Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a statisztikával én csak azt akartam cáfolni, hogy egy leszúrt karó többet csinált volna.A mutatói még nem jelentik egy az egyben azt,h bevált volna.Nagyon bekezdett,lődözte a gólokat (köztük fontosakat is),de a játékunkban idegen testként volt jelen.Ellézengett,elsétálgatott elöl,ha nem kapott labdát tárogatta a karjait és sétált tovább bőven, lesen.Az első pár hónap után egyre alább adta és egyre inkább kibukott,h mennyire nem idevaló az ő játékstílusa.Ez nem az ő hibája,ezt tudja,de nagyon.Nekünk meg sztem nem erre van szükségünk.Túl nagyot kellene hajlani ahhoz,ha elkezdenénk "Ibra-centrikussá" tenni a játékot.Nem is egészen értettem eleve,h mit akarunk vele.Amiben ki tudnánk használni,nem a játékunk eleme.Plusz nem igazán törte szét magát a letámadásban,labda nélküli mozgásban.Uh sztem sem vált be,de mondom,nem feltétlenül önhibájából. Összeférhetetlen a dolog,h ő sem tud akkorát változtatni,h beilleszkedjen,meg mi sem tudunk akkorát hajlani,h igazán kihasználjuk. És akkor még csak a játékáról beszéltem,nem is a személyiségéről...
Mindegy,már sokszor lerágtuk,meg am is már történelem a sztori...
hát Pep hatalmas edző volt, viszont az igazság az, hogy menedzserként nem volt ilyen meggyőző! Azért volt hatalmas mellényúlásunk... Ibra, Hleb, Csiga, Caseres (bár szerintem ő 1 nagyon is jó játékos)LM10 írta:...A z igazolások/eligazolásoknál kíváncsi leszek, hogy Tito miket lép, hogy már ő a főnök. Lehet lesznek meglepő húzásai, amit Pep nem tett volna meg.
Hát, nem is tudom. Pique azért az elmúlt 2 évben nem volt olyan hú de jó, és Puyol sem lesz fiatalabb.LM10 írta: A védelem bal oldalára kell valaki, meg talán középre, bár én szerintem Puyol,Piqué, és Mascherano jól állják ezt a kört.
A mutatói még nem jelentik egy az egyben azt,h bevált volna.Nagyon bekezdett,lődözte a gólokat (köztük fontosakat is),de a játékunkban idegen testként volt jelen.Ellézengett,elsétálgatott elöl,ha nem kapott labdát tárogatta a karjait és sétált tovább bőven, lesen.Az első pár hónap után egyre alább adta és egyre inkább kibukott,h mennyire nem idevaló az ő játékstílusa.Ez nem az ő hibája,ezt tudja,de nagyon.Nekünk meg sztem nem erre van szükségünk.Túl nagyot kellene hajlani ahhoz,ha elkezdenénk "Ibra-centrikussá" tenni a játékot.Nem is egészen értettem eleve,h mit akarunk vele.Amiben ki tudnánk használni,nem a játékunk eleme.Plusz nem igazán törte szét magát a letámadásban,labda nélküli mozgásban.Uh sztem sem vált be,de mondom,nem feltétlenül önhibájából. Összeférhetetlen a dolog,h ő sem tud akkorát változtatni,h beilleszkedjen,meg mi sem tudunk akkorát hajlani,h igazán kihasználjuk. És akkor még csak a játékáról beszéltem,nem is a személyiségéről...Sanama írta:Ezt adom!visca el barca írta:
hát ne haragudj, de sztem egy olyan játékos, aki az első évében 29/16-os mutatoval rendelkezik az igenis bevált.
mindenki tudja h ibra egy nagyképű majom, viszont focizni tud. ő ugy fosta a golokat az interben is, hogy maga harcolt ki mindent, ő szerezte meg a labdákat, ő csinálta meg a helyzetet.
mikor idejött, mindenki azt remélte h itt nem kell 4 védővel küzdeni, meg az iniesta-xavi duó ész nélkül fogja majd kiszolgálni. ha ráépítettük volna a támadójátékot, biztos meglövi az évi 40 golt.
aztán mindenki tudja h messi miatt lett eladva, mert nem akart miatta szélen játszani, meg nem akart mellette másodhegedűs lenni. guardiola sara h idehozta, tudhatta volna h nem fogja elviselni h messi a sztár és nem ő
meg ő nem fért bele a mes que un clubba...
az előző hozzászólásomban én csak arra reagáltam h egyszerűen lebójáztad.
torres, meg andy caroll a bója..
Aki nem válik be az nem lő egész évben 21gólt meg ad 10en valamennyi gólpasszt!
Aki itt nem vált be az Csiga volt meg Caceres, meg Hleb.
Nem adta be a derekát Pepnek, és ment, ennyi.
Vagy Higuain-t. Ugyan nem eladó, de 40 milliót várnak érte. Jó focista, kedvelem is, de a felét éri kb. Elfelejtik, h nem a vevő oldalon állnak, hanem az eladón.Sanama írta:Hoznám Raúltúgy is lejár a szerződése, nemde?
![]()
Amúgy Droga is teljesen jó ötlet szerintem, Larsson típus nagyon kéne.
