Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
engedelmeddel kiegészítemMessiFan írta: Szerintem: Spurs-Clippers, OKC-LakersSpurs-OKC
![]()
![]()
Boston-Philly, Miami-PacersMiami-Boston
Miami
Azt csak szeretnéd, McGee-t én már elviszem az 1. körben és összehozzok egy McGee, Westbrook, Nick Young-féle IQ válogatottatBob_Marley írta: Mcgee-t meg jövőre bedraftolom fantasyban, szavadon foglak ha nem hozza a 10/10et![]()
Keleti meccsek nem érdekeltek, Lakers - Nuggets meg későn volt, szóval kihagytam őket, de már bánom, összefoglalók alapján elég izgalmas meccsek voltak. Idióta Bulls, nyerhettek volna, aztán jöhetett volna a 7. meccs, bár a világ vicce lett volna, ha Rose és Noah nélkül továbbmennek. Horford helyében meg szándékosan kihagytam volna a 2. büntetőt, hátha Smith összeszedte volna a lepattanót. NBA.com-ról: 83.9, Atlanta Hawks' offensive rating when Kevin Garnett was on court vs. 107.8 when he was on the bench in the six-game series. 76ers-t meg nem érzem annyira erősnek, Celtics szerintem 4-2-vel továbbjut. És Go Nuggets! Bár a 7. meccsen, LA-ben esélyük sem lesz...Bob_Marley írta:Ma leszel?
Nem tehetek róla, ez az Atlanta nagyon nem szimpatikus nekem, ugyanazt a nulla játékot nyomják már évek óta, egyszerűen nem tudok nekik szurkolniBob_Marley írta: Ezt kirakom aláírásnakGame mint Spurs és Celtics ellenes, bevallja, hogy megtért
Utcsó képen meg jól látszik, miért választottam be CP3-t fantasyban, csak jussanak is sokáig.Jelenleg Rondoval ketten együtt a 2 legjobb egészséges és jó csapatban is játszó irányító.![]()
Elkezdődött a SPORT TV-ben is a közvetítés sorozat, nem rég néztem meg félszemmel a Nuggets-Lakerst, hajnalban már a végét láttam, de most így egészben is elmondható, ez a McGee gyerek iszonyat.Komolyan idegesítő, hogy ilyen fizikai adottságok mellett, illetve potenciállal fejben nem elég.Megint lehozott egy monster meccset, blokkok, odaugrások minden labdára, nagy zsákok, megetetés, minden volt.Fáj az ember szíve de komolyan, hogy elpazarolja ezt a tehetséget.
messideco írta:NHL:
Keleti főcsoportdöntő:
New Jersey Devils - Washington Capitals/New York Rangers
Nyugati főcsoportdöntő:
Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings
Ezt kirakom aláírásnakGame90 írta:
Csak az összefoglalót láttam, de Rondo miért nem passzolta le a végén? Volt annyi idő, hogy PP elkérje a labdát, egy utolsó dobást azért nem bíznék Rajon-ra. De a Boston helyében nem izgulnék, hiába van Horford, a következő meccset behúzzák, még én is a Celtics-nek szurkolok![]()
Erről írtam múltkor, ő ilyen utálja a sajtót, utálja ha filmezik, nem szeret középpontban lenni.Igaza volt Barkleynek leadott egy interjút ott vége, francnak kell még a WC-re is követni....Game90 írta: Rondo kicsit ideges:
http://www.youtube.com/watch?v=TWk7pKk9m4o
Annyit tudok, hogy ebben játszik:Bob_Marley írta: Butler X akta én nem olvastam utána bíztam benne te majd megválaszolod, de látom nemKénytelen leszek elolvasni, hogy mi a fenét keres ő a pályán
Úgy néz ki főleg ezzel a vigyorral mint valami 8ik kerültei strici
De ez az ing![]()
Butler X akta én nem olvastam utána bíztam benne te majd megválaszolod, de látom nemGame90 írta: CP3 egyszerűen kegyetlen, az egyik legjobb closer a ligában. Memphis-t is sajnálom, az ilyen szoros vereségek nagyon kellemetlenek lehetnek. De Butler hogy a fenébe játszik törött kézzel?![]()
Én is sajnálom őt nagyon s ebből szerintem is itt a vége...., az igazi SZAKÁLL viszont őGame90 írta: Durva:
Knicks announce MRI revealed partial tear of patella tendon and complete tears of ACL and MCL for Baron Davis. Out 12 months.
Szerintem ebből nem lesz már visszatérésHa jól emlékszem, akkor Ordog-nek nagy kedvence B-Diddy.
Élesedik az a párharc, s ne felejtsük jön vissza a Shaolin kolostorból MR Világbéke is.Game90 írta: Perkins is megsérült, 10-14 napot is kihagyhat, így azért nem lesz könnyű dolguk Bynum ellen.
Úgy néz ki főleg ezzel a vigyorral mint valami 8ik kerültei striciGame90 írta: Nick Young-ra nincsenek szavak, ilyen ruhában elmenni egy sajtótájékoztatóra, epic![]()
Biztos lehetsz benne, hogy neki ennyi volt az NBA-s karrier. Rengeteget küzdött a hátával, én féltem is amikor végül leszerződtettük. Elég sokat kellett várni amíg be tudott állni és sajnos nem nagyon tudta felvenni a ritmust. Már messze nem az a Baron aki ontotta az asistokat és a pontokat.Game90 írta: Durva:
Knicks announce MRI revealed partial tear of patella tendon and complete tears of ACL and MCL for Baron Davis. Out 12 months.
Szerintem ebből nem lesz már visszatérés
Amare - Douglas pakk még a Körmendnek sem kéneneobarca írta:Összegezve, én idén rámennék egy Amare-Douglas pakk elpasszolására. Hoznék egy valamire való PF-et 2-3 fiatal tehetséget és 1 csereirányítót Lin mellé. Valami jó edző, és kész a csapat. PO-t talán nem nyernénk első évben, de ha össze lehetne szoktatni őket, talán nem söprűn kellene távoznunk az első körben.
Egyedül Phil Jackson aki nagyon nagy előrelépést jelentene, jelenleg hirtelen más szabad edzőt én nem tudok.Még Sloan de neki már Utahban is kezdett elege lenni a sztárok nyavalygásaiból itt kapna egy Melo-Soudamire duótneobarca írta:
Nyári teendők NYK neobarca szerint:
Hozni kéne egy normális edzőt végre első körben.
Na kezdődnek a gondok Fields-Lin-Jeffries korlátlan vagy korlátozott szabadügynökök lesznek.Mindhármat szerintem megtartjátok de Lin szerintem 4-5 millióért lehet pl csak megtartani.neobarca írta: Nálam stabil: Melo, Chandler, Fields, Lin, Shumpert, Jeffries, Jordan.