Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.21. 15:41:57

azért az jó, hogy pont két védőt nem pihentet
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
samy85
Capitá del Barça

2012.04.21. 14:29:55

most annyit mondok csak, hogy az ellenfelünk a helyzetkihasználás lessz, nem a Chelsea! Akár az odavágón!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.21. 14:20:08

Az oké, de ők JELENLEG még Európa Ligás helyen sincsenek! Nyerniük kellene, hogy legalább fellépjenek az 5. helyre. Ez olyan mintha most mindent feltennének egy BL győzelemre, csak közben meg nem kvalifikálják magukat a következő BL illetve EL szezonra.

Biztosan úgy gondolkodnak, hogy most egy esetleges BL győzelemmel kiengesztelik a szurkolókat, és jövőre meg belehúznak a ligába, hát ha az is meglessz. Esetleg megint a FA kupa döntő, BL indulást érő hely...stb.

Egyébként tökéletessen értem mit akarsz mondani. :wink:
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.04.21. 14:12:19

Kash írta:Mi is ezt tettük tavaly, amikor a BL döntőre készültünk, az akkori kezdőnk a Sociedad ellen: Bartra, Montoya, Pinto, Thiago, Afellay, Bojan, Messi...stb.
Az oké, de ők JELENLEG még Európa Ligás helyen sincsenek! Nyerniük kellene, hogy legalább fellépjenek az 5. helyre. Ez olyan mintha most mindent feltennének egy BL győzelemre, csak közben meg nem kvalifikálják magukat a következő BL illetve EL szezonra. :roll:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.04.21. 14:09:28

Csak megvolt nektek már a bajnoki cím akkor :(
Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.21. 14:01:43

salas9 írta:Chelsea nagyon készül a visszavágóra. :evil:
Arsenal elleni kezdőjük:

Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand- Essien, Romeu - Malouda, Kalou, Sturridge - Torres.

Csere: Lampard, A.Cole, Mikel, Meireles, Mata, Ferreira, Turnbull.
Drogba, Ramires, Ivanovics-ő eltiltott- és D.Luiz a keretben sincs.

Elég rendesen megforgatta a csapatot Di Matteo, pihentet rendesen...

Mi is ezt tettük tavaly, amikor a BL döntőre készültünk, az akkori kezdőnk a Sociedad ellen: Bartra, Montoya, Pinto, Thiago, Afellay, Bojan, Messi...stb.
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.04.21. 13:50:52

Chelsea nagyon készül a visszavágóra. :evil:
Arsenal elleni kezdőjük:

Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand- Essien, Romeu - Malouda, Kalou, Sturridge - Torres.

Csere: Lampard, A.Cole, Mikel, Meireles, Mata, Ferreira, Turnbull.
Drogba, Ramires, Ivanovics-ő eltiltott- és D.Luiz a keretben sincs.

Elég rendesen megforgatta a csapatot Di Matteo, pihentet rendesen...
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.21. 08:59:21

Mindig is imádtam ezt a csapatot. mindig is Barca drukker voltam, és leszek.
A 6 éves keresztfiam már megismeri Xavit, Iniestát, Puyolt, A.S-t, Villát, a kedvence pedig -természetesen- Messi. :-)
(OFF Azért az aradi 13 nevét is megtanítottam neki ON)

Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok, és boldogsággal tölt el, hogy pont ezt a generációt hétrő-hétre láthatom kifutni a gyepre.
Persze csalódott vagyok- ki nem az-, hogy kikaptunk. De hiszem azt, hogy sima továbbjutás lesz.
Az Arsenal is 2-1-gyel jött ide, és úgy lett 4-1, hogy még csak kapura sem rúgtak, az a góljuk is öngól volt
Most is ez lesz. Csak öngól nélkül.
Ha bemegy az első gól, utána minden könnyebb lesz, felszabadulnak a fiúk, és fiesztát rendeznek.

A meccs előtt bevágtak képeket az edzésükről. Könnyedek voltak, nevetgéltek. És ez jó jel volt számomra. Nem görcsöltek.
A Chelsea-nek mákja volt. Hatalmas mákja. Jövő héten nem lesz.
nonomo
Barça B

2012.04.20. 21:06:49

daffy írta:
Renesans írta: -------------------Valdés-------------------
Alves-Piqué vagy Puyol-Masche-Adriano
---------------Busquets--Cesc-------------
------Messi-------Iniesta------Alexis------
--------------------Pedro--------------------
?? 11 védő ellen minek ilyen biztosíték?

----------------valdes-------------
-----puyol-----pique---masch----
alves-----busi-------xavi-------ini
-----cuenca---messi----alexis----

szerintem ez a jobb döntés. a chelsea nem fogja a kapuhoz szorítani a barcát. alves oldalán busi biztosít,xavi ini mellett,a helyén. ini-alexis gyors szélső páros. cuenca megmondom őszintén a "mert jobb nincs" választás.
Lehet, de én úgy látom, hogy ezek a 3-4-3 és 3-3-4 nem jöttek be, szóval lehet hogy mégis 4 védővel kéne felállni, akik természetesen bekapcsolódnak a támadásba, de vissza is érnek egy gyors kontra esetén szóval ilyen 4-3-3 ami igazából 2-4-5. :)
salas9
Entrenador del Barça

2012.04.20. 15:26:28

Di Matteo nyilatkozott, hogy Dorgba nem játszik a hétvégén az Arsenal ellen és lehetséges, hogy nem játszik a Barcelonai visszavágón sem!
(sport.es)
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2012.04.20. 11:21:46

Én mindig óvatosan szoktam hozzáállni a meccsekhez, de most abszolut az az érzésem, hogy kettő lesz közte. Ennek a különbségnek ki kell jönnie két meccs alatt. Ami pedig a leginkább bizakodásra ad okot az a Nou Camp. Szerintem ezzel el is mondtam majdnem mindent. Otthon nem nagyon van ellenfelünk, ezt a Chelsea-t simán képesekvagyunk akár hárommal is megcsapni és ezt minden nagyképűség nélkül mondom.
Én egy 4-1–et érzek, remélem be is jön. Az a furcsa, hogy nem szomorú, hanem, inkább ideges voltam meccs után. A továbbjutás még sztem 60-40% ide.
Azt is kinézem Pep-ből, hogy megint nekik megyünk 4 csatárral és egy lesz a cél: minél többet rúgni. Daffy felállását érzem legreálisabbnak, de megnéznék egy VV-Puyol-Masch-Adriano – Alves-Xavi–Ini –Messi-Alexis-Cesc-Cuenca tizenegyet is. Tudom felejtős, de kíváncsi lennék mit alkotnának.
Forca Barca!!!!
Senyera
Jugador del Barça

2012.04.20. 11:02:22

Sajnos nem láttam a meccset csak az összefoglalót.Ennek alapján a meccset több góllal kellett volna nyernünk,egy kicsit nagyobb koncentrációval kedden ez meg is fog történni.
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.20. 10:52:35

Deus írta:Most már megváltozott a hozzáállásom... Most már inkább abban hiszek, hogy simán elverjük őket kedden.

Csak egyetlen egy dolgot kérek Pep -től: Ne hülyén cserélgessen, vagy túl későn...

ezt én is többször éreztem, csakhogy utoljára a getafe ellen éreztem több mint 5 gólos győzelmet idegenben, végül 1-0-ra kikaptunk... :(
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.04.20. 10:48:46

Most már megváltozott a hozzáállásom... Most már inkább abban hiszek, hogy simán elverjük őket kedden.

Csak egyetlen egy dolgot kérek Pep -től: Ne hülyén cserélgessen, vagy túl későn...
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.20. 10:46:33

Az ejszaka megint meccset almodtam, Barca - Chelsea-t . Ha jol emlekszem 3 gollal tobbet rugtunk almomban :D
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.20. 10:21:45

Szerintem csak az első gólig lesz nehéz.
Amennyire pechesek voltak a fiúk most, annyira szerencsések lesznek kedden.
Szerintem már az első negyed óra végén vezetni fogunk.
Ha ez meg lesz, és futószalagon termeljük majd a helyzeteket,
akkor a Chelsea totál meg lesz zavarodva.
A fiúk képesek arra, hogy akár a szünetet lehozzák már 3-0-val
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.20. 10:18:32

Nagyon nehéz meccs lesz, ám én bizok a Barcelonaban, és abban, hogy szétszedik a Chelsea-t.
Kép
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.04.20. 10:11:36

Én felidézem az Arsenal elleni meccset és ott is kaptunk golt rendesen és a Camp Nou ban küzdöttünk a továbbjutásért, szerintem 2:0 meglesz :)
daffy
Madridista

2012.04.20. 09:34:44

samy85 írta: Csak akkor mi van ha a Chelsea a Torrest is kezdeti D.D. mellett!?
1. nem fogja,mert szerintem védik az 1-0t.
2. és ha kezd? szerencsétlen emberre nem kell védőt pazarolni. szerintem a meccseken azt sem tudja,hogy merre támadnak. nem sok vizet zavar
3. ha kezd,az azt jelenti,hogy még az előző meccsnél is kevesebb védekező emberrel állnak ki és az öngyilkosság.

ki kell a chelseanek menni 5 védővel és stabil kp-val. széleken mata és maluda,elöl drogba. aztán bízni a kontrákban és abban,hogy ismét kihagy a barca 30 helyzetet
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.20. 08:59:40

LG írta:
mes írta:
Persze, mindig az hiányzik, aki épp nincs. De mikor Villa egészséges volt az utóbbi időkben, általában a jogos kritikákat kapta csak, a gyenge játékáért, néhány meccs volt ez alól csak kivétel.
Nem éppen csak DV-ra gondolok itt. Jöhetne bárki más hasonló kvalitású játékos.
Most speciel lehet, hogy egy Ibrával jól jártunk volna, bármennyire is utálom őt. Neki lehetett volna fejre ívelgetni a labdát akár. Egy fejesünk volt csak, az is Messitől 16 méterről. Sok felívelést simán visszafejeltek.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.20. 08:52:04

mes írta:Tetszenek a lenti otletek, de minek 4 vedo egy ilyen Chelsea ellen ?:D
Mondjuk azért, mert ha betalálnak, akkor valószínűleg elment a továbbjutás. Sztem nem kéne 3 védővel kezdeni, mert azért kockázatos, és 4 védővel is valószínűleg meglesznek elől a helyzeteink, csak be kell majd lőni őket. Ha ez nem sikerül, akkor majd mondjuk a félidőben lehozhatunk egy védőt.
Szerény meglátásom szerint egy vérbeli befejező csatár hiányzik. Nagyon megérezzük DV hiányát, aki a 16os sarkáról is simán betekerte a bal felsőbe.
Persze, mindig az hiányzik, aki épp nincs. De mikor Villa egészséges volt az utóbbi időkben, általában a jogos kritikákat kapta csak, a gyenge játékáért, néhány meccs volt ez alól csak kivétel.
samy85
Capitá del Barça

2012.04.20. 08:39:43

Valahogy a Daffy felállás számomra is az, amely a legjobb lehet kedden! (fura h még mindig a Chelsea ellen vagyunk elfoglalva, pedig holnap clásícó)
Piqué játéka mindenképp kellene Drogbáéhoz! Csak akkor mi van ha a Chelsea a Torrest is kezdeti D.D. mellett!? Akkor már eleve halott a 3 védős rendszer, ugye. Alvesnek meg jobban kell figyelni a visszazárásokra... Pont azért mert itt is az odavágón annyira tudtunk dominálni, h Dani bealudt a labdajáratásnál, a kontragólt megelőzően! Mondjuk Di Matteo nagyot húzott azzal h Ramirest tette balra! Erre szerintem senki nem számított... Alves el is támadta magát! Mondjuk mi sem vagyunk hozzászokva hogy a Messi labdát veszt a kp közepén... ez volt... most kicsit rendezettebbnek kellene lennie a védelemnek... Mondjuk Piqué szereplése, helyezkedése talán Drogba játékát visszaveti!!! Cuenca is a gyorsaságra építi a játékát! ezért nem tom hogy jó lenne e a játszatása... hely nagyon felgyorsulni nem lessz!
a megoldás talán a szabadok/sárgák kiharcolása lehet. eggyel kevesebb emberrel már jóval nagyobb az áttörés esélye... ergo fejben is jobban fáradnak! így meglehet a továbbjutás! De mindez csak elmélet! majd a Kedden 20:45! Csak a Barca!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Andris
Adminisztrátor

2012.04.20. 08:14:55

Abszolút daffyé a legjobb. Esetleg Alexis helyett Cesc, de szinte mindegy.

lentebb láttam valahol: Xavi nélkül kezdeni? :D viccnek is rossz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.20. 07:15:03

[quote]-------------------Valdés-------------------
Én is teljesen ezt a felállást használnám, de estleg 3 védővel.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
daffy
Madridista

2012.04.19. 23:46:33

Renesans írta: -------------------Valdés-------------------
?? 11 védő ellen minek ilyen biztosíték?

----------------valdes-------------
-----puyol-----pique---masch----
alves-----busi-------xavi-------ini
-----cuenca---messi----alexis----

szerintem ez a jobb döntés. a chelsea nem fogja a kapuhoz szorítani a barcát. alves oldalán busi biztosít,xavi ini mellett,a helyén. ini-alexis gyors szélső páros. cuenca megmondom őszintén a "mert jobb nincs" választás.
Válasz küldése