2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is teljes mértékben hiszek a Barca győzelmében. Szerintem mindkét meccset képesek vagyunk megnyerni. De azért ne becsüljük le a Chelseat, nehongy meglepődjünk. Visca Barca!bzozo írta:Semmi para srácok!! a csappat jo formában van és ez csak azt jelentheti hogy győzniakarás már fél siker!!! a másik fele meg eldől a pályán!!
A győzelmünkért imátkozom és szurkolok a végsőkig amíg csak bírom mert ha nem így tennék nem lennék szurkoló!! ha mindenki megteszi azt ami a dolga akkor a csapatnak nem lehet probléma a Chelsea.
mess2009 írta:nem láttam még ilyen statisztikákat, de gyanítom, ha nagy átlagot merítenénk hasonló eredményt kapnánk, a meccseknek ebben az utolsó fázisában sok okból eshet több gól, ami a Barcát illeti sajnos még az első 10 perc is veszélyes, elég gyakran "be aludjuk".geridoss írta:A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.
De ha 1860 München drukker, akkor pedig megpróbál a döntőbe fújni, hogy még véletlenül se nyerjen a Bayern.Andris írta:ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.
nem láttam még ilyen statisztikákat, de gyanítom, ha nagy átlagot merítenénk hasonló eredményt kapnánk, a meccseknek ebben az utolsó fázisában sok okból eshet több gól, ami a Barcát illeti sajnos még az első 10 perc is veszélyes, elég gyakran "be aludjuk".geridoss írta:A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.
ezt mondjuk sosem értettem, hogy miért nem lehet "páratatlan" bírókat küldeni. Értem ezalatt,hogy ne legyen már se német se angol se spanyol bíró...Andris írta:Nemértem hogy hogy lehetséges, hogy összesen 3 nemzet van a két elődöntőben, és háromból kettő nemzet bírót is küld az elődöntőkre.
![]()
ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.
Na de ezután senki se mondhatja majd, hogy az UEFA bármelyik spanyol csapatot tolná a döntő felé. Egy kis tudatosságot érzek a bíróválasztások kapcsán a szövetség részéről.
ezzel csak annyi a gond, hogy azt mutatja, hogy ők mikor kapták a gólokat. szóval nekik kell résen lenni a végéngeridoss írta:A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.
ez valószíáleg megnehezíti a játékunkat, de szerintem nem fog nekünk gondot okozni. De nem sportszerű, hogy a csapatok igy gyengítik a Barcát, gyávaságra utal. Pep remélem szóva teszi.Barcaman1993 írta:A mundodeportivo azt írja, hogy rossz a Stamford Bridge talaja. Remélhetőleg ez sok gondot nem fog okozni.
egyetértek veledBarcaman1993 írta:Vhogy egyetértek veled. Sztem Macheranonak és Fabregasnak kezdenie kéne, mert mégis csak angol földről jöttek. Piquének is kezdenie kéne, szükség van a magasságára, míg Dani Alves a támadások miatt lesz fontos. Kp-n Fabre mellé kéne még Xavi, vagy Ini. Elől meg Messi, aztán ennyi elégBarca96 írta:Lényegében igazad van, de azért én mégis jobban örülnék Fabregasnak.Csak én érzem, hogy ez lenne a legoptimálisabb felállás?
A Levante stadionjának gyepe után bármi tükörsimának fog érződnikristop írta:most írja a sport, hogy semmi gond nincs a stamford bridge gyepével, teljesen jó. az hogy meccs előtt felfogják-e locsolni, vagy hogy mikor az más kérdés, de elvileg a gyeppel nincs baj.
Hát, jót semmiképp. Nem nagyon osztogatta a Chelsea Napolin a lapokat, pedig lehetett volna.Deus írta:Felix Brych??
hmmm... tényleg nem tudom, hogy jót jelent vagy rosszat
Bár a közvetítés során tűnhetett úgy, h Thiago kapott sárgát reklamálásért, valójában (lfp.es és nso szerint is) akkor a szabálytalanságot elkövető Adriano kapott.Andris írta: Középpályán biztosan nem hagynám ki a nyerő hármasunkat, Busquets, Xavi, Iniesta. Thiagot szintúgy felküldeném, mert a Clasicon nem játszhat, kihajthatja magát ahogy csak bírja.
S.Agüero írta: