Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.18. 13:44:50

SuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
http://chelsea-fc.blog.nepsport.hu/arch ... la_awaits/
Én speciel ezen jót mosolyogtam! :D
Leírta olykor még humoros is volt, pl ezzel a herenélküliséggel, de szakmailag és nívó alapján is 0 írás volt!Elolvastuk, tovább kell lépni!

Estére én pont az előzmények miatt óvatosabb lennék, van 1 visszavágó hétvégén az idény legfontosabb meccse előttünk, nem szabad belemenjünk egy adok-kapokba a Chele ellen!
Egy 1:1el maximálisan kiegyeznék!
Keita szereplése nem lenne számomra meglepő, számítok nagy hazai rohamra az elején, meg kell fogni a meccset, s higgadtan türelmesen játszani, s nem nekünk kell kockáztatni!Idegenben lőtt gólt kell elérni, s szinte biztos vagyok fogunk gólt rúgni, akkor meg jók vagyunk!
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.18. 13:40:49

A sok okos ember nyugodtan gyűlölködjön csak. Akinek erről szól az élete, hogy egy 3 évvel ezelőtti meccs miatt idegeskedik, annak ennyi esze van. Emlékszem 1 évvel később sokkal nagyobb tévedéseket éltünk át az Inter ellen, de ma már szinte eszembe se jut az 2 meccs. Erre ezek még itt tartanak... De hát okoskodjon, meg szítsák a hangulatot, de amelyik csapat a pályán a labdarúgást fogja játszani, az a csapat a Barcelona lesz. Előfordulhat, hogy még nem fogjuk őket a földbe gyalulni (bár remélem így lesz), de hogy a klasszisbeli különbségek a 2 meccsen ki fognak jönni az is biztos. Aztán mikor a csapatuk 180 percig 9-10 emberrel védekezik a 16-osuk előtt, akkor majd leesik a tantusz, hogy a focik gólra játsszák. De hát ezt nekem kell magyarázni... Üssük szét őket :!:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.18. 13:29:40

iszonyat milyen gyűlölet folyik ellenünk az utóbbi honapokban, hetekben...

remélem ma jo lesz a jatekvezetés, nem akarok semmi biroi tévedést a javunkra, mert ha nyerünk 5-0-ra, akkor is azt hallgathatjuk megint 2 évig h a masodik golunk les volt..

elég sok helyen láttam már tervezett kezdőt, meglep h fabregas játszik, simán pedritot tolnám helyette (persze lehet h igy is lesz)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.04.18. 13:23:55

SuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
Nem tudom, ki írta a cikket, de a cikk írója agy nélkül jött világra...

Egyébként ma elégedett lennék egy 2-2-es vagy többgólos döntetlennel és akármilyen győzelemmel is.

"Melyik csapattól látunk olyat, hogy a legkisebb érintéstől is nyolcat gurulnak azt színlelve, hogy pokoli kínokat élnek át, miközben a csapattársai egy emberként vetik rá magukat a játékvezetőre?"

Pl. a Chelsea-től, Drogba a Napoli ellen :lol:
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.04.18. 13:05:57

Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.17. 19:54:01

Egyébként Super Cesc és Magico Pep nem most ad interjút? Biztos az ilyenkor megszokott sablont mondják, de azért kíváncsi vagyok. Már csak 1 nap. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2012.04.17. 19:51:08

Bármely hozzászólás (továbbiakban: hsz), amely részben, vagy egészében káromkodást és/vagy off (a témába nem illő) jellegű megnyilvánulást és/vagy 1-2 szóból áll csak és/vagy túl sok hangulatjelet és/vagy személyeskedést tartalmaz, ill. tartalma hangulatkeltő, uszító jellegű AZONNAL TÖRLÉSRE KERÜL. A moderátorok ezen túl nem fogják javítgatni, egyből törlik a hsz-t. Vonatkozik ez arra is, aki beidézi az adott szöveget.

Éppen ezért megkérnénk minden jóérzésű fórumozót, hogy az ilyen jellegű hsz-ekkel NE foglalkozzon, ne válaszoljon rá, ne szóljon vissza neki. A moderátorok majd foglalkoznak vele. A tapasztalatok alapján egy-egy nem megfelelő stílusú/tartalmú hsz épp a reagálások alapján kap nagyobb figyelmet a kelleténél, azáltal, hogy tucatnyian beidézik azt, és kifejtik hasonlóan szépirodalmi stílusban véleményüket a hsz tartalmával, vagy a szerző értelmi képességeivel kapcsolatban. Erre semmi szükség sincs. Éppen ezért mostantól mind a szerzőt mind pedig a hsz-re reagáló felhasználókat szankcionálni fogjuk – természetesen nem ugyanolyan súllyal.

