Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
ab1daL
Director del Fútbol

2012.04.27. 16:33:50

Mindent köszönünk Pep, amit itt véghez vitt, hihetetlen, és örökké emlegetni fogják! Azért búcsúzóul nyerjük meg a király kupáját, had indítson augusztusban Tito két Clásicoval! :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ultrasur
Madridista

2012.04.27. 16:33:12

Nagyon nagy edző,
Nagyon nagy ellenfél volt,
Hatalmas Tisztelet jár neki,
Sok sikert a továbbiakban!!!!
Lego
Jugador del Barça

2012.04.27. 16:33:08

Sajnos ez a döntés is mutatja, hogy nem egy vérbeli edző :( ... több annál 8)

Gracias Pep!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lego 2012.04.27. 16:43:25-kor.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.04.27. 16:31:11

Szerintem nehéz dolga lett volna a jövőben, mert olyan embereket is ki kellett volna tenni a csapatból egy-két éven belül, akik fő letéteményesei az elmúlt évek sikereinek! Azért azt látni kell, hogy az hogy sok saját nevelésű játékosod van, veszélyes dolog, mert mindenki itt fejezné be a pályafutását! Néhány játékosnál ez még oké, de sok esetén könnyen Milanna változhatunk! Villanovának is az nehéz, hogy egy Puyol, Xavi helyére keressen valakiket. Bár azt hiszem, hogy ezek a játékosok nem fognak pattogni, mert kevesebbet játszanak, vagy padozniuk kell! De lesznek olyanok, akik igen...Szóval kell a vérfrissítés, ha sikereket akarsz, de ehhez már a saját embereit kellett volna kitennie a csapatból, és lehet ez nem ment volna neki. (?) Biztos vagyok benne, ha bajnoki címért, bl serlegért akarunk küzdeni, akkor 1-2 éven belül Puyolt, Dani Alvest, Xavit, Villát..."ki kell cseréni" újakra! Szóval ez a nem egyszerű feladat vár Villanovára! Sok sikert neki!
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.04.27. 16:28:41

Remélem azért még látjuk valamikor a kispadon, már is hiányzik :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.27. 16:21:57

Subinho:
"Folytathattam volna, de akkor egy olyan személy ült volna a Barça kispadján, akinél a klub jobbat érdemel."
És ő egy ilyen ember, szívvel lélekkel csinálta, van ilyen mikor az ember tényleg tudja, hogy kiégett, s nincsenek meg a megfelelő ambíciói!

Azt viszont tartom, hogy val. nem ő a legjobb szakember, de annyira egybeforrt a klubbal s már játékosként is hihetetlen intelligenciáról tett tanúbizonyságot, hogy tökéletes egységet alkotott a klubbal, s a kis kialakított család volt az egyik nagy erőssége a csapatnak!Titoval ez remélem marad is, mert ott van/volt a fiúkkal!
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.04.27. 16:21:53

Az elmúlt pár hétben kijutott bőven a negatív meglepetésektől, mégis az ő távozása a legszomorúbb mind közül. Én személy szerint nagyon hálás vagyok neki azért, amit elért a csapattal. Nem feledem el, hogy hol tartottunk, mielőtt átvette az irányítást, nagyon fog hiányozni!

Sok sikert a továbbiakban Pep!
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.27. 16:15:53

Bevallom, szomoru vagyok, hogy igy dontott, de teljes mertekben megertem. Az amit o muvelt ennel a csapatnal, azt szerintem nem sokan fogjak meg ( Xavi edzoi karrierjere vagyok kivancsi :D ). Orulok, hogy ezalatt a 4 ev alatt ennek a klubnak szurkolhattam.
Koszonjuk Josep Guardiola!
LM10
Director del Fútbol

2012.04.27. 16:15:02

Ez aztán a sokkoló nap...

Guardiola! Köszönök neked mindent, amit a Barcáért tettél! Egy hatalmas figura, remélem még visszatér a klubhoz egy nap 8) Ha úgy érezte, hogy mennie kell, akkor a klub érdekében ismét jót tett.