Viszont elsődleges feladat 1 de inkább 2 védő szerződtetése. 1balra, 1 középre.
Én megelégszem akkor is ha csak 2védő érkezik, mert amúgy túl nagy átépítés előre nem kell szerintem, maximum egy öreg rutinos róka.
Ezt adom!visca el barca írta:hát ne haragudj, de sztem egy olyan játékos, aki az első évében 29/16-os mutatoval rendelkezik az igenis bevált.socio66 írta:
mindenki tudja h ibra egy nagyképű majom, viszont focizni tud. ő ugy fosta a golokat az interben is, hogy maga harcolt ki mindent, ő szerezte meg a labdákat, ő csinálta meg a helyzetet.
mikor idejött, mindenki azt remélte h itt nem kell 4 védővel küzdeni, meg az iniesta-xavi duó ész nélkül fogja majd kiszolgálni. ha ráépítettük volna a támadójátékot, biztos meglövi az évi 40 golt.
aztán mindenki tudja h messi miatt lett eladva, mert nem akart miatta szélen játszani, meg nem akart mellette másodhegedűs lenni. guardiola sara h idehozta, tudhatta volna h nem fogja elviselni h messi a sztár és nem ő
meg ő nem fért bele a mes que un clubba...
az előző hozzászólásomban én csak arra reagáltam h egyszerűen lebójáztad.
torres, meg andy caroll a bója..
13-14 kupáig azért csak eljutott ez a sehova nem vezető játék, és az utóbbi 4évben akkor voltunk a legszrabbak mikor ő a pályán volt.visca el barca írta:
hogy legyen plusz egy ember aki beszáll a statikus, sehova sem vezető passzolgatásba...
Én nem akarok sem drogba mellett állást foglalni, sem ellene, de Kash ne haragudj, de megint hülyeséget beszélsz. Ha csak a Barca-Chelsea párharcokat láttad az elmúlt években, abból is láthattad, h Drogba rengetegszer visszahúzódik.Kash írta:A Barca játéka nem olyan, mint a Chelsea-é vagy az Arsenalé, Persie és Drogba csak áldogál elöl, és várja a labdákat, még a mindig önző Cunci sem álldogál elöl, ő is visszahúzódik néha. Tehát Drogba nem kell.salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Azt írják, olyan lenne mint Larsson volt. Igaz 34 éves, lejár a szerződése, de nem is tudom... Valahogy nem tudom itt elképzelni
A Barca játéka nem olyan, mint a Chelsea-é vagy az Arsenalé, Persie és Drogba csak áldogál elöl, és várja a labdákat, még a mindig önző Cunci sem áldogál elöl, ő is visszahúzódik néha. Tehát Drogba nem kell.salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Azt írják, olyan lenne mint Larsson volt. Igaz 34 éves, lejár a szerződése, de nem is tudom... Valahogy nem tudom itt elképzelni
hééééé! most május 1 van, nem április 1!salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Azért ha figyelembe vesszük azt hogy milyen kiszolgálást kapott kb az a 16 gól 23% volt...visca el barca írta:...29 meccsen lőtt 16 gólt. sztem nem rossz egy bójától...
ibra mint statikus bója? te miről beszélsz? azért hozták h golt lőjjön és nem azért, hogy legyen plusz egy ember aki beszáll a statikus, sehova sem vezető passzolgatásba...socio66 írta:kipróbáltuk,elméletben akár jól is elsülhetett volna a dolog,de a gyakorlatban láttuk,egy statikus bója állt elöl,akinél hasznosabb lett volna leszúrni egy karót.
Nagy értelme lenne egy csillagászati fizetéssel leültetni a padra egy aggastyán korú tapló-tahót aki ráadásul mindent megnyert amit lehetett (jó bl még nincs, de az is meglehet neki).salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Nyílván Jonathan képbe kerülése a TS-JM érkezésétől függően aspektál!P.U.Y.O.L. írta:Középpálya: ha távozik Keita, (remélem nem) ahogy írta noname, egy hasonló játékossal lehetne igazán pótolni, csak éppen nagyon nehéz ilyet találni, ráadásul az alapoktól meg kéne tanulnia a játékunkat. Valaki írta, hogy Jonathan ott van, tehetséges stb... Ezzel nincs is gond, csak éppen a kis dos Santos véletlenül se olyan, mint Keita. Számszerűleg ugyanott tartanánk a kp-n, de kevésbé lehetne színezni a repertoárt. (és itt nem a Mali bőrszínére tettem utalást)
Ezzel a hsz-el tudok leginkább azonosulni. Én pl. nem igazán szoktam leírni senkit, aki ide érkezik, mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy bizonyítson. Itt hívnám fel gyorsan a figyelmet Mascheranora. Sokkal kevesebben voltak azok, akik elhitték, hogy jó lehet nálunk. Ráadásul ilyen kimagasló teljesítményre szerintem konkrétan senki se számított.messideco írta:Nekem különben mindegy kik érkeznek, csak legyenek alázatosak a klubhoz, és a pályán végig 100 százalékosan teljesítsenek.
Favorizáltakat nem igazán szabad ide írni, nem is teszem meg, meg vannak az általam elképzelt játékosok.