El fanático írta:Mondjon akárki-akármit, de én egy "jurócentet" sem adnék sem Bale-ért, sem Neymar-ért.
Bale-t látni fogjuk, hogy mit alkot az EB-n - már, ha lesz EB az idén, de ez másik topik - de még 40 milla is röhejesen sok érte.
Bale nem lesz ott az EB-n, Wales nem jutott ki.
De Bale-ért tényleg sok a 40 millió, overrated a srác (Neymar is) ill. nem tudnám elképzelni a mi játékunkban, maradjon csak a PL-ben.
Ha már igazolunk, akkor nálam:
- LB: 1. Alba, 2. Alaba, 3. Bale
- CB: 1. Thiago Silva, 2. Javi Martinez, 3. David Luiz
Vertonghen is jó megoldás lenne, 3 posztos játékos (belső védő, balhátvéd, védekező középpályás), de róla azt lehet olvasni, hogy inkább a PL-be (Arsenal, Spurs, Newcastle) igazol majd a nyáron. De ár-érték arányban messze ő lenne a legtökéletesebb választás, mivel 2013-ban lejár a szerződése, kb. 7 millióért vihető.
Capoue-t látta már valaki játszani?

Én annyit tudok róla, hogy magas, védekező középpályás, Toulouse, francia U-21. Köszi Wiki!
Muniain neve még nem vetődött fel komolyabban? Neki nagyon örülnék, mondjuk David Silva/Mata lett volna a legnagyobb álmom, de erről a kettősről lekéstünk.
Dani Alves szerintem tuti, hogy marad még 1 évet, de hogy 2 év múlva is itt lesz-e, abban azért már nem vagyok annyira biztos.