Sok sikert Pep! :)
Subinho
Director del Fútbol

2012.04.27. 16:10:41

mérhetetlenül nagy csalódással tölt el ez a dolog!!! olyan, mintha a hajó léket kapna és a kapitány előszőr menekülne a sűlyedő hajóról, ahelyett, hogy befoltozza és folytassa útját!!! azok után, hogy elment a real elleni meccs, azok után, hogy a cselszi ellen így estünk ki, egyértelműnek kellett volna lennie, hogy ki kell köszörülnie a csorbát!!! nem az a lényeg, hogy a barca nem nyer idén ligát, és/vagy BL-t, hanem ezek a szálkák, amelyekkel nem volt szabad azt mondania: vége! ezzel murinnyó elérte amit akart, győzött, jöhet a murinnyó féle real henger a következő években, lehet nyugodtan nagyképűsködniük... pepnek igenis kutya kötelessége lett volna legalább 1 évet maradni és felállni a srácokkal, akik maximálisan bíztak benne!!!!! ezzel átadta a teret a madridnak és cserben hagyta a csapatot, a srácokat és a szurkolókat!!!!! bele gondolt, mi zajlik most le a fiai fejében??? hogy fogják ezt helyre tenni???
nagyon szerettem volna, hogy maradjon, bármi áron!!! de ez után, ha feltöltődött, ne jöjjön ide vissza... ezután nem kell..... :( :( :(
tito meg majd meglátjuk... de félek tőle, hogy megint jön az a korszak, ami rijkard előtt volt... sokféle edző, real győzelmek, murinnyó nagyképűség... ennek a csapatnak ő volt a feje...
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.04.27. 16:00:24

Köszönünk mindent Pep!

Emlékszem amikor kinevezték az első csapat edzőjének a hajamat téptem.
Azóta ezt ezerszer megbántam.
Ő volt az akit a csapat tagjai apaként tiszteltek és szerettek!
Egy igazi úriember volt aki örömet és 4 felejthetetlen évet hozott el nekünk! Hajnalig tudnám sorolni hogy mekkora ember is ő!
Abszolút nincs bennem harag amiatt hogy lelép.Csak remélni tudom hogy egyszer valamilyen formában visszatér az Fc Barcelona-hoz.
További sikereket kívánok neki és jó pihenést!

GRACIAS!!!
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.04.27. 16:00:18

Hát én ennek a távozásnak hihetetlenül örülök! Jó, jöhet erre a sok fika, hogy nem vagyok normális meg mittudomén, de én egyszerűen nem tudom csak a kupák szemszögéből nézni a dolgot. Nem vitatom az érdemeit, az eredményei magukért beszélnek. Más kérdés, hogy ezeket én százalékban kifejezve kisebb mértékben adom neki, mint a fórumerek meg a közvélemény általában. De szívem joga úgy érzem. Egyszerűen arról van szó, hogy túl makacsnak tartom ahhoz, hogy ne essen bele abba a hibába, mint Rijkaard, hogy kiismerik, és hogy onnan tudna változtatni.
Felhozom az Ibra ügyet. Nem Ibra személyéről van szó, én nagyon bírtam, amíg itt volt, de előtte nem nagyon izgatott, akkora playanak sem tartottam, mint általában. És hangsúlyozom nem Ibra személyéről szól ez. Hanem arról, hogy nem volt képes az elképzelésit kitágítani, ami szerintem a csapat érdeke is lett volna. Az, hogy jött egy ilyen játékos, erős, magas jó lövőtechnikával, azt egyszerűen használni kellett volna. A chelsea ellen mit szívtunk akkor is, most is. 11 tizenhatoson belül álló védő ellen nem lehet tiki-takázni. Igenis kellett volna olyan szisztéma, amiben át lehet lőni, kellet volna olyan támadó szekció, ami a beívelgetésből is veszélyes tud lenni. És a csúnyán távozók szájából ugyanaz a kritika hangzott el, pedig mondjuk Yaya nem is volt olyan vérmes, és nem is volt olyan ellenséges, mint Ibra, a távozása után. És ezzel egyáltalán nem akarom azt állítani, hogy a másik fél nem volt sáros a dologban, csak annyit, hogy ő sem egy maszületett bárány.
Ne felejtsük, hogy Pep katalán, igen erős katalán öntudattal, més que un club életérzéssel, gránátvörös-kék vérrel. A saját nevelésű játékosai persze, hogy szerették/imádták, biztos vagyok benne, hogy fordítva is így volt. De a népszerűségének (Katalóniában) ez is jelentős oka.

Amikor idekerült, én azon kevesek közé tartoztam, aki őt támogatta a most annyira gyűlölt Mourinhoval szemben. Persze most sokkal többen állítják, hogy ők is őt akarták, mint ahányan valóban így voltak vele... :roll: Akkor valóban ő volt a legjobb megoldás, és úgy kellett ennek a csapatnak a személye, mint egy falat kenyér. Felemelte (vagyis inkább azt monddanám, hogy segített felemelni) ezt a klubot a méltó helyére. De mára kiismerték. Én legalábbis így látom. És viszonylag jókor döntött a távozás mellett. Amit ő is belátott, hogy váltania kell, nem csak neki, hanem a csapatnak is, na nekem ettől lett ő igazán culé.

Én egyszerűen ezt a csapatot nem is szerettem annyira, mint némelyik előzőt. Hiába a kupák, sikerek és rekordok. Nekem a Larssonos Barca, a Rivaldos Barca sokkal-sokkal jobban összeszorítja a szívem. A mostanit sokkal robotikusabbnak látom, ráadásul úgy érzem, hogy a vége felé már Messit sem tudta nem kiváltságosként kezelni, kicsit kiszaladt a gyeplő a kezei közül.

Habár én hosszú ideje élesen bírálom/bíráltam őt, azért mindig is tisztelettel fogok rá gondolni, és biztosan pozitívan fogok róla megnyilatkozni, ha ez a Barca fog szóba kerülni hosszú évekkel később, akár a gyerekeimnek, akár az unokáimnak. De ettől még azt gondolom, hogy a váltás szükséges volt (én már az előző idény végén is szükségesnek láttam, sőt talán egy fél-1 évvel azelőtt is, de mondjuk abban rám cáfolt). És ezen az sem változtat, ha mondjuk Titoval nagyon melléfogunk és szörnyen sikertelen év következik (akkor mondjuk legalább kicsit kihullana a férgese is-öröm az ürömben).

De óva intenék mindenkit attól, hogy most Titotól ugyanazt várjuk. Láthattuk Henk Ten Cate esetét is. És attól, hogy egyszer bejött ez a húzás, még nem biztos, hogy újra bejön. Bár én bizakodó vagyok, hogy eltanult dolgokat Peptől, a hibáit meg kijavítja. És szép stabil edzői utánpótlást lehetne ebből kihozni, h 5 évente a másodedző lépne a vezetőedző helyére, aki egy kicsi pluszt hozzá tud még tenni az eltanult jóhoz.

Na mindegy, bízom a legjobbakban, és szerintem van is rá ok.
PCsabi
aka Game90

2012.04.27. 15:57:35

A Sky az Arsenalt tartja a legesélyesebbnek, mint Guardiola következő munkáltatóját, 2,25-ös szorzóval.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.27. 15:53:48

neobarca írta:Azért az is vicces, hogy amikor Frank elmet 1év pihenőt kért, pedig vagy 100 csapat hívta. Most, hogy Pep elmegy, ő is 1 év pihenőt kért, pedig őt is vagy 100 klub csábítja.

Kérdem én. Mi folyik ott Barcelónában? :lol: :lol: :lol:
Mourinho is pihent egy évet Chelsea után, úgy hogy nincs egyedül ezzel a Barcelona :)
Nagyon sajnálom, ugyanakkor örülök, hogy Tito lett az, mert így nem lesz próbafülke a csapatunk játéka jövőre, amin borzasztó nagyot lehetne bukni. Bízom abban, hogy egy-két igazolással a 2012-2013-as szezon is arról fog szólni, hogy minden címre eséllyel, akár legnagyobb eséllyel pályázunk.
Csababarca! Nem hiszem, hogy bármit eltitkolt Pep elől, de miből gondolod, hogy Pep minden tanácsát elfogadta és megvalósította? Lehet volt olyan apróság, amiben nem értettek egyet, talán éppen azok a dolgok, amiket itt sokan hiányoltak (átlövés, a játékosok szabadsága Messin kívül). Egy külön egyéniség, biztos, hogy voltak Peptől eltérő gondolatai és tud hozzáadni. Ezt mi nem tudhatjuk,de, ha környezete, így Pep, ezt mondja, akkor így lehet. Viszont Mourinhoval érdekes lehet a kapcsolata neki is a szembenyúlás után :D Sokan említik még, hogy nem elég karakteres, csak kérdem én biztos ez? Eddig nem ő volt a vezetőedző, nem kellett szerepelnie, most kibontakozhat, úgy hogy nyugtával dicsérjük a napot. Köszönjük Pep, futballszurkolói életem legszebb éveit adtam nekem, nekünk!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.27. 15:40:43

Hát elolvasva a teljes beszédét, érdekes,mennyire megfáradt tényleg. Viszont Tito kinevezése meg nekem olyan,mint hogy valakit mondani kellett,és ő volt legközelebb. És valahol az agyamban motoszkál egy olyan,hogy elviszi a csapat Tito egy évig (direkt nem azt írtam,h Tito a csapatot),és jön vissza szépen Pep.
Nekem egy ilyen vízió állt össze a fejemben.
Persze nincs igazam valószínűleg,de nem tartom teljes képtelenségnek.

Viszont az,hogy ettől új impulzust nem fog kapni a csapat,az majdhogynem biztos. Mit tud adni Tito amit Pep nem? és ha tényleg van valami,akkor eddig direkt eltitkolta Pep elől?várva az alkalomra. mellébeszélésnek tűnik nekem ez az egész.

Nah mindegy,van hátra még egy kupadöntő,méltó búcsú lenne. Főleg,hogy azzal akkor mindenből lenne két trófeája,minimum,ami nem kis dolog.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.27. 15:33:51

Replay írta: Ezt én meg nem veszem be, hogy elfáradt, biztos vagyok benne, hogy a háttérben lehettek komoly érdekellentétek/feszültségek.

Másrészt hibáztatom a klub vezetését, mert igenis terheli őket a felelősség, hogy nem tudták megtartani ezt a kivételes edzőt.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha még most is Laporta lenne az elnök, akkor maradt volna...de ha nem is Laporta, akkor se egy olyan ember, aki ki nem állhatja azokat, akik Pep számára szakmailag a legfontosabbak (Laporta, Cruyff).
Replay
Director del Fútbol

2012.04.27. 15:30:24

Egyelőre nem tartom jó ötletnek Tito kinevezését. Lehet, hogy vannak előnyei, de messze nem az a karakteres/tekintélyt parancsoló figura, mint Guardiola.

Ezt én meg nem veszem be, hogy elfáradt, biztos vagyok benne, hogy a háttérben lehettek komoly érdekellentétek/feszültségek.

Másrészt hibáztatom a klub vezetését, mert igenis terheli őket a felelősség, hogy nem tudták megtartani ezt a kivételes edzőt.

Biztos vagyok benne, hogy lezárult egy korszak, bár bízom benne, hogy nem jutunk oda, ahol Rijkaard előtt voltunk évekig.

Guardiola egy csodálatos ember, láttam játszani nagyon sokat és láttam, hogy minden idők legjobb Barcáját irányította.

Visca el Barca!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.04.27. 15:19:20

Mindenekelőtt kösz mindent Pep! Óriási sikereket értünk el vele, és soha nem fogom elfelejteni ezt a sikeres korszakot! Bízom benne, hogy láthatom még a jövőben a Barcelona padján, és ha nem is ennyire, de hasonlóan sikeres időszak lesz az is! Én meg tudom érteni, mert ha tényleg belefáradt abba, amit csinált, és nem 100%-ig biztos a folytatásban, akkor nem szabad folytatnia! Aki azt mondja, hogy nem nagy edző, az vak és ostoba is! Ő csinált egy motiválatlan, szétbomlott társaságból CSAPATot! Ő volt, aki meg merte húzni, és elküldte a nagy neveket, bátran és sikerrel nyúlt a fiatalokhoz, hihetetlenül tűzben tartotta a srácokat, és tökélyre fejlesztett egy játékrendszert, amin az egész világ ámult! Egy-két rossz igazolása volt, valamint a cseréivel sokszor nem értettem egyet, de mást nem tudok neki felróni! Nem hiszem, hogy a sikertelen szezon lett volna az ok, szerintem, ha mindent visz, akkor is megy! Ráadásul 3 éven keresztül mi voltunk a bajnokok, egy igen erős Real előtt! Kétszer nyertünk Bl-t, és kétszer az elődöntőben búcsúztunk 2 sündisznó csapat ellen! Nem beszélve a többi címről, a felejthetetlen klasszikókról...TÉNYLEG MINDENT KÖSZI PEP!
Az utód kapcsán nem tudom mi lett volna a jobb: hozni egy nagy nevet edzőnek /Bielsa, Wenger, Boas, Blanc.../, aki egy kicsit megváltoztatja a csapat szerkezetét és játékrendszerét, vagy házon belül megoldani a dolgot? Az utóbbi lett, és kíváncsian várom mit sikerül elérni Villanovával! Előre sok sikert neki! Bízom benne, hogy jó döntést hoztak! Azért igazoljon egy-két embert! :-)
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.27. 15:19:13

Azért az is vicces, hogy amikor Frank elmet 1év pihenőt kért, pedig vagy 100 csapat hívta. Most, hogy Pep elmegy, ő is 1 év pihenőt kért, pedig őt is vagy 100 klub csábítja.

Kérdem én. Mi folyik ott Barcelónában? :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
vlxe
Capitá del Barça

2012.04.27. 15:16:01

Kösz Pep, MINDENT! A lehető legjobb döntés Vilanova kinevezése :) Pep lemondásával valami most véget ért, de szerintem igen szép évek is jöhetnek még :wink:
Kép
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.04.27. 15:16:01

DonJuan1013 írta:Komolyan mondom itt baj van pár ember fejében , ha komolyan azt gondolják, hogy guardiola a legmegfelelöbb ember a barca kispadjára!
Nevetséges!!!!
Ez az ember egy senki, mint edző! Hatalmas játékos volt, sokat tett a klubért, de ettől még nem való oda edzőnek! Ezzel az erővel a szertáros bácsit is oda rakhatják, vagy a vizesfiút, mert ők is sokat tettek a klubért! Lehet itt szídni a játékosokat, a most kialakult helyzetért, de itt a Laportáék legalább akkora hunyók, és nagyon nagy hibát követnek most el! Gyanítom legalább még egy évig nem nyerünk semmit, mert Guardiolának még annyi szava se lesz az öltözőben, mint rijkaardnak volt! Lehet most mondani, hogy negatív vagyok, de inkább elkéne gondolkozni minek is örül most itt a nép, nekem úgy fest egy ujjabb sikertelen évnek! De ne legyen igazam!
Mekkorát tévedtek itt egyesek!
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
mrlevy
Jugador del Barça

2012.04.27. 15:10:51

kristop írta:
Mihu írta:Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.
Ha ez így van akkor azért amit sokan "vedőbeszédként" mondtak a napokban az megdőlni látszik.
Valószínűtlen hogy azt gondolja nélküle jobb lesz a csapat mert meg kell újulni , aztán meg átadja annak az embernek aki ugyanúgy ott volt az elmúlt 4 évben.

Mondjuk nekem nem probléma az az indok sem hogy elfáradt , meg tudom érteni.
Csak azért ez a mindenképp óriási hőst kell belőle csinálnunk erölködést tegyük a helyére.
Amúgy sincs rá szüksége.
[auto_cenzúra] nagy hős Ő anélkül is ;)
MR. TROMORT777

2012.04.27. 15:08:12

Főoldali cikkből:

"Az új edzőnek ismernie kellett a csapatot belülről, a nyugodtsága, a képességei alkalmassá teszik a feladatra. Egy nap azt mondtam Pepnek, mi lenne, ha Tito lenne az, mert ismeri a filozófiát, azt képviseli, amit mi, ismeri a klub értékeit, és erős személyisége van. Más mint Pep, de ugyanúgy dolgozik, mint ő. Pep azt mondta, igen, jó választás"

Ezek alapján Rosell ötlete volt, meglepő de jó döntésnek tűnik.

Nem tudok mit hozzá fűzni, páran jól leírták mi a helyzet, én megértem Guardiolát. Jól döntött. Remélem kitudja magát pihenni, és talán egyszer visszatér, számomra már ő az etalon. Hihetetlen mekkora zseni!
albicelesteX
A Vadász

2012.04.27. 15:07:08

Deus írta:
Mihu írta:Nos, leírnám a véleményemet a Tito dologról.

Sokan félnek, hogy attól még hogy egy sikeres csapat másodedzője volt, nem biztos hogy sikeres vezetőedző lesz belőle. Picit gondoljon bele mindenki, hogy hogy kerülhetett szóba Tito...én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Rossell nem magától kérte fel Tito-t a vezetőedzői poszta, hanem Guardiola ajánlotta be. És ha Pep ajánlotta be, akkor az elmúlt 4 év alapján én hiszem azt, hogy azért tette, mert látja Villanova-ban azt a tudást, ami képessé teszi majd arra, hogy sikereket érjen el a Barca kispadján. Biztos vagyok benne, hogy ez így történt. Valószinűleg Pep a közös munka során felfedezte benne azt a tudást, amivel sikerre lehet vezetni ezt a klubot, és ezt a Rossell-el való beszélgetések során fel is vázolta az elnöknek. Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.

Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit fog mutatni Tito a Barca kispadján, de most egyfajta megnyugvás lett úrrá rajtam azok után, hogy nem aludtam valami jól. Többször is felkeltem hajnalban, és egyből néztem a telefont, hogy mennyi az idő, de csak azt láttam hogy még nagyon nem jött el :? Nyugodt vagyok, mert én bízok Pep szavában. Kicsit olyan szaga van a dolognak, mint mikor kinevezték Guardiola-t. Akkor Cruyff-ot kérdezte meg Laporta, hogy szerinte ki lenne a legmegfelelőbb, és lám-lám, milyen jól beszélt az "öreg". Most pedig ugye az a helyzet, hogy Guardiola ajánlotta be Tito-t, és tudjuk hogy Pepnek ki volt a mentora, kire hasonlít leginkább a gondolkodása...Cruyfféra.

Grácies per tots Pep! Grácies per cuatro anos! Grácies per copas! Visca el Barca, visca Catalunya i VISCA GUARDIOLA! Adios!!
Minden szavaddal egyetértek. Megint lopod a szövegem? :D

Amúgy tényleg én is így vagyok vele, sőt tovább is megyek: sztem, lehető legjobb választás volt.
Szerintem is a legjobb választás.Én Bielsa-t meg társait nem bírom elképzelni a MI padunkon.Jól van ő ott a baszkoknál.Arra azért kíváncsi leszek,hogy milyen újdonságokat hoz magával,ha hoz,vagy próbálja Pep-et másolni.Remélem hogy jobban cserél és igazol majd.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.27. 15:06:11

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Válasz küldése