Khv.: T.Silva lenne a legmegfelelőbb ezzel mindenki egyetért szerintem csak az ára lehet akadály (25+Keita ennél többet nem adnék érte) .
Másik alternatíva lehet David Luiz nem sokkal rosszabb olcsóbb lenne az biztos , kevesebb tapasztalata van . Nálam ő a favorit mert Silvat nem hinném hogy normális áron ellehetne hozni.
Bhv.: Jordi Alba ugye a legvalószínűbb amit én nagyon nem értek . Nem azt mondom ,hogy minden Valencia meccset láttam de nem 1 nem 2őt láttam, balhátvédet Mathieu játszott nem is rosszul .
Gareth Bale tudom hogy már ő is feljebb lépett de ha ellehetne hozni reális áron akkor mindenképpen őt. Testfelépítése miatt nagyon kellene egy ilyen játékos gyors, erőszakos , jól fejelő.
Támadó: Na itt vagyok bajba Llorente szimpatikus jó játékos de nem illik a játékunkba. Azért meg felesleges megvenni hogy jobb vagy baloldalra kitegyük szenvedni. Van Persie ugyanaz elmondható róla is csak még öreg,sérülékeny is nem is túlzottan szimpatikus és drágább is lenne Wengert ismerve.Őt nem szeretném itt látni.Ha annyira középcsatár kellene nekünk itt lesz Villa aki a legjobb spanyol középcsatár.
Neymar nem vagyok fan egyáltalán nem is értékelem túl de ő legalább ott játszik ahová nekünk játékos kellene. Rosell szerintem mindenképpen megakarja venni vagy most vagy később. Hát akkor inkább még most kellene.Nincs nagyon más alternatíva akit szóba hoztak velünk.
Ez a 3 játékos lenne tudom elég kicsi az esély de kellene egy kis vérfrissítés.Távozók : Keita , Adriano ,Fontás
Tello ,Pedro,Affellay , Cuenca ebből a négyesből kettő (a B-ből Rafinha simán veri Tello ,Cuenca, Affelay hármast). Perdo-t csak bevétel miatt adnám el. Vélemény