Ezt továbbra sem ártana figyelembe venni srácok.Arra pedig számíthatunk,h az elkövetkező hétben/hetekben meg fog nőni az olyan felhasználok száma akik csak a hangulatkeltés miatt regisztrálnak...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.17. 19:44:58

Hő milyen tisztogatás van itt a fórumon. :D 1-2 kulturálatlan Chelsea drukker miket ki nem hoz a modikból. :D Aranyosak, de azért foglalkozzunk már a holnapi (Dinamo :D ) meccsel. Az én álom 11-emet már fölírtam, de úgy érzem az még a Chelsea ellen is elég tartalékos lenne. Úgyhogy inkább átformáznám egy kicsit a starting line upot.
Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Adriano-Xavi, Sergio, Fabregas-Alexis, Messi, Cuenca

Aztán csapjuk meg őket, mert nagyon kijárna nekik. Meg Messinek egy gólkirályi cím. Én bízom benne, hogy képes 20-at lőni. Remélem sikerülni fog.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.17. 14:04:56

papek89 írta:Az lenne jó, ha úgy nyernénk, hogy a bíró nélkül. Ne mocskoljanak minket a 3 évvel ezelőtti dolog miatt, mert mindenhol ezt olvasom, hogy minket tolnak a bírók. De amikor másik csapat kap segítséget akkor bezzeg az el van felejtve...Nem lehetetlen a győzelem, de vigyáznunk kell.
Még hogy nem lehetetlen! Mondod ezt úgy, hogy abszolút a Barca az esélyes :) Szerintem behúzzák a fiúk, a tippem 0-2. Visca!
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.17. 12:00:03

Ha jól játszunk, akkor a bíró bármit is tehet, akkor is győzünk. És valamiért úgyérzem, hogy jól fogja vezetni a meccset.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
papek89
Jugador d'estrella

2012.04.17. 11:56:00

Az lenne jó, ha úgy nyernénk, hogy a bíró nélkül. Ne mocskoljanak minket a 3 évvel ezelőtti dolog miatt, mert mindenhol ezt olvasom, hogy minket tolnak a bírók. De amikor másik csapat kap segítséget akkor bezzeg az el van felejtve...Nem lehetetlen a győzelem, de vigyáznunk kell.
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.17. 11:55:41

barca99 írta:
Andris írta:ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.
De ha 1860 München drukker, akkor pedig megpróbál a döntőbe fújni, hogy még véletlenül se nyerjen a Bayern. :D
Ezen de jót röhögtem...ma kevés is elég. :wink:

Tényleg fura, de nem hinném, hogy befolyásolná az összecsapást.
Ne is jussunk tovább, ha esetleg (megint) bírói részrehajlással vádolva jutunk tovább. Többre tartom ezt a csapatot annál, az elvárásom, hogy meggyőző játékkal jussunk tovább.
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.17. 11:52:09

bzozo írta:Semmi para srácok!! a csappat jo formában van és ez csak azt jelentheti hogy győzniakarás már fél siker!!! a másik fele meg eldől a pályán!!

A győzelmünkért imátkozom és szurkolok a végsőkig amíg csak bírom mert ha nem így tennék nem lennék szurkoló!! ha mindenki megteszi azt ami a dolga akkor a csapatnak nem lehet probléma a Chelsea.
Én is teljes mértékben hiszek a Barca győzelmében. Szerintem mindkét meccset képesek vagyunk megnyerni. De azért ne becsüljük le a Chelseat, nehongy meglepődjünk. Visca Barca!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.17. 11:40:49

itt az utazo keret, semmi meglepő nincs benne, illetve, de örömmel konstatálom h afellay is bekerült :wink:

Víctor Valdés, Pinto, Oier (kapusok), D. Alves, Piqué, Fabregas, Puyol, Xavi, Iniesta, A. Sánchez, Messi, Thiago Alcántara, Mascherano, S. Keita, Busquets, Pedro, Adriano, Afellay, Cuenca, Bartra, Montoya, Tello (mezőnyjátékosok).
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bzozo
Jugador d'estrella

2012.04.17. 11:39:37

Semmi para srácok!! a csappat jo formában van és ez csak azt jelentheti hogy győzniakarás már fél siker!!! a másik fele meg eldől a pályán!!

A győzelmünkért imátkozom és szurkolok a végsőkig amíg csak bírom mert ha nem így tennék nem lennék szurkoló!! ha mindenki megteszi azt ami a dolga akkor a csapatnak nem lehet probléma a Chelsea.
VISCA EL BARCA
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.17. 10:37:58

kicsit tartok a cselzitől, mert anno di matteo volt az egyik legnagyobb zsugás, aki a premierlíg indulása után elfelejtette az angolokkal a kikkendras 'mit is' ?, és megtanította őket focizni. legalább olyan intelligens a focihoz, mint pep, de nálunk több a kiemelkedően jó zsugás, talán ezzel lehetünk beljebb.

jó az a messi - cselzi csatárok összehasonlítás :D
remélem, a mostani meccsen és a visszavágón is látszódni fog ez a különbség!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.17. 10:07:20

mess2009 írta:
geridoss írta:A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.

Kép
nem láttam még ilyen statisztikákat, de gyanítom, ha nagy átlagot merítenénk hasonló eredményt kapnánk, a meccseknek ebben az utolsó fázisában sok okból eshet több gól, ami a Barcát illeti sajnos még az első 10 perc is veszélyes, elég gyakran "be aludjuk".

Egyetértek, a Barca tény, hogy a mecccs első perceibe zavarodottan játszik, Real ellen multkor már a 10. mádodpercben is gólt kaphattunk volna, ha Higuain jobban lövi el a labdát. De nagyon ritkán fordul elő az, hogy bealszunk, remélem holnap nem fordul elő. Visca Barca!
barca99
Llegenda del Barça

2012.04.17. 09:31:16

Andris írta:ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.
De ha 1860 München drukker, akkor pedig megpróbál a döntőbe fújni, hogy még véletlenül se nyerjen a Bayern. :D
mess2009
Director del Fútbol

2012.04.17. 09:26:50

geridoss írta:A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.

Kép
nem láttam még ilyen statisztikákat, de gyanítom, ha nagy átlagot merítenénk hasonló eredményt kapnánk, a meccseknek ebben az utolsó fázisában sok okból eshet több gól, ami a Barcát illeti sajnos még az első 10 perc is veszélyes, elég gyakran "be aludjuk".
papek89
Jugador d'estrella

2012.04.17. 09:20:47

Egyáltalán ne, lesz ez sétagalopp. Di Matteo összerázta a Chelseat, az utóbbi hetekben jól játszanak. Ha nem figyelünk oda, könnyen meglephetnek minket.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.04.17. 08:21:02

Azért bírózok még egy kicsit.
Emlékeztek a Chelsea-Napoli hosszabbítására. Ez a német bíró elég rendesen fújt az angoloknak.
Ettől függetlenül le kell győznünk őket.
U.i.: Platini spanyol döntőt álmodott meg.
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.17. 07:51:23

Szerintem nem kell a bírókkal foglalkozni, ha jól játszunk, akkor 'bármit' csinál, győzni fogunk.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.16. 23:07:49

Andris írta:Nemértem hogy hogy lehetséges, hogy összesen 3 nemzet van a két elődöntőben, és háromból kettő nemzet bírót is küld az elődöntőkre.
:roll:

ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.

Na de ezután senki se mondhatja majd, hogy az UEFA bármelyik spanyol csapatot tolná a döntő felé. Egy kis tudatosságot érzek a bíróválasztások kapcsán a szövetség részéről.
ezt mondjuk sosem értettem, hogy miért nem lehet "páratatlan" bírókat küldeni. Értem ezalatt,hogy ne legyen már se német se angol se spanyol bíró...
Legyen olasz,francia,magyar, vagy akármilyen más.
PPP
Barça B

2012.04.16. 23:07:12

ezzel csak annyi a gond, hogy azt mutatja, hogy ők mikor kapták a gólokat. szóval nekik kell résen lenni a végén :D
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.04.16. 22:50:18

Ha már az összeesküvésekről van szó, akkor íme az én álláspontom! Hozzáteszem, hogy csak azért írok, mert elgondolkodtam az előttem szóló írásán! Az Uefa-nak nem érdeke, hogy spanyol házi döntő legyen Németországban! Volt tavaly és idén is elég Barca- Real, uh a semleges szurkolók eleget láttak! Az viszont kizárt, hogy egyik spanyol csapat sem kerülne be a döntőbe, már csak azért is, mert egy München - Chelsea döntő elég méltatlan párosítás lenne egy Bl serlegért! De hogy ki esik/ejtenek ki??? Mindenképpen egy Bayern . Barca döntő hangzana a legjobban! Szóval ebben a tekintetben is jól állunk :-)
Válasz küldése