Én is várnék még ezzel a Bale üggyel,de van egy olyan megérzésem,hogy tényleg jönni fog...Egész egyszerűen mert akar...Cesc is jött amikor igazán kiverte a hisztit,amíg filózgatott,addig tartották,de utánna egész emberi áron elengedték,ez ilyen...Ha egy játékos tényleg igazán eldöntötte menni akar,nem lehet,és nem is fogják megakadályozni,csak hátráltatni,azt is csak az ár felverés miatt...ÉS hülye lenne nem jönni...Most maradjon egy Tottenhamben,akikkel Bl csoportkör,meg bajnokság 4. a nagyon max,de lehet sokat mondtam...Ezzel szemben hívja a Barca,az utóbbi 5-6 év legjobb csapata a világon,fix kezdőbe,úgy hogy az új edző kívánsága,sokkal több pénzzel,hírnévvel,sikerlehetőséggel...Nincs az az állat,aki nem táborozna le az elnök háza előtt egy sátorral,míg el nem engedi...

Szal sztem jön,tipp 42 körül...
Az hogy kell e,jó lesz e...Ténylegesen nem lehet tudni,egyik fórumozó bölcsen leírta,hogy ne alkossunk véleményt míg nem láttuk,és bízzunk a nálunknál sokkal jobban hozzáértő edzőben,vezetésben...Egyetértek...
Érdekes az tény...támadásnál nyílván nem lesz hátrány,meg szögleteknél sem,ezt már írtam,de hogy védekezésben...Igazából ha lesz benne kellő alázat,akkor sztem megoldja...Ezen múlik legnagyobb részt...Ha akarja,és kellően fegyelmezett lesz, képességei nyílván megvannak hogy parádésan szerepeljen nálunk...És ő azért nem nagyképű játékos...No meglátjuk mi hogy lesz...