minket a 3 évvel ezelőtti dolog miatt, mert mindenhol ezt olvasom, hogy minket tolnak a bírók. De amikor másik csapat kap segítséget akkor bezzeg az el van felejtve...Nem lehetetlen a győzelem, de vigyáznunk kell.
Ezen de jót röhögtem...ma kevés is elég.barca99 írta:De ha 1860 München drukker, akkor pedig megpróbál a döntőbe fújni, hogy még véletlenül se nyerjen a Bayern.Andris írta:ